Videostraat 21, 1322 AA Almere, Flevoland, NL
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
企業が回答しました
We hebben een paar dagen geleden hier iets gekocht. Vandaag kwamen we terug, maar het personeel was erg onvriendelijk en onprofessioneel. Erg teleurstellend.
Wij zijn bij de Woonsquare geholpen door de heer Akin, zeer aangenaam ervaren! Hij bekeek met ons alle mogelijkheden, zeer behulpzaam en heeft ons alle informatie gegevenen die nodig is. Wij zijn met... もっと見る
Videostraat 21, 1322 AA, Almere, Flevoland, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 68%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Opnieuw een prachtige bank gekocht, de vorige was goed bevallen!
Wederom goed geholpen door Alberto. Eerst voor een bank geweest en nu een stoel gekocht. Kundige vakman.

Woonsquare - Almere からの回答
Fijn geholpen door meneer Alberto. Hij heeft ons de ruimte gegeven om rond te kijken en zodra wij er aan toe waren nam hij alle tijd om ons uitgebreid te informeren. Wij kwamen via een tip bij Woonsquare uit en kunnen het ook aan anderen aanbevelen.

Woonsquare - Almere からの回答
Salesman ship was good, we were helped very much by the team. Has a very good experience. Thanks team and Alberto!

Woonsquare - Almere からの回答
Superfijne service! Alberto dacht heel goed met ons mee. Was heel kundig en luisterde goed! Absolute aanrader dus!!

Woonsquare - Almere からの回答
Vandaag een bank gekocht.
Wij zijn super goed geholpen door Alberto super blij met zijn uitgebreide uitleg.
Echt een aanrader!

Woonsquare - Almere からの回答
Al meerdere banken gekocht, altijd goed bevallen. Filiaal Almere.

Woonsquare - Almere からの回答
Service was top wij werden geholpen door Akin
Was zeer vriendelijk

Woonsquare - Almere からの回答
Fijne service. De medewerkers nemen de tijd en hebben geduld. We hebben een mooi bankstel uitgekozen voor een mooie prijs. Erg fijn!!

Woonsquare - Almere からの回答
Fijne verkoop en snel geregeld. Vriendelijke verkoper met voldoende uitleg zonder opdringerig te zijn. Goede ervaring

Woonsquare - Almere からの回答
Ik heb bij woonsquare Almere twee relaxfauteuil gekocht met een bank
Bij levering ging een stoel dezelfde dag stuk en twee dagen later de andere uiteraard direct gemeld
Woonsquare geeft aan dat de motoren vervangen moet worden en dat gaat twee maanden duren
Volgens Woonsquare kan de koop niet ongedaan
worden
De mevrouw aan de telefoon denkt te weten wat het is
Krijg ook geen tegoed koning
Dus mensen koop niet bij Woonsquare zeer slecht bedrijf
Dat het bedrijf de stoelen inkoopt en er geen en er niet voor instaat wat ze kopen is zeer slecht
Wij hebben twee stoelen en al een maand er geen gebruik van kunnen maken en jullie vinden nog dat de koop niet ongedaan kan worden
Er is geen monteur bij geweest

Lieve personeel,
Heel beleefd, ze denken graag met je mee wat je wilt!
Goede medewerker alberto

Goed geholpen
Koffie er bij
En kom vaker
Weer een mooie bankstel gekocht

Woonsquare - Almere からの回答
Wij hebben onlangs een compleet nieuw interieur gekocht bij Woonsquare Almere en zijn daar zeer tevreden over. Wij zijn erg goed geadviseerd door de verkoper. Overigens een bijzonder aardige man.Alles is conform afspraak afgeleverd en geplaatst. Kortom als wij weer iets nodig hebben komen wij zeker terug.

Woonsquare - Almere からの回答
Akin was zeer vriendelijk en heeft ons goed geholpen, zeer goede service. We kunnen niet wachten om de bank in huis te zien.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。