Jeg brugte flere timer online pÃ¥ et forbrugermÞde vedrÞrende et produkt for Wilke. Jeg fik efterfÞlgende et gavekort til Wistore.dk pÃ¥ kr. 550,00. Det virkede ikke og jeg har aldrig fÃ¥et mine gaver fo... ãã£ãšèŠã
Jeg har nu igen svaret pÃ¥ en undersÞgelse, hvilket tog ca. 10 minutter. Jeg fik lyst til at tjekke mine point og loggede mig ind og kiggede ogsÃ¥ lige pÃ¥ panelshoppen. Jeg har regnet ud, at jeg skal sv... ãã£ãšèŠã
Efter at have opsagt familiens telefonabonnementer, bliver de ved med at ringe. Brugte 10 min fÞrste gang, hvor jeg udfÞrligt forklarede skiftet. Alligevel ringer de, indtil videre, 6 gange efterfÞlge... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos Wilke A/S får du meget mere end forbrugerundersÞgelser og analyser. Vi giver dig viden og vÊrktÞjer i samme pakke.
ãã³ããŒã¯
- www.wilke.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Snyd, spild af tid, unfair udnyttelse af brugere, elendigt setup - eller måske en kombination?
Ideen om at belÞnne brugere for at komme med holdninger og ideer er god, men Wilke skuffer gevaldigt i udfÞrslen heraf.
Har vÊret medlem af panelet igennem lÊngere tid og svaret på spÞrgsmål gennem både app og hjemmeside, da jeg opdager de sletter mine point i mindst halvdelen af alle spÞrgeskemaer. Der er ikke tale om at jeg bliver screenet fra eller ikke passer i målgruppen, men at jeg efter at have svaret på hele baduljen og fået tak og point for deltagelse kan se der i pointoversigten står +X point og -X point lige efter hinanden. Har aldrig fået notifikation herom, og kundeservice er umulig at få fat på. De får altså alle de svar de Þnsker ganske gratis, mens jeg får nul og niks for at have spildt min tid.
Det tager latterligt lang tid at samle point sammen til noget som helst, og hvis du endelig skulle nÃ¥ sÃ¥ langt krÊver det en tur gennem deres âwistoreâ, som er et levn fra internettets kejtede teenagefase i forrige Ã¥rtusinde.
Hop over til Norstat i stedet. Her kan I bidrage med svar og holdninger med fair belÞnning i et professionelt system.
Jeg synes, Wilke lover for meget
Jeg har nu igen svaret på en undersÞgelse, hvilket tog ca. 10 minutter. Jeg fik lyst til at tjekke mine point og loggede mig ind og kiggede også lige på panelshoppen. Jeg har regnet ud, at jeg skal svare på 29 undersÞgelser for at optjene point nok til at kÞbe en bÞtte lakrids - det svarer vel ikke helt til, at jeg bliver godt belÞnnet for at deltage i undersÞgelserne? Jeg melder fra i dag.
Keine Sterne
Keine Sterne verdient wie kann es sein das ein Mitarbeiter von ihnen eine Durchgang StraÃe spert weil er der Meinung ist es gehört ihm laut Gesetz in deutschland mÃŒssen Rettungsdienst und andere Fahrzeuge Zugang zu den HÀusern haben was durch ihren Mitarbeiter verwerht wird so was sollte sofort zur Anzeige gebracht werden
Man bliver snydtâŠ.
Man bliver snydtâŠ.
Pludselig kan jeg ikke logge ind - har skrevet til supporten 2 gange og også ringet - i december 24. De skrev tilbage efter dokumention af problemerne, det fik de straks.
Nu lykkedes det mig selv at lave et nyt password - kan logge ind nu, men min pointsaldo er nulstillet.
Ingen fortjeneste
De har lukket min konto med mange point uden nogen årsag, og svarer ikke på mine mails
Wilke - manipulerende analyse
Wilke foretager såkaldte analyser med forhåndsbestemte konklusioner, og derfor manipulerende og ikke-retningsgivende spÞrgsmål.
De er skoleeksempel på hvor vildledende og forvrÊngede analyser kan udarbejdes.
Jeg er yderst tilfreds med Wilke
Jeg er yderst tilfreds med Wilke, man kommer dyrere i mange forskellige ting, sÊtter pris på nye udforskninger
Mere viden og sÃ¥ bliver man ogsÃ¥ betalt med point som man kan kÞbe forskellige ting. Jeg har vÊret medlem +15 Ã
r.
God weekend til alle
Ãndrer betingelser og gÞr det svÊrereâŠ
Ãndrer betingelser og gÞr det svÊrere at fÃ¥ glÊde af point
Mindre og mindre attraktivt
En stjerne er en for meget!!
Går ind i dit hjem, og opsÞger dig på din adresse.
Min kÊreste og min sÞn var hjemme da, de kunne hÞre hoveddÞren åbne sig og en mÞrk stemme siger "Hallo". Da min kÊreste svarer - smÊkkes dÞren.
Min kÊreste går ud til dÞren, hvor manden "J" er på vej rundt om huset. Udover det sidder der en anden mand i en tÊndt bil (ingen ved hvem han er).
J, vil gerne i kontakt med mig, da han skulle have sendt mig noget via E-boks, som han gerne lige ville vide om jeg vil deltage i. En undersÞgelse, som jeg ikke har givet noget samtykke til.
Han har min adresse, han har sendt noget til min E-boks, så han må også kende mit CPR nummer, og så har han ikke lige mit telefon nummer?
PÃ¥ det her tidspunkt har jeg ikke modtaget noget fra Wilke i min E-boks - det kommer.
Han efterlader sit kort med hans informationer, og jeg kontakter WILKE, for at få bekrÊftet om han arbejder der. Det stemmer.
Dertil går jeg i yderligere kontakt med WILKE, for at prÞve at forstå, hvorvidt de må, uden samtykke, gå ud til folks hjem. Jeg kommer i kontakt med "E", som over telefon anerkender at det er en ekstrem måde at gÞre det på, og hÊvder at jeg ikke kan gÞre noget ved mit samtykke, da de laver undersÞgelsen for fÞdevarestyrelsen. Altså jeg kan ikke vÊre sikker på om folk fra WILKE kommer ud til min adresse igen?
Jeg er ikke herre over hvem de sender ud til min hoveddÞr, hvor mange der kommer og hvornår.
14 dage efter selve hÊndelsen modtager jeg så et konvolut i posten med alle mine informationer håndskrevet på. Ikke noget frimÊrke. Altså, de har vÊret på min adresse igen igen.
I sedlen står der at man selv skal kontakte dem, såfremt man ikke er interesseret i at deltage i undersÞgelse - dette bekrÊfter "E" også er meget ekstremt og at brevet kommer senere, får POSTNORD lige skylden for...
Hold jer vÊk - hav respekt for folks privatliv, og hvis i er ude på folks adresse, så synes jeg ikke det skal ligne et indbrud.
Ingen problemer
Jeg har vÊret medlem i flere år og deltager i de undersÞgelser jeg har tid og lyst til. Ikke alle undersÞgelser giver mening, men pyt. Har aldrig haft problemer med at optjene point mm. og har handlet for point i shoppen flere gange og fået leveret hvad jeg har bestilt.
Dem der skriver at det er fup og svindel tror jeg bare har et problem med at håndtere online handlinger.
ja sÃ¥ blev jeg iggen smid af det erâŠVORESNET
ja så blev jeg iggen smid af det er som om at de ikke ved at der i det mÞrke jylland er en forning der både sÊlger bredbånd og tv der hedder VORESNET som der går fra varde Þlgod og blåvand oksbÞl
Fremragende oplevelse med Wilke.
Fremragende oplevelse med Wilke.
Min sÞn er ovenud tilfreds, da han blev kontaktet til, at teste en produkt hos LegoððŒ
Panelbutik lukket
Har deltaget i mange af deres spÞrgeskemaundersÞgelser. Synes aldrig det har vÊret godt belÞnnet, men har dog kÞbt et par ting i deres panelbutik. Nu er panelbutikken pludselig lukket og har vÊret det i flere uger. Så nu kan man ikke bruge sine point mere, men de sender stadig nye undersÞgelser ud. UseriÞst!!
Fup og fidus
Fup og fidus. Panelshoppen virker ikke og har ikke gjort det i lang tid. SÃ¥ ens optjente point er spildte.
Wilke er stoppet med at svare på mails,en sender stadig undersÞgelser i håb om man svarer. Nej tak. Spild af ens tid. Og ens optjente point er bare spildt arbejde. Kan desvÊrre ikke give 0 stjerner
Fup og svindel
Jeg har svaret på spÞrgeskemaundersÞgelse hos wilke i flere år og jeg har vÊret seriÞs i mine besvarelser. Den 26 juli kÞbte jeg varer for mine point, men jeg har ikke modtaget mine varer ej heller et svar på utallige mail jeg har sendt for at få en forklaring. Der er nu heller ikke adgang til panelshoppen. Så hold dig vÊk - det er fup og svindel. En useriÞs og tvivlsom virksomhed
Ingen adgang til panelshoppen
Ingen adgang til panelshoppen. Har henvendt mig til support, men får ingen tilbagemeldinger fra dem.
Kan ikke fÃ¥ adgang til panelshoppen ogâŠ
Kan ikke få adgang til panelshoppen og kan derfor ikke anvende mine points...
Ringe belÞnning for at svare sammenlignet med andre firmaer i samme branche
BelÞnningssystemet er mega ringe
SpÞrgeskemaerne er en sjÊlden gang okay spÊndende (eneste årsag til, at jeg endnu ikke har meldt mig ud), men derudover er den eneste måde Wilke adskiller sig fra de andre, og bedre, paneler, at Wilkes belÞnningssystem er det absolut ringeste. Pointene er intet vÊrd.
På den tid jeg bruger på at besvare 5 af Wilkes spÞrgeskemaer og tjene 1,5 kr., kan jeg tjene 25+ kr. ved et af de andre paneler.
Jeg er ikke kun i det for penge, men rimelig bÞr der vÊre.
Uforskammet virksomhed. Har skrevet til kundeservice gemmen 7âŠ
Har skrevet til kundeservice gemmen 7 Ã¥r. De svarer ikke. Jeg er sÃ¥ rasende pÃ¥ dem. Nu har jeg brugt alle mine point i butikken, og sÃ¥ melder jeg mig ud af panelet. FÞj, hvor skulle de skamme sig ð¡ð¡ð¡