Jeg fik hurtigt det jeg bestilte, desværre for små sko, super vejledning om retur. Ikke sidste gang jeg bruger shoppen
レビュアーのコメントを見てみましょう
Hej jeg bestilte et par træningshandsker til 40 procent billigere end butikspris hos workoutshop.dk og handskerne var klar til brug inden min næste planlagt træning efter 2 dage. Det var en meget posi... もっと見る
Købte et par tights, som desværre allerede gik i stykker efter få måneder. Lavede derfor en reklamation på dem. Sendte derfor gamle med posten onsdag morgen tilbage til Workoutshop og allerede fredag... もっと見る
Helt fantastisk service. Skulle have byttet et par tights til anden farve, plejer at få leveret til pakkeshop. De havde så valgt at sende den til døren. Jeg havde ikke opdaget at jeg havde forkert a... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Danmarks bedste online fitnessbutik. Vi fører alt hvad du skal bruge til fitness, løb og træning. Beklædning, udstyr og ernæringsprodukter til markedets bedste priser.
連絡先
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
God service
Har købt nogle T shirts, men havde overvurderet min egen størrelse, kontaktede firmaet og fik byttet uden problemer, selvom det jeg havde købt var på tilbud i enkelte størrelser.
Er yderst tilfreds.
Mvh Jan
Workoutshop er i topform.
Hos Workoutshop fandt jeg nogle gode tilbud på sports BH og træningsbluse. Varerne kom hurtigt og alt forløb uden problemer - også da jeg skulle have byttet en vare. Super oplevelse at handle hos Workoutshop og super service og imødekommenhed. Så de bedste anbefalinger herfra.
Langsom kundeservice
Jeg havde bestilt en pakke med træningstøj og et pulsur, men til min store overraskelse manglede uret i dens æske, ledninger osv var der, men selve uret manglede. Jeg skrev med det samme, men der gik 4 dage og fik stadig intet svar, så måtte skrive endnu en gang for at få respons. Desværre var varen i mellemtiden blevet udsolgt, så jeg simpelthen ikke kunne få den bestilte vare, men kun pengene retur.
Det firma er meget useriøst
Den værste behandling jeg har fået, nogensinde.
Aldrig mere køber jeg der, hold jer LANGT væk.
Mangel i bestilling
Jeg synes produkterne er gode men træls ikke at få besked om de varer de ikke havde, inden varerne kom. Det var først da jeg modtog pakken at jeg så der manglede noget (faktisk det som gjorde at jeg bestilte noget til at starte med).
Elendig og langsom kundeservice, desværre!
Det var helt umuligt at få fat på kundeservice, og når man endelig fik respons var det alt for sent, hvad angik pakken. Og han forstod intet og havde ikke overblik over noget så det blev en trolig besværlig internethandel.. De trak også alt for mange penge på min konto.. Som jeg så fik tilbage i små portioner..
det er meget svært at returnerer og når retunreringen er gået igennem er det umuligt at få sine penge
jeg har nu forsøgt i en uge og med 3 e mails at returnere og få retur label ingen svar fra dem andet end deres auto svar vi kommer tilbage til dig.
nu har de fået varen retur men jeg får ikke mine penge
Tilfreds kunde
Hej jeg har kun roser at give. Det er nemt at bestille og man får varen hurtigt.
Rigtig god og hurtig service
Det var rigtig nemt at finde rundt på hjemmesiden og min bestilling kom super hurtigt efter jeg havde bestilt. Alt i alt en super hurtig service.
Hurtig service, perfekt levering, god kvalitet 👍
Jeg glæder mig allerede til mit næste køb!
Ingen respons
Har i mere end en uge forsøgt at få en portolabel tilsendt til en returvare. Varen var fin, men størrelsen passede ikke. Nu er returfristen snart udløbet. Livechatten er offline, selvom den skulle være åben. Mails besvares ikke, offlinebeskedder på chatten besvares ikke og telefonen bliver ikke taget.
Andre på workoutshops FB-side fortæller aktuelt om lignende problemer.
Hold dig fra siden indtil de har fået styr på deres kundeservice!
Super
Varen var som forventet. Og hurtig levering, hvad mere kan man forlange.
Mvh. Henrik
De er UMULIGE AT FÅ FAT I!, har prøvet i 2 uger nu,
Jeg bestilte 2 par GASP trænings bukser, da jeg modtog pakken 2 dage efter, var der kun 1 par i pakken, og der stod på fakturen jeg har fået begge... Jeg har nu skrevet til Workoutshop, første gang for over 2 uger siden... de er umulige at få fat i...
Hvad er kundeservice??
Jeg har bestilt en vare på workoutshop.dk 17/6, som blev leveret få dage efter. Finder ud af at varen ikke passer i størrelsen og returnerer den 2/7-2014 hvor jeg beder om at få pengene retur. Pakken er modtaget hos Workoutshop og signeret for 3/7. Den 9/7 skriver jeg til dem for at høre, om de har travlt siden de ikke har behandlet min refundering endnu. Jeg har i dag 14/7 stadig ikke hørt noget fra dem, og deres telefoner virker ikke! Det er fair nok at have travlt, men som kunde er det 100% forkasteligt, at en vare ikke er refunderet 11 kalenderdage efter modtagelsen!
Nu går jeg så og håber at de henvender sig i dag - alternativt skal jeg have gang i en indsigelse af beløbet via banken.
En vild god foretning!
Perfekt sted for at finde trænings bh, da der er god vejledning til stede. Man får god service fra personalet, når msn henvender sig til dem via mail. samt en meget brugervenlig hjemmeside.
Fusker firma!!
Hold nu op en dårlig service!!
Vi har bestilt varer for 2400 kr. I det der står 1-3 dages levering, nu er det 12 dage siden vi bestilte og vi har hverken modtaget pakken eller en mail fra dem. Vi har prøvet at komme i kontakt med dem flere gange men uden held. Og det frækkeste af alt er at de trækker pengene fra ens konto med det samme. Jeg har skrevet jeg vil annullere min ordre men uden de svare tilbage... Det er pisse ulovligt at trække pengene før man senderne varerne til kunderne, men det er de tydeligvis ligeglade med...!
Hvis ikke jeg har fået en afklaring på min sag inden tirsdag kontakter jeg kontanten i tv'et for at høre om de vil tage sagen op da jeg kan se der er mange der har samme problem som mig...
Det kan ikk være rigtigt de bare kan lade vær med at svare en men de godt kan hæve pengene fra ens konto..
Hold jeg langt væk fra det her firma..!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。