レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har kÞbt en knagerÊkke der er vind og skÊv og skruerne der skulle kunne rette knagerne op er Þdelagt i kÊrven, sÃ¥ der er intet at gÞre her. Da jeg skriver ang problemet hÞrer jeg intet tilbage fra d... もっず芋る

Ok. Fint bord. BÞr anbefales at bordet bedst stÃ¥r direkte gulvet og ikke pÃ¥ et tÊppe, i forhold til udtrÊkning. Fragten er til at betale, men indbÊring koster spidsen af en jetjÊger! Tak til chauf... もっず芋る

䌁業が回答したした

Der har vÊret lidt lang leveringstid pÃ¥ stole (bestilte 5 Januar), det var vi informeret om, men skulle komme pÃ¥ lager slut uge 28, men blev fÞrst leveret i uge 30. Servicen ved Werenberg er i top, n... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte en fin 4-moduls sofa, som desvÊrre havde fÃ¥et nogle skader under transport. Stine fra deres kundeservice hjalp mig dog hurtigt og professionelt igennem reklamationsprocessen, hvor jeg fÞlte mi... もっず芋る

3.5

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

2675件のレビュヌ

Hold nu **** hvor må I have en grim

Hold nu **** hvor må I have en grim smag i munden.
Vi bestilte d. 21 maj et spisebord hos Bolighuset Werenberg. Efter 8 ugers tid fik vi bordet leveret, dog flÊkket på kryds og tvÊrs. Vi fik et mindre nedslag i prisen og der blev bestilt et nyt til os. Igen med 8-10 ugers ventetid. Da der er gået 10 uger, kontakter jeg dem, og får besked om at der er udsÊttelse på ordren, og at den nu kommer til deres lager i slut uge 41. Ganske få dage efter de har valgt at melde firmaet konkurs. Pudsigt. Eller.
Håber jeres samvittighed kan bÊre at have svindlet så mange mennesker. Det her er grotesk!

2024幎10月11日
自発的なレビュヌ

Gavekort og nu konkurs....

Jeg fik udstedt et gavekort fra firmaet for blot 2 uger siden på 2000 kr, pga en defekt på et sofamodul jeg havde kÞbt, og nu er virksomheden gået konkurs. Det er simpelthen svineri, at behandle sine kunder på den måde uden at give information herpå.

2024幎10月14日

Svineri

Har bestilt et sofabord, som skulle komme på lager i slutningen af uge 41 og derefter blive sendt til mig. Firmaet går konkurs i torsdags og alligevel trÊkker de mine penge fredag, selvom sofabordet ikke engang er på deres lager endnu og de er gået konkurs! Er rasende, kÊft et svineri!!

2024幎10月2日

Agony

Agony. Long wait times, then nobody answers the phone, no response to the customer email. Have been waiting forever for extremely expensive Hastens sheets. Taking this up with Hastens head office, these people should not be agents for them.

2024幎10月8日

Manglede og fejlagtig info

De var ikke opmÊrksomme på, at min varer var kommet på lager efter nÊsten 2 års venten. FÞrst da jeg selv rakte ud, fik jeg af vide, at jeg nu endegyldigt ikke kunne modtage varen, men kunne få et alternativ. Jeg opdagede dog, at min varer var tilgÊngelig på hjemmesiden, og fin fÞrst derefter vi ordre.

2024幎9月16日

Svineri!!

Svineri!!
Har kÞbt og fået en defekt vare, som jeg laver reklamtion på d.26/9 og taler sågar med dem i telefonen og aftaler at sende tilbage og få pengene retur. Nu ringer GLS så og siger at de stadig har pakken for firmaet er gået konkurs! Hold kÊft jeg er sur - de har sikkert bevidst sendt en vare med fejl for at komme af med det og få penge velvidende at de går konkurs og jeg ender med regningen. FÞj for en dårlig moral!

2024幎10月7日

KONKURS?!

KONKURS?!
Jeg bestilte og forudbetalte d. 25/9 en mistral reol som er bekrÊftet til levering i nÊste uge (uge 41). Men nu er forretningen lukket, angiveligt pga 'status' men ifÞlge medierne er der tale om konkurs. Hvordan får jeg min vare udleveret?

2024幎9月25日

Hele oplevelsen hos Bolighuset

Hele oplevelsen hos Bolighuset Werenberg er ikke en anbefaling vÊrd.
Vi startede med at bestille et sofabordet, vitrineskab, skÊnk og spisebord. Her fik vi besked om, at der ville vÊre lÊngere leveringstid pÃ¥ spisebordet, sÃ¥ det er jo ogsÃ¥ okay. Efter 2 uger fÃ¥r vi desvÊrre en mail, som fortÊller at sofabordet er udgÃ¥et og vi af den Ã¥rsag ikke fÃ¥r dette. - Undrer mig dog over at vi fÞrst fÃ¥r dette at vide efter 2 uger
 Jeg fandt heldigvis sofabordet hos en anden forhandler, sÃ¥ jeg stadig kunne fÃ¥ den samme serie af mÞbler. I forbindelse med bestillingen af hele ordren betalte jeg selvfÞlgelig med det samme. Der gÃ¥r efterfÞlgende flere uger, hvor vi intet hÞre. Her har vi af 5 omgange haft talt i telefon med deres kundeservice, sÃ¥ fik vi samme smÞre at vide “der er sket en fejl, jeg giver besked videre med det samme”. Herefter hÞrte vi igen ikke yderligere, pÃ¥ trods af at vi Þnskede en tilbagemelding om hvornÃ¥r vi kunne forvente en levering. Vi blev lovet en mail, men denne kom aldrig. Da vi endelig efter meget lang vente tid modtog nogle af mÞblerne, var der ridser, misfarvning og hakker i mange af dem.
Her afventer vi stadig vores spisebord, som vi fik besked om ville blive leveret mellem uge 35-36. Da vi efterfÞlgende ikke hÞre noget, skriver jeg en mail ind til dem. Her fÃ¥r jeg besked om, at det er grundet lagersalg de har haft en weekend, at det er forsinket yderligere. EfterfÞlgende hÞre jeg igen ikke noget, hvor jeg ringer ind til dem og de nu siger, at det er grundet manglende betaling. Her oplyser de, at eftersom DE har vÊret for langsomme til at levere bordet, sÃ¥ kan de ikke lÊngere trÊkke betalingen, og der gik derfor yderligere tid. Vi endte derfor med at fÃ¥ bordet leveret d 22/09 i uge 39

Virkelig en Êrgelig sag. Vi vil i hvert fald aldrig handle hos dem igen efter denne behandling og det lange forlÞb. Virkelig dårlig kundeservice. Og mÞbler med ridser og hakker..

2024幎9月23日
自発的なレビュヌ

Voldsomt useriÞs virksomhed og service

Leverer ikke varen, ingen ansvarstagen og deres kundeservice ignorerer en, og når man hÞrer fra dem, lyver de decideret.

2024幎9月25日
Bolighuset Werenberg ロゎ

Bolighuset Werenberg からの回答

Hej Yasmine,

Som skrevet tidligere, er du blevet tilbudt et bord til halv pris, dette har du takket ja til og er blevet bestilt til dig d. 2 juli. Vi har i mellemtiden vÊret udsat for bordet er blevet forsinket. Dette er vi naturligvis kede af, men det er desvÊrre noget der er ude af vores hÊnder.

Som vi har tilbudt dig på mail, kan vi annullere din ordre eller tilbyde dig et afslag på 1000 kr. Hvis vi ikke hÞre mere fra dig, glÊder vi os naturligvis til at levere din ordre og at du bliver glad for dit bord.

Ønsker dig en god dag,

Lykke // Bolighuset Werenberg