Da jeg bestilte varen, bad jeg om at fÃ¥ leveret tidligst 07.04.2026, da jeg pÃ¥ grund af pÃ¥sken, ikke havde mulighed for at vÊre hjemme fÞr den 07.04.2026. Alligevel valgte I at levere varen den 04.04.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Meget sjovt at fÞlge med i hvor mange leverancer der var til det blev ens egen tur. Leveringstidspunktet passede ikke undervejs, men det gjorde ikke noget. God service!
Har lige modtaget en pakke fra WebrinQ for fÞrste gang, og jeg har aldrig prÞvet en levering der er sÃ¥ perfekt, rigtig sÞd ung mand der leveret dejligt man kunne snakke vores eget sprog med ham. Og ma... ãã£ãšèŠã
Fast accurate and fine delivery of fragile goods. The selling company I bought from did not deliver all items. The WbrinQ transporters reported this to me accurately and with a picture, asking me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
WebrinQ er en forbrugercentreret first- og last-mile-virksomhed, der forenkler mÃ¥den, mennesker handler og modtager deres varer pÃ¥. Vores mission er at gÞre last mile-levering mere effektiv, bÊredygtig og kundevenlig â bÃ¥de inden for B2B og B2C. Vi specialiserer os i at levere innovative leveringslÞsninger, der optimerer logistikken hele vejen til din dÞr, samtidig med at vi reducerer transportens COâ-aftryk. Vores team bestÃ¥r af eksperter inden for logistik, teknologi og kundeservice, som arbejder tÊt sammen for at sikre den bedst mulige oplevelse. Vi udvikler og tilpasser os lÞbende for at imÞdekomme vores kunders skiftende behov, og vi er stolte af at gÃ¥ forrest i udviklingen af fremtidens last mile-levering.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg vil pÃ¥ det kraftigste frarÃ¥de alleâŠ
Jeg vil på det kraftigste fraråde alle at bruge WebrinQ. De overholder på ingen måde den aftalte leveringsdag. Selvom de har et system, hvor man kan fÞlge leveringen, er det fuldstÊndig ligegyldigt, da de rykker tidspunktet hele tiden. Man kan slet ikke regne med deres tidsplaner.
âVÊrst af alt er deres kundeservice. NÃ¥r man ringer for at fÃ¥ en afklaring, fÃ¥r man bare at vide, at "der ikke er noget, de kan gÞre". Det er spild af tid at kontakte dem, da de ikke tager ansvar for deres egne forsinkelser.
âFind et andet firma, hvis du rent faktisk vil have dine varer til tiden.
Det tog 3 dage mere end dem der blevâŠ
Det tog 3 dage mere end dem der blev leveret med Post Nord og de blev send samtidig afsted fra butikken. ChauffÞr var hÞflig, men han kÞrte ind på min plÊne med lastbil og brakkede en stor gren af min trÊ.
Ingen levering
Ingen levering, som lovet.
Fik sms fredag morgen om levering fredag den 10/4 mellem kl 14-15, og vinen var afsendt fra lager den 9/4.
Jeg skulle bruge flaskerne dagen efter, lÞrdag, da jeg fik 30 gÊster til middag og vin. Fredag kl 16 får jeg sms om at flaskerne ikke kommer fÞr mandag.
Ringer mandag morgen til WebrinQ som siger flaskerne fÞrst kan komme i dag, da flaskerne ikke var afsendt fra lager. Ringer til â Den Sidste Flaske â som siger flaskerne blev afsendt torsdag den 9/4, og var klar til levering fredag.
Det er virkeligt under al kritik, sÃ¥ ukompetent og ligegyldig service ððð
Leverede ikke varen som aftalt
Da jeg bestilte varen, bad jeg om at få leveret tidligst 07.04.2026, da jeg på grund af påsken, ikke havde mulighed for at vÊre hjemme fÞr den 07.04.2026. Alligevel valgte I at levere varen den 04.04.2026 i min carport. Jeg måtte derfor arrangere med venner at de skulle komme forbi min carport og afhente samt opbevare pakken til jeg igen var tilbage fra ferie.
Leveringen blev hele tiden udskudt- ogâŠ
Leveringen blev hele tiden udskudt- og det blev den hen over en uge
Meget hutigt levering i Danmark.
Meget hutigt levering i Danmark.
Meget sjovt at fÞlge med i hvor mangeâŠ
12 bottles arrived today
12 bottles arrived today, perfectly in time and placed in front of my door as agreed.
Det var hurtigt.
Fin levering ðŠ
Fin levering ðŠ dejligt at kunne fÞlge bilens rute med forventet ankomsttid ð
Det kan ikke passe det tager 7-8 dageâŠ
Det kan ikke passe det tager 7-8 dage til at levere, hvor andre firmaer kan gÞre det på 2 dage!
Leverer mod anvisninger....
Leveret til dÞren til trods for manglende accept på dette, dertil ignorerede de mit kald til kundeservice om morgen hvor jeg specifikt bad om at de ikke skulle stille mine pakker ved dÞren da jeg bor i et kvarter hvor folk ikke kan kende forskel på dit og mit.. Simpelthen under al kritik og jeg håber inderligt at Vuffeli vÊlger en anden leveringsservice... virkelig spild af min tid.
Leveres på forkert adresse
Jeg kan fortÊlle at leveringen er hurtig, og man kan fÞlge bilen pÃ¥ dagen for leveringâŠ. Det var sÃ¥ ogsÃ¥ det eneste positive. Jeg vil aldrig frivilligt vÊlge dette firma. Min pakke skulle leveres i nummer 24. Jeg modtog besked og billede om at nu var den leveretâŠ. Men det var ikke min hoveddÞr den stod foranâŠ. Efter en jagt i nabolaget fandt jeg den i nummer 18???? Hvordan kan man tage fejl af nummer 18 og 24?
Thank you for recipient my package inâŠ
Thank you for recipient my package in great condition.Happy easter ð£ð€ð¥ðð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ