Werken met Merken レビュー

7,496
TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vandaag onze 1ste order, via 3de partij Candex geplaatst. Alles verliep naar wens: Order was snel geaccepteerd, dezelfde dag verzonden en binnen 24 uur geleverd in stevige verpakking. Rekening was o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snelle levering van de voegmortel. Bij aankomst bleek dat de verpakking was beschadigd. Na een belletje is er meteen een nieuw pakket verzonden dat een dag later in huis was. Vriendelijke bejegening d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij zijn 3D Orbit een 3D print bedrijf, en bestellen met regelmaat o.a. isopropanol alcohol en nitril handschoenen bij WMW. Hun prijzen zijn super voordelig en de levering supersnel.

5つ星のうち5の評価

Zie mijn review op Google Gefeliciteerd voor de uitmuntende leverings service. Doe zo vlug mogelijk iets aan uw webshop zodat klanten met een correct btw nr intracommunautaire bestellingen kunnen... もっと見る

企業情報

1. 塗料店
  2. ガーデン センター
  3. 靴屋

当該企業による記述

Werken met Merken is een complete online bouwmarkt dat kwaliteitsproducten aanbiedt voor een vaste lage prijs voor zowel particulier als zakelijke klanten. Werken met Merken heeft een ruim assortiment en voorziet klusproducten en benodigdheden in de volgende categorieën: lijm en kit, beschermingsmiddelen, huis, auto, boot, tuin, garage en industrie, elektra, smering, chemicalien, verf, bouw en installatie. Wij zijn gevestigd in Oosterwolde in Friesland.

連絡先

(7,496)

過去12か月のレビュー数: 366

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Er wordt beloofd volgende dag te…

Er wordt beloofd volgende dag te leveren en na 5 dagen nog steeds niks

Beste Dominique,

Bedankt voor uw review. Vervelend dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen. Inmiddels hebben we contact met u gehad en kunnen we bevestigen dat uw zending vandaag wordt geleverd.

Onze excuses voor de vertraging en het ongemak. We hopen dat u uw bestelling vandaag in goede orde ontvangt.

Team Werken met Merken.

Super snel geleverd

Super snel geleverd. Keurig verpakt en bezorgd. Uitstekende prijskwaliteit verhouding. Blij mee.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd, netjes verpakt was en dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Veel plezier met uw aankoop!

alles ging vlot

Goedendag,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen. Daar doen we het voor!

Goed bedrijf ,duidelijke…

Goed bedrijf ,duidelijke overzichtelijke site met veel producten.
Perfect van bestelling tot levering.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn dat u tevreden bent over onze website en dat alles van bestelling tot levering perfect is verlopen.

Snelle verzending

Snelle verzending, meerdere betaalopties mogelijk, producten in orde. Netjes en goed verpakt

Goedendag,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle verzending, de betaalmogelijkheden en de nette verpakking.

Echt supersnel

Echt supersnel, gisteren besteld en nog geen 24 uur later al binnen!!

Goedemiddag,

Bedankt voor uw enthousiaste review! Geweldig om te horen dat uw bestelling al binnen 24 uur in huis was. Veel plezier met uw aankoop!

Uitstekende service

Uitstekende service, mijn bestelling was niet compleet, na 1 telefoontje, de Dag er na netjes bezorgd.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw mooie review! Jammer dat uw bestelling in eerste instantie niet compleet was, maar fijn dat we dit na uw telefoontje snel hebben kunnen oplossen.

5つ星のうち3の評価

snelle levering

snelle levering. Product was echter niet goed verpakt. Doppen ingedeukt waardoor bij 1 fles een gaatje was ontstaan en inhoud de doos aan binnenkant kletsnat had gemaakt. Omdat het een zuur is dus niet als prettig ervaren. Dop en hals waren ook niet meer goed "uit" te trekken waardoor het "spuitstuk" door mij ook niet meer aangebracht kon worden. Beter verpakken , met name aan de bovenkant om beschadiging te voorkomen wel aanbevelenswaardig.

2026年7月9日

Goedemiddag,

Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat de levering snel was.

Het spijt ons dat de verpakking tijdens het transport beschadigd is geraakt en dat hierdoor een fles is gaan lekken. We begrijpen dat dit, zeker bij een zuur, een vervelende en ongewenste situatie is. Onze excuses voor het ongemak.

We nemen uw opmerking over de verpakking serieus en zullen deze intern bespreken om te kijken hoe we de doppen beter kunnen beschermen tijdens transport. Wilt u daarnaast contact met ons opnemen met uw bestelnummer? Dan kijken we graag met u mee naar een passende oplossing.

5つ星のうち1の評価

Spraypompjes pompen niet meer.

Spraypompjes pompen niet meer.
Na 1 dag al niet meer.
Zat enkel kunstofcleaner in.

2026年7月8日

Goedemorgen,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de spraypompjes al na één dag niet meer werkten.

We hebben geprobeerd uw bestelling terug te vinden, maar kunnen deze helaas niet vinden op basis van de beschikbare gegevens. Zou u contact met ons willen opnemen met uw bestelnummer of andere bestelgegevens? Dan kijken we graag met u mee naar de oorzaak en zorgen we voor een passende oplossing.

Super snelle levering

Super snelle levering van de leer kleur wax. Makkelijk te bestellen en de juiste kleur aan te klikken. Ook zeer zorgvuldig verpakt. Volgende keer absoluut via werken met merken!

2026年7月5日

Goedendag,

Bedankt voor uw enthousiaste review! Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering, het bestelgemak en de zorgvuldige verpakking. We zien u graag terug!

Tevreden klant

Goed dat ze vragen welke digitale post je wil ontvangen en je tot niks verplichten. Ook kun je een bericht voor de bezorger achterlaten. Dat vond ik zeer netjes. Snelle levering. Een tevreden klant.

2026年7月4日

Goedemiddag,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze communicatie en de bezorgopties waardeert. Bedankt voor uw vertrouwen!

5つ星のうち5の評価

Supersnelle levering, prijstechnisch prima.

Meerdere keren bij Werken met Merken iets besteld, altijd supersnel geleverd en prijstechnisch prima.
Niet twijfelen, gewoon bestellen daar.

2026年7月4日

Goedendag,

Bedankt voor uw geweldige review en het vertrouwen dat u steeds opnieuw in ons stelt. Mooi om te horen dat u tevreden bent over onze service en snelle levering!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。