Ankom sidste dag i vinterferien. Ved ikke om det peakede for stedet, men det bar nÊrmest prÊg af at vÊre en hovedbanegÃ¥rd og ikke sÊrligt hyggeligt noget skuffende mÃ¥ man sige,... Blev anvist et... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Var pÃ¥ W&K Vesterbro idag.Bordene indenfor stÃ¥r klaustrofobisk tÊt.Intet privatliv.Man kan hÞre alt hvad naboborde snakker om-tilmed lugtede min "sidedame" af sved.YAK.PÊnt sted men I burde vÊrne om k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Amager - Lergravsvej: vi var 5 gÊster om formiddagen. Maden var god nok, men blev serveret 25 min. efter tidspunkt pÃ¥ kassebon. Varme drikke serveret straks efter betaling, men blev nÊsten kolde, i... ãã£ãšèŠã
Har spist pÃ¥ W&K flere gange og vÊret meget tilfreds. I gÃ¥r var min veninde og jeg pÃ¥ Vesterbro pÃ¥ W&K. Brunchen smagte godt og de 159 kr for 5 smÃ¥ anretninger er ok. Men 40 kr for en meget lille... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 84ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Jeg var i går i Hellerup afdeling og det var ikke min fÞrste besÞg derude, men bliver absolut det sidste.
Jeg bestiller en sandwich og får det varmet efter eget Þnske. Da jeg får sandwichen serveret går det op for mig at der er skinke og fortÊller det til den personale der serverer. Jeg får fortalt at det bliver hun nÞdt til at spÞrge sin kollega om. Jeg tilbyder at komme med og får også selv fortalt, at jeg har ved en fejl bestilt en forkert sandwich. Modsvaret bliver at man ikke kan tage det tilbage og bliver i stedet for henvist til at kÞbe en ny sandwich.
Det fortÊller jeg ikke vil og at en af dem må så spise sandwichen.
Det er en menneskelig fejl fra min side at have bestilt en forkert sandwich, men det burde vÊre sin plads at tage imod det med et smil og tilbyde noget andet i stedet for. At man tilbyder andet vil ikke gÞre at jeres afdelingen i Hellerup vil gå fallit. Det er det mindste man kan gÞre for sine kunder for at tiltrÊkke dem igen til nÊste besÞg.

Wulff og Konstali Food Shop ããã®åç
Har spist på W&K flere gange og vÊret meget tilfreds. I går var min veninde og jeg på Vesterbro på W&K. Brunchen smagte godt og de 159 kr for 5 små anretninger er ok. Men 40 kr for en meget lille krus tynd Americano og 46 kr for et lille glas juice med ret mange isterninger er lidt dyrt⊠jeg er klar over hÞje fÞdevarepriser, men tror I vil vinde meget på at gÞre noget ved jeres drikkevarer, enten lave dem stÞrre eller sÊtte prisen lidt ned. Faktisk synes jeg godt man kunne kÞre med en god kolbekaffe ad libt. Til en fair pris.
Servicen var også god, hurtig og fin. Maden kom hurtigt, hvilket trÊkker op.
Men⊠mit sidste indtryk af stedet.
Jeg gik på toilettet og på trods af, at det kun var tidlig formiddag var gulvet utrolig snavset, specielt i hjÞrnene. (Gammelt snavs). Også ved radiatoren ned fra håndklÊde tÞrreren. Det er lidt synd. Der er ingen tvivl om godt kundeflow og I gÞr hvad i kan for at holde god service, men hvis man kommer ud til et mÞgbeskidt toilet, så trÊkker det bare ned.
Havde drikkevare priserne vÊret mere fair og nogenlunde rene toiletter havde det vÊret i top.

Wulff og Konstali Food Shop ããã®åç
I smider mÞdre på barsel ud fordi babyerne larmer for meget. Skam jer !

Wulff og Konstali Food Shop ããã®åç
Ankom sidste dag i vinterferien. Ved ikke om det peakede for stedet, men det bar nÊrmest prÊg af at vÊre en hovedbanegård og ikke sÊrligt hyggeligt noget skuffende må man sige,...
Blev anvist et bord midt i det hele hvor folk både gik hÞjre, venstre bag om osv alt i alt et noget forvirrende sted (nabobordet fik leveret mad 3gg de ikke havde bestilt måske skulle de sÊtte numre på bordene).
Maden var rimelig og gennemsnitlig ok uden at overraske, men stedet var en skuffelse (alt for mange i lokalet og bord midt i det hele)
Summary:
Alt i alt hvis du Þnsker en hyggelig brunch stille og roligt er dette ikke stedet på nogen vis

Wulff og Konstali Food Shop ããã®åç
Fantastisk sted. Fejrede min kÊreste om morgenen med brunch på sankt Hans torv afdelingen. Super hyggeligt og lÊkkert.

Wulff og Konstali Food Shop ããã®åç
If it wouldnât happen each and every time I wouldnât care to comment but sorry guys, have you ever heard of customer service? Truly disappointing experience, almost as if they are making you a favour with the order you end up overpaying anyway. Last time at this place unless you hire some friendly and professional staff fronting customers.

Wulff og Konstali Food Shop ããã®åç
Wow, sikke en dÃ¥rlig brunchoplevelse. Vi sad ved et bord udenfor, hvor vi konstant fik blÊst sand i hovedet. Efter vi havde bestilt maden, ventede vi i evigheder. Jeg spurgte en tjener, hvor lang tid der ville gÃ¥, fÞr vi fik maden, og hun svarede, at hun ikke vidste det.... men at ventetiden var 30â40 minutter. PÃ¥ det tidspunkt havde vi allerede siddet der i 40 minutter.
Det er i sig selv problematisk, men hvis seateren havde oplyst om ventetiden, da vi ankom, havde det måske ikke vÊret et problem, da vi så bare havde valgt et andet sted. Maden var i Þvrigt virkelig ringe.

Wulff og Konstali Food Shop ããã®åç
Overraskende dårligt. Vi var der for at spise brunch og det var i sin tid rigtig godt men denne gang var det overraskende dårligt. Kaffen smagte ringe og anretningener var uimponerende. Det hele virker lidt rushed, men priserne er stadig hÞje. Ikke imponeret.

Entire Experience Was Awful
Everything about this meal was disappointing from start to finish. The food quality was extremely low. The coffee was cold and tasted bad, the eggs were way too creamy and unpleasant, and the bread was ice cold.
I also ordered a green juice, but there was nothing green about it at allâit looked and tasted nothing like what was advertised. The teriyaki chicken was terrible as wellâdry, flavorless, and barely edible.
The only thing I could actually eat was the waffle, and even that wasnât anything special. After just a few bites of everything else, I gave up.
Overall, the entire experience was awful, and I absolutely would not recommend this place to anyone.

Wulff og Konstali Food Shop ããã®åç
Vi var til brunch pÃ¥ NÞrrebro, super god og lÊkker mad, gik okay hurtigt. Dog Êrgerligt at vi ikke fik lov til at spise vores mad fÊrdig fÞr de kom og sagde at vi kun mÃ¥tte sidde der 15 minutter endnu fordi du skulle bruge vores bord.. SÃ¥ vi mÃ¥tte skynde os og spise det mad vi kunne nÃ¥ og tage vores smÃ¥ desserter med ud af dÞrenâŠ. Virkelig Êrgelig det Þdelagde oplevelsen helt. Vi har maks vÊret der inde i 40 min.

Wulff og Konstali Food Shop ããã®åç
Maden var ok men det der gjorde oplevelsen helt ekstraordinÊr er den fantastiske kundeservice af de sÞde piger i baren. Helt specifikt pigen med blondt knold der tog sig af bord 20 d. 17/10. Hun var forstående når vi spurgte om fx. Mere sirup i kaffen osv.

Wulff og Konstali Food Shop ããã®åç
Smart koncept og bla bla bla
Maden kom efter så lang tid og de gav os noget af maden men vi fik simpelthen ingen tallerkener så deg også svÊrt at spise
Det er hyggeligt men maven knurrer og livet er hårdt

Wulff og Konstali Food Shop ããã®åç
Var sammen med min kÊreste på Wulff og Konstali på Flensborggade på Vesterbro.
Vi fik knive og gafler hvor der sad madrester på, som vi så fik byttet.
Fik en Kaffe Latte som var fuldstÊndig ligegyldig i smagen (dårligere end den dårlige kaffe man ofte får på en tankstation langs med Autostradaen i Tyskland), en Appelsinjuice som ikke var frisk og manglede karakter, SpejlÊg som var skamstegt så meget på panden at selv Êggeblommen var ekstremt tÞr, en Croque Monsieur uden smag og som også var helt tÞr (brÞdet var et kedeligt brÞd alá sÞdmÊlksbrÞd fra supermarkedet uden struktur), en Vaffel som ikke var sprÞd og som smagte dårligt, en Kylling Hotwing uden smag som var nÊsten kold og som virkede som om at den var varmet i en mikrobÞlgeovn (på ingen måde crispy), et par pÞlser som også var tÞrre og virkede som om at de havde vÊret varmet flere gange, et par stykker bacon som smagte fint og sidst med ikke mindst, en Mandel Croissant som var ok, lidt under middel, men ikke tÞr eller nÊrmest uspiselig som flere af de andre retter var. Fik en form for ketchup, som ej heller burde blive serveret til nogen som helst.
Dette er den dårligste Bruch jeg har fået i hele mit liv!
Jeg er 51 år og har prÞvet lidt af hvert i forskellige dele af verden, men at man skal få den dårligste madoplevelse i sit liv på en Café på Vesterbro havde jeg ikke i min vildeste fantasi regnet med.
KÊre Wulff og Konstali, start med at lave en god kop kaffe og lÊr at stege et "sunny side up" spejlÊg inden, at I sÊtter flere retter på jeres menukort.
Til alle som kan lide mad, find et andet sted.

Wulff og Konstali Food Shop ããã®åç
Varm choko der smagte mere af sÞd mÊlk end af chokolade. Citronkage snitte: tam smag og meget meget sÞd, nÊsten vammel Cookie: melet og kedelig. Vi kunne ikke spise op.
Stedet virkede rodet og lidet hyggeligt.

Wulff og Konstali Food Shop ããã®åç
Lad vÊre med at tage på W&K på Lergravsvej, med mindre du har rigtig rigtig god tid til at vente på servering! De er uhÞrt langsomme, også på en fredag eftermiddag! Never again!

Wulff og Konstali Food Shop ããã®åç
BesÞgte Wulff og Konstali på Lergravsvej. God stemning og god service men bestilte 5 retter med min veninde og fik et mega skarpt stykke plastik i deres toast med ost og skinke mega farligt og ikke ok de sagde undskyld og gav mig gratis drikkevarer men der kan ikke gÞre op for farligheden i hvad der kunne vÊre sket hvis jeg havde spist det skarpe stykke plastik

Wulff og Konstali Food Shop ããã®åç
KÞbte en appelsinjuice til 56 kr, som smagte decideret råddent.

Wulff og Konstali Food Shop ããã®åç
Min mand og jeg har spist brunch hos jer i Hellerup flere gange, men hov, da vi var dernede sidst d.3.9. måtte vi erfare, at portionerne er blevet noget mindre.

Wulff og Konstali Food Shop ããã®åç
Jeg har spist hos Wulf & Konstali mange gange pÃ¥ deres caféer, og maden er altid helt i top. Derfor blev jeg virkelig glad, da jeg opdagede deres brunch ud af huset-koncept â og det levede fuldt ud op til forventningerne!
Jeg bestilte til min sÞsters babyshower (18 personer), og det hele fungerede bare sÃ¥ nemt og ligetil. Maden var lÊkker, frisk og flot anrettet â og kvaliteten var prÊcis lige sÃ¥ hÞj, som jeg kender det fra caféerne, selvom det var til sÃ¥ mange mennesker.
Det meste kom fÊrdiganrettet, og til de retter, der ikke kunne forberedes på forhånd, havde de vedlagt tydelig guide og mÊrket det hele, så det var let at servere. En virkelig god service!
Alle gÊsterne var begejstrede, og det gjorde en kÊmpe forskel, at vi bare kunne aflevere det hele igen dagen efter â inkl. opvasken. Det betÞd, at jeg kunne vÊre helt til stede under arrangementet, uden at skulle bekymre mig om praktikken.
Alt i alt et fantastisk koncept, som jeg kun kan anbefale. Jeg er dybt imponeret og taknemmelig â det bliver helt sikkert ikke sidste gang, jeg benytter Wulf & Konstali ud af huset!