WE Clinic Aps レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Livsforandrende Jeg har haft et fantastisk og livsforandrende forløb ved Maiica, som altid tog imod mig med venlighed og høj faglighed inden for akupunktur. Jeg opstartede forløb på grund af... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Da jeg startede hos Maiica havde jeg mange smerter i ryg og nakke samt spændings hovedpine dagligt. Mentalt drænet og deprimeret. Efter 10 behandlinger med en blanding af Cupping og akupunktur er... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Var hos Maiica i Horsens. Det var de skønneste behandlinger jeg nogensinde har oplevet. Maiica ser hele kroppen og ikke kun symptomerne, har været hos en del forskellige behandlere og må sige hun er i... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Oplevede Line i Risskov som en meget kompetent og professionel behandler. Kom med flere forslag til mineral tilskud uden dog at sælge egne produkter. Vil kontakte Line igen, hvis jeg får behov for be... もっと見る

企業情報

1. 鍼灸院
  2. 鍼師
  3. 代替医療の療養師
  4. 助産師

当該企業による記述

Sundhedsfaglige akupunktører og RAB certificerede behandlere

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 8

レビューを書く

Behagelig behandling

Behagelig behandling, hvor man føler sig godt modtaget.

2024年5月28日

WE Clinic Aps からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. 🙏

5つ星のうち5の評価

Jeg fik ordnet mine kuskefingre på min…

Jeg fik ordnet mine kuskefingre på min hånd med akukirugi, staks efter at Dr. Gao var færdig med at prikke/skære i min hånd, kunne fingrene rettes ud, jeg kunne næsten ikke tro det.
Huden sprækkede lidt ved udretningen af fingerende det skyldes sikkert at de ikke har været strukket ud i flere år, sprækken er nu efter 14 dage fuldstændigt helet, og hånden er funktions duelig ingen problemer, men der skal trænes meget med fungerende.
Jeg er meget positivt overrasket over at det er gået så godt, der stort set ingen
Bivirkninger / sener har været.
Eneste anke det er dyrt, men pengene vær.

2024年5月7日

WE Clinic Aps からの回答

Kære Mogens. Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at behandlingen har haft det ønskede resultat 🙏

5つ星のうち5の評価

Sød professionel i møde kommende.

Jeg har været inde ved Line flere gang nu. Og jeg er super glad og tilfreds med resultere Jeg kan ikke mærke mine ar længere efter hendes behandlingere. 🌺 tusind tak til dig Line.
Jeg kan helt sikkert anbefale we Clinic i Risskov
Hos Line. 🌺

2024年5月16日

WE Clinic Aps からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse. Dejligt at høre, at du har haft glæde af behandlingerne 🙏

Super god behandling

Super god behandling - både akupunktur og kopping har jeg fået 10 gange de seneste 2 år - har virket på både ryg, ankel or skulder. Men mest af alt føler man at kroppen har fået en chance for at hele sig selv efter et besøg hos We Clinic og behandling af Line.

2024年4月25日

WE Clinic Aps からの回答

Kære Jens, tak for de søde ord. Jeg er glad for at høre, at du har haft gavn af behandlingerne 🙏

Stor anbefaling

Rigtig god og virksom behandling med akupunktur. Behandlerne er virkelig søde og dygtige. Stor anbefaling herfra.

2024年3月16日

WE Clinic Aps からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at behandlingerne har hjulpet dig 🙏

Mine største anbefalinger af Rikke hos We Clinic

Rikke har hjulpet min datter som kæmper med angst - der kommer til udtryk i kvalme. Min datter har spist et absolut minimum i flere uger på grund af kvalmen. Efter 2. behandling hos Rikke er kvalmen så godt som væk og hun har lyst til at spise. Humøret er bedre og hun sover bedre.
Rikke udstråler ro og professionalisme og er tillidsvækkende fra først øjeblik.

2024年5月3日

WE Clinic Aps からの回答

Kære Luise. Tusind tak for de fine ord og for tilliden. Vi er glade for, at din datter har taget så godt imod behandlingerne 🙏

Virkelig kompetent behandling

Virkelig kompetent, professionel og effektiv behandling af invaliderende smerter i Iskias i ryggen med udstråling ned i det ene ben. Hvor fysioterapi ikke havde hjulpet ret meget eller ihverfald meget langsomt, hjalp akupunktur meget hurtigt . Line er virkelig behagelig og yder en meget professionel behandling og man kan virkelig mærke at hun ved hvad hun laver. I forløbet kom jeg også til skade med mit knæ, det fiksede hun lige samtidig, så jeg kunne gå helt normalt dagen efter. Kan kun anbefale WE clinic i Risskov.

2024年4月24日

WE Clinic Aps からの回答

Kære Henriette. Mange tak for de fine ord. Jeg er meget glad for at høre, at du har haft gavn af behandlingerne 🙌 Kh Line

Altid god behandling

Er blevet behandlet af Line i Risskov, og har kun positivt at sige. Her får man altid en god, kompetent behandling, og bliver altid taget god imod.
Man er altså i gode hænder fra man træder ind ad døren. 5/5 stjerner og en stor anbefaling af Line og WE Clinic herfra.
Tusind tak for din altid gode behandling.

2024年3月7日

WE Clinic Aps からの回答

Mange tak for de fine ord! Dejligt at høre, at du har været glad for behandlingerne. 🙏

5つ星のうち5の評価

Akupunktur hos Line (fertilitet)

Jeg har modtaget akupunktur hos Line i Risskov, og jeg har følt mig taget rigtig godt imod. Det er fortsat uvis, om behandlingen har haft den ønskede effekt (for mig), men det har helt sikkert haft en effekt, og Line har været en fantastisk behandler at være hos. Jeg kan klart anbefale hende til andre.

2024年2月20日

WE Clinic Aps からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse ❤ Dejligt, at du har mærket en effekt af behandlingerne. 🙏

Kan anbefales

Bestilte fra deres hjemmeside. Super hurtig levering samt svar fra kundeservice. Gode produkter. Kan anbefales.

2024年1月31日

WE Clinic Aps からの回答

Kære Nicole. Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du synes om vores produkter 🙏

Tak Line

We-clinic er det bedste gave jeg har givet til min krop 👌🏽

2024年1月18日

WE Clinic Aps からの回答

Dejligt at høre, at du har været glad for at komme her 🙏

Fremragende oplevelse

Behandlingen i sig selv var meget effektiv. Jeg oplevede en betydelig lindring af de problemer, jeg søgte hjælp til, og jeg følte mig afslappet og forfrisket bagefter. Det var tydeligt, at Line virkelig forstår kunsten og videnskaben bag akupunktur.

Lokalerne på klinikken var rene og behagelige. Jeg satte pris på den professionelle tilgang og den ro, der prægede hele oplevelsen.

Samlet set kan jeg varmt anbefale Line til alle, der overvejer akupunktur + cupping. Jeg er meget tilfreds med resultatet af min behandling, og jeg vil uden tvivl vende tilbage for flere sessioner. Tak til Line for en fremragende oplevelse!

2024年1月9日

WE Clinic Aps からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse Najma. Jeg er glad for, at du har haft gavn af behandlingerne. Jeg ser frem til at tage i mod dig i klinikken igen 🙏

5 stjerner herfra!

Altid god behandling hos Line fra WeClinic! Bliver altid mødt af en utrolig professionelisme og venlig service. Hendes ekspertise skinner virkelig igennem, og behandlingerne er både afslappende og effektive. Atmosfæren på klinikken er indbydende, og man kan tydeligt mærke, at de går op i kvalitet og klientens velbefindende. Jeg kan varmt anbefale Line – en virkelig positiv oplevelse!

2024年1月15日

WE Clinic Aps からの回答

Kære Stine. Tusind tak for den fine anmeldelse. Det glæder mig meget, at du har været glad for at komme her 🙏

Kun positive oplevelser!!

Jeg har kun fantastiske positive ting at sige om Line fra WeClinic! Mine varmeste anbefalinger herfra til alle der overvejer akkupunktur som behandlingsform! Line er utrolig kompetent og vejleder holistisk og i øjenhøjde! Der er altid en utrolig rar, venlig, imødekommende og rolig atmosfære hos hende og man føler sig i trygge hænder hele vejen igennem! Mine varmeste anbefalinger herfra!

2024年1月5日

Kære Julie, tusind tak for de søde ord. De varmer ❤

Fantastisk behandler

Ekstraordinær god service og varmt miljø med høj faglighed at få akupunktur. Jeg gik hos Line, og hun får 6/5 stjerner :) Kan anbefales til alle. Jeg fik 10 behandlinger.

2023年7月1日

WE Clinic Aps からの回答

Tusind tak de fine ord, Emil! Det er dejligt at høre, at du har haft glæde af behandlingerne 🙏

5つ星のうち5の評価

En vigtig samarbejdspartner i mit fertilitetsforløb

Line fra We Clinic er enormt dygtig og forstår at tilpasse behandlingen til den enkelte klient. Hun udstråler en særlig ro og jeg har altid følt mig godt modtaget. Jeg takker særligt for den store fleksibilitet ift. hjælp i mit fertilitetsforløb, hvor timing er meget vigtig. Line og WE Clinic, får mine varmeste anbefalinger.

2023年8月9日

WE Clinic Aps からの回答

Tusind tak for de fine ord Trine. Jeg er glad for, at du har haft gavn af dine behandlinger hos mig. Rigtig god fornøjelse med resten af graviditeten 💓

Fertilitetsboost

Har været i behandling ved Line i Risskov. Jeg kan kun varmt anbefale hende.
I gennem 4 år har vi forsøgt at blive gravid, desværre uden held. Vi var i fertilitets behandling imens jeg blev behandlet af Line. Jeg har desuden endometriose, og var igennem en større operation sidste år.
Startede ved Line, og vidste faktisk ikke hvad jeg gik ind til. Hun behandlede mine ar, rådede mig til en sundere kost mm. Efter 2 behandling kunne jeg ikke føle mine ar mere, min fordøjelse blev bedre, og min hovedpine forsvandt.
Nu har vi været til nakkefold scanning, og venter vores første barn til januar. Line tusind tak for din store hjælp❤️

2023年2月15日

WE Clinic Aps からの回答

Kære Josephine. Tusind tak for de søde ord. Jeg er SÅ glad for at høre, at scanningen er gået godt. Stort tillykke endnu engang, og god fornøjelse med resten af graviditeten 💓

Akukirurgi - fantastisk

Min springfinger er forsvundet med akukirurgi.
Ingen smerter eller ubehag og uden sygemelding

2023年6月16日

WE Clinic Aps からの回答

Kære Helle. Mange tak for den fine tilbagemelding. Vi er glade for, at du har været tilfreds med behandlingen 🙏

Springfinger er nu væk

Springfinger er nu væk, det så dejligt.
Godt Dr.Gao har udviklet en metode uden brug af knive.

2023年5月6日

WE Clinic Aps からの回答

Kære Judith. Mange tak for de rosende ord. Vi er glade for, at du har været tilfreds med din behandling!

5つ星のうち5の評価

Jeg havde mange smerter i nakke og ryg…

Jeg havde mange smerter i nakke og ryg på grund af mit arbejde og dårlige kropsholdning. Akupunktur hos Line hjalp mig meget.

2023年5月2日

WE Clinic Aps からの回答

Kære Joana, tusind tak for de søde ord! Vi er utrolig glade for, at dine smerter er blevet afhjulpet!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。