Via een zoekopdracht op Google kwam ik terecht bij voordeelstoffen.nl omdat ik op zoek was naar stof voor het hemeltje van mijn auto. Tijdens het bekijken van de stoffen raakte ik in gesprek met... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Met Martin heb ik telefonisch contact gehad, omdat ik Sterk Gobelin meubelstof wilde bijbestellen en het stof waar i mijn stoelen in 2017 meehad bekleed bestond nog dat heb ik toen ook bij voordeelsto... もっと見る
Martin is een man met een jarenlange ervaring in het stofferen van meubels. Kwaliteit heeft ie hoog in z’n vaandel staan. Hij heeft onze 2,5 sits bank opnieuw gestoffeerd. Echt super goed gedaan, het... もっと見る
Hier ben je echt nog klant. In mijn bestelling zat een foutje. Martin heeft mij de dag erna een mail gestuurd en zijn tot een zeer attente oplossing gekomen. Waar krijg je nog z'n klantgerichtheid. Ze... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Voordeelstoffen verkoopt voordelige stoffen, meubelstoffen, leder huiden, skai leer en meer!
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goede telefonische support gekregen van…
Goede telefonische support gekregen van Martin Stevelink nog voordat de aankoop gedaan werd. Op basis van de verkregen info wel de gewenste spullen kunnen kiezen en gekocht en ook de juiste voorbereidingen kunnen doen. Alleen jammer dat er geen sample verkregen kon worden, dit had de keuze en het voorbereiden wellicht nog iets soepeler doen verlopen. Zeker een aanbeveling waard!

Voordeelstoffen.nl からの回答
Coupon gekocht en na 3 dagen keurig…
Coupon gekocht en na 3 dagen keurig ontvangen. Stoelen opnieuw bekleed en ze zijn weer als nieuw!

Voordeelstoffen.nl からの回答
Vriendelijk, behulpzaam en snelle levering.
Eerst telefonisch contact gehad en ben goed en vriendelijk geholpen. Bestelling was heel snel binnen.

meubelstof van goede kwaliteit
kreeg 20 cm meer als ik besteld had, goed verpakt, goede kwaliteit, makkelijk te verwerken

Voordeelstoffen.nl からの回答
Het was een plezierige verrassing om in…
Het was een plezierige verrassing om in het atelier van Martin Stevelink in alle rust te kunnen kijken naar de verschillende stoffen en door hem daarover vakkundig te worden geadviseerd. Toen ik mijn keus had gemaakt werd de bestelling ook prompt afgehandeld.

Voordeelstoffen.nl からの回答
Voordeelstoffen in de persoon van Martin Stevelink, Gewoon een fijne ervaring rijker!
Voordeelstoffen.nl hebben wij ervaren als een opmerkelijk accuraat, zeer klantgericht bedrijf.
De communicatie is luid, duidelijk en razend snel. Prijzen zijn meer dan redelijk en als je telefonisch of per mail contact opneemt, word je uitgebreid geïnformeerd over de kwaliteit.

Voordeelstoffen.nl からの回答
goed advies en snelle levering van het…
goed advies en snelle levering van het gevraagde materiaal. Tevreden

aankoop coupon
coupon bleek kleiner te zijn dat op de website vermeld was. Keurig de vraag gekregen of het genoeg zou zijn. Nadat ik aangaf dat het onvoldoende zou zijn, kreeg ik zonder probleem een groter stuk opgestuurd ipv het originele coupon. Dat is pas klantenservice!

Voordeelstoffen.nl からの回答
Knipstaal opvragen niet mogelijk.
Jammer dat je geen knipstaal kunt opvragen. Ik deed daartoe een verzoek per e-mail en wilde daarvoor zelfs wel betalen, want stukjes stof versturen kost ook geld. En daar heb ik alle begrip voor. Mij werd voorgesteld om te komen kijken, maar die afstand was te groot. Ik heb dat ook zo beantwoord. Niet heel klantvriendelijk in dit geval dus.
De stof benaderd de afbeelding op de website, maar is het voor mijn gevoel, na ontvangst, toch niet helemaal. Echt jammer! Had ik een knipstaal gehad dan had ik waarschijnlijk andere stof uitgezocht.

Prima service en contact
Mooie stof en spijkerknopen besteld. Over de levertijd is goed gecommuniceerd.

Voordeelstoffen.nl からの回答
Goede service. Na telefonisch contact met wat vragen ben ik snel en vriendelijke geholpen. De bestelling was ook snel binnen.

Goed en aardige service.
Ik heb ontvangen wat ik heb besteld en de levering was ook snel. De
kwaliteit is prima. Ik was benieuwd of de kleuren een beetje overeen kwamen met wat ik verwachtte en dat was het geval. Soms is dat wat lastig te bepalen via foto's op het net maar hier ging dat dus prima. De leverancier is ook nog eens servicegericht gebleken door snel te reageren op mail, de klant geen dubbele bezorgkosten te laten betalen en een extraatje mee te leveren met het pakket. Dat is altijd aardig.

Voordeelstoffen.nl からの回答
Snelle levering van mooi kwaliteitsvol…mooi stuk wit leder .
Snelle levering van mooi kwaliteitsvol grote lap leder voor stoelen te overtrekken aan zeer interressante prijs, wanneer nodig kijk en bestel ik zeker terug daar .

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。