Vriendelijke personeel, koop snel gedaan. Alleen nu nog in afwachting dat onze spulletjes geleverd worden. Hoop dat dit ook volgens de afgesproken snelheid gaat. Dan kan ik dan ook nog snelle g... もっと見る

Willem van Konijnenburglaan 1D, 5613 DW Eindhoven, Noord-Brabant, NL
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
企業が回答しました
Super tevreden met onze aankoop bij WoonSquare! 🛋️✨ We konden de bank helemaal naar wens samenstellen en precies de kleur kiezen die we wilden. We zijn geholpen door Kelly, echt een super lieve... もっと見る
企業が回答しました
Hele fijne service, veel geduld en heel klantvriendelijk en alles van top kwaliteit. Zeer zeker aan te raden! Vooral de vestiging in Eindhoven! We zijn heel erg goed geholpen door Sam.
企業が回答しました
Vriendelijke mensen, goede hulp, denken oprecht mee. Geen verkopers die alles zomaar geweldig vinden wat ik zeg maar denken eerlijk mee. En gaven ook oprecht tips en advies. Een drankje werd aangeb... もっと見る
Willem van Konijnenburglaan 1D, 5613 DW, Eindhoven, Noord-Brabant, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 88%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik ben ontzettend goed geholpen door een vriendelijke en behulpzame dame. Ze gaf duidelijke en eerlijke informatie en wist mijn zorgen weg te nemen na een eerdere minder fijne ervaring met een bankstel. Heel tevreden over de service!

Woonsquare - Eindhoven からの回答
Sam heeft ons heel vriendelijk geholpen en goed meegedacht.

Woonsquare - Eindhoven からの回答
Sam is really a good sales person.
Quality, prices and designs are really good.
This is our 2nd sofa with them.

Woonsquare - Eindhoven からの回答
Zeer vriendelijke en behulpzaam medewerker. Als ik me niet vergis, heet ze Guusje. Wij zijn goed geholpen en ook duidelijke uitleg.
Erg tevreden

Duidelijke uitleg.
Vriendelijke verkoopster.
Bezorging nog afwachten.

Woonsquare - Eindhoven からの回答
Goed en vriendelijk geholpen door Ricardo, een ruime keuze met goede kwaliteit, en goede koffie!

Woonsquare - Eindhoven からの回答
Ik en mijn vrouw zijn vriendelijk verholpen door de verkoper en de manager.

Woonsquare - Eindhoven からの回答
Fijn geholpen, niet opdringerig. Alle tijd gekregen om keuze te maken.

Woonsquare - Eindhoven からの回答
Super leuke, vlotte hulp! Eerlijk, open en transparant! Heel fijn geholpen wederom!

Woonsquare - Eindhoven からの回答
Heel goed geholpen bij mijn keuze voor een nieuwe bank en stof door Guusje!

Woonsquare - Eindhoven からの回答
Guusje had ons goed geholpen met de aankoop, topper.

Hartelijk dank voor uw hulp Angélique! Perfecte service

Woonsquare - Eindhoven からの回答
Zeer fijn behandeld, goede communicatie! Helemaal blij met onze nieuwe meubels! Aanrader!
Dikke ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Woonsquare - Eindhoven からの回答
Waar-de-loze service! Echt vreselijk.
Onze bank van meer dan 3000 euro ging na één week stuk, waardoor we de bank niet naar behoren konden gebruiken. Na nog geen twee maanden ging ook een tweede onderdeel stuk.
We hebben meerdere contacten gehad met de klantenservice, zowel telefonisch als per mail. Er werden beloftes gedaan over termijnen die niet werden nagekomen. Hierover werd niet gecommuniceerd. Vervolgens verscheen (na maanden wachten) een monteur met de verkeerde onderdelen. Na weer bijna 2 maanden wachten, verscheen een monteur met maar 1 van de 2 onderdelen. Uiteindelijk het tweede onderdeel op laten sturen en zelf gemonteerd, gezien wachten op Woonsquare nóg langer zou duren.
Klachtencomissie hebben ze niet. Klachten worden afgehandeld door de dezelfde -niet functionerende- medewerker van de klantenservice.
We hebben inmiddels na een half jaar en heel wat frustraties, een bank die functioneert.
Ter aanvulling: Woonsquare heeft 1x mijn voicemail ingesproken met de belofte afgelopen maandag of dinsdag nogmaals te bellen, maar dit is niet gebeurd. Uiteindelijk zelf dinsdag gepoogd in contact te komen en een terugbelverzoek achtergelaten. Helaas, in de lijn der verwachting, komt ook hier weer niks van terecht.

Woonsquare - Eindhoven からの回答
Guusje heeft ons erg goed geholpen met het uitzoeken van de bank. Ze heeft ons verschillende opties en uitvoeringen laten zien, wat erg fijn was. Hele fijne ervaring, dankjewel!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。