De jongedame die mij geholpen heeft, was vriendelijk behulpzaam. Had ook nog een luisterend oor. Wat ik erg kon waarderen. Niets was haar teveel . Dit deed mij beslissen een nieuwe wooninrichting te... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super nette winkel geworden. Niet meer de rommelige, goedkope uitstraling van een tijd terug. Zeer mooie producten en uitgebreid assortiment. Kwam gelijk iemand om te helpen, zonder dat je het gevo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We zijn zeer netjes behandeld na een klacht van een gesprongen veer in onze nog prachtige "Zeeland"bank van 4 jaar oud Ze kwamen zonder bijkomende kosten de veer repareren door een zeer vriendeli... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Woonexpress is het grootste Nederlandse woonwarenhuis met meer dan 6.000 woonspullen voor aangenaam verrassende prijzen. Bij ons vind je alles voor alle kamers van je huis, allemaal onder 1 dak! Van complete woonkamers tot romantische slaapkamers. Met de mooiste kasten, verlichting, gordijnen of jaloezieën, de hipste karpetten en leukste accessoires maak je iedere kamer van je huis helemaal af. Kom langs in één van onze 9 winkels of shop op Woonexpress.nl - Almere | Amsterdam Zuidoost | Barendrecht | Beverwijk | Breda | Duiven | Son | Utrecht | Waalwijk
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Diverse in steden Nederland, ãªã©ã³ã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Niets was haar teveel . Dit deed mij beslissen een nieuwe wooninrichting te kopen.

Woonexpress ããã®åç
Vriendelijke medewerkster die ook daadwerkelijk binnen een half uurtje terugbelde zoals afgesproken en met een passende oplossing kwam

Woonexpress ããã®åç
Op tijd geleverd zoals afgesproken door nette vriendelijke bezorgers.

Woonexpress ããã®åç
Ik heb een VT Wonen Daily kast besteld bij WoonExpress. De deurtjes van de kast zitten vol met beschadigingen. Ik heb meteen een mail gestuurd en kreeg alleen de reactie dat dit "hoort" bij het houtsoort. Voor 400 euro voor een kastje en de mooie plaatjes bij het product (overigens compleet smooth en glad) mag je toch verwachten dat er geen grove butsen en groeven in zitten?

Woonexpress ããã®åç
Eind januari 2026 een dressoir en tafel gekocht. Tafel is prima, maar het dressoir had vanaf het begin problemen: deurtjes sloten niet goed. Ook werd het dressoir niet als pakket geleverd, maar al gemonteerd, waardoor ik het vermoeden heb dat dit een showmodel was â dit werd niet erkend.
Volgens de klantenservice lag het probleem aan mijn vloer of luchtvochtigheid. In de winkel in Duiven werd echter bevestigd dat dit niet klopte. De monteur plaatste vervolgens drie hulpmiddelen onder de kast, wat volgens hem de enige oplossing was â onacceptabel.
Pas na een formele klacht kwam er een expert, die het probleem snel oploste door de kast correct af te stellen. Alles werkt nu perfect.
Blij met het eindresultaat, maar zonder doorzetten had ik met een slechte oplossing gezeten. Dit vind ik niet kunnen.

Woonexpress ããã®åç
Service en het meedenken qua inrichting is top,
We hebben van alles samen gesteld uit diverse complete eethoeken.
Niks was te gek.
Service is top.

Woonexpress ããã®åç
Goed geadviseerd en begeleid naar onze uiteindelijke keuze.

Woonexpress ããã®åç
Zeer vriendelijk, behulpzaam, snel, verstand van zaken, gewoon GOED heel blij mee

Woonexpress ããã®åç
Zowel de afhandeling bij de aankoop als de levering vooralsnog als zeer positief ervaren. De verkoper was klantvriendelijk, de aflevering en de montage van de kast was vooralsnog probleemloos. Dus aan te bevelen.

Woonexpress ããã®åç
Goede bezorging en netjes optijd.
Kast moet ik nog in elkaar zetten volgende week dus daar over ken ik nog geen informatie geven.
Als er wat is email ik of bel jullie op.

Woonexpress ããã®åç
Top, top, toppertje. Acelya Akin is een uitstekende verkoop(ster) met uitstekende skills en motivatie. Ze werkt in Filiaal Ekkersrijt Son/Eindhoven.

Woonexpress ããã®åç
Kastje omgeruild geen gemor over bla bla maar gewoon is beschadigd omruilen

Woonexpress ããã®åç
Wat een ongelooflijk slecht bedrijf is dit zeg. Ik heb hier stoelen besteld met een aanbieding â3+1 gratisâ, terwijl de website gewoon aangaf dat er nog 5 stoelen op voorraad waren. Dus je gaat ervan uit dat het gewoon geleverd kan worden, toch?
Nou mooi niet. Na betaling word je gewoon dagenlang aan het lijntje gehouden. Vijf dagen lang geprobeerd contact te krijgen, om vervolgens een slap telefoontje te krijgen met de mededeling: âja sorry, de stoelen zijn toch niet meer beschikbaar, uw geld wordt teruggestort.â
Serieus? Hoe kan je iets verkopen dat je niet hebt? En waarom laat je klanten eerst betalen en vervolgens wachten, om ze daarna pas af te wimpelen?
Dit is echt misleidend en totaal onprofessioneel.
Bespaar jezelf de frustratie, tijd en moeite: bestel hier NIET. Er zijn genoeg andere winkels die hun voorraad wél op orde hebben en klanten normaal behandelen.

Woonexpress ããã®åç
Producten zijn netjes. Helaas was het verkeerde hoofdbord geleverd bij beide boxsprings. Maar na contact met de klantenservice zijn de juiste hoofdborden besteld, werd ik goed op de hoogte gehouden en zijn ondertussen de juiste hoofdborden gemonteerd. Contact met de klantenservice was vriendelijk, correct en ik werd goed op de hoogte gehouden. Wat ons betreft top!

Woonexpress ããã®åç
Ik moest even wachten tot het meubel in voorraad was. De klantendienst was responsief, de levering vriendelijk en efficiënt.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã