VSL レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har vÊret medlem i rigtigt mange Ã¥r og de har altid stÃ¥et der for vores sag, hvis der har vÊret en sag eller optakt til en sag Jeg har engang haft brug for Fagforening i en sag, hvor de gjorde hv... もっず芋る

Vsl er en god og stabil fagforening, super gode folk der sidder der og hjÊlper nÃ¥r man har brug for hjÊlp eller spÞrgsmÃ¥l. Har stÃ¥et i fagforeningen i 10 Ã¥r og har fÃ¥et den hjÊlp jeg skulle ha . Som T... もっず芋る

Meget lidt hjÊlp at hente FÞrst da vi gjorde opmÊrksom pÃ¥ deres foreningsansvar, kom vi videre med en sag, som vi vandt i Arbejdsretten. Det er vores opfattelse, at sagen blev vundet pga ma... もっず芋る

䌁業が回答したした

De er dedikeret og kÊmper for medlemernes rettigheder. Jeg er positiv overrasket. Jeg havde med to medarbejdere at gÞre. Ca. og Am. De ringede og holdt mig opdateret omkring sagen. Mine kolleger og... もっず芋る

䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Saglighed og godt humÞr

Super håndtering.
Fik let og elegant opklaret en sag hvor arbejdsgiver heller ikke rigtigt kunne finde ud af hvordan tillÊg skal regnes.
Alle er glade og jeg fik knap 12k til Coronahygge.
Tak til “Fru. NÊstformanden” for at hjÊlpe med overblik og bidrage med et godt humÞr.

2021幎2月22日

Fik 100.000 dkk tilbage

Jeg fik hjÊlp til min sag hvor de kom frem til at, jeg er blevet snydt for ca. 100.000dkk

Sagen gik meget hurtigere end jeg havde forventet, og det skal de har ros til!
De var hver eneste dag, enten på email eller tlf klar til at hjÊlpe mig og guide mig.
Robert, og anden Robert og Karina I er stjerner!!

2020幎10月1日
自発的なレビュヌ

Den rigtige vej er din vej

Grundet jeg har fundet en anden (nyt job) mÃ¥tte jeg desvÊrre slÃ¥ op med VSL. Det har vÊret en fornÞjelse at vÊre i et forhold hos dem. En sÊrlig tak til Karina ... ( red. Kender hende efternavn, som har forstÃ¥else for mine nye veje. Selvom det gÞr ondt og vi begge gerne sÃ¥ at vi blev sammen var dette ikke en mulighed. Efter 9 Ã¥r i branchen mÃ¥tte det slutte. Vi skilles som venner og hun har vÊret en god “kone” og vi blev enige om at vis jeg en dag fortrÞd eller pÃ¥ anden vis ville tilbage sÃ¥ ville hun give mig chancen. VSL er en lille familie med mange vÊrelser og der er plads til forskelligeheder. Jeg kan varmt anbefale dem og de vil gÞre sit for at hjÊlpe en pÃ¥ vej hvis dette skulle vÊre tilfÊlde❀ Hilsen en glad mand
Michael silke

2020幎9月10日

Super fagforening

Super fagforening, professionelle ansatte og hurtig sagsbehandling. Fik lÞst sag om lÞn på under 3 måneder, hvor landet var lukket ned nÊsten hele perioden.

Også 5 stjerner til Unni, for super sagsbehandling

2020幎8月12日
自発的なレビュヌ

Vil anbefale alle og enhver som

Vil anbefale alle og enhver som arbejder indenfor vagtbranchen at vÊre medlem af VSL, idet de arbejder for retfÊrdighed pÃ¥ et professionelt niveau 👍
- Deres hÃ¥ndtÊring af min sag var sÃ¥ hurtigt og godt at jeg bÃ¥de fik tjekket alle mine lÞnseddeler og opgÞrelse af manglende betaling af lÞn pÃ¥ mindre en 10 dage 😊🇩🇰
Tak VSL og lÊnge leve retfÊrdighed 🙏🏜

2020幎2月26日
自発的なレビュヌ

Ingen ord for taknemmelighed m.m

Jamen jeg er uden ord, for den fantastiske hjÊlp og stÞtte jeg har fået ifb. Med min arbejdsskadesag. Martin har vÊret der 100%, hvilket har skabt tryghed og ro til at kapere den dårlige måde jeg blev behandlet på i Lufthavnen, og ikke mindst at komme videre i livet trods en men grad på 12%.
Virkelig professionelt arbejde, og jeg ved slet ikke hvordan jeg skal takke, men Martin af hjertet tak, du er skabt af ”real gold”🙏👍

De bedste hilsner Fra
Jeanette Bak

2019幎12月6日

Topdollar

Jeg vil helt klart anbefale dem.
De har vÊret den bedste stÞtte hele vejen for mig igennem min arbejdsskadesag. Stor tak til Martin Nielson

Ventetiden fra kommunen og AES kan man desvÊrre ikke gÞre noget ved.

2019幎10月17日

Den dårligste fagforening dårlige

Den dårligste fagforening dårlige lÞnstigninger i forhold til andre steder 1,65% i lÞnstigning om i en 3 års aftale. Samt utrolig dårlig pensionsordning, var vel en god ordning for 25-30 år siden, og prisen, er alt for hÞj når man tÊnker på hvad man får.

2019幎5月16日
VSL ロゎ

VSL からの回答

Hej John Nielsen.

IndlÊg er som altid velkomne, og det er da godt at se du ikke er utilfreds med en sag du har haft kÞrende herinde. dette skyldes sikkert du ikke er medlem. 😊 Og faktisk ikke mÃ¥ skrive omkring os pÃ¥ Trustpilot, jÊvnfÞrende deres regler. Men jeg finder dit indlÊg interessant, og pÃ¥ den baggrund for du et svar.

Jeg er ikke enige med dig i dine betragtninger.
En fuldtidsansat vÊgter med 18 mdr. anciennitet oppebÊrer en mdr. lÞn på. 23,593,25.- kr. for 154,25 timer arbejde. Hertil kommer tillÊg for forskudte arbejdes tider. Vi ser for det meste, vÊgtere i branchen har lÞnninger på knap 30.000,00.- kr. pr mdr. Som vel alt i alt er en fornuftig lÞn taget lignede brancher i betragtning.

Tager vi en Politi mand, så kan du på dette link https://www.dagens.dk/business/politibetjent-loen
se, at de tjener 34.600,00 kr. pr mdr. inkl. pension. Ligger du en vÊgters pension oveni lÞnnen, for du et belÞb der svare ganske godt til, hvad en politimand i Danmark tjener.

Stigningerne som vores overenskomster har fÞlger de alm stigninger i DK.
hvor du har de 1,65% over 3 år, ved jeg ikke. men det er ikke fra vores vagt branche overenskomst.

Robert Andersen
NÊstformand
Vagt & SikkerhedsfunktionÊrernes fagforening.

Jeg vil helt klart anbefale dem.
De har vÊret de bedste stÞtter hele vejen for mig igennem mine ansÊttelser/opsigelser og lÞnberegninger 👍🙂
Meget effektivt juridisk vejledning og hjÊlp.
Rigtig god service og support man kan have med sig.
Tak til VSL og isÊr Robert Andersen som har hjulpet mig igennem nogen svÊre tider🙂

2019幎2月28日

Jeg kan klart anbefale Vsl

Jeg kan klart anbefale Vsl ! Jeg stod i en virkelig uheldig situationen med mit arbejde. Jeg kontakede vsl (Uni) som viste sig at gå hele vejen med mig og min sag, og fik den afsluttet til min fordel! Tak for hjÊlpen og en STOR anbefaling til alle vagter!!!!

2018幎9月6日
自発的なレビュヌ

SÞde og hjÊlpsomme medarbejdere.

SÞde og hjÊlpsomme medarbejdere.
Står du og arbejder som vagt, kan VSL klart anbefales. Det ikke altid lÞnnen er den rigtige du får. Derfor er det godt af have en fagforening der har styr på overenskomst, super gode medarbejdere som altid står klar ved telefonerne.

2018幎8月2日

God Service

Hej. Jeg har ikke vÊret medlem af VSL sÊrlig lÊnge, men har kun gode oplevelser med at få hjÊlp. De sÞrgede for at jeg fik den lÞn og tillÊg som et tidligere firma skyldte mig.
Er meget tilfreds med den service jeg får, de er lyttende og gÞr mere end forventet.

2018幎8月1日
自発的なレビュヌ

Som bisidder for et nu tidligere

Meget lidt hjÊlp at hente

FÞrst da vi gjorde opmÊrksom på deres foreningsansvar, kom vi videre med en sag, som vi vandt i Arbejdsretten.

Det er vores opfattelse, at sagen blev vundet pga mange arbejdstimer fra bisiddere.

Artiklen blev da heller aldrig bragt i fagbladet, da VSL ikke kunne acceptere vores rettelser til det reelle sagsforlÞb

Hvorfor mon?

2018幎3月13日
VSL ロゎ

VSL からの回答

Hej Lena.

Sagen du omtaler er afsluttet d. 15/06-2015.!
Du omtaler, at i måtte gÞre opmÊrksom på at vi har et forenings ansvar, det er vi nu ganske godt klar over vi har, men igen, det har intet med hans sags lÞbetid af gÞre.
Sagen var lÞbende kÞrende, dels med de lokale mÞder der skal afholdes med virksomheden, og i sidste ende med forbundets advokat, der havde sagen i arbejdsretten. Og vandt den hjem til vores medlem.
Artiklen der blev lavet af vores journalist og medlemmet, blev faktisk bragt i vores fagblad, så dine oplysninger her er ikke korrekte.
Med venlig hilsen Robert Andersen nÊstformand

Fagligt i top

Jeg startede i det faglige hus og tÊnkte der stod jeg godt.

Lige indtil der blev kÞrt personlig heads på mig fra ledelsen. Jeg blev kÞrt psykisk ned og bombet ned i afgrundens ran. Så pudsede jeg Faglige skur på dem, men fik nÊse efter nÊse. De kunne intet.

Efter œ år med lidelser, hev jeg fat i VSL og spurte til stÞtte og vejledning.

1. Min sag blev taget alvorligt fra dag 1. Også selvom jeg kun lige havde skiftet til dem.

2. Vores firma endte lige pludselig med at gennemgå alle min OG mine kollegaers lÞnsedler og fandt så mange fejl, at ja... vi havde en god portion guld stående og vente på os.

3. De hjalp os med at oprette vores faglige klub, få en tillidsmand og få ordnede forhold.

4. De lÊrte os forskellen på RÞd og Gul. Hvorfor overenskomsten er så vigtig at holde fast i.

FÞr fik vi ikke engang halvdelen af de i overenskomsten aftalte punkter. Det gjorde vi ikke fordi, ingen af os stÞttede det forbund der havde lavet aftalen. Dermed håndhÊvede ingen aftalen. Og da slet ikke ledelsen.

Efter. Wow. Frihed fik ny betydning. Vores stemme fik en betydning. Og vi fik de i overenskomsten aftalte forhold. Feks lÞn under sygdom. Ret til at sige nej til en vagt. Sikkerhedsopsigelser der overholdtes og udlÞste volgift hvis ikke overholdt. Og jeg kunne blive ved.

Er du vagt, vÊgter eller sikkerhedsfuntionÊr, Hvad enten dit firma har eller ikke har overenskomst, så er Vsl stedet for dig. Selv da jeg gik på deltid, valgte jeg at fastholde mit faglige medlemsskab, da jeg ville sikre mig de ikke rÞvrendte mig og kollegaerne en gang til.

2015幎9月14日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。