䌁業情報

1. 板匵り床・ラミネヌト フロアヌ提䟛業者
  2. 卞売業者

圓該䌁業による蚘述

Wallmann er en handelsvirksomhed B2B. Vores produkter forhandles hos tÞmmerhandlere/byggemarkeder, gulvforretninger samt webshops. Vi handler ikke direkte med private forbrugere, og anmeldelser af vores produkter vil du primÊrt finde hos vores forhandlere. I mere end 40 år har vi leveret trÊgulve, laminatgulve, designgulve, gulvunderlag, lofter, bord- og vinduesplader og meget mere til byggemarkeder og byggeprojekter i primÊrt Danmark. Med fÞdderne plantet solidt i den jyske muld, har vi opbygget en forretning, som specielt i de seneste år er vokset markant.

2.1

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

17件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Vi har nu haft vores Wallmann

Vi har nu haft vores Wallmann herregårdsplank gulv i små 3-4 år, kvaliteten er bestemt ikke som forventet!
Vi har nu haft en gulvsliber leverandÞr ude og vurdere gulvet og han mente de 7 “lag” uvlak mÃ¥tte vÊre dampe, gulvets kvaliteten var ogsÃ¥ overraskende for ham, detsvÊre ikke positivt. Fair med brugs ridser, men gulvet ligner noget som er plus 10-15Ã¥r gammelt.!
Vi står nu i den situation at det eneste rigtige vil vÊre at slibe gulvet ned, på et gulv som har 50 års bolig garanti. Men med 4 mm slidlag så virker det vidst ikke realistisk.
Her hÊnger produkt og pris bestemt ikke sammen.

Svar til wallman.
Mine bÞrn smider ikke noget hen af vores gulv, og til info var der Max 1 barn der kunne gå/cykle da jeres mand var ude og der var INGEN lÞbecykler indendÞrs, for
Sådan en har min dreng aldrig ejet, så den påstand viser måske hvordan jeres kvalitet er både på gulv og mennesker!! Jeres sÊlger har oversolgt et gulv, og de 30 års garanti blev vi nok lokket af! Gulvets lak eller mangel på samme er vÊk! Vi bruger gulvet som almindelig brug! Jeg går ud fra man må fÊrdes på gulvet til den pris!
Vi holder pÃ¥ pris og kvalitet ikke hÊnger sammen. Ærgeligt.
Og selvfÞlgelig vil et trÊ gulv få et hak eller 4, det er ikke det vi klager over, den del er vi heldigvis helt indforstået med!
Jeres mand som var ude at besigtige gulvet, var efter min opfattelse skide ligeglad og man fÞlte sig som endnu en kunde han skulle hÞre brok fra.
Jeg vil elske selv at lÊse sådan en anmeldelse fra en kunde så jeg kan tage stilling til produktet. Derfor lader jeg den stå.

2026幎1月10日

KÊre Camilla.
Tak for din anmeldelse. Som tidligere forklaret, så skyldes slid på jeres gulv, jeres manglende hensyn til gulvet. Intet andet. Vi hÊfter os isÊr ved, at da vores konsulent besigtiger gulvet, kÞrer der bÞrn rundt på lÞbecykler indendÞrs, og under samme besÞg kyler cyklen hen ad gulvet. Vi kender ikke jeres forventninger til et gulv, men det bliver nok svÊrt at opfylde jeres forventninger uanset, hvilket gulv eller fabrikat der er tale om. Vi har kendskab til at det gulv I havde inden, var I også utilfreds med, da det også blev medtaget af jeres måde at bruge gulvet på.

BemÊrk at pÃ¥ TRUSTPILOT, mÃ¥ man ikke anmelde det samme kÞb mere end én gang (uanset hvor mange stjerner). Vi noterer at du og din mand Nicholas Chr. Hansen) gentager anmeldelse i post (Camilla Hansen dato: 10.01.2026) samme kritik uden at have haft en ny kÞbsoplevelse, siden fÞrste tilgÊngelige opslag (Nicholas Chr. Hansen den 21.06.2023), og samtidig har Camilla Hansen, vedr. det samme kÞb postet 1. gang 12.01.2023 (denne ser det dog ud til at vÊre blevet slettet). Alle 3 opslag er vedrÞrende det samme kÞbte gulv. Gentagende anmeldelser som “ikke baseret pÃ¥ reel ny oplevelse”, hvilket jf. Trustpilot regler betyder at Wallmann A/S forbeholder sig ret til at anmelde misbrug – hvilket kan medfÞre fjernelse, kontoadvarsler eller blokering af brugeren ”Camilla Hansen” og ”Nicholas Chr. Hansen”, jf. Trustpilots regler. Dette undersÞges pt. men det nemmeste lÞsning er at I blot bestemmer jer for, hvilken anmeldelse af gulvet I Þnsker skal blive, og hvilken I vil slette.

Mvh./MfG./Best regards
Jan JÞrgensen
SalgsdirektÞr / CSO

De erkender fejl

Vi har fået en rigtig god behandling, selvom fabrikken ikke har vÊret til stikke i
Leverer nyt gulv u/b
Tak for hjÊlpen

2025幎6月10日

Hej Hans JÞrn
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har oplevet en god behandling, og det glÊder os der kunne findes en lÞsning med gulvet så I blev glade og tilfredse.

-------------------

Hej Hans JÞrgen
Det er beklageligt at hÞre, at du fÞler du har haft en utilfredsstillende oplevelse af vores service.

Vi forsÞger altid at finde gode lÞsninger, og i dette tilfÊlde er du blevet tilbudt et nyt gulv. Eftersom du selv har monteret dit eksisterende gulv, deltager vi desvÊrre ikke i ekstraomkostningerne i forbindelse med udskiftning.

Du er velkommen til at kontakte mig på 8770 0900, hvis du har yderligere spÞrgsmål.

SkÊve gulvbrÊdder - vinylkork

Jeg har kÞbt 40 m2 til min nye bolig. Min tÞmrer bandede og svovlede over brÊdderne, da der var rigtig mange, der var skÊve (1-2 mm). Det gjorde, at de blev nÞdt til at kontrollere hvert brÊt, inden de samlede. Derfor tog det også ekstra lang tid at lÊgge gulvet. Jeg har leveret 2 pakker tilbage (skÊve). Klaget til EC MÞbler, som har fået en dekort igennem på 2.000 kr. Lidt har jo også ret.

2024幎11月14日

Hej Bente
Jeg er ked af at hÞre at du har oplevet problemer med vores produkt. Jeg har undersÞgt sagen, og kan se vi har kompenseret vores forhandler med kreditering af 2 pakker og arbejdslÞn for sortering af planker. Det glÊder mig at belÞbet er kommet videre til dig. Jeg beklager, du har haft en dårlig oplevelse, men håber naturligvis, du er blevet tilfreds med dit nye gulv.

Eledinge produkter

Eledinge produkter, og useriÞs virksomhed. Står ikke inde for fÞlgeskader forårsaget af deres produkt, selvom der ikke kan stilles tvivl om dette.

- Retur svar
Produkter har vÊret monteret med bedre forholds regler end foreskrevet, hvilket Jem og fix også selv bekrÊfter.
Meget flot at skrive jeres produkt overholder EU normer når i engang kan skriver hvilket og dette ikke fremgår af jeres produkt. (ej heller linket i sender).
Viser bare endnu mere hvor useriÞs en virksomhed i er.
Det at i ikke engang vil i dialog omkring en lÞsning gÞr det just heller ikke bedre.

2024幎6月2日

KÊre Danny,
Vi er kede af pÃ¥ dine vegne, at du har vÊret uheldig med at anvende GEKO bitumentape, men som oplyst kan hverken jem&fix, Wallmann eller GEKO som producent, tage ansvar hvordan du har anvendt/ monteret produktet, til reparation af jeres skade (som iflg. vores oplysninger, jeres eget forsikringsselskab har afvist at oprette sag pÃ¥, da det er et ”ikke pÃ¥ grunden” opfÞrt bygningsdel).

Fakta omkring selve produktet og anvendelsen heraf:
1. Selve produktet fremstår som det skal se ud.
2. Produktet har specifikationer og vejledning iht. gÊldende EU regler:
3. Mht. sikring af korrekt og fyldestgÞrende montering, er dette et ansvar der ene og alene påhviler montÞren (dig?). Hverken jem&fix, importÞr eller producent har monteret produktet hjemme på dit tag, og derfor ikke ansvarlig for dette.
4. Har du, fået udfÞrt reparation af Aut. håndvÊrker på faktura, anbefales det at tage sagen derigennem, og sÞge en lÞsning. Dette er ikke noget hverken jem&fix, importÞr eller producent er ansvarlig for, eller vil tage del i.

God dag.

Mvh. Jan JÞrgensen, SalgsdirektÞr, Wallmann A/S

Elendig kvalitet på deres laminatgulve.

Elendig kvalitet på deres laminatgulve.
Har fulgt monteringsvejledning, men samlinger går fra hinanden. Har set samme gulv i andre ejendomme med samme problem.
Hold jer vÊk!

2024幎9月19日

Hej Mikkel
Jeg er naturligvis Êrgerlig over I ikke er tilfredse med jeres gulv. Vi har haft 2 konsulenter ude og besigtige sagen, og de har konstateret, at lÊggevejledningen ikke er fulgt eftersom gulvet sidder i spÊnd. Af samme årsag har vi valgt at afvise reklamationen.

DÃ¥rligt produkt!

KÞbte et Wallmann Easy, Loftpanel hos Silvan. Super service HOS Silvan!
Vi begynder at sÊtte loftet op, og undre os vildt over at alle samlinger gaber i den ene side, uanset hvad vi gÞr. Vi har flere til at se på det, og ender med at bede en tÞmrer komme og se på HVAD vi gÞr galt. Han kigger, og ender med at sÊtte en vinkel på panelerne og konstaterer at ALLE paneler uden undtagelse, er mÞjskÊve!
Vi kontakter derfor Silvan, og sender dokumentation ind på de skÊvheder der er. De bliver videre sendt til Wallmann. Wallmanns svar er "at der må forventes op til et par mm difference" - og de ville ikke tage sig af klagen!
(Et loft hvor det er paneler, så SKAL de sidde snorlige, og ikke med huller i samlingerne!)
HELDIGVIS, ville varehuschefen IKKE acceptere deres afslag, og fik dem til at refunderer pengene til os.
ALDRIG om jeg kÞber deres produkter mere!!!
1 stjerne er KUN fordi vi fik pengene - ellers havde det vÊret 0!!

2024幎4月22日

Hej Monica
Jeg er ked af at hÞre, at du havde en dårlig oplevelse.
Det er korrekt, at der fra fabrikkens side er nogle tolerancer. Overskrides tolerancer er der tale om en berettiget reklamation.
Alle fabrikker, uanset produkt, producerer inden for fastsatte tolerancer. Det samme i dette tilfÊlde.
Vi sÞger altid at lÞse evt. klager med faglig fakta og ordentlighed.
Da vi hÞrer om din klage, tilbyder vi pr. kulance Silvan, at lade handlen på dit loft, gå tilbage.
Vi har ikke lÊngere din sag i vores system, da den er afsluttet, og kan samtidig lÊse i dit skriv, at du har fået alle dine penge retur.

Venlig Hilsen

Jan JÞrgensen, SalgsdirektÞr, Wallmann A/S

Har et wallmann longboard laminatgulv

Har et wallmann longboard laminatgulv og det går fra hinanden i samling på et år gulvmand siger at det er dårligt samling på gulvet og det har wallmann problemer med

2024幎3月6日

Hej Kurt
Jeg er ked af at hÞre at du oplever udfordringer med dit gulv. Vi oplever ingen problemer med vores kliksystem i Longboard, hvis vores monteringsanvisning bliver fulgt. Jeg kan ikke finde en reklamationssag hos fra dig, så jeg vil bede dig udfylde reklamationsskemaet på vores hjemmeside: https://wallmann.dk/vejledninger/reklamationsskema-paa-gulve/

Når du har udfyldt og sendt dette, skal jeg nok sÞrge der kommer en konsulent ud og besigtiger gulvet.

Wallmann herregårdsparket

Har kÞbt Wallmann herregårdsparket gulv.
Da vi skulle kÞbe gulvet besÞger vi wallmann, hvor vi fortÊller hvilke behov vi har til et gulv. Efter en rigtig god samtale bliver vi enige om at det gulv vil kunne dÊkke vores behov.

Allerede efter 1 år var gulvet slidt meget.
Der er stÞrre slid ved indgangen hvor man selvfÞlgelig kommer ind med sko, men gulvet er også slidt ved sofaen hvor der ikke bruges sko men hvor man tydeligt kan se, hvor det er vi sidder med vores fÞder.

Efter et stÞrre sags forlÞb, hvor Wallmann har vÊret ude at se gulvet får vi at vide at de ikke har haft produktionsfejl registreret på vores gulv og at vi har slidt det ekstremt meget hvorefter de afviser sagen.

Vi har haft fat i Forbrugerrådet tÊnk som har anvist os til at kÞre en retsag da der efter dem lyder til at vÊre en sag, da man kÞber et gulv til at kunne betrÊdes, hvilket ikke er tilfÊldet her, da det allerede er slidt efter 1 år, selv med strÞmpe fÞder.

Vi overvejer nu hvad vi gÞr, men gulvet er slet ikke +700kr vÊrd efter vores vurdering. Spild af penge.

Opdateret 21-06-2023.
Tak for jeres feedback. Vi er som sagt stadig uenig omkring området ved stuen.
Her er der ikke de tegn som i beskriver men gulvet er stadig slidt. Som sagt bruges der strÞmper. Som anvist ved jeres besÞg samt ovenover i teksten.

2023幎6月3日

Hej Nicholas
Jeg er naturligvis ked af I ikke er tilfredse med jeres gulv, men slitagen (ridser og hakker) er i dette tilfÊlde ikke opstået uden mekanisk påvirkning eller en vis grad af voldsomhed. Dette blev konstateret under besigtigelse. Af samme årsag har vi valgt at afvise reklamationen.

Meget ringe gulv

Meget ringe gulv. Samlinger slipper, bliver holdt af nogle små plastik clips som ikke kan holde det på plads. Mange fejl i gulv brÊdder og nogle rimelig skÊve. Tab en lille ting eller kÞr noget over gulvet. bom. buler og ridser. Virker nÊsten som om der ikke er lak på gulvet. Har total fortrudt kÞbet. KÞb det ikke er min eneste anbefaling.

2022幎10月1日

Hej Hans
Jeg er ked af at hÞre at du ikke er tilfreds med dit gulv. Jeg ved ikke hvilken type du har kÞbt, men jeg kan fortÊlle dig at klik systemet med plastikfjeder er meget anerkendt på markedet. Det fungerer glimrende, og stÞrstedelen af gulvproducenterne bruger dette system.
Jeg kan ikke finde en reklamationssag hos os, så jeg vil bede dig udfylde reklamationsskemaet på vores hjemmeside – se link https://wallmann.dk/vejledninger/reklamationsskema-paa-gulve.
Så skal jeg nok sÞrge for der kommer en konsulent ud og besigtiger gulvet.

DÃ¥rlig kvalitet

Gulvet var rigtigt svÊrt at lÊgge, da gulvbrÊdderne var meget skÊve - vi måtte få flere pakker byttet grundet store skÊvheder. Efter gulvet er lagt er vi desvÊrre også ret skuffede, med deres vinyl kork gulv forventer man et meget slidstÊrk gulv som de selv skriver på deres hjemmeside. DesvÊrre bliver det utroligt nemt ridset, trods beskyttelse under alle stole må vi nu lÊgge gulvtÊppe under for ikke at smadre gulvet helt. Selv vores stÞvsuger laver ridser, vi er meget forsigtige med gulvet og havde klart forventet et mere slidstÊrkt gulv, som vi bar blevet lovet da vi kontaktede jer og spurgte til jeres mest slidstÊrke gulv. Alt i alt er vi rigtigt skuffede over kvaliteten på det gulv vi har kÞbt, og med en m2 pris på over 400 mener vi også vores skuffelse er berrettiget.

2021幎7月30日

Hej Pernille
Jeg er meget ked af at hÞre, at I ikke er tilfredse med jeres nye korkgulv. Jeg er ikke klar over hvilken forhandler I har kÞbt igennem, og ej heller om vi har udleveret nogle nye brÊdder. SkÊve brÊdder er ikke noget vi normalt oplever. Vores korkgulve er slidstÊrke og bruges blandt andet i erhverv, men dermed ikke sagt at de ikke kan blive ridsede.
Så skal jeg nok sÞrge for der kommer en konsulent ud og besigtiger gulvet.

Kim Dyhr JÞrgensen, ProjektdirektÞr, Wallmann A/S

Helt igennem et dårligt gulv og

Helt igennem et dårligt gulv og servicen er en by i Rusland ! Har kÞbt 140 kvm gulv til huset! Har fulgt alle guidelines i forhold til liggeunderlag, afstand mm. !
Har aldrig nogensinde hÞrt et gulv knirke og knage så meget....
da vi henvender os til leverandÞren Wallmann, får vi at vide vi skal udfylde en klageblanket. De vender aldrig tilbage efter gentagende forsÞg. Totalt Êrgerligt og ikke anbefalingsvÊrdigt firma :-/

2019幎10月12日

Jeg har kÞbt 170kvm gulv hos jemogfix

Jeg har kÞbt 170kvm gulv hos jemogfix af mÊrket wallmann. Nu er der så sket det at gulvet går fra hinanden i låsen. Tyder på der er en fejl på det. Har klaret over det og fik en flink fyr som lige skulle have udfyldt nogle papir om hvordan det var lagt. Så ringe der en som skulle kigge på det en slagt servicemand vilket må vÊre et forkert navn for service var der ikke noget af. Han får selv lov at vÊlge et tid som passer ham. Jeg tager fri fra job og er klar. Men han kommer aldrig og hÞre intet fÞr jeg skriver til kontoret dybt useriÞst. Nå det kostede mig så 170kvm gulv + en arbejdsdags lÞn. Da jeg ikke vil bruge så meget som 5 Þre på det mÞj firma må jeg jo bare levet med deres mÞj gulv. Så kÞb jeres gulv et andet sted.

2018幎11月19日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。