Witre Manutan Danmark レビュヌ 692

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Snakkede med Jan fra witre angÃ¥ende en reklamation pÃ¥ en sÊkkevogn. Super service uden bÞvl. Fik meget hurtigt sendt en ny ud. Ud fra vores erfaring med Witre vil vi helt klart anbefale dem.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hej, Vi modtager desvÊrre ofte vores varer uden angivelse af PO-nummer som reference, selvom vi har gjort opmÊrksom pÃ¥ flere gange, at dette er meget vigtigt for vores interne hÃ¥ndtering. Vi v... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hurtig ekspedition og levering. Hjemmesiden overskulig. Jeg sÞgte varen pÃ¥ Googel og billede annonce link til Witra. Bestilte kl. 15, og havde varene dagen efter ved middags tid i Danmark. Priser pÃ¥ m... もっず芋る

䌁業情報

5. オフィス機噚提䟛業者
  6. 卞売業者

Witre Manutan

圓該䌁業による蚘述

Udstyr til industri, lager og kontor. Over 200.000 produkter, der letter arbejdet.
Witre Manutan er den komplette virksomhed, når det handler om udstyr til arbejdspladser inden for industri, lager og kontor. Her finder du alt det, du har brug for for at udstyre din arbejdsplads. Med markedets stÞrste udvalg fra ledende producenter og medarbejdere, der kan deres kram og brÊnder for at hjÊlpe, er vi den eneste leverandÞr, du har brug for for at skabe et godt arbejdsmiljÞ og effektive arbejdsdage.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

692件のレビュヌ

Good customer service but

Good customer service, but unfortunately the item arrived faulty twice.

2026幎3月20日

Witre Manutan Danmark からの回答

Thank you very much for your information.

At Witre, we are constantly working to improve our cooperation with the carriers and freight companies that deliver our orders, so that we can ensure the smoothest and most reliable delivery possible.
If there is still a problem with your order, we are of course ready to help you. You are very welcome to contact us by phone or send an email with a description of the problem, so that we can find a solution for you.

Kind Regards

hurtigheden i leveringen

2026幎3月5日

Hej ,
Tusind tak for din positive anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at du er glad for at handle hos os og oplever en god service.
Vi sÊtter stor pris på feedback fra vores kunder, da den hjÊlper os til hele tiden at forbedre os.
Witre

Alt gik godt

Alt gik godt.
Fra bestilling til vi har fået produktet.

2026幎2月18日

Hej Elizabeth
Witre

Fik forkert levering

Fik forkert levering. Mine produkter kom aldrig. I hÊvede mine penge og i blev ved med at sige varerne nok skulle komme. Og nu skal jeg vente på at få mine penge

2026幎2月14日

Hej Steen
Tak for din henvendelse.
Vi er virkelig kede af den oplevelse, du har haft med leveringen. Det er naturligvis meget beklageligt, at transportÞren forsÞgte at aflevere forkerte varer, og at dine bestilte produkter ikke nåede frem som forventet.
Da varen desvÊrre blev bortkommet hos transportÞren – og samtidig var en sÊsonvare – var den udsolgt, da vi blev gjort opmÊrksomme pÃ¥ hÊndelsen. Derfor havde vi ikke mulighed for at sende en erstatningslevering.
Det fulde belÞb er allerede blevet tilbagefÞrt til din konto, og du vil kunne se pengene inden for 1–3 bankdage, afhÊngigt af din bank.
Vi forstår fuldt ud, at det kan vÊre frustrerende at skulle vente på sine penge, og vi beklager den ulejlighed, situationen har medfÞrt.
Tak for din feedback – den hjÊlper os med lÞbende at forbedre vores service. Hvis du har yderligere spÞrgsmÃ¥l eller brug for hjÊlp, stÃ¥r vi naturligvis klar til att hjÊlpe.
Med Venlig Hilsen

Vigtig reference ved levering

Hej,

Vi modtager desvÊrre ofte vores varer uden angivelse af PO-nummer som reference, selvom vi har gjort opmÊrksom på flere gange, at dette er meget vigtigt for vores interne håndtering.

Vi vil derfor bede jer sikre, at PO-nummer altid fremgår af både fÞlgeseddel og faktura fremadrettet.

Tak for hjÊlpen og forståelsen.

2026幎1月10日

Witre Manutan Danmark からの回答

Tak for din feedback og den behagelige samtale.
Vi sÞrger naturligvis for, at mÊrkningen af jeres leverancer fremover fÞlger jeres Þnsker, så alt bliver korrekt.

Thomas Scott - Customer Success

Prisen for varen

Prisen for varen, ren tyveri.

2025幎11月25日

Tak for din feedback
Vi sÊtter stor pris på, at du deler dine tanker med os.
Vi forstår, at prisen er en vigtig faktor, og vi vil gerne forsikre dig om, at vi lÞbende vurderer markedet og justerer vores priser for at sikre, at de afspejler både kvalitet og aktuelle markedsforhold.
Vores mål er altid at tilbyde den bedste vÊrdi til vores kunder. Har du spÞrgsmål om produktets egenskaber eller Þnsker at hÞre om eventuelle kampagner, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjÊlper gerne.

Thomas Scott
Customer Success

Tilasin viime viikolla Witre

Tilasin viime viikolla Witre Manutanilta pari hyllyÀ ja isoja sÀilytyslaatikoita varastoon, koska kaikki tavarat olivat sekaisin. Aluksi olin vÀhÀn epÀilevÀ, mutta tilaus sujui todella helposti ja nopeasti.Verkkokauppa oli selkeÀ ja kaikki tarvittavat tiedot löytyivÀt helposti. Soitin asiakaspalveluun tarkistaakseni mitat, ja henkilö vastasi ystÀvÀllisesti ja selkeÀsti, eikÀ yrittÀnyt myydÀ mitÀÀn turhaa. HÀn jopa ehdotti hieman eri kokoisia laatikoita, jotta kaikki mahtuu hyvin.Toimitus tuli kolmessa pÀivÀssÀ, pakkaus oli kunnossa eikÀ mikÀÀn ollut rikki. Hyllyt ja laatikot oli helppo kasata, ne tuntuivat kestÀviltÀ. Nyt varasto on jÀrjestyksessÀ, kaikki tavarat löytyvÀt helposti.Todella hyvÀ kokemus ja varmasti tilaan heiltÀ uudelleen, kun tarvitsen lisÀÀ varastotuotteita.

2025幎11月7日
自発的なレビュヌ

Super velfungerende webshop

Super velfungerende webshop. KÞbte en stribe metalskabe, som vi anvender til opbevaring af virksomhedens effekter, ringbind, reservedele mv. Hurtig levering og fornem service. Tror det er fÞrste gang, at en chauffÞr har tilbudt at give en hånd med at bÊre varerne ind i vores kÊlder. Har kÞbt her flere gange..

2025幎11月4日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。