VistaPrint NL レビュヌ 6,484

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Nicole van de klantenservice heeft me meer dan fantastisch geholpen vandaag. Wat een ongelooflijk aardige vrouw; betrokken, geduldig, enthousiast en zeer klantvriendelijk. I Ik belde om een order... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kaartjes werden vroegergeleverd dan voorzien en waren perfect in orde. Wij raden VistaPrint ten zeerste aan voor wie kwaliteit hoog in het vaandel draagt.

䌁業情報

1. ポスタヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

VistaPrint, een bedrijf van Cimpress, helpt kleine ondernemers om professioneel ontworpen, moderne marketing op maat te creëren met het assortiment producten dat zij nodig hebben om professioneel en voorbereid voor de dag te komen. Inderdaad, we zeiden assortiment. Het klopt dat we bekend staan om onze visitekaartjes en we hebben er miljarden geprint sinds de oprichting van VistaPrint door Robert Keane in 1995. Maar vandaag de dag biedt VistaPrint zoveel meer: een uitgebreid aanbod aan op maat te maken marketingproducten voor kleine ondernemers, ideeën van experts en assistentie voor degenen die wat hulp kunnen gebruiken en een eenvoudig, intuïtief proces voor degenen die precies weten wat ze willen. Alles bij elkaar opgeteld, kunnen onze klanten eenvoudig een consistente, samenhangende uitstraling ontwerpen die als een rode draad door hun bedrijf loopt, of dat nu in een winkel, online, op locatie of onderweg is. Daarmee kunnen ze zelfverzekerd voor de dag komen, wetend dat ze niet onderdoen voor de concurrentie en het heft nu meteen in eigen hand nemen. Want nu is niet alleen een uitdaging. Het is een kans. En VistaPrint doet er alles aan om ondernemers daarbij te helpen.

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Kaartjes werden vroegergeleverd dan

2026幎4月9日

VistaPrint NL からの回答

Hartelijk dank voor je 5 sterren review en waardering op Trustpilot. Wat fijn te vernemen dat de visitekaartjes sneller werden geleverd dan voorzien en deze perfect in orde zijn geweest. We adviseren je wel altijd om rekening te houden met de uiterlijke bezorgdatum die staat aangegeven bij het kiezen van de verzendoptie. Een snellere levertijd kunnen we nooit garanderen. Komt een bestelling toch eerder, dan is dit natuurlijk altijd mooi meegenomen. Alle informatie die je moet weten over de verzending van een Belgische VistaPrint bestelling lees je hier: https://www.vistaprint.be/bezorginformatie. We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en kijken uit naar je volgende bestelling bij VistaPrint!

mooi product, goede prijs

Alles aan de bestelling verliep uitstekend: fijne, duidelijke bestelsite, snelle levering, goed product, goede prijs en prima service

2026幎4月9日

VistaPrint NL からの回答

Hartelijk bedankt voor je 5 sterren waardering op Trustpilot voor de metallic visitekaartjes. Heel fijn te vernemen dat alles aan de bestelling uitstekend verliep, van de fijne en duidelijke bestelsite tot aan de snelle levering, het goede product, de goede prijs en de prima service. Tot een volgende bestelling bij VistaPrint!

5぀星のうち3の評䟡

Mooie mokken, te laat geleverd

Ik had bedrukte mokken besteld als presentje voor vrijwilligers van een voetbaltoernooi. De mokken zagen er mooi uit, en het ontwerpen en bestellen was eenvoudig. Ik had extra betaald om er zeker van te zijn dat de mokken op tijd geleverd zouden worden. Helaas werd maar de helft op tijd geleverd. Toen ik erover belde, werd ik doorverwezen naar de vervoerder, terwijl Vistaprint de bestelling te laat had aangeleverd.

2026幎4月7日

VistaPrint NL からの回答

Bedankt voor je 3 sterren waardering op Trustpilot voor de bestelde en ontvangen mokken. We begrijpen dat je 50 mokken had besteld als presentje voor de vrijwilligers van een voetbaltoernooi, de mokken er mooi uitzagen en het ontwerpen en bestellen heel eenvoudig is geweest. Balen dat slechts 25 van de 50 mokken tijdig geleverd zijn. Onze excuses voor de vertraging van de andere 25 mokken. Bij het nakijken van je bestelling in je account zien wij dat onze klantendienst je tegemoet is gekomen door de helft van de verzendkosten aan je terug te betalen. We hopen dat de oplossing aan je verwachtingen voldoet en dat de 25 mokken die te laat zijn geweest alsnog aan de vrijwilligers overhandigd zijn!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, mooi gedrukt!

VistaPrint NL からの回答

Superbedankt voor de 5-sterrenwaardering op Trustpilot voor de bestelde foto op canvas. Fijn te lezen dat de levering snel is geweest en de canvasprint mooi is gedrukt! We kijken uit naar je volgende bestelling bij VistaPrint en wensen je een fijne dag toe!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, gebruikte materiaal en borduurwerk helemaal top..

2026幎4月8日

VistaPrint NL からの回答

Wat fijn dat je jouw feedback op Trustpilot deelt over het bestelde en ontvangen Russell™ Classic katoenen poloshirt. Blij te lezen dat de levering snel is geweest en dat het gebruikte materiaal en borduurwerk helemaal top is. Veel plezier van het poloshirt en tot een volgende bestelling bij VistaPrint!

Visitekaartjes

Snel geleverd, zag er precies zo uit als op het scherm

2026幎4月7日

VistaPrint NL からの回答

Hartelijk bedankt voor de 5 sterren review voor de bestelde en ontvangen standaard visitekaartjes. Blij te vernemen dat de kaartjes snel geleverd zijn en precies zo uitzagen als op het scherm. We kijken uit naar je volgende bestelling bij VistaPrint en wensen je nog een fijne dag toe!

5぀星のうち2の評䟡

De print op de t-shirts is veel kleiner

De print op de t-shirts is veel kleiner dan voorheen.

2026幎4月2日

VistaPrint NL からの回答

Bedankt voor het melden van jouw feedback over de print op de ontvangen T-shirts. We begrijpen dat de prints veel kleiner zijn dan voorheen. Wanneer wij jouw bestellingen in jouw account bekijken, zien wij dat je nu JACK & JONES Canvas uniseks T-shirts hebt besteld en in het verleden de Fruit of the Loom® uniseks T-shirts. De afmetingen van het printbare gedeelte van beide T-shirts verschillen van elkaar. Zo is het te bedrukken gedeelte van het JACK & Jones T-shirt 20 x 28 cm en van het Fruit of the Loom T-shirt 30,48 x 30,48 cm. Mocht je hier nog verdere vragen over hebben, laat dit ons dan gerust weten: http://spr.ly/62045B6fSBX. We helpen altijd graag!

top klantenservice

Nicole van de klantenservice heeft me meer dan fantastisch geholpen vandaag.
Ik belde om een order voor visitekaartjes te annuleren. Graag wilde ik toch de achterkant ook bedrukt hebben. Nicole heeft me toen geholpen mijn hele ontwerp te perfectioneren.
Wat een service! Ik kan er niet over uit.
Hartelijke groet, Marina

2026幎4月16日

VistaPrint NL からの回答

Hartelijk bedankt voor deze mooie 5 sterren waardering op Trustpilot naar aanleiding van de topklantenservice die onze collega Nicole aan je heeft mogen verlenen. We begrijpen dat je contact had opgenomen om je bestelling van visitekaartjes te annuleren, omdat je de achterkant ook nog graag bedrukt wilde hebben. Blij te lezen dat onze Nicole ontzettend betrokken, geduldig, enthousiast en zeer klantvriendelijk is en jou geholpen heeft om jouw hele ontwerp te perfectioneren. Wij zullen deze mooie woorden delen met Nicole en het team. Tot een volgend contact en bestelling bij VistaPrint!

Misleiding

De manier waarop reclame wordt gemaakt met voor 12 uur besteld en volgende dag geleverd, lijkt een standaard service, maar geldt alleen als je dan ruim 16euro bijbetaalt. Daarnaast zorgen ze ervoor dat je al ruim tijd hebt geïnvesteerd op de site voordat ze je vertellen dat je de extra leveringskosten moet maken en dat de korting die ze hebben gegeven zelf ook weer is opgesnoept. Ik vind het misleidend. Er mag best verdiend worden, maar vertel mensen van tevoren wat ze kwijt zijn voordat ze heel veel tijd investeren. Uit principe heb ik uiteindelijk de order niet geplaatst. Ik doe liever zonder, dan dat ik meedoe aan deze praktijken.

2026幎4月15日

VistaPrint NL からの回答

Dank voor het melden van jouw feedback op Trustpilot over de extra leveringskosten wanneer je de bestelling snel geleverd wilt hebben. Het spijt ons te vernemen dat je de reclame voor 12 uur besteld en de volgende dag geleverd misleidend vindt, omdat je er pas achter komt dat de extra snelle levering ruim 16 euro kost nadat je ruime tijd hebt geïnvesteerd op de website en je uit principe daarom uiteindelijk niet de bestelling hebt geplaatst. Onze excuses dat je dit zo hebt ervaren.

Voor een volgende keer willen wij je graag informeren dat de geschatte levertijd en kosten altijd zichtbaar zijn op de productpagina nadat je de postcode waarop je het geleverd wilt hebben invoert. Bekijk hiervoor het volgende artikel: https://www.vistaprint.nl/klantenservice/help/360051220351. Tot slot is ook alle informatie over de verzending en bezorging samengevat in dit artikel: https://www.vistaprint.nl/bezorginformatie.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor dringende vragen kun je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice: https://www.vistaprint.nl/klantenservice/help/.

veel template opties

veel template opties. makkelijk te gebruiken. Snel service.

VistaPrint NL からの回答

Hartelijk dank voor de 4 sterren review op Trustpilot voor de bestelde en ontvangen ansichtkaarten. Fijn te lezen dat er veel templates zijn, deze gemakkelijk te gebruiken zijn en de service ook erg snel is. We kijken uit naar een volgende bestelling bij VistaPrint en wensen je een fijne dag toe!

5぀星のうち1の評䟡

Zeker niet tevreden mee niet op wens

Zeker niet tevreden mee niet op wens aangekomen.. erg teleurgesteld

VistaPrint NL からの回答

Bedankt voor het melden van je feedback op Trustpilot over de ontvangen notitiekaarten. Het spijt ons te vernemen dat je zeker niet tevreden bent, omdat de kaarten niet naar wens zijn aangekomen. Excuses hiervoor.
Om dit samen met je te mogen oplossen, zullen wij je een e-mail sturen en vragen om een foto van de kaarten door te sturen. Wij kijken uit naar je reactie.

op tijd

op tijd, snel en zeer mooi gedrukt in mijn wens

2026幎4月3日

VistaPrint NL からの回答

Bedankt voor je 4 sterren review op Trustpilot voor de bestelde en ontvangen ansichtkaarten en ronde visitekaartjes. Blij te vernemen dat de bestelling op tijd, snel en zeer mooi is gedrukt naar jouw wens. We wensen je veel plezier met het drukwerk en kijken uit naar je volgende bestelling bij VistaPrint!

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb telefonisch zeer goede hulp

Ik heb telefonisch zeer goede hulp ervaren! Waarvoor dank. Het lukte mij niet om een logo te uploaden en te plaatsen op een item. Al snel kreeg ik een vriendelijke mail met een antwoord waarin zij aangaf dat het is gelukt.

2026幎4月12日

VistaPrint NL からの回答

Hartelijk bedankt voor je mooie 5 sterren review op Trustpilot. Superfijn om te lezen dat je telefonisch een zeer goede hulp hebt ervaren, nadat het jou zelf helaas niet lukte om een logo te uploaden en te plaatsen op een item, en je heel snel een vriendelijke mail kreeg met het antwoord dat het is gelukt. We bedanken je voor de mooie woorden en kijken uit naar een volgende bestelling en contact bij VistaPrint.

Pennen besteld met logo.

Pennen besteld met logo.
Echter logo is slecht zichtbaar doordat het achter de clip zit.
Reeds bij bestelling op gewezen. Is tweede keer. Clip is niet draaibaar.

Inmiddels contact gehad met Vistaprint en probleem is met hun hulp opgelost.
Met dank, Wim

VistaPrint NL からの回答

Dank voor het melden van jouw feedback over de ontvangen pennen middels een review op Trustpilot. We begrijpen dat het logo op de pennen slecht zichtbaar is, doordat het achter de clip zit en je de clip niet kunt draaien. Excuses voor dit ongemak.
Het zou normaal gesproken mogelijk moeten zijn om de clip met een beetje druk te verplaatsen. Houd hiervoor met de ene hand de pen vast en draai met de andere hand de clip op de zwarte ringbevestiging in de gewenste positie.
We zullen je een e-mail toesturen om dit verder met je op te volgen en kijken uit naar je reactie.

5぀星のうち4の評䟡

Ben je een bedrijf? Pas op de BTW!

Correctie: zaak netjes opgelost na correspondentie. Let wel op: BTW nummer van afleveradres wordt gebruikt, niet van verzendende partij. Bestel je dus in NL en laat je het afleveren in CZ - dan is Tsjechische BTW van toepassing (dat lastig is terug te vragen).

VistaPrint NL からの回答

Dank voor het aanpassen van je review op Trustpilot naar aanleiding van je zorgen over de btw bij je bestelling van VistaPrint.
Wij zullen inderdaad bij een bestelling die naar Tsjechië geleverd zal worden altijd de Tsjechische btw toepassen. Wil je de Nederlandse btw, dan dien je de bestelling in Nederland te laten versturen. We vinden het prettig om te lezen dat na correspondentie de zaak netjes is opgelost. We wensen je een goed weekend toe en tot een volgende keer bij VistaPrint.

5぀星のうち2の評䟡

Ik had stickers besteld en de

Ik had stickers besteld en de afbeelding was goed zoals ik verwachtte maar de stickers waren op dun papier gedrukt en het bescherm vel was zeer moeilijk te verwijderen. Ik moet er 100 plakken en ben daar lang mee bezig geweest. Kortom de kwaliteit kan beter voor die prijs.

VistaPrint NL からの回答

Bedankt voor je beoordeling en feedback op Trustpilot over de rechthoekige stickers. Allereerst fijn te vernemen dat de afbeelding op de stickers goed was afgedrukt.
We begrijpen dat de stickers op dun papier zijn gedrukt en het beschermvel zeer moeilijk te verwijderen was, waardoor de kwaliteit nog wel verbeterd kan worden voor de prijs. Excuses voor dit ongemak dat je hebt ervaren! We zullen contact met je opnemen via de e-mail en kijken uit naar je terugkoppeling.

Goed product

Goed product. Snel geleverd.

VistaPrint NL からの回答

Blij om via een 5 sterren review op Trustpilot te vernemen dat de visitekaartjes en stickervellen goed en snel geleverd zijn. Veel plezier en succes met het drukwerk en tot een volgende bestelling bij VistaPrint!

5぀星のうち5の評䟡

Het is precies wat ik wilde als ze op

Het is precies wat ik wilde als ze op zijn kom ik weer met een bestelling

VistaPrint NL からの回答

Bedankt voor het schrijven van je review op Trustpilot naar aanleiding van je bestelde visitekaartjes met ronde hoeken. Heel fijn te lezen dat de visitekaartjes precies zijn ontvangen, zoals gewenst, en je je zeker terugkomt wanneer de kaartjes op zijn. Tot de volgende bestelling en een fijne dag!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。