Vi har nu haft vores WallmannâŠ
Vi har nu haft vores Wallmann herregårdsplank gulv i små 3-4 år, kvaliteten er bestemt ikke som forventet!
Vi har nu haft en gulvsliber leverandÞr ude og vurdere gulvet og han mente de 7 âlagâ uvlak mÃ¥tte vÊre dampe, gulvets kvaliteten var ogsÃ¥ overraskende for ham, detsvÊre ikke positivt. Fair med brugs ridser, men gulvet ligner noget som er plus 10-15Ã¥r gammelt.!
Vi står nu i den situation at det eneste rigtige vil vÊre at slibe gulvet ned, på et gulv som har 50 års bolig garanti. Men med 4 mm slidlag så virker det vidst ikke realistisk.
Her hÊnger produkt og pris bestemt ikke sammen.
Svar til wallman.
Mine bÞrn smider ikke noget hen af vores gulv, og til info var der Max 1 barn der kunne gå/cykle da jeres mand var ude og der var INGEN lÞbecykler indendÞrs, for
Sådan en har min dreng aldrig ejet, så den påstand viser måske hvordan jeres kvalitet er både på gulv og mennesker!! Jeres sÊlger har oversolgt et gulv, og de 30 års garanti blev vi nok lokket af! Gulvets lak eller mangel på samme er vÊk! Vi bruger gulvet som almindelig brug! Jeg går ud fra man må fÊrdes på gulvet til den pris!
Vi holder pÃ¥ pris og kvalitet ikke hÊnger sammen. Ãrgeligt.
Og selvfÞlgelig vil et trÊ gulv få et hak eller 4, det er ikke det vi klager over, den del er vi heldigvis helt indforstået med!
Jeres mand som var ude at besigtige gulvet, var efter min opfattelse skide ligeglad og man fÞlte sig som endnu en kunde han skulle hÞre brok fra.
Jeg vil elske selv at lÊse sådan en anmeldelse fra en kunde så jeg kan tage stilling til produktet. Derfor lader jeg den stå.

Wallmann A/S ããã®åç