Via een zoekopdracht op Google kwam ik terecht bij voordeelstoffen.nl omdat ik op zoek was naar stof voor het hemeltje van mijn auto. Tijdens het bekijken van de stoffen raakte ik in gesprek met... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Met Martin heb ik telefonisch contact gehad, omdat ik Sterk Gobelin meubelstof wilde bijbestellen en het stof waar i mijn stoelen in 2017 meehad bekleed bestond nog dat heb ik toen ook bij voordeelsto... もっと見る
Martin is een man met een jarenlange ervaring in het stofferen van meubels. Kwaliteit heeft ie hoog in z’n vaandel staan. Hij heeft onze 2,5 sits bank opnieuw gestoffeerd. Echt super goed gedaan, het... もっと見る
Hier ben je echt nog klant. In mijn bestelling zat een foutje. Martin heeft mij de dag erna een mail gestuurd en zijn tot een zeer attente oplossing gekomen. Waar krijg je nog z'n klantgerichtheid. Ze... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Voordeelstoffen verkoopt voordelige stoffen, meubelstoffen, leder huiden, skai leer en meer!
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Voordeelstoffen.nl からの回答
In de verzending ging even wat mis, maar snel goedgekomen.
In de verzending ging even wat mis, maar dat is uitstekend en snel opgepakt en goed gekomen. Alle lof voor Martin Stevelink.

Voordeelstoffen.nl からの回答
Vlotte aanpak van een mislevering.👌
Levering was op verkeerd adres geleverd, na een telefoontje werd alles in geen tijd correct geregeld. Serieuze firma, aan te bevelen. Mvg Johan Monbailliu.

Voordeelstoffen.nl からの回答
Mooie stof voor een heel goede prijs
Mooie stof voor een heel goede prijs. De bank knapt er zichtbaar van op en de stof is super te verwerken. En een goede service, er wordt goed meegedacht! Bij een aanvulling op de eerste bestelling heeft men aangegeven het van dezelfde rol geprobeerd wordt te verzenden vanaf de fabriek zodat er geen kleurverschil optreedt.

Perfect
Perfect. Snel monsters portvrij geleverd zelfs met een portvrije retour enveloppe.

Voordeelstoffen.nl からの回答
snelle levering en voorafgaand aan de…
snelle levering en voorafgaand aan de levering nog een berichtje. Keurig!

Vakkundig en gedreven
Snelle levering en doordat er een ander type verenpakket was dan het verenpakket op de oude stoel, gaf de eigenaar waardevolle tips. Een echte vakman met jaren ervaring.

Voordeelstoffen.nl からの回答
Goede kwaliteit voor een lage prijs
Goede kwaliteit voor een lage prijs. Attent en meedenkend.

Voordeelstoffen.nl からの回答
Goede informatie bij het product!
Goede informatie bij het product!
Daar kun je wat mee.

Goede en snelle levering
Goede en snelle levering. Ook kreeg ik snel een bevestiging van mijn bestelling,Prima adres dus.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。