ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Eerste paar schoenen terug gestuurd etiket zit er al bij is makkelijk terug te sturen. Naar paar dagen geld al weer op je rekening gestort super snel tweede paar schoenen besteld Snelle levering
Ik ken weinig bedrijven die zo meedenken met de klant. Had gevraagd of ze een bepaalde schoen konden bestellen voor mij. Er werd meteen gekeken en de schoenen werden direct besteld. Dat ik even o... ãã£ãšèŠã
Dit bedrijf biedt schoenen aan voor brede voeten en waarbij er een zooltje in kan, voor mij perfect. Langzamerhand bieden ze steeds meer schoenen aan voor jongeren mensen, hopelijk wordt dit iedere se... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Wijdeman Schoenen ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Online shoppen geeft u de gelegenheid om op uw gemak vanuit een luie stoel de collectie te bekijken en veilig te bestellen. Wilt u eerst passen in onze winkels? Plan een afspraak en kom passen in de winkel.
Gratis verzenden boven de 50 euro. Betaalgemak met creditcards, iDeal en PayPal. Vandaag besteld, morgen in huis!
Onze collectie
U vindt bij Wijdeman Schoenen een grote collectie dames modeschoenen, dames comfortschoenen, heren modeschoenen en heren comfortschoenen die zich onderscheiden door kwaliteit en comfort. Voor de heren hebben wij bijvoorbeeld Floris van Bommel en Magnanni in de collectie, voor de dames onder andere Gabor en Hispanitas. Ook in damescomfortschoenen hebben wij een zeer gevarieerd assortiment met topmerken, zoals Durea, Hartje en Xsensible. Bovendien hebben wij een ruime sortering in maten: voor de heren van maat 38 t/m 48 en voor de damesschoenen en damescomfortschoenen van maat 34 t/m 43. Ook heeft u bij ons een ruime keus in wijdtematen en leesten.
6 generaties service en kwaliteit
Al zes generaties lang streeft Wijdeman Schoenen naar de beste service. Wij zijn gespecialiseerd in leesten, wijdtes en maten en wij staan garant voor goed passend en kwalitatief hoogwaardig schoeisel.
é£çµ¡å
Magdalenenstraat 18, 1811 JR, Alkmaar, ãªã©ã³ã
- 072 511 7493
- vragen@wijdeman.nl
- www.wijdeman.nl
Goede klantenservice
Snelle levering. Goed telefonisch bereikbaar. Goede klantenservice
De bestelling werd vlot geleverd.
De bestelling werd snel geleverd.
Helaas moest ik de schoenen terugzenden. Maar het betaalde bedrag werd vlot geretourneerd.
Prima!!
Geweldige en supersnelle service
Er was wat verwarring over het bezorgadres wat ik had aangepast. Na een telefoontje van Wijdeman geregeld en na 1 dag al bezorgd. Geweldige service en vriendeljjk personeel. De schoenen zijn fantastisch. Al met al zijn ze de 5 sterren waard.
2x betaald en onmiddellijk teruggestort
Ik had, zonder dat ik het in de gaten had, twee keer geld overgemaakt. Enkele dagen na de ontvangst van mijn schoenen stond er een bedrag (hét bedrag) terug op mijn rekening. Dit is niet alleen correct zijn, dit is service!!!
Snelle en correcte levering
Goede service snel geleverd het is hierâŠ
Goede service snel geleverd het is hier in de buurt moeilijk om aan durea schoen te komen
Prima bedrijf met topsxhoenen.
De aankoop is snel en correct gegaan. Snelle levering.
snelle bezorging
De snelle bezorging en de schoenen zijn hartstikke mooi. Ook mijn zus deze website aanbevolen. Ik koop hier zeker weer.
Eerste paar schoenen terug gestuurdâŠ
Top service
Ik ken weinig bedrijven die zo meedenken met de klant.
Had gevraagd of ze een bepaalde schoen konden bestellen voor mij.
Er werd meteen gekeken en de schoenen werden direct besteld. Dat ik even op vakantie was rn ze een weekje langer op de bestelling moesten wachten, was geen enkel probleem. De schoenen werden voor mij apart gehouden.
Ik ben fan van dit bedrijf!! Al vaak schoenen bij gekocht en altijd TOP service!
Snelle verzending!
Snelle en correcte levering