Produktene er av veldig god kvalitet og man fÃ¥r god opplysning pÃ¥ deres nettside om hvert produkt, som vi trenger for Ã¥ ta et godt valg av hva vi kjÞper. Hurtig service er alltid verdsatt. Munnvanne... ãã£ãšèŠã
Pakken var veldig delikat pakket.Skikkelig flott.Epimedium,rÞd bispelue,hjelper for mere energi,Þmheten i musklaturen forsvant etter noen timer,fordi weed ekstrakt bidrar til sÃ¥ mangt,blodtrykk, og fi... ãã£ãšèŠã
Klarte Ã¥ finne pÃ¥ vitaminX produktet som ikke var tilgjengelig pÃ¥ andre norske nettbutikker. Gledet meg fordi dette produktet (fra NOW) hadde like ingredienser som en som jeg kunne bestille tidligere... ãã£ãšèŠã
Synes varen jeg kjÞpe var dyr nÃ¥ jeg mÃ¥ ha den såå ofteâŠdet er lite innhold sÃ¥ mÃ¥ jeg ta 2 b vitaminer hver dagâŠog burde tatt ekstra for Ã¥ fÃ¥ bedre effektâŠdette burde vÊrt gjort noe medâŠ. Vet om folk... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
VitaminX er din partner for kosttilskudd og velvÊreprodukter av hÞy kvalitet. Vi tilbyr et bredt utvalg av kosttilskudd, fra vitaminer og mineraler til spesialformulerte produkter for energi, fordÞyelse og immunsystem. Hos oss finner du kun merker med samme filosofi som oss, og som setter kvalitet og testing av sine produkter hÞyt. Du kan finne kosttilskudd og velvÊreprodukter fra NOW Foods, Thorne, Solgar, Trace Minerals, Terranova, Ellyndale og Serene House i vår nettbutikk. Hos vitaminX setter vi kunden i fokus, og vi jobber hardt for å sikre at du får den beste opplevelsen. Vårt mål er å gi deg trygghet og stÞtte på din reise mot bedre helse og velvÊre. Velkommen til en verden av sunnere valg!
VitaminX
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Oppdag kvaliteten hos vitaminX â Din partner for kosttilskudd og helseprodukter
- Hos VitaminX setter vi hÞy kvalitet og pålitelighet i hÞysetet. Vi tilbyr et bredt utvalg av merker som er kjent for sine fÞrsteklasses kosttilskudd, skjÞnnhets- og hygieneprodukter. Vi samarbeider kun med pålitelige leverandÞrer for å sikre at du får det beste markedet har å tilby. Vårt mål er å gjÞre det enkelt for deg å ta sunne og bevisste valg. Stol på oss for din velvÊre og oppdag forskjellen med våre nÞye utvalgte produkter!
Gratis frakt på ordre over 599,-
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Veldig fornÞyd
Rask og god levering!
Veldig fornÞyd.
Jeg synes at dette er dårlig servis
Jeg synes at dette er dårlig servis.
Det tok så lang tid fÞr jeg fikk pakken!
Tipp topp
Gode priser, ble sendt samme dag som reklamert, gikk vanlig postgang. Veldig fornÞyd ððœ
Jeg kjÞper ofte vitaminer som ikke erâŠ
Jeg kjÞper ofte vitaminer som ikke er så enkle å finne i vanlige butikker. Jeg har alltid vÊrt fornÞyd med både produktene og leveringen. Anbefales!
Veldig god på leveranse!
Leverer nÞyaktig slik de reklammerer for.
Leverer raskt til posten.
Veldig rask leveringð
Stort utvalg av vitaminer og superrask levering!
Rask og nÞyaktig levering.
Hurtig levering