Bokade transfer till och från hotellet på Teneriffa. Vi var i god tid inför hemresan 30 minuter innan. Ingen buss kom ! Ringde till sist Ving och fick beskedet att bussen missat! Ta taxi och spara kv... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vi hade en kanonresa via ving och allt var kanon förutom hemresan då man inte tog hänsyn till att man ville sova vilket man gjorde på utresan. Folk och även flygvärdinnor gick in i en flera gånger. An... もっと見る
Vings hemsida/bokningssida är enkel att hitta alternativ i och det finns ingen annan som håller det måttet. Lätt att hitta alternativ på resmål och klicka sig runt på datum, avreseflygplats etc. Jätte... もっと見る
Hotell 5 stjärnor i Egypten var ej enligt beskrivning som jag betalt för. Pooler var kalla gick ej att bada. Bokade ett rum mot havet fick ett rum mot omgivning. Inget internet på rummet. Vingpersonal... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Boka dina resor hos Ving - bäst i klassen på miljö! Vi har charter, flexibla paketresor eller flyg, hotell och hyrbil för dig som vill resa på egen hand. Ving - bo bättre!
Inget lugn på Kap Verde…
Resan till Kap Verde som utlovade lugn blev mardröm med musik lika hög som vid konsert på natten! Startade vid 03 och höll på…kaos!
Var på Kos smy splash i maj
Var på Kos smy splash i maj. Hotellet snyggt på ytan men stinker av svartmögel och avlopp. Trots underbar strand kan jag endast lämna sämsta betyg då man heller inte erbjöd annat hotell vid klagomål, vilket resulterade i att barnen hade andningsproblem. USELT! Reser aldrig mer med ving!
SUNCLASS är ett ryanair utan…
SUNCLASS är ett ryanair utan självrespekt där man inte bara säljer vatten för 3euro utan man tar dubbelt betalt jag blippade endast en gång men dom drog två dvs satt i system.
Hade lätt varit en etta i betyg om det inte varit för jordnära människorna i grekland som dom också utnytjar då man säljer en 8dagars resa men bokar bara hotellet i 7, utan att säga nått får man spendera sista dagen utslängd på gatan.. Dom här cheferna är extremt äckliga! behandlar äldre utan respekt, bojkotta skiten!!
Riktigt kass service
Riktigt kass service! Ingen kompensation vid reklamation, fastän de utlovat bättre när de säljer in. Aldrig mer ving
I skrivandes stund( 01.57 lokal tid) så…
I skrivandes stund( 01.57 lokal tid) så har vi suttit på Larnacas flygplats sen kl.11.30 idag.inställt flyg 14.10 pga tekniskt fel.Sms från Ving flera gånger.från att dom ska boka hotell till att sedan skicka ett annat flyg som tar oss hem.
Senaste sms.et säger 04.00..får se hur det blir med det!
Även strul på resan ner till Cypern.från att ska flyga ett plan så blev det 2 mindre.vi hade tur.kom iväg på utsatt tid..men inte det andra planet.detta är helt oacceptabelt.
Flyget dom skulle skicka tar tydligen minst 15 timmar att komma till Larnaca...Ving ni bör ta till er detta.
Kommer inte att rekommendera er.
Numa bay
Flygresan, privat chaufför till Numa bay var så smidigt.
Hotellet rent o fräscht.
Maten var hyfsad bra.
Entertainment wow härligt gäng. Kommer sakna dom alla.
Dean in guestrelation, Victor i lobbybar. Gänget i Entertainment, Leo, Ankin o Martin
Service avgift
Borde stå på bokningssidan att en "service avgift" tillkommer när du bokar resa i vårt fall ca 800 kr skriv vad varje hotell tar för avgift.
Varning för ving.
Varning för ving.
Vi bokade en resa från Arlanda till Mallorca Cala millor den 22a aug till den 29e augusti.
Vi landade kl 23.40 på fredagen. Vi var på vårt hotell kl 03.00 på lördagen den 23a aug. Vi blev tvungna att checka ut från hotellet på fredagen den 29e kl 12.00 och transfer bussen gick till flygplatsen kl 21.15. Hela fredagen försvann på grund av detta. Vi kunde alltså njuta av resemålet från lördagen den 23 till torsdagen den den 28e.
Vi fick endast 6 måltider på hotellet då vi inte fick någon mat eller dylikt den sista dagen. Dessutom betalade vi extra för mat på hotellet, vad som inte framgick var att ingen dryck(vatten) ingår så varje måltid kostade oss minst 4e i bara vatten.
När vi lyfter detta till ving så meddelar de att DET ÄR INTERNATIONELL STANDARD att lura sina kunder på 1 dag av 7. Med detta sagt så måste ni kolla avgångstider och hotell så att ni inte blir lurade och får en svindyr semester som endast gäller 6 (eller 5) dagar av 7. Aldrig mer detta skitbolag!
Resa till grekland
Reste med ving till Kreta nu i slutet av augusti. Allting gick jättebra och smidigt. Transfer hämtade oss både till och från flygplatsen utan problem. Bokade även utflykter via deras chatt sida under resans gång. Jättetrevliga. Även hotellet vi bodde på hade väldigt trevlig o hjälpsam personal
Transfer uteblev. Ving ifrågasatte och ignorerade
Vi reste nyligen med Ving och vår hemresa blev en ren mardröm. Transfern som vi bokat dök aldrig upp – trots att vi stod på plats 30 minuter före utsatt tid. Vi tvingades springa runt i hettan med tunga väskor för att hitta en taxi i kaotisk trafik. Till slut lyckades vi ta oss till flygplatsen – med bara sex minuter kvar innan incheckningen stängde.
När vi kontaktade Ving efteråt blev vi inte bara ifrågasatta utan ignorerade. De krävde kvitto på taxiresan – något vi inte kunde ge eftersom vi inte ens hann få tillbaka växeln – och när vi förklarade detta slutade de helt att svara.
Detta är helt oacceptabelt. Vi blev utan transfer, utan ersättning och behandlade som om vi ljög. En så här dålig kundhantering är under all kritik och vi kan absolut inte rekommendera Ving.
Min erfarenhet av Ving präglas tyvärr…
Min erfarenhet av Ving präglas tyvärr av betydande organisatoriska brister, särskilt gällande hemresan. Trots att jag anlände i god tid till den angivna upphämtningsplatsen inför transfern till flygplatsen (30 minuter före avgång) dök ingen buss upp. Detta resulterade i påtaglig stress, och då mina försök att kontakta Vings jourtelefon förblev obesvarade, tvingades jag slutligen ta en taxi för att över huvud taget hinna med mitt flyg.
Vid ankomst till flygplatsen möttes jag av Vings personal, till vilka jag förklarade situationen och vädjade om att få gå före den mycket långa kön för att hinna checka in. Personalen lovade att återkomma inom kort men försvann sedan helt, utan vidare hjälp. Jag lyckades till sist checka in med endast sex minuters marginal.
Efter resan har jag redogjort för hela händelsen i detalj till Sofie på Ving och begärt ersättning för taxiresan. Svaret har dock inte bestått i ett tydligt avslag, utan i en mer subtil form av ansvarsförskjutning: tystnad. Precis som under resan har företaget valt att helt enkelt sluta svara, snarare än att ta ansvar.
Denna brist på transparens och ansvarstagande underminerar förtroendet för Ving som researrangör.
NOLL intresse att lösa problem
Ving driver med sina gäster! Noll intresse att lösa en hotfull situation som uppkom vid resa. Noll intresse att ta vår reklamation på allvar och NOLL intention att agera som en ansvarsfull researrangör.
Hade det varit möjligt att ge NOLL stjärnor - så är det exakt så många de förtjänar!
Semestern började bra och har varit en…
Semestern började bra och har varit en trogen Ving kund och rekommenderat det i min roll som resesäljare. Men nu är det färdig rest med Ving och kommer aldrig rekommendera dem. Googla på ”flyg från Cypern fick landa på Skavsta” så vet ni vilken pers resa man fick hem. Försenat, skulle landa strax efter 05 på morgon, två landnings försök som resulterade i mellan landning i Skavsta och fick åka till Arlanda kring 10:25. Ingen hjälp, inga vouchers, ingen mat eller dryck bortsett från kaffe, så dom har misskött allt de som de skulle ha gjort. Sen hävdar till force majour pga extrem väder för att friskriva sig. På förseningsblanketten så har de skrivit att Skavsta var slutdestination och dörrarna öppnades 06:28. Juridisk är det som står i resplan som man betalat för som gäller och INTE mellanlandningen!
Så fult gjort och skäms på er!
Färdigrest med Ving
Efter att ha åkt med Tui och Jettime, kommer jag aldrig mera åka med Tui så länge de har Jettime som flygbolag. Sett fram emot att åka med er (Ving) istället sommaren -26, men ser nu att även ni har kontrakt med detta lågprisbolag Jettime. Så lågt av er att anlita ett sådant värdelöst bolag, såå gamla och skruttiga plan har jag aldrig tidigare åkt i. Måste ha varit 25 år gamla. Kommer definitivt inte att åka med er heller så länge ni anlitar Jettime.
Blir att boka med Apollo istället, Braathens, mycket bra bolag med bra mat och svensk personal.
Mycket besviken kund.
Hemskt hotell och värdelös ersättning g
Hotellet i Ammoudia på hotellet vive mare var ett rentav horribelt. Trasiga eluttag, trasig dusch, trasig toalett, otrevlig personal, barnes öppettider stämde inte öht. Vid reklamation hos ving anser dom tex att trasiga eluttag bara är estetiskt och ingen brist. Och ersättningen man erbjuds för denna dyra resa erbjuds på 500kr. När jag fått lägga ner timmar för att ha kontakt med ving på resmålet under totalt 5 av 7 dagar. Vi fick byta mellan totalt 3 olika rum. Vilket bara det är stressande och jobbigt när man reser med barn. Ja hotellet har lågt antal stjärnor. Men rummet ska vara säkert och funktionellt och personalen ska definitivt behandla gäster med respekt.
Borttappat telefon i bussen som vi kan se på ”hitta min iPhone” men vi får inte leta och dom har inte tid att hjälpa oss…..
Är på Rhodos i skrivande stund. På Transferbussen från flygplatsen till hotellet åkte min 14-åriga iPhone ur fickan och han tappade den. Massa resenärer på bussen. För att inte sabba för andra letade vi först i bussen. När sedan bussen skulle gå splittrade vi oss och min man tog sonen och hoppade av för att leta på flygplatsen om han ev tappat den där. Då bussen var full och det var stressigt både av ving värdar och chauffören letade vi i säte och lite på golvet. Inväntade man och som om dom hittade den på flygplatsen. Meddelade ving direkt (vi pratar 30 min efter förlusten) att den finns på bussen då vi ser att den åker runt på Rhodos med stopp på olika hotell via hitta min iPhone. Skickade mängder med ställe den var på. Meddelade att batteritiden nästan var slut och efter det går den inte att spåra. Frågade om vi kunde själv få leta eller ringa bussbolaget eller chauffören men nej. Vi ser alltså att telefonen åker rundor på bussen vi satt på men kan inget göra. Vi kom den 16/7 och idag den 19/7 har telefonen dött och ving svarar att dom inget kan göra då dom har tider att hålla.
Summan av kardemumman. Få sålt så mycket resor, prioritera inte anlända resande utan när väl alla resenärerna är på plats får man ingen hjälp.
Frustrerande. Och uruselt.
Vi matar dom med information vart den åker och finns. Men dom bryr sig inte. Om alla är pressade och stressade vet man hur bra man letar också…. Enklaste vägen är att svepa över ett säte eller två och säga nej tyvärr……
Nej tack Ving. Tror ni kan bättre än så.
Nu är det andra året med försenade flyg…
Nu är det andra året med försenade flyg till resmålet. I år satt vi 2h 50 min på flygplanet och väntade, förlorade dessa timmar på hotellet. På vägen hem var det samma visa. Alla andra såsom jettime, tui flög i tid. Värdelöst bolag.
Vi reser med ving den 15 juni
Vi reser till Rhodos och det börjar redan på planet och där vi får reda på att planet kommer att få en slot tid vilket innebär 2 timmars väntan innan planet kan avgå, inne i planet. Sedan när vi kommer till flygplatsen får vi vänta även där två timmar innan bussen kan gå. När vi efter 1 1/2 timme kommer fram till hotellet har vi betalat för ett rum där det klart står ”Dubbelrum mot havet”
Vi går ner till receptionen och säger att detta är inte det vi förväntat oss. Vi har en utsikt mot en parkering. Receptionen hänvisar till Ving som skyddar sig själva genom att säga att det står i det finstilta att man kan få ett rum med havet som man kan se men på långt håll. Annars får man beställa ett havsnära rum får vi till svar. Vi får sträcka oss ut över balkongen för att överhuvudtaget se havet.
Man har noll känsla för konsumenten. Detta blev första och sista gången med Ving, det är ett som är säkert.
Då börjar resan bra
Då börjar resan bra. Buss ut till flyget där vi körde ca 10 min innan vi kom till flyget. Sen är vi instängda i 30 min där det finns som vanligt typ 15 sittplatser i en full flygplansbuss . Ingen information bara bussen stannat med stängda dörrar. Resan är nu en timme försenad, vilket inte är en bra start på en semester från VING
Det sämsta är att vi inte fått någon information och vi blev utslussande till flyget på buss INNAN flygpersonalen var på plats.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。