レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super professionelt firma med service i absolut topniveau. De gÞr virkelig en ekstra indsats for at sikre glade kunder. Jeg var forbi for at prÞvekÞre en Suzuki GSX-S1000, som de netop havde fÃ¥et... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg fandt en motorcykel pÃ¥ deres hjemmeside og fik den handlet via mail med deres sÊlger/direktÞr Erik. Dagen efter hentede jeg motorcyklen der stod flot prÊsenteret i deres showroom. Jeg kan... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÊre Xpedit Jeg vil lige informere jer om, at den anmeldelser i har fÃ¥et af Hr. Madsen for 2 mdr. siden kan i fÃ¥ slettet hos Trustpilot. Der skal have fundet en dokumenteret interakteraktion sted, f... もっず芋る

Har lige kÞbt min 6. motorcykel hos Xpedit i Ølgod. Igen var hele forlÞbet meget professionelt og servicen i top. Fik igen en meget fair behandling i salgsafdelingen (Kurt) og alt forlÞb som plan... もっず芋る

䌁業情報

1. オヌトバむ販売店

圓該䌁業による蚘述

Danmarks stÞrste udvalg af BMW motorcykler og udstyr til markedets bedste priser. Stort og moderne vÊrksted.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

163件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Super professionelt firma med service i

Jeg var forbi for at prÞvekÞre en Suzuki GSX-S1000, som de netop havde fÃ¥et pÃ¥ lager. Den var endnu ikke klargjort til kÞrsel, men sÊlgeren fik straks sat en mekaniker i gang – og allerede 10 minutter senere var jeg ude pÃ¥ vejen. Det er imponerende!

Jeg kan klart anbefale Xpedit i Ølgod. Her mÞder man professionelle folk, der virkelig ved, hvad de har med at gÞre. En sÊrlig tak til Jonas BogÞ for en fantastisk service 🀩

2026幎3月19日

G'moorn Johan,

og mange tak for de pÊne ord ...
Det glÊder os samtidig, at du deler dine oplevelser hos Xpedit med os. Vi ser frem til dit nÊste besÞg 👍

Jan // Team Xpedit

Super service og professionel betjening

Jeg fandt en motorcykel på deres hjemmeside og fik den handlet via mail med deres sÊlger/direktÞr Erik.

Dagen efter hentede jeg motorcyklen der stod flot prÊsenteret i deres showroom.

Jeg kan på det varmeste anbefale Xpedit i Ølgod :-)

Tak for handen.

2026幎3月12日

Hej Morten,
Mange tak for de pÊne ord og alle stjernerne ... Vi er samtidig glade for, at du bruger tid til at dele din oplevelse hos Xpedit med os og glÊder os til at hÞre om dine oplevelser med din nye MC ... 👍😉
Vh

DÃ¥rlig oplevelse.

FÃ¥r et skrifteligt tilbud pÃ¥ mail fra en sÊlger fra Xpedit i Ølgod. d. 12-03-2026
På 95.000 kr. for kÞb af min motorcykel.
Da jeg takker ja til tilbuddet d. 13-03-2026 Êndre han sit bud med 10.000 kr. og undskylder sig med at det var en tastefejl fra hans side.
Meget useriÞst og Êrgerligt at man ikke kan stole på en sÊlger fra Xpedit. Han kom ikke med noget forslag til nogen for for lÞsning. Det var bare Êrgerligt for mig. Og ja, han fik et par grimme ord med på vejen da telefonen blev lagt på.

2026幎3月13日

Hej René,

Tak for din anmeldelse. Som jeg også har beklaget både på mail og i telefon, skyldtes det oprindelige tilbud desvÊrre en tastefejl. Da jeg opdagede fejlen, talte vi sammen i telefonen, hvor jeg forklarede situationen og undskyldte herfor.

Jeg har fuld forståelse for, at det kan vÊre frustrerende, når en forventning Êndrer sig. Når det så er sagt, blev vores telefonsamtale afsluttet med en meget grov bemÊrkning fra din side, hvilket jeg naturligvis finder både unÞdvendigt og uacceptabelt.

Jeg bestrÊber mig altid på at kommunikere respektfuldt og lÞse situationer ordentligt, også når der opstår fejl. Det Êndrer dog ikke på, at jeg igen beklager tastefejlen i det oprindelige tilbud.

Jonas BogÞ Madsen // Team Xpedit

KÞbte min drÞmme mc ved Expedit i Ølgod

KÞbte min drÞmme mc ved Expedit i Ølgod 18. Juni 2025 og fik en fin behandling af Jonas selvom betaling fÞrst kunne falde 3. Juli og den fik lov at stÃ¥ ved dem til afhentning kunne finde sted.

2025幎7月3日

Hej Karsten,
Mange tak for de pÊne ord og alle stjernerne. Vi vÊrdsÊtter, at du deler dine oplevelser hos Xpedit med os og hÃ¥ber samtidig, at du har fÃ¥et nogle fantastiske oplevelser pÃ¥ din nye drÞmme MC 👍😉

GennemfÞrt god handelsoplevelse

En fremragende oplevelse at handle med Xperia i Farum og sÊlger Jonathan.
Venlig, imÞdekommende og professionel betjening hele vejen igennem.
Jeg oplevede at blive taget alvorligt, også da jeg efter fÞrste besÞg, ikke kÞbte noget.
Den gode oplevelse gjorde at jeg kom igen et par dage efter og kÞbte en ny motorcykel.
Jonathan gav en god pris for min byttecykel og gjorde generelt handelen til en rigtig god oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale Xperia i Farum, og i sÊrdeleshed Jonathan, hvis du går i tanker om ny mc.

2025幎11月26日

Hej Paw,
Mange tak for alle stjernerne og de pÊne ord 👍Samtidig vÊrdsÊtter vi, at du bruger tid pÃ¥ at fortÊlle om dine oplevelser hos Xpedit. 😉

Jan // Team Xpedit

Jeg kÞbte en ny(brugt) BMW fra Farum som nu er afleveret til vinteropbevaring. Det er lÊnge siden jeg har fået en så sublim behandling lige fra Jonathan fra salg til Thomas på vÊrkstedet for ikke at tale om den gode service hos Henrik og Heidi når tÞj og reservedele skal findes og prÞves. Det har vÊret en fornÞjelse. Mange anbefalinger fra undertegnede.

2025幎11月6日

G'morn John,

1.000 tak for alle stjernerne, for de pÊne ord og fordi du deler din oplevelse hos Xpedit med os 👍 Vi skal nok passe godt pÃ¥ din BMW hen over vinteren og glÊder os til at se dig i butikken igen ... 😉

Jan // Team Xpedit

Meget hjÊlpsomme folk i hele

Meget hjÊlpsomme folk i hele salgsafdeling
Kompetente beskrivelser og forklaringer
FÞler man har hele personens opmÊrksomhed i den tid man har brug for.
SjÊlland bedste småveje lige uden for dÞren

2025幎9月30日

Hej Finn
Mange tak fordi du deler din oplevelse hos Xpedit med os 👍 Og samtidig en stor tak for alle stjerne og de pÊne ord 😜 Vi ser frem til dit nÊste besÞg ...

Meget behagelig oplevelse.

Jeg har lige vÊret til service med min K 1600 Bagger i Farum afdelingen. Priserne er fair, og Thomas og Henrik som jeg havde kontakten med var yderst servicemindet og venlige. Servicearbejdet var helt i top. Meget behagelig oplevelse.

2025幎9月19日

Hej Johnny,
Mange tak for de pÊne ord og alle stjernerne 👍 Vi er rigtig glade for, at du vil dele din oplevelse hos Xpedit med os og ser frem til at se dig i butikken nÊste gang 😉

Et fantastisk sted

Et fantastisk sted! Lige kÞbt min 3 cykel hos xpedit i Ølgod, hele oplevelsen med kÞbet og afhentning har bare forlÞbet perfekt! Flinke, imÞdekommende og serviceminded hele vejen rundt! Ved afhentning var der tid til at gÃ¥ cyklen igennem og svarte pÃ¥ alle mine (mange) spÞrgsmÃ¥l- kÞber rigtig gerne min 4 cykel hos dem skulle det komme der til 😎.

2025幎7月18日

Hej Torben,

Dejligt at hÞre, at du har haft endnu en go' oplevelse hos os. Vi takker mange gange for handlen og glÊder os til at se dig nÊste gang 🙏😎🏍

Team Xpedit

KÊmpe god oplevelse bÃ¥de ved handel og

KÊmpe god oplevelse både ved handel og for god rådgivning. Fair byttepris og god after service sales. Tak til Brian, Jonathan og Rasmus for svar på mine mange spÞrgsmål:-) Xpedit i Farum kan absolut anbefales både ved kÞb eller bare en tur forbi og snuse

2025幎7月2日

Hej Erik,
Mange tak for alle stjernerne og for at dele din oplevelse hos Xpedit ... 🙏😉 Vi hÃ¥ber, at du fÃ¥r nogle fantastiske oplevelser pÃ¥ din nye cykel og stÃ¥r selvfÞlgelig altid til rÃ¥dighed, hvis der er flere spÞrgsmÃ¥l 👍

Fantastisk service hos Xpedit i både Ølgod og Farum

Jeg har haft rigtig gode oplevelser med Xpedit – bÃ¥de i Ølgod & Farum. Begge steder bliver man mÞdt af dygtige og venlige medarbejdere.

SÊrligt Brian fra Farum – en stjerne af en medarbejder! Han er utrolig hjÊlpsom og tager sig virkelig tid til én. Man fÞler sig i trygge hÊnder, og det er tydeligt, at kundeservice er i hÞjsÊdet! ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎6月26日

G'morn Michael,

Tak for de fine stjerner og fordi du giver dig tid til at dele din oplevelse hos Xpedit med os 👍 Hos os er alle kunder unikke og fortjener den bedste behandling ... 😉

Vi Þnsker dig en go' sommer og glÊder os til at se dig i butikken igen 🌞😎🀘

Team Xpedit

Har nu kÞbt min nummer to BMW har begge

Har nu kÞbt min nummer to BMW har begge gange handlet med Erik i Ølgod super professionel synes ogsÃ¥ jeg har fÃ¥et en fair byttepris for den gamle cykel kan varmt anbefale Xpedit 😊😊😊

2025幎6月20日

Hej JÞrgen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for at vÊlge os igen! Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse begge gange, og at du fÞler dig godt behandlet hos Erik i Ølgod.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid og anbefaling, og vi hÃ¥ber, du bliver rigtig glad for din nye BMW 🏍😊

Hilsen Team Xpedit

VÊrksted og salgsmedarbejder hos

VÊrksted og salgsmedarbejder hos Expedit Farum vurderede min gamle mc til at den skulle have nye skiver og klodser både for og bag (pris=10.000kr). Jeg fik selv målt det og det skulle overhovedet ikke skiftes! Udover det blev den synet i den stand!
De vurderede den for evt. at indgå i en byttehandel. Da jeg ikke ville skrive under på slutseddel at JEG skulle betale for hvad DE vurderede der skulle laves ville de pludselig ikke tage den gamle i bytte, på trods af, at jeg var åben over for at bremserne skulle skiftes og jeg betalte! Jeg vidste ikke på det tidspunkt at de absolut intet fejlede. De påstår nu at de anbefalede mig at sÊlge den selv men det passer ikke. De ville slet ikke tage den i bytte alligevel. Senere samme aften var den nye mc jeg ville kÞbe, sat som solgt! Meget underlig fÞlelse af at de bare skulle af med mig, for de troede at de fik den solgt til en anden. Senere var den sat til salg igen! Jeg var tÊt på at kÞbe en mc til 400.000kr men kommer nu ikke til at sÊtte en krone i den butik eller på vÊrkstedet. At de åbenbart ikke er kompetente til at vurdere bremser på et mc vÊrksted og at jeg tilsyneladende bliver fyldt med lÞgn er under al kritik! Jeg er kun glad for at jeg ikke nåede at kÞbe hos dem, og jeg fatter ikke at de tilsyneladende har mange tilfredse kunder!

Opdatering efter svar:
I tog ikke fejl med bremseskiverne. Du fortÊller mig at der er mÊrker pÃ¥ skiverne der fortÊller mig hvornÃ¥r de skal skiftes! Øh nej, de mÃ¥les med en micrometerskrue og sÃ¥ finder man det tyndeste sted pÃ¥ skiven. SÃ¥ slÃ¥r man specs op for hvornÃ¥r de skal skiftes. Det burde ethvert kompetent vÊrksted vide. Og at du ikke engang ville give 10.000 for min gamle er til grin. Det var ikke pÃ¥ grund af skÞnsmÊssige ting pÃ¥ den! Det var fordi du troede du havde en anden kÞber og at du ville af med mig og her skulle du bare have spillet med Ã¥bne kort. Jeg sÞrger for kÞrsel hjem da du ville havde min mc i nogle dage. I tog den pÃ¥ vÊrksted, prÞvekÞrte den og tog den igen ind pÃ¥ vÊrksted for at fortÊlle mig dine historier. Ren handel af den nye ville du heller ikke da du jo havde en kÞber.
Men det er fint nok Jonathan.
Faktisk vil jeg gerne takke dig for du har lÊrt mig en vigtig lektie.
TÊnk hvis jeg havde brugt 400.000kr på en ny mc, to sÊt tÞj; handsker, stÞvler, jakke og bukser, gps og sikkert andet udstyr og service på vÊrksted inden jeg fandt ud af hvilken service i leverer. Du har sÞrget for at jeg aldrig bliver BMW mc kunde og aldrig sÊtter mine fÞdder i jeres butik, så igen tak. Du kunne ha fået en livslang BMW kunde, så tillykke med det. Du ville af med mig og det må siges at lykkes.
Jeg har nu kÞbt en anden adventure af et andet mÊrke, fået super service, god pris for min gamle mc og det hele spiller bare.
Og jeg behÞver vel ikke at afslÞre at det ikke er en BMW.

Opdatering efter sletning af svar fra Expedit og indsÊtning af nyt svar:
Flot af jer at editere jeres svar istedet for at indsÊtte nyt 😂 ikke overraskende.
Hvis i skulle glemme hvad I har skrevet har jeg det hele på skrift og screenshot.
Mange tak for lykÞnskningen, den skal jeg nok fÃ¥ glÊde af 👍

2025幎4月28日

BESVARELSE MANDAG D. 16. JUNI 2025

KÊre Allan

Tak for din henvendelse
FÞrst vil vi gerne beklage hele sagen med mindstemÃ¥l pÃ¥ dine bremser. MindstemÃ¥lene pÃ¥ skiverne har vÊret anderledes end vi har vÊret oplyst – og for det, er vi naturligvis meget beklagende.

Vi byder ikke endeligt pÃ¥ cykler uden at have set dem fÞrst, da billeder kan vÊre meget taknemmelige. I tilfÊldet med din mc, var der en del kosmetiske ting som ikke kunne rettes op (rust og ir pÃ¥ stel og bagsvinger) – ting som ligeledes forventes at vÊre i orden nÃ¥r sÃ¥dan en mc skal sÊlges videre.

I sagen om at den mc du var interesseret i, var vÊk fra hjemmesiden og kom retur, handler det om at mc’ernes annoncer forsvinder nÃ¥r der laves/udskrives en slutseddel – vi har selv gjort den aktiv igen efter handlen ikke blev til noget.

Igen, vi er kede af din dÃ¥rlige oplevelse hos os – vi bestrÊber os altid pÃ¥ at gÞre det bedste vi kan, og du er altid velkommen hos os.

Jonathan, Xpedit

BESVARELSE MANDAG D. 23. JUNI 2025

Hej Allan

Vi vil gerne Þnske dig stort tillykke med din nye MC og håber, at I får mange fede ture sammen.

Mange hilsner
Xpedit

BESVARELSE TIRSDAG D. 24. JUNI 2025

Det var naturligvis en tanketorsk, at vi ikke bevarede historikken i vores samtale. Vores dialog er nu bragt tilbage i sin oprindelige form, da vi selvfÞlgelig ikke har noget at skjule ... 😉

Vi Þnsker dig en fantastisk sommer og nogle gode oplevelser pÃ¥ din nye MC 👍😎🌞🏍

Kan kun anbefale xpedit

Kan kun anbefale xpedit. Jeg har lige kÞbt en motorcykel hos xpedit i Ølgod. Servicen er i top og de er dybt professionelle. Men fÞler sig velkommen fra man kommer til man gÃ¥r. Alle aftale blev overholdt

2025幎6月5日

Hej Michael,
Mange tak for handlen, de pÊne ord og alle stjernerne 👍
Go' tur derude ... Vi glÊder os til at hilse pÃ¥ dig en anden go' gang ... 😉

Jeg har kÞbt mc hos Xpedit i Ølgod

Jeg har kÞbt mc hos Xpedit i Ølgod. Det var er rigtig god betjening og service. Jeg handlede med Jonas. Jeg fik en god vejledning, der er bare styr pÃ¥ tingene.

2025幎6月3日

G'morn JÞrgen,
Mange tak for de pÊne ord og alle stjernerne 😉 Stort tillykke med din nye MC ... Vi glÊder os til at se dig i butikken igen 👍

KÞb af ny MC

Har netop kÞbt min fÞrste mc hos Xpedit i Ølgod. SÊlgerne er super venlige og tager sig tid til ham den uerfarne. Leveringstiden har vÊret super hurtig og motorcyklen er bare helt fantastisk og lever klart op til forventningen😊 kan helt klart anbefale Xpedit😊

2025幎5月1日

Hej Thomas,
Mange tak for de pÊne ord ... og hjertelig velkommen i MC-familien 😉👍
Vi ser frem til at byde dig velkommen en anden go' gang ... mÃ¥ske allerede pÃ¥ lÞrdag, hvor vi holder Ã¥bent hus (pssst: grillpÞlserne er helt fantastiske 😜🌭)

Super oplevelse igen!

Fik igen en meget fair behandling i salgsafdelingen (Kurt) og alt forlÞb som planlagt og med et smil på lÊben.
Run-in servicet blev udfÞrt af vÊrkstedet, der som altid udmÊrkede sig ved at vÊre top professionel og meget service venlige - second to none!
Xpedit kan simpelthen ikke anbefales nok.
Mvh Tommy

2025幎4月26日

Hej Tommy,
Mange tak for alle stjernerne og de fine ord 🙏 Vi er rigtig glade for, at vi endnu en gang har fundet den helt rigtige MC til dig og vi ser frem til at se dig igen ... om ikke andet til Åbent Hus pÃ¥ lÞrdag 👍😉

Jan // Team Xpedit

Hejsa . Vil lige rose jer for super service .. jeg nyder at komme i jeres butik og alle yder bare en mega god service . Om det er butik eller lager eller vÊrksted bliver man bare behandlet super godt . Har aldrig oplevet noget tilsvarende . Det kan i godt vÊre stolte af 👍 herfra . Mvh Keld

2025幎4月23日

PÊnt g'morn Keld,

Mange tak for de pÊne ord, alle de fine stjerner og fordi du giver dig tid til at dele dine oplevelser hos Xpedit med os 🙏😉 Og ja, vi bliver stolte hver gang vi modtager sÃ¥dan en anmeldelse ... for glade og tilfredse kunder er det vi lever og Ã¥nder for 👍😎
Vi glÊder os til at se dig en anden go' gang ...

Jan // Team Xpedit

Rigtig god vejledning og service

Rigtig god vejledning og service. De stÞrste anbefalinger her fra.

2025幎3月19日

Hej Kenth,
Mange tak for de 🖐 stjerner og de pÊne ord ... Vi glÊder os til at se dig i butikken en anden go' gang ... 👍

VH Jan // Team Xpedit

Super oplevelse

I efteråret 2024 slog jeg til på et godt tilbud og nu (marts 2025), har jeg lige hentet min nye motorcykel.

Jeg havde fornÞjelsen af at handle med Jonathan NÞrgaard i Farum. Oplevelsen var nÊrmest som at kÞbe en cykel af en god ven og det har jeg aldrig oplevet fÞr.

Jonathan var yderst hjÊlpsom med både at finde den rigtige motorcykel, men også hjelm og beklÊdning, da jeg ikke har kÞrt i mange år. Jonathan deler gerne ud af sine erfaring og man kan mÊrke, at han brÊnder for motorcykler og ikke mindst kundeservice.

Min oplevelse var, at det handlede mere om at skabe en god relation end det handlede om at få solgt en motorcykel og det oplever man sjÊldent. Det betyder også, at Xpedit er det fÞrste sted, jeg tager hen, når jeg en dag skal have en ny motorcykel.

Tak for handlen.

2025幎3月8日