レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Gister 27 september met 11 dames een middag arregement gehad. Geboekt: 5 Spellen met aansluitend barbecue in een ibiza vibe, overdekte veranda's met houtkachels waar je kan loungen, live open keu... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Meerkamp activiteit gedaan met vriendengroep (o.a. quad en 4x4) + Loetje biefstuk workshop. Activiteiten waren leuk en uitdagend en het doorwisselen van de voertuigen onderling ging vlot doordat wij... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Superleuk uitje gehad met het werk. Eerst spelletjes spelen om "geld" te verdienen, waarna we in teams mochten bieden op ingrediënten om zelf een maaltijd in elkaar te zetten. Gezellige locatie en o... もっず芋る

䌁業情報

1. アミュヌズメント センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Van professionele slipcursus tot een ritje in een Ferrari, Hummer of Porsche. Van terreinrijden tot het spannend bedrijfsuitje Motorspektakel. Bij VVC wordt je bedrijfsuitje een onvergetelijk event.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Teleurstellend

Enige tijd geleden een vrijgezellenfeest hier gedaan.

Plaatjes van terreinrijden op website komen niet overeen met het werkelijke.
Van de groep van 10 man hebben er 3 daadwerkelijk gereden in de terreinwagen. Het "ravijn" wat we moesten overbruggen was een geultje wat je met een aantal boomstammetjes op kon vullen.
Ik zou er zonder te overdrijven met mijn volvo s60 zonder schade of moeilijkheden overheen kunnen rijden.

Het terrein rondje door het bos is wel leuk maar daar hebben dus maar 2 mensen mogen sturen.
Miste de blubber en de actie die je op de website ziet.

Vlottenbouw was wel leuk, maar met het vlot een 300m (heen en terug) lopen over de straat en fietspad naar een slootje en dan 15m heen en 15m terug peddelen was een aanfluiting. Op de website zie je een meertje.

Als laatst wezen klimmen op de klim muur.
Deze is dermate oud dat je afvraagt of het allemaal nog wel veilig is.
Ook betwijfelen we de hoogte nogal.

Op de website word alles aangeprezen en zie je hele mooie foto's , maar helaas is dit niet de werkelijkheid.

Ook is ons programma ruim een half uur ingekort zonder overleg.

Na klagen werd er zeer onbeschoft gereageerd, ook dat we teveel verwachten voor het geld.
Na wat getouwtrek mogen we terugkomen om nogmaals terrein te rijden, maar ik heb hier geen zin meer in.

De lovende recenties moeten haast wel ingekocht zijn.
De foto's bij de recenties zijn te "modellerig" (allemaal nette mensen)
Ik geloof deze recenties dus niet, en ook zijn deze recenties niet vergelijkbaar met de werkelijkheid.

De werkelijkheid is dat alles oud, versleten en mogelijk onveilig is.
Veel te duur voor wat je krijgt.
Ik raad niemand dit aan, en ga zelf nooit meer terug.

2017幎5月3日

Vrijgezellenfeest

Geslaagde vrijgezellendag met Donna als begeleidster. De andere begeleidster had echt fantastische schoenen aan ;) 4x4 rijden was echt gaaf! Rolstoelrace en scootmobiel race waren echt hilarisch bedankt voor de mooie dag.

2016幎11月2日

Van alles wat

De vrouwen hebben een leuke workshop gedaan en de mannen een stoer programma met blubber, motoren en slipauto's. De avond afgesloten met een feestavond en de bbq van culinaire hoogte

2016幎10月24日

Moe maar voldaan

We wilden geen wachttijden bij de activiteiten. Pfff toch maar even om een pauze gevraagd. Een waanzinnig stoer uitje gehad. Perfect geregeld wel een beetje streng maar dat hadden we ook nodig 😜 Leroy en Kevin bedankt voor de begeleiding tijdens het 4x4 rijden en racen met de quads. Frans bedankt voor de BBQ workshop we hebben genoten.

2016幎10月21日
5぀星のうち5の評䟡

Heerlijk gegeten aangevuld met een Slipcursus

Ondanks het wat mindere weer wat wel weer goed was voor de slipcursus hebben we een geweldige bbq gehad. We konden zelfs buiten zitten onder de veranda met de houtkachels aan. Supergezellig eindelijk geen gewone bbq. Op de GreenEggs met houtskool het vlees was geweldig. Ook nog een demonstratie gehad van Zalm roken in de rookoven. Culinair!

2016幎10月16日
5぀星のうち3の評䟡

Helaas niet helemaal tevreden

De ultimate bbq experience was echt waardeloos mochten mensen dit lezen voordat ze reserveren ga gewoon met ze alle ergens anders eten je betaald veel teveel voor wat je krijgt ze zouden dat ultimate wel weg mogen laten ook wil ik mensen er op wijzen dat de video`s op hun website er erg aantrekkelijk uitzien maar in het echt is het allemaal een beetje vervallen en de voertuigen zijn ook wel aan vervanging toe

2015幎5月10日

Voor de 3e keer een leuke ervaring

Via het bedrijf waar mijn vrouw werkt een bedrijfsuitje gevierd. Meegedaan met ExpeditieRobinson. Geen flauwe activiteiten maar uitdagende!. Vooral het expeditie T shirt wat we kregen was erg leuk. We konden zo meedoen met de tv serie. Jaren geleden hier mijn vrijgezellenfeest gevierd met stoere activiteiten als rijden in een Porsche, Hummer en Ferrari. Nu hebben we een afspraak gemaakt voor ons 11 jarige zoon. Samen met zijn vriendjes gaat hij Wipeout beleven. Ik weet zeker dat hij ook een fan wordt.

2012幎7月20日
5぀星のうち5の評䟡

Eindelijk een leuk bedrijfsuitje waar iedereen aan mee kon doen

In eerste instantie had ik mij twijfels. In een jeep rijden en slippen meer mannen activiteiten. Maar wat een leuk opgezet programma kregen wij. Ons gezelschap van jong tot oud heeft overal aan meegedaan. Het quadrijden was ook erg leuk. Het personeel is behulpzaam en niet onbelangrijk erg gezellig. Veiligheid voorop. We hebben daar ook heerlijk gegeten en een leuk feestje gehouden. Over de Hole in the Wall zijn we op de werkvloer nog niet uitgesproken. Hilarisch!

2012幎7月20日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス