Find et andet sted, hvis i vil vÊre sikker pÃ¥, at fÃ¥ hvad i bestiller! 2 vanvittige oplevelser.. FÞrste gang bestilte vi en pÃ¥lÊgssymfoni, som vi fik ATVIDE godt kunne laves til 16... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte vildsvin- og hjortepÞlser i Rema i troen på at der var en smule vildtkÞd i smagen. Men må konstatere, at de begge smagte som en helt almindelig spegepÞlse. Irriterende.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi fik helstegt pattegris med tilbehÞr. KÞdet var mÞrt og saftigt fra den ene ende til den anden. Ingen tÞrre stykker. Og super service: da vi holdt festen langt fra alt og ikke havde bil dernede, k... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Find et andet sted
Find et andet sted, hvis i vil vÊre sikker på, at få hvad i bestiller!
2 vanvittige oplevelser..
FÞrste gang bestilte vi en pålÊgssymfoni, som vi fik ATVIDE godt kunne laves til 16 pers i telefonen.
Det var så den helt almindelige til 12 pers, bare med mere brÞd og så havde de også selv lige valgt, at tage noget af det pålÊg vÊk vi havde bestilte.
Da vi skrev en mail omkring det, fik vi bare at vide, den ikke kunne laves til 16 Pers, så skulle man have en halv mere med (hvilket ingen havde fortalt da vi bestilte).
Så selvom der stod til 16 Pers på bestillingssedlen, var der ingen som ringede og sagde noget - hvilket betÞd for lidt mad og en pålÊgssymfoni der nÊsten kun bestod af hvid brÞd.
Det var godt, vi havde lavet forret.
Vi får 300 kr tilgode derude, og vÊlger så, at bruge dem 2 uger senere, da vi skal have gÊster til spisning.
Her bestiller vi sÃ¥ landgangsbrÞd, som vi ogsÃ¥ selv vÊlger pÃ¥lÊg til, da vi IKKE ÃNSKER med ost.
Igen vÊlger de bare selv pålÊg ( ost kommer på og så med chokolade ovenpå ).
Den absolut mest kedelige tÞrre baguette ( som ellers skulle vÊre fra lagkagehuset ).
NÊsten synd man ikke kan indsÊtte billeder herinde, for vi tror simpelthen ikke på, de flutes er fra en bager - de lignede på en prik den pakke med 2 stk baguette flute, man kan kÞbe i netto!
Og så giver man jo lige over 100 kr for sådan et flute.
De meste Êrgerlige oplevelser vi har prÞvet i lÊnge!
Super spareribs giv dem 1 tim og 20 vedâŠ
Super spareribs giv dem 1 tim og 20 ved 130 grader så er de super
KÞbte vildsvin- og hjortepÞlser i RemaâŠ

DÃ¥rlige oplevelse med Spareribs
Spareribs er oversaltede og på ingen måde mÞre ved at fÞlge jeres opskrift. BBQ smagte surt - bÞr vÊre mere sÞd.
Smag kan ikke diskuteres, men det her er uden for skalaen.
Kommer ikke til at kÞbe hos jer igen.

Deres egen juleand og 1 kg flÊskesteg =âŠ
OPDATERING: Lone har godt gjort for nedenstående og man der skal siges de tager ansvar og gerne vil levere en god kvalitet og service.
Deres egen juleand og 1 kg flÊskesteg = 1050kr. Så der var hÞje forventninger som desvÊrre blev lidt af en skuffelse.
Juleanden var okay, men til nÊsten 900kr - nej tak. Anden blev langtidstegt ved 120 grader alm. ovn.
FlÊskestegen var dog den helt store skuffelse, ingen smag og absolut intet at lave sovs af, der var intet fedt på den. Den kom på grillen til 60 grader og hvilede til 63-64 grader.
Den var knas tÞr og bakken til opsamling havde kun det vand i sig som jeg hÊldte ved.
FÞrste og sidste gang jeg handler her. Troede de få slagter der var tilbage havde mere kvalitet i deres vare.

Chr. Vollstedt ApS ããã®åç
KÃ¥lpÞlser uden smag fra Vollstedt âŠ
Vollstedts sÞnderjyske kÃ¥lpÞlser mangler smag. De lever absolut ikke op til mine forventninger! Jeg troede at HÃJ pris var lig med hÞj kvalitet, det er ikke tilfÊldet. OvenikÞbet skulle jeg betale 120 kr for fragten. Det blev en éngangsforestilling.

Chr. Vollstedt ApS ããã®åç
Meget mÞr pattegris og super service.
Vi fik helstegt pattegris med tilbehÞr.
KÞdet var mÞrt og saftigt fra den ene ende til den anden. Ingen tÞrre stykker.
Og super service: da vi holdt festen langt fra alt og ikke havde bil dernede, kÞrte slagtersvenden ud og kÞbte det vi havde glemt til velkomstdrinks, mens grisen simrede i grillen.
Forkert pris
Normalt er jeg glad for at handle hos Vollstedt, men idag havde jeg en trÊls oplevelse. Efter at have kigget lidt besluttede jeg mig for sommermÞrbrad der kostede 8 stk. for 200kr. Der var kun tre stk. i fadet, men de lavede hurtig mere. Jeg skulle egentlig kun bruge 6 stk., men når nu tilbuddet var på 8 stk., kunne jeg jo bare tage de 8 stk. Da jeg beder om 8 stk. siger den unge mand bag disken at prisen desvÊrre er forkert, så jeg kunne kun få 6 stk. for 200kr. Det kan da godt vÊre, men når nu der står 8 stk. for 200kr., får jeg dem vel til den pris. Men nej, det fik jeg ikke. Det har jeg da alligevel aldrig vÊret ude for. Man sÊlger vel til den pris der står på varen.

FÃJ FOR F....
FÃJ FOR F....
hvor er jeres butik i Kolding klamme og uhygiejnisk nÃ¥r jeres personale hÃ¥ndterer rÃ¥ kÞd!!! Man stÃ¥r ikke og rÞrer med egne fingre og presser kÞdet ned som kunden skal have med hjem og sÃ¥ hÃ¥ndterer penge i kontanter direkte bagefter og giver kunden penge tilbage MED DE SAMME UVASKEDE HÃNDER DER ER BLOD OG BAKTERIER PÃ
!!!!! fÞj for s..det var sÃ¥ fÞrste eneste ig SIDSTE gang jeg handler der !!! I vil jo Ã¥benbart gerne gÞre jeres kunder syge ð¡og sÃ¥ betalte jeg endda snart 300 kr for 2 stykker kÞd !!!! I sku skamme jer over ikke at have styr pÃ¥ helt basal hygiejne i en fÞdevarebutik!!!!
Og sidst men ikke mindst jeg prÞvede endda at ringe til jer for at snakke om min oplevelse ig sÃ¥ var i sÃ¥ flabede at pÃ¥stÃ¥ at ekspedienten sprittede fingre af FÃR min tur og INDEN jeg fik penge , TIL TRODS for jeg stod og holde Þje med manden SÃ
DET er bare total LÃGN fra jeres side !
Kan og vil på INGEN måder anbefale sådan en dårlig butik der ikke har styr på hvad de skal !!!
SuverÊn kvalitet
SuverÊn kvalitet - Uovertruffen hÞflige medarbejdre :-)
Byen bedste uden sammenligning
Tak for altid god mad :-)
Dårlig oplevelse - fornÊrmet medarbejder
KÞbte rejesalat. Bad om 100 gr. Ekspedienten vejede 125 gr. af og spurgte om det var ok. Da jeg gentagende gange har oplevet det samme sagde jeg, nej, jeg bad om 100 gr., hvilket resulterede i en fornÊrmet ekspedient og 95 gr. rejesalat. Da jeg skulle servere rejesalaten viste det sig, at der var 11 asparges (45 gr.) og ganske få rejer.
Jeg skrev en mail til forretningen, men fik et svar der var helt ligegyldig og uden lÞsningsforslag.
Dette skete i Kolding-butikken. For mig er det slut med at handle der.
Leverpostej er uspiselig
Troede at det var en seriÞs slagterforretning, men åbenbart ikke, for nogle år siden klagede jeg over deres meget saltet leverpostej og flÊskesvÊr, troede det havde Êndre sig, men ak nej, kÞbte en lille bakke lun leverpostej, smagte på den da jeg kom hjem, fy fÞj, den var så salt at den var uspiselig, man skulle tro at de kun havde kommen salt i den.
Skrev så en dårlig anmeldelse på deres FB side, hvortil jeg fik dette svar "Vi har vundet guldmedaljer både på vores leverpostej og flÊskesvÊr, så der er mange, der har vores varer som favorit. Vi har ikke tÊnkt os at Êndre på opskriften."
Men jeg ved at leverpostej ikke skal smage så saltet, kommer selv ud af en slagterfamilie, men har et andet sted hvor jeg kÞber den og der er den rigtigt god.
Så kan ikke anbefale Slager Vollstedt - KÞb et andet sted.
DÃ¥rlig service og for gammel mad
Dårlig service og for gammel mad. de putter nye datoer på mad der allerede har overskredet datoerne..
âmiddag til toâ
Laver gode og nemme âmiddag til toâ. Bestil om mandagen og hent tirsdag eller torsdag. Og vupti nem aftensmad. Whats not to like ðð»
Bredt sortiment og kvalitetâŠ
Vollstedt er en forretning med et bredt sortiment som i stÞrre byer og fÞrst og fremmest en god og lÊkker kvalitet, det gÊlder også varer fra Lindegården.
Betjeningen er smilende venlig hurtig og servil, med undtagelse af en yngre hÞj mÞrkhåret dame der altid virker sur også overfor kunderne, ellers en forretningsperformance lige efter bogen, et sted man kommer igen og igen.
Ikke et stjerneskud
Bestilte 4 stjerneskud, som jeg afhentede til aftalt tid (16.30 ).
Tror de var lavet meget tidlige; da brÞdet var meget svampet og vådt. Der var heller ikke en kogt fisk. Men det skal siges, at de to steget fisk der var, var meget lÊkre, dog samlet IKKE 70 kr vÊrd pr stk.
DÃ¥rlig betjening i Haderslev
DÃ¥rlig betjening i Haderslev. Aner ikke hvad god service er.
SkyhÞje priser.
Fantastisk middag til to medâŠ
Fantastisk middag til to med rejecocktail og gode bÞffer med flÞdekartofler og salat. Det gÞr vi igen....
Fantastisk slagter butik, kÊmpe udvvalg.
Vi havde bestilt fårefedt til en Navajo opskrift. Lone skrev, da det var kommet. God service, utrolig sÞde ansatte og et kÊmpe udvalg af fantastisk kÞd og Êg, samt diverse andre fÞdeemner. Det var fÞrste gang, men bestemt ikke sidste gang, der blev handlet der.
Til Lone, min sÞn og jeg har fÊlles profil, så jeg hedder skam stadig Elisabeth. ;-)
Kan ikke andet end at rose dem
Kan ikke andet end at rose dem, kvaliteten af deres mad er virkelig god, men deres kundeservice er bare i top! Det er i Kolding jeg handler