Banner for Woonsquare - Oosterhout

TrustScore 5段階評価の4.5

Beneluxweg 3, 4904 SJ Oosterhout, Noord-Brabant, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Het was voor ons een prettige ervaring omdat we niet meteen werden geconfronteerd met een opdringerige verkoper. Er werd ons netjes koffie aangeboden met de boodschap dat als we vragen hadden we een s... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Richard heeft ons heel goed geholpen bij het uitzoeken van nieuwe meubels. Je wordt gastvrij ontvangen en er word de tijd genomen om langs verschillende opties en mogelijkheden te lopen. Er zijn hee... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Gisteren hebben wij meubels gekocht bij Woonsquare in Oosterhout. We zijn supergoed geholpen door Sjaak! Hij deelde zijn ervaring en kennis met ons, zonder opdringerig te zijn. Dat waardeer ik enorm!... もっと見る

5つ星のうち4の評価

We werden supergoed geholpen En echt meegedacht wat qua meubels bij elkaar kon. We gaan dit zeker delen met vrienden en familie! Mond op mond reclame altijd goed!!!!

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2,683

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Vandaag een nieuw bed gekocht bij…

Vandaag een nieuw bed gekocht bij Richard en leuk en goed geholpen en leuke korting gehad in verband met pinksterdag

2026年5月25日

Woonsquare - Oosterhout からの回答

Beste André, het is vandaag een prachtige dag en u sluit een prachtige deal. Wat wilt u nog meer met Pinksteren?
Dank voor uw review voor onze woonwinkel in Oosterhout en alvast veel plezier van uw aankoop.

5つ星のうち1の評価

Slechte leverservice

Bank op zich is prima, wel maf dat je van te voren moet betalen. Echter bezorging is op eigen risico, Kennelijk is dit voor bezorgers een vrijbrief om als een ramdebiel een ban naar binnen te proppen. In mijn geval had dat beschadigingen aan een deur en deurposten tot gevolg
Even een aanvulling hierop, Op de reactie van Woonsquare heb ik mijn gegevens doorgegeven. Tot nu toe radio stilte. Tevens opvallend dat er geen melding was gevonden. Ik heb daar ook maar 2 keer achteraan hoeven te bellen, voor ik het antwoord van "eigen verantwoording" kreeg.

2026年5月5日

Woonsquare - Oosterhout からの回答

Beste Hugo, bedankt voor uw review.
In ons systeem kunnen wij hier geen melding van terugvinden. Wanneer heeft u dit bij ons gemeld?

Wij hebben uw gegevens opgevraagd via Trustpilot zodat wij daarna contact met u op kunnen nemen en zien of we dit voor u kunnen oplossen.

Fijn geholpen

Fijn geholpen. En snel leverbaar!

Woonsquare - Oosterhout からの回答

Beste Marco, bedankt voor uw review, fijn dat u kon slagen

Geweldig bed gekocht bij Richard

Geweldig bed gekocht bij Richard . Met topper en elektrisch . Ben er blij mee en wordt super snel bezorgd en geplaatst

Woonsquare - Oosterhout からの回答

Beste Mari, dank voor uw review. Fijn dat u iets heeft kunnen vinden dat snel leverbaar is. Wij wensen u er veel plezier van!

5つ星のうち4の評価

Altijd warm welkom

Inmiddels,mijn vaste leverancier voor mijn banken. Altijd goed!

Woonsquare - Oosterhout からの回答

Beste Yvonne, dank u voor uw review. Wij hopen dat u bij deze bank net zo tevreden bent als in het verleden en dat dan ook weer 5 sterren mag opleveren :-)

5つ星のうち5の評価

Ik was op zoek naar een nieuwe zitbank

Ik was op zoek naar een nieuwe zitbank. Bij binnenkomst meteen vriendelijk te woord gestaan door Richard. Heeft alle opties laten zien en niks was te gek bij vragen of het tonen va. Nog meer opties. Zeer te reden met de service!

2026年5月16日

Woonsquare - Oosterhout からの回答

Bedankt voor uw goede review en alvast veel plezier van uw aankoop!

5つ星のうち1の評価

Hele mooie winkel

Hele mooie winkel, veel aanbod. Echter de verkopers zijn zo opdringegig dat ze je tot aan je auto achtervolgen. Jammer want we hebben er echt een mooie bank gezien maar je mag er niet over nadenken. Zeer pushering! Als je wilt nadenken wegblijven!

2026年4月18日

Woonsquare - Oosterhout からの回答

Beste Nicole, dank voor uw review echter herkennen wij ons niet in het beeld dat u schetst. Onze reviews zijn juist lovend over het feit dat onze verkopers u niet in de nek hijgen en de klant de tijd en ruimte geven en graag meedenken met de klant.

Echter gezien uw andere reviews waar u structureel mensen probeert aan te sporen om ergens niet heen te gaan, vragen wij ons af wat er werkelijk is voorgevallen. Wij komen daarom graag in contact met u om na te gaan waar dit vandaan komt en hebben uw gegevens via Trustpilot opgevraagd.

5つ星のうち5の評価

I bought the leonardo couch and the…

I bought the leonardo couch and the Bahamas bed with en excellent topper for the cheapest price, before i bought it i compared the price everywhere were the cheapest and the best quality, ended up buying here.
Super service MIRZA that helped me

2026年5月11日

Woonsquare - Oosterhout からの回答

Dear Emilia, the Leonardo sofa is part of our top notch Mancini line, guaranteeing quality and design that will last for years.
Woonsquare indeed has the lowest prices for the best quality, in our opinion the ideal combination.

Please enjoy your purchases and we hope to welcome you again in the future.

Niet praten maar poetsen

Prima geholpen niet praten maar poetsen

2026年5月11日

Woonsquare - Oosterhout からの回答

Beste Theo, hartelijk dank voor uw review en wij zijn het volledig met u eens!

5つ星のうち5の評価

Een hoekbank bij Woonssquare in…

Een hoekbank bij Woonssquare in Oosterhout gekocht. Heel fijn gehopen door Mirza, veel geduld en goede informatie gekregen waar door we uiteindelijk besloten hebben om de bank te kopen. Top bedrijf, fijn om te kopen daar.

2026年5月9日

Woonsquare - Oosterhout からの回答

Beste Eric, bedankt voor uw positieve review

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。