Vi var på Valby langgade. Vi har været der før hvor maden har været god. Men i går var det virkelig ikke lækkert. Vi ku ikke smage hvad vi spiste samt wasabi var dårlig og deres soya. Vi ventede på... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Har besøgt Watami i Valby flere gange før og har altid været tilfreds. Både servicen, kvaliteten og smagen af maden er altid i top. Flot og hurtig servering. Maden smager altid frisk. Personalet er... もっと見る
Super lækker, frisk og varieret sushi Hyggelige omgivelser omend noget dårlig akustik Meget sløv betjening Vidste man ikke bedre?? skulle man tro tjeneren var skæv. Alt foregik i meget langsomt tempo... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 11%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super bad service
Super bad service, they kicked us out because we have a 4 years old son who doesn’t eat sushi so we are “not allowed” to have all you can eat because they don’t trust us maybe we are lying and a 4 years old kid will eat a lot sushi!!!!

WATAMI VALBY BESKIDT
Vi har på WATAMI - VALBY.
Vi havde forinden bestilt bord til fødselsdag for 3 personer.
Vi havde sidst været der i januar 2025 og valgte at give stedet en ny chance, da der var optaget i Vanløse afdelingen.
Da vi ankom, var der ingen tjenere til at tage imod os ved indgangen, på trods af, at vi ventede længe.
Det endte med, at vi til sidst satte os ved et bord, som var dækket til 3 personer med flag.
Alle side-tallerkener var i skår, som vi skiftede ud med nabobordet.
2 unge tjenerpiger kom endelig ind i restauranten og opdagede os.
Vi angav straks en bestilling, fordi vi kun havde bordet i 1,5 time.
Orienterede tjeneren om de ødelagte tallerkener, som hun ikke kommenterede, måske pga. hendes sproglige udfordringer.
Flere gæster mødte op, og straks blev hele restauranten fyldt med forvirrede gæster, som ventede på bord, imens tjenere løb rundt.
Vi opdagede chilimayo under de sorte soya skåle, som ikke havde været forbi opvaskemaskinen.
Stedets ejer mangler fokus på, hvordan man driver en restaurant med god hygiejne og kundebetjening.
Forfærdelig oplevelse i Watami Vanløse
Normalt går jeg aldrig i Karen-tilstand, men hold da helt ferie, mit besøg den 19 april 2025 var forfærdeligt.
1) Havde bord til 2, hvor der kun lå et par spisepinde og tallerken, så jeg skulle selv op og hente det andet par.
2) Jeg skulle op til kassen og selv hente papiret man skal krydse af, begge gange jeg skulle bestille.
3) Jeg ventede 15 min for at de skulle hente papiret fra bordet, og da ingen kom, skulle jeg selv op med papiret.
4) Jeg ventede 50 minutter på maden i anden runde, og da jeg så gik til kassen, sagde de at den var klar og de havde glemt at bringe det til bordet? Dette betyder især noget, når man har bordet for 2 timer.
5) Det larmede vanvittigt meget, og kunne slet ikke snakke uden at råbe.
6) Begge gange jeg bestilte, manglede cirka 20% af det jeg bestilte. Maden var god nok, men det var svært at nyde grundet de ovenstående grunde.
Og alt dette har jeg aldrig oplevet på de +10 andre sushi ad libitum steder jeg har været, hvor prisen desuden er en del lavere.
Jeg var på Watami i Nordvest
Jeg var på Watami i Nordvest, og det var en virkelig dårlig oplevelse. Jeg kom efter mine veninder havde spist, og skulle bare lige blive der kort.( jeg havde spist) Jeg måtte ikke købe en sodavand hvis jeg ikke ville spise der. Derudover var det sushi som var tilbage, nogle ALT for store stykker, og desuden ville de have de skulle betale for hver stykke de ikke kunne spise, selvom stykkerne var kæmpe store. Virkelig ikke særlig indbydende og virkelig usmageligt. Desuden kunne tjeneren hverken dansk eller engelsk. Dårlig oplevelse

5 stjerner herfra!
Dejlig aften brugt på Watami i Billund. God mad, hurtig betjening, venligt personale.
Kan kun stor-rose Watami i Vanløse
Kan kun stor-rose Watami i Vanløse. Havde bestilt catering til 21 personer til 50-års fødselsdag. Meget lækker mad smukt leveret, så det kunne sættes direkte på buffet - rigelige mængder til meget rimelig pris. Stor tak til Katrine for at hjælpe med at sammensætte menuen.
Watami valby
Watami valby
Jeg var igår aftes med min familie på watami valby, og fik virkelig en god service, selvom der var prop fyldt, så havde den mandlige tjener tid og overskud til at forklarer alt hva der blev serveret og være nærværende og imødekommende både over for mig, men også mine 2 drenge, maden var fantastisk.
Absolut ikke sidste gang vi kommer.
Jeg havde en fantastisk oplevelse på…
Jeg havde en fantastisk oplevelse på denne restaurant i Vanløse! Maden var virkelig lækker, veltillavet og fyldt med smag. Servicen var imødekommende og venlig, og jeg følte mig virkelig velkommen fra start til slut. En skøn atmosfære, der gjorde oplevelsen endnu bedre. Jeg kan varmt anbefale stedet og glæder mig allerede til at komme igen!"
Skrækkelig oplevelse i Watami nordvest.
Mig og min veninde tog et smut forbi Watami nordvest, og fik en virkelig dårlig på opleveren. Personalet var virkelig respektløst, flabet og gav os sure blikke hvergang vi efterspurgte noget. Sush-rissen var hård, og smagte gammelt. Lakse på nigirierne var ikke frisk, og på hvert sushi stykke var der sparet alt for meget på fisken. Virkelig nederen oplevelse, og virkelig dårlig service. Vi ventede i 1,5 time på vores sushi, og ventede 30 minutter på vores starters. Personalet vandre rundt, men man føler ikke at det gør noget gavn, da når det er man prøver at komme i kontakt med dem, bliver sure og vender ryggen.
Kan virkelig ikke anbefales at tag herhen, det er første og HERMED også sidste gang jeg tager til Watami nordvest.

Lækkert mad
Lækkert mad, søde personaler…. Den får ikke den sidste stjerne….fordi lyset er elendigt. Det er svært at læse menu kortet….
Watami Valby
Super lækkert sted med frisk og velsmagende sushi! Personalet er virkelig søde og får dig til at føle dig velkommen. Stemningen er afslappet, og maden smager helt fantastisk. Kan klart anbefales, hvis du elsker sushi eller bare vil prøve noget godt!
Lækkert og frisk mad samt en rar oplevelse hod Watami Valby Langgade
Jeg har netop spist hos Watami på Valby Langgade, og jeg må sige, at det var en fantastisk oplevelse! Maden var virkelig lækker, og hver bid var en fornøjelse. Det er tydeligt, at der bliver lagt kærlighed og omhu i både smag og præsentation. Personalet var utroligt høflige og imødekommende, og ejeren gjorde en ekstra indsats for at sikre, at vi følte os godt tilpas. Det er sjældent at opleve så høj en standard for service – det var virkelig i topklasse.
Desværre var der et par gæster, som ikke opførte sig helt så respektfuldt, hvilket jeg finder ærgerligt, da det på ingen måde afspejler den varme og professionelle stemning, som restauranten ellers emmer af. Den slags kan jo ske overalt, men det siger meget om Watamis team, at de håndterede situationen med ro og professionalisme.
Jeg kan kun anbefale Watami, hvis du søger lækker mad, god service og en dejlig atmosfære. Tak for en skøn aften – jeg glæder mig allerede til at komme igen!
Madforgiftning
Jeg ligger netop syg med madforgiftning efter at have spist sushi herfra. Det så virkelig lækkert ud, da jeg fik det, men retur ser det mindre lækkert ud.
Dette er meldt til Fødevarestyrelsen.
1stjerne fra mig første og sidste gang…
1stjerne fra mig første og sidste gang jeg spiser der. Menuen kostede 299kr. De har trukket 389kr. På mit kort uden at informere mig om drikkepenge. Det er grim måde at hive penge ud af folk.

Watami Valby
Nok lige i overkanten at tage 170 kroner for en 2 årig barn som kun har spist 2 stykker rejechips. Det nævnte vi også for personalet da den lille allerede havde spist før ankomst. Sød og smilende personale, men krævede flere ganges forsøg når man manglede noget. Oftes efter 3 træf det lykkedes.
Mit første og sidste gang - Nordvest
Vi kom 2 Pers, skulle vente 1/2 time på sushierne, forresten kom delvis hurtig. Servicen var dårlig, hvergang man vil spørge tjeneren om maden eller om noget ekstra, så fik man de onde blikke af personalet hvergang. De så rigtige trætte og sure ud. De har kun 3 tjener til minimum 50-60 kunder og var max presset.
Maden var virkelig skuffende, risene var MEGET tørre, maden var kold da den blev serveret. Det bliver ikke en anbefaling herfra.
Virkelig god kundeservice anbefaler…
Virkelig god kundeservice anbefaler virkeliggg!!
Simona
Our waiter at watami nordvest named simona was the best waiter Ever!! She seemed so happy and exited to serve us and she was the sweetest. I felt really comfortable around her and she was so good at explaining how the menu works… Really good experience!!
Simona er den bedste vært
Simona var den bedste vært . Hun var så kærlig og sørgede for os hele aften
Jeg er så imponeret
Trustpilot エクスペリエンス