レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ideen er super god og jeg har flere gange tilmeldt mig eller kÞbt enkelt-pakke til smagning. MEN... BÃ¥de mig selv og vinvenner oplever ALT for tit, at app'en ikke virker eller koden ikke kan... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super produkt! Giver god mulighed for at prÞve blindsmagning af flere vin - frem for kun at prÞve en enkelt flaske. Flot eksklusiv indpakning og i det hele taget professionelt fremstillet. Sup... もっず芋る

Great concept and the latest version had two white wines (previously five reds), which made the experience better. App is decent, but could be more learning oriented, but I am sure that will come in... もっず芋る

䌁業情報

1. ワむン専門店

圓該䌁業による蚘述

Med Winetribe's smagekasse kan du opdage vinens verden, glas for glas. Bliv medlem og blindsmag fem glas vin hver 2. måned for 350 kr. + fragt. Vinene smager du blindt ved hjÊlp af vores app, hvor du skal gÊtte drue, område og årgang, hvilket giver mulighed for at smage vinen uden bias og også Þve og udfordre dig selv i blindsmagning.

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

26件のレビュヌ

God ide, men teknikken virker ikke 😢

MEN... BÃ¥de mig selv og vinvenner oplever ALT for tit, at app'en ikke virker eller koden ikke kan findes i app'en.

Når vi ikke kan få vinen oplyst til sidst i app'en virker konceptet med blindsmagning bare ikke.
Vi forstår ikke, hvorfor koden ikke også kan sÞges frem på hjemmesiden?

Godt koncept, god ide og gode vine!
Men teknikken virker bare ikke - hverken hos mig eller flere andre af mine bekendte. ØV !

2024幎12月12日

Hej Nikolaj,

Jeg ved det er lidt siden du har lavet din anmeldelse, men nu er der kommet nye ejere til Winetribe og vi er i gang med at opdatere appen og konceptet og har vÊret siden maj 2025. Jeg håber du har lyst til at prÞve det ud igen evt med en enkelt kasse eller et abonnement.

SpÊndene og forskellige vine i

SpÊndene og forskellige vine i smagekasserne. Sjov feature med blindsmagningen via appen.
Et Þnske kunne vÊre st man kunne tilfÞje en vin til ens favoritliste i appen? 🀷🏻‍♂
Nem bestilling hvis man vil kÞbe vin man lige har smagt.

2024幎3月1日

Genialt koncept!

Genialt koncept!
Jeg har lÊnge haft lyst til at afprÞve forskellige vine, men prisen har afholdt mig - for tÊnk, hvis jeg ikke kan lide den?
SÃ¥ det her koncept er simpelthen sÃ¥ fedt - at man kan prÞve forskellige vine pÃ¥ denne mÃ¥de og sÃ¥ derefter kÞbe den hele, hvis man har lyst. Derudover er kundeservice bÃ¥de hurtig og imÞdekommende.👍🏌

Stor anbefaling herfra. 👏🏌

2023幎10月28日

For mange Þdelagte vine

Konceptet er som sådan rigtig fint, hvor man har mulighed for at blindsmage de forskellige vine.
Jeg modtog to bokse inden jeg stoppede medlemskabet, da der desvÊrre var for mange af vinene der var decideret dårlige. I den sidste kasse var det tilfÊldet med alle fem vine, som formodentlig har taget skader fra flaske til "prÞveglas".
Jeg vender ikke tilbage i den nuvÊrende koncept, der er simpelthen for stor fejlmargin.

2023幎11月25日

Hej Theis

Vi er rigtig kede af, at vinene ikke levede op til dine forventninger. Din tilbagemelding om dårlig vin er ikke noget, vi normalt hÞrer fra vores kunder, så det er vigtigt for os at undersÞge nÊrmere.

Vi arbejder hårdt på at levere vine af hÞj kvalitet, så vi er kede af at hÞre, at du ikke synes, vinene opfyldte denne standard. Vi arbejder tÊt sammen med professionelle, anerkendte partnere, som fÞlger strenge kvalitetskontroller i forbindelse med omflaskningen for at sikre, at vores vine forbliver intakte gennem hele processen.

Vi beklager hvis vores tidligere henvendelse om feedback ved opsigelsen ikke nåede frem til dig.Vi står altid klar til at hjÊlpe med spÞrgsmål og feedback på vores mail hello@winetribe.dk.

Vi håber, at vi i fremtiden får lov at give dig en bedre oplevelse

Jakob fra Winetribe

Godt koncept

Godt koncept. Bruger det også når vi skal have gÊster så bestiller jeg fem ens vine og ser hvem der er bedst til at gÊtte. Virkeligt sjovt.

2023幎9月11日

Genialt!

Super godt produkt, som giver mulighed for at prÞve forskellige vine. Nem abonnement ordning, nemt at oprette en bruger.
Leveringen spiller max, og de er gode til at besvare, hvis der skulle opstå noget.

2023幎6月8日

Great concept

Great concept and the latest version had two white wines (previously five reds), which made the experience better. App is decent, but could be more learning oriented, but I am sure that will come in time.

Highly recommended for those that want to try out new wines...far away from the standard supermarket ones.

2023幎5月2日
自発的なレビュヌ

konceptet er vel grundlÊggende fint

konceptet er vel grundlÊggende fint hvis man er vinkender - men der er ingen lÊring i det - hvis du gÊtter forkert, så er det jo det du gÞr - der er ingen informationer om hvad der skulle have fået dig i retningen af det rigtige gÊt fx. ej det var forkert prÞv at se på farven den kendetegner xx og duft smag efter etc. det kende tegner xxx. Hvis du ved meget om vin er det sikkert sjovt - men du skal vide hvad du gÊtter efter og du lÊrer ikke noget andet end om den viden du måtte selv besidde er korrekt.

2022幎1月26日

Hej Jesper,

Vi er nystartede og er i gang med at finpudse konceptet, så mange af de ting du skriver er noget vi har med i overvejelserne for fremtiden. Men uanset hvad, så er blindsmagning svÊrt - også for vinkendere. Dog tror jeg du ville blive overrasket over, hvor meget lÊring, der egentlig er i blindsmagning, hvis du var blevet ved noget lÊngere :-)

Synes dog det er Êrgerligt, at du går direkte på Truspilot med en dårlig score, når du kunne have kontaktet os direkte med din feedback - ligesom mange andre har gjort. Som virksomhedsejer betyder de her scorer trods alt noget.

De bedste hilsner
Benjamin, Winetribe

Vin smagning som du selv Þnsker det!

Jeg havde lÊnge gÃ¥et og drÞmt om at prÞve mine krÊfter af som amatÞr vin connaisseur (in my dreams), og sÃ¥ blev jeg introduceret til WineTribe .. Jeg blev grueligt skuffet ;-) Haha, men hold fast hvor lÊrte jeg meget om de vine jeg smagte! Gode kvalitetsvine, fed og relevant lÊring pÃ¥ WineTribes helt egen platform med “privat” sommelier i form af helt specifikke (til vinen) videoer som guidede mig igennem vinene og deres smage og ophav. Kanon oplevelse!

2021幎11月5日

Fed oplevelse!

Super koncept! Skrev i chatten og fik svar på det jeg ville inden jeg bestilte. Fik en lÊkker kasse med 3 forskellige (og gode) slags vin. GlÊder mig allerede til nÊste levering.

2021幎10月12日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。