Snakkede med Jan fra witre angÃ¥ende en reklamation pÃ¥ en sÊkkevogn. Super service uden bÞvl. Fik meget hurtigt sendt en ny ud. Ud fra vores erfaring med Witre vil vi helt klart anbefale dem.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hej, Vi modtager desvÊrre ofte vores varer uden angivelse af PO-nummer som reference, selvom vi har gjort opmÊrksom pÃ¥ flere gange, at dette er meget vigtigt for vores interne hÃ¥ndtering. Vi v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig ekspedition og levering. Hjemmesiden overskulig. Jeg sÞgte varen pÃ¥ Googel og billede annonce link til Witra. Bestilte kl. 15, og havde varene dagen efter ved middags tid i Danmark. Priser pÃ¥ m... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

www.witre.dk, ç±³åœ
Good customer service, but unfortunately the item arrived faulty twice.

Witre Manutan Danmark ããã®åç
Fik forkert levering. Mine produkter kom aldrig. I hÊvede mine penge og i blev ved med at sige varerne nok skulle komme. Og nu skal jeg vente på at få mine penge

Hej,
Vi modtager desvÊrre ofte vores varer uden angivelse af PO-nummer som reference, selvom vi har gjort opmÊrksom på flere gange, at dette er meget vigtigt for vores interne håndtering.
Vi vil derfor bede jer sikre, at PO-nummer altid fremgår af både fÞlgeseddel og faktura fremadrettet.
Tak for hjÊlpen og forståelsen.

Witre Manutan Danmark ããã®åç
Tilasin viime viikolla Witre Manutanilta pari hyllyÀ ja isoja sÀilytyslaatikoita varastoon, koska kaikki tavarat olivat sekaisin. Aluksi olin vÀhÀn epÀilevÀ, mutta tilaus sujui todella helposti ja nopeasti.Verkkokauppa oli selkeÀ ja kaikki tarvittavat tiedot löytyivÀt helposti. Soitin asiakaspalveluun tarkistaakseni mitat, ja henkilö vastasi ystÀvÀllisesti ja selkeÀsti, eikÀ yrittÀnyt myydÀ mitÀÀn turhaa. HÀn jopa ehdotti hieman eri kokoisia laatikoita, jotta kaikki mahtuu hyvin.Toimitus tuli kolmessa pÀivÀssÀ, pakkaus oli kunnossa eikÀ mikÀÀn ollut rikki. Hyllyt ja laatikot oli helppo kasata, ne tuntuivat kestÀviltÀ. Nyt varasto on jÀrjestyksessÀ, kaikki tavarat löytyvÀt helposti.Todella hyvÀ kokemus ja varmasti tilaan heiltÀ uudelleen, kun tarvitsen lisÀÀ varastotuotteita.
Super velfungerende webshop. KÞbte en stribe metalskabe, som vi anvender til opbevaring af virksomhedens effekter, ringbind, reservedele mv. Hurtig levering og fornem service. Tror det er fÞrste gang, at en chauffÞr har tilbudt at give en hånd med at bÊre varerne ind i vores kÊlder. Har kÞbt her flere gange..
Go hjemmeside nemt at bestille min vare.
Hurtig levering
Fin og hurtig levering af det rigtige produkt.
Prisen for produktet er også rigtig fin ifht. kvaliteten.
Dog manglede der huller til monteringsskruerne til det ene sikringsgelÊnder på den ene stige, disse borede jeg selv og fik monteret gelÊnderet.
God hjemmeside og fine priser. Levering til aftalt tid.