䌁業情報

1. オヌトバむ販売店
  2. 原付自転車販売店
  3. バむク ショップ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vordingborg MC Center er en af SjÊllands stÞrste MC forretninger. Vi er forhandler af Honda og Kawasaki. Herudover fÞrer vi også flere mÊrker af de meget populÊre 45-knallerter.

3.0

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

21件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Hold jer meget lang vÊk fra Vordingborg Mc Center For De Snyder Alle Folk NÃ¥r at de fÃ¥r mulighed for det 😡😡😡😱😱😱😡😡😡😭😭😭😡😡😡

Jeg kan ikke anbefale at folk til at kÞbe eller få lavet reparationer nede hos Vordingborg Mc da de rigtige gode til at snyde folk....... jeg fÞler mig rigtig godt snydt og rigtig dårlig rådgivet af forhandleren da jeg havde kÞbt en ive-car 30km/t kabinescooter med det store Batteri nÊsten lige siden efter kÞbet af den til 60.000 kroner så var der var konstant noget i vejen med det nÊste hele tiden. Virkelig usympatisk behandling da jeg som udviklingshÊmmede da mit kÞretÞj var til reparation i over 2.5 måned og da de stadig ikke kunne finde fejlen på kÞretÞjet, så fÞler jeg mig narret/snydt til at få et lille belÞb på 10.000 kroner og så beholdte han kÞretÞjet. KÞretÞjet har jeg haft i knapt 2.5 års tid fra ny af.
Ud af de 10.000 beholdte han de 5.000 kr og dyrt bil anlÊg og tyveri Alarm isat hos ham samlet pris for over 10.000 som jeg har betalt for. jeg fÞler mig meget snydt og bedraget men sÃ¥dan er det vel som udviklingshÊmmede nÃ¥r man ikke rigtigt har forstand pÃ¥ Þkonomi. JEG ANBEFALER HANDLET ANDRE STEDER. De fÞler sig Ã¥benbart ikke flove at snyde UdviklingshÊmmede. SIKKEN MORAL AT HAVE. I BURDE SKAMME JER. Jeg Anbefaler Vordingborg Mc 00000000000 Stjerne og jeg sÊtter mig at jeg aldrig nogensinde og jeg gentager at jeg aldrig nogensinde ville sÊtte min ben i denne butik igen never nogensinde igen 😡😡😡😡 Og Snyder en UdviklingshÊmmede pÃ¥ det groveste 😡😡😡

2025幎9月14日

Super godt vÊrksted.

Jeg får lavet alt på min Honda VFR 800 hos dem.

De har hjulpet mig ud af kniber mange gange.

Jeg knÊkkede mit for bremse greb dagen inden en Norge tur.

Vi brugte 2 mand en time på at finde et brugt greb der passede. Ingen regning.

Min kobling rÞg lige inden en track day.
De smed hvad de havde i hÊnderne og hjalp mig med det.

Anbefaler dem varmt.

2025幎4月24日

idag d.28/6-24 havde jeg en aftale om

idag d.28/6-24 havde jeg en aftale om et olie filter til min gamle vs 700 og ham jeg talte med i går havde helt styr på de sager da de kun bruger org. dele da jeg så kommer til butiken idag mÞder jeg en "thansen" gut bag kassen som bestemt ikk har check på en skid eller ved en skid så jeg kunne pÊnt kÞre hjem igen uden filter plus han spÞrg om han skal bestille et org. fra suzuki hvor jeg svare ikkegrund til det kommer ikke igen i den fedt biks

2024幎6月28日

Rigtig god service

Jeg skulle have skiftet gaskabel på min gamle Ninja og havde kablerne selv.
VÊrkstedet skiftede kablerne og tjekkede luftfilter oveni. Prisen blev det halve af hvad jeg havde fået oplyst fra start og alt virker 100%
Derudover fik jeg et par gode råd til olieskift. 👍

2023幎3月7日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig Kommunikation hos Vordingborg mc center!!

DÃ¥rlig Kommunikation hos Vordingborg mc center!!

I går torsdag d.11/03-2021.
Min PGO Hot 50 til services
(vender jeg tilbage til.)

Mandag d.8/03-2021. Ringer jeg for at hÞrer om det er i orden at jeg kommer og stiller min scooter om onsdagen hos dem. Og ja det var det. Da jeg ligesom bor i NÊstved.

Det bliver onsdag d.10/03-2021. Jeg kommer der ned med min scooter, spÞrger Torben hvad tid jeg skal komme og hente den om Torsdagen d.11/03-2021 for at hente min scooter. Torben siger kl.14:00. Jeg tager tilbage til NÊstved den dag.

Det bliver Torsdag d.11/03-2021.
Jeg hÞrer ikke en lyd fra Vomc. Jeg planlÊgger min togtur fra NÊstved til Vordingborg, kommer til Vomc, her mÞder jeg Torben igen-han siger den er klar til at kÞrer på og servicen er fÊrdig, men der mangler en ny kaliber(forbremse) da den anden var totalt gået i stykker. Jeg siger så har jeg så kÞrt i et helt år med en farlig kaliber? Torden siger ingenting, ikke andet at jeg skal komme tilbage kl.16:00 samme dag. Det vil sige jeg skulle gå rundt i Vordingborg i 2 timer i regnvejr. Jeg er glad for min familie som jeg sad og ventet hos.

I går var det allersidste gang jeg satte mine ben hos Vordingborg mc center(Vomc).
Jeg finder et andet services sted her i NÊstved.

Så hvis du ikke vil have dårlig oplevelse omkring hvad der sker med din Mc eller Scooter. Så find et andet sted.

2021幎3月12日

Meget tilfreds

Havde min motorcykel til vinteropbevaring og fik lavet service, nyt kÊdekit samt nye varme håndtag
Super sÞde, fin betjening samt ok pris.
Havde lidt svÊrt ved at sÊlge motorcyklen og satte den til salg hos Vordingborg MC center... Den blev solgt på UNDER 14 dage, til prisen...
Er meget tilfreds og kan varmt anbefale stedet.

2020幎9月14日
自発的なレビュヌ

Jeg vil på kraftigste fraråde andre om

Jeg vil på kraftigste fraråde andre om at gå ind i Vordingborg MC. Center👎👎.
Hvis du forventer en fair behandling 👎👎Et godt råd, gå langt udenom 👍.

Min oplevelse:
Jeg får set på en MC i butikken , får en prÞvetur.
Ved udkÞrelsen fra fortorvet og vejbane trÊder jeg ned i et hul og vrider om på min fod, fik hermed mc over mig. 2 bitte små ridser kommer i blinklys, en lille my af en rids på den ene pipe.
Da jeg kommer ind i butikken efter endt prÞvetur, styrter sÊlger Torben ud med let hmm adfÊrd der var de små ridser, jeg måtte bede ham om at falde til ro, da jeg var lidt rystet,
Hold dog op!! jeg Þnsker denne mc, sÃ¥ var skaderne lige pludselig noget han kunne ordne med et smil😇🙏.
Efter 3 dage deponere jeg 10.000 kr. fik sat MC til siden.

Kontor personalet var gået hjem derfor ingen kvittering, efter 2 dage uden at få en kvittering på trods af have rykket 👎.
FÞrst efter 2 besÞg i butikken fik jeg nok af Torbens sÞ forklaringer nu ville jeg have en kvittering.
Efter 2 uger👎 fik jeg den endelig. Sikke en moral sÊlger Torben og indehaveren af Vordingborg Mc Center har 👎.
Jeg er selv gammel biker, i det miljÞ er en aftale en aftale🀝.

Jeg har endnu ikke haft MC ude af butikken pga. sÊsonen var ved at slutte for det år, bad dem at opbevare mc. til ny sÊson.
DesvÊrre fik jeg en blodprop kort tid efter og blev lam fra brystet og ned, kom i el.stol🧑🏜‍🊌.
Sendte en ven med min ubrugte mc jakke afleverede denne og info. om der desvÊrre ikke blev nogen handel pga. min blodprop. Der gik 1 1/2 mdr. fÞr man hÞrte fra sÊlger. 👎
Jeg havde ikke skrevet under pÃ¥ nogen kontrakt, pÃ¥ trods af dette sender Vordingborg MC. Center personer hjem pÃ¥ min privat adressen, der havede truende adfÊrd og presser min grÊdende og chokerende kone til skrive under pÃ¥ at Vordingborg MC Center skulle have de 10.000 kr. som var deponeret😡. FÞj for den og de forretnings metode😡😡. Jeg forstÃ¥r ikke man tÞr og optrÊde pÃ¥ den mÃ¥de nÃ¥r jeg skilter med 📷.
Jeg er ikke dÞmt umyndig 👍, Hr. Torben👎.
Jeg lÃ¥ pÃ¥ genoptrÊnings center i HornbÊk, fÞrst da jeg kommer hjem hÞrer jeg Vordingborg Mc center har vÊret pÃ¥ min adresse med truende adfÊrd👎.
Jeg mÃ¥ indrÞmme havde mine tanker om den handlemÃ¥de😡. Ang. de smÃ¥ ridser har jeg ikke pÃ¥ noget tidspunkt nÊgtet at betale for de smÃ¥ ridser.

EfterfÞlgende har jeg fundet ud af:
1. Betalt for en indregistreren ej i mit navn og lev.mm.for mc der stÃ¥r i butikken eller pÃ¥ et hemmeligt sted. Man ville ikke vise den frem til os, ‘den var gemt vÊk” SÃ¥ vi evt. kunne se skaderne 👎. Igen sÞ forklaring!!
2. Betalt for skader der på ingen måder kan dokumeter af billeder eller andet, “altså nye skader kaldes det “👎😡
3. Kontaktet FDM, Deres svar var klart at det ikke var efter bogen! 👎desvÊrre er min kone noget chokeret og angst over Vordingborg mc. optrÊden pÃ¥ privat adressen, grundet af dette er sagen stoppet ÂŽdesvÊrre.

Jeg mener andre skal have info. Om Vordingborg Mc Centers forretnings metoder 👎.
4. Jeg glemmer ikke den platugle👎, hvis jeg havde lyttet til de lokale havdet jeg ikke vÊret i den MC butik. Torben er kendt for den kedelige mÃ¥de han er med til at drive Vordingborg MC center på😡.
5. EfterfÞlgende har jeg hÞrt hvor andre ogsÃ¥ har brÊndt sig nÃ¥r man har deponeret penge for bestilling af reservedelene. Men har ikke fÃ¥et pengene af Vordingborg MC. Reservedele er heller ikke modtaget👎👎.
6. De lÞgne som sÊlger Torben kommer med,der burde han have en Bodil pris, jeg kender selv en del af de lÞgne efter mine besÞg i butikken bÃ¥de fÞr og efter jeg kom fast i el.stol🧑🏜‍🊌Han griner bare👎 og er fuld af lÞgn samt snyde og bedrage en handicappet DET FLOT.👎👎👎👎
7. Jeg vil hÃ¥be SÊlger Torben og indehaveren af Vordingborg Mc Center en dag fÃ¥r sit eget mediecirkus metoder af mÊrke en dag.👎👎😡 Nu er jeg spÊndt pÃ¥ om jeg fÃ¥r besÞg igen fra Vordingborg MC Center, til det kan jeg kun sige ❀velkommen. Del .. Del.. Del 💪

2020幎5月12日
自発的なレビュヌ

FÞler mig mega snydt af vomc!

FÞler mig mega snydt af vomc!
SpÞrger en dag hvad han tager for at sÊtte en apehanger på min MC.
Han siger ca 2000,men så også incl en af de apehangere han har i sin bog.
Jeg syntes ikke lige om udvalget og bestilller en apehanger hjem fra USA.
SpÞrger ham så via telefonen hvad han skal have for montering da jeg nu selv har indkÞbt min apehanger.
Han siger det samme pris.nå nevermind jeg bestiller tid og får sat min MC ned hos ham.
Et par dage senere ringer han og spÞrger om jeg vil have monteret ledningerne indvendig i min apehanger,det siger jeg ja til da min apehanger er tyk og allerede har hullerne til det.
Da jeg henter min motorcyklen lyder regningen på 7800 kr.
Jeg får at vide at den pris er fordi han skulle montere el ledningerne indvendig.
Så lige et plus på tÊt ved 6000 kr.for at kÞre de tynde ledninger i gennem min tykke apehanger.bemÊrk at det kun er de tynde el ledninger.jeg har stadig kablerne udvendig !
Thomas

2019幎12月18日
自発的なレビュヌ

For at gÞre en kort historie lang

For at gÞre en kort historie lang, så fik Vomc en adskilt cykel afleveret, fra en tidligere mekaniker, som havde givet op. De samler mc, og konstaterer den går dårligt. De samler, reparerer, skifter ting og sager, installerer Jetkit osv.. 11200 kr. Cyklen fejler stadig det samme. De får den retur, da fejlen stadig er der. De kan ikke udbedre fejlen er beskeden, og det eneste jeg får at vide de har gjort, er at kompressionsteste motoren. Jeg har efterfÞlgende snakket med anden mekaniker, der er ret sikker på at en stempelring, kan vÊre brÊndt fast. Symptomerne tyder på det i hvert fald. En reparation der ikke kan betale sig, på en 90er cykel. En ny motor fra en ophugger, ville vÊre nemmere, hurtigere og bedre. Men det er der selvfÞlgelig ikke lige så stor indtjening på. De har helt sikkert den fornÞdne viden om mange mc. Men de skal også tjene penge. Og det er ikke altid at bedste lÞsning, er den dyreste. Så hellere fyre nogle fejlsÞgningstimer af.

2019幎3月11日

Utilfredsstillende behandling !!! MEGET langsom (eller ingen) respons på mails

Virker i udgangspunktet meget flinke, men så snart problemer opstår, så ser man hvor mangelfuld servicen er. Forklaring fÞlger.

Vil forsÞge at gÞre historien kort, selvom den er lidt lang.
Jeg modtog min MC fra service sidste år i april hos Vomc hvor jeg havde fået lavet et regulÊrt service plus jeg havde fået monteret varmehåndtag.
Indtil da havde min mc kÞrt upåklageligt.... INGEN PROBLEMER overhovedet. Den havde kÞrt som en drÞm.
Modtog så min mc og efter en uge sÊtter motoren ud på motorvejen på Fyn. Jeg får den fragtet (med Dansk autohjÊlp) til Horsens, da jeg formoder at det er noget med startspÊrren eller lignende som hurtigt kan laves.
De konstaterer så i Horsens at den er meget tÞrstig efter olie og at den ikke lÞd godt i motoren. Det forstod jeg jo ikke da jeg kun havde kÞrt 400 km.
Jeg får den så fragtet til Vomc (hvilket koster mig 2000 kr) som ikke kan forstå det med olien, men vil undersÞge den nÊrmere.
Nu starter så mit mareridt......... Vomc skiller min mc ad og konstaterer at der skal nye dele i motoren for at den kommer til at spille igen og at der ifÞlge dem er en "fejlkonstruktion" i motoren og det må vÊre den som har forårsaget motorstoppet.
Delene skal sÃ¥ skaffes hjem og de bliver bestilt i maj 2016. Der gÃ¥r sÃ¥ helt frem til april 2017 (pÃ¥ grund af leveringsproblemer fra firma i Italien plus langsom proces i Vordingborg) !!!!!!!!! og min mc eftersigende skulle vÊre kÞreklar igen. MC'en var jo kun 1,5 Ã¥r gammel da det skete sÃ¥ jeg mente jo at det skulle gÃ¥ under garantien pÃ¥ mc'en (eller garanti pÃ¥ service) og det lykkedes mig at fÃ¥ dem til at ordne den uden beregning MEN OGSÅ UDEN EN REGNING !!!!
Jeg henter den igen og er jo den lykkelige ejer af en mc som nu endelig er virksom. Troede jeg.

En uge efter at have afhentet den sker nÞjagtig det samme igen...... Motorstop på motorvejen på vej syd af KÞge Bugt hvor jeg er tÊt på at kollidere med bil da jeg på tidspunktet for motorstoppet befinder mig i venstre vognbane i tÊt trafik og derfor hurtigt skal ud i nÞdsporet fordi min mc taber fart hurtigt.

Får så fragtet den med Dansk AutohjÊlp til Vordingborg da jeg regner med at de selvfÞlgelig vil klare den da de jo lige har afleveret den til mig ugen forinden med besked om at nu er alt i orden.

Jeg hÞrer så intet fra dem selvom jeg skriver til dem. Det ender med at jeg beder dem sende min mc til SorÞ da forhandleren der er dansk importÞr af det pågÊldende mÊrke og bÞr have eksperticen i at servicere lige prÊcis min mc. Det får de så gjort efter 3 uger ca....
I samme moment skriver jeg til Vomc (efter at have snakket med forhandler i SorÞ) for at få en redegÞrelse over hvad de sidst har gjort ved den, således at de i SorÞ ved hvad der er blevet skiftet m.m.

HÞrer derefter INTET fra Vomc og står nu med en mc i SorÞ og en potentiel kÊmperegning for at få min mc på hjul igen !!!! Har sendt mails til dem flere gange men hÞrer absolut intet !!!

Har kÞrt på min mc i 1 uge siden april sidste år. Har betalt forsikring på den to gange og autohjÊlp. Har betalt 2000 af egen lomme for fragt af mc til Vordingborg. Kan ikke bruge den til at pendle på job, så skal med det offentlige som tager meget ekstra tid.

Håber nu at folkene i SorÞ kan gÞre et eller andet som kan sikre mig at jeg bliver kÞrende igen.

Folkene i Vordingborg bÞr tage deres kunders problemer langt mere alvorligt. Jeg vil ikke anbefale folk at handle hos dem.
Jeg synes at jeg i min tilgang til dem har udvist utroligt meget tÃ¥lmodighed (jeg ventede trods alt nÊsten 1 Ã¥r med at fÃ¥ min mc retur), men jeg mÃ¥ sige at nu er jeg meget meget skuffet.....DE HAR OVERHOVEDET IKKE VÆRET BEHJÆLPELIGE MED AT FÅ MIG KØRENDE IGEN ! MAN ER HELT EFTERLADT ! TAK VOMC !!

PS:
Nu vil Vomc nok svare at den mc jeg har kÞbt er en mc som der er store problemer med og at den ikke burde bruges til at pendle med (det sagde de ihvertfald til mig i butikken da den var gået i stykker). Folkene i SorÞ kan ikke helt forstå at der skulle vÊre problemer med min mc af denne type, så den står de alene med i Vordingborg. Kan lige sige at mc'en blev kÞbt i Roskilde, men efterfÞlgende serviceret i Vordingborg på grund af afstande og logistik.

2017幎9月6日

Meget venlig og imÞdekommende

Jeg har nu flere gange vÊret forbi Vordingborg mc, jeg har aldrig fundet det jeg sÞgte, men man bliver super venlig modtaget og op får yderst opmÊrksom hjÊlp, og vejledningen synes at vÊre i top. Man kan dog godt få lov at vente i travle perioder, men de kan jo kun vÊre et sted af gangen :D

2013幎6月18日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ