Overraskende tilfreds! Ekstrem hurtigt levering + indholdet (som var to porcelÊns skÃ¥le) var blev meget flot og sikkert pakket ind. Har fÞr i tiden haft dÃ¥rlige oplevelser, fordi sÊlgerne ikk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Yeschef.dk. De er professionelle, imÞdekommende og hurtige til at svare pÃ¥ henvendelser. Hele forlÞbet var overskueligt, og jeg fÞlte mig godt guidet hele... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har handlet bÃ¥de i webshoppen og i butikken i RÞdovre, og begge dele var en god oplevelse. Hvis man besÞger butikken, fÃ¥r man dog en virkelig god betjening og vejledning: Ejeren kender sine varer og k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÊmpe udvalg af grej og japanske kvalitet varer, man ikke finde andre steder Jeg bestilt japansk varer og de kom lynhurtig og forsvarligt pakket ind. Man kan mÊrke, at de gÃ¥r op i kvalitet og k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Danmarks fÞrende udvalg af japanske fÞdevarer og kÞkkenudstyr Hos Yeschef tilbyder vi Danmarks mest specialiserede sortiment af autentiske japanske fÞdevarer og professionelt kÞkkenudstyr â nÞje udvalgt gennem mange Ã¥rs erfaring og dedikerede rejser til Japan og Ãsten. Vores mission er at gÞre det muligt for bÃ¥de professionelle kokke og passionerede madentusiaster at arbejde med de samme rÃ¥varer og redskaber, som anvendes i det japanske kÞkken pÃ¥ hÞjeste niveau. Vi fÞrer et bredt og eksklusivt udvalg af ingredienser â alt fra premium sojasauce, miso og sesamolie til sjÊldne nudler, dashi og andre autentiske smagsgivere. Alle produkter er valgt med fokus pÃ¥ kvalitet, oprindelse og gastronomisk integritet. Det sikrer, at du som kunde altid fÃ¥r adgang til de mest smagfulde og Êgte japanske fÞdevarer. Inden for udstyr tilbyder vi nogle af verdens mest anerkendte brands: ⢠Takamura â prisbelÞnnede japanske knive i hÃ¥ndsmedet topkvalitet ⢠De Buyer og Mauviel 1830 â ikonisk fransk kÞkkengrej til prÊcisionsmadlavning ⢠Hasegawa â hygiejniske, slidstÊrke skÊrebrÊtter fra Japan ⢠Microplane, Shapton og Yoshikawa â specialister i rivejern, slibesten og funktionelle kÞkkenredskaber Hos Yeschef gÃ¥r vi aldrig pÃ¥ kompromis. Vi udvÊlger hvert enkelt produkt med stor omhu og tilbyder kun det bedste, sÃ¥ du kan lÞfte dit kÞkkenhÃ¥ndvÊrk til nÊste niveau â med Êstetik, prÊcision og passion som drivkraft.
Hobrovej 59, 2610, RÞdovre, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Indtil nu vil jeg giâ âïžâïžâïžâïžâïž for bestillingen alene - YESCHEF er pÃ¥ lige med det samme og man er med hele vejen
1000 TAK ððð

Yeschef ããã®åç
Virkelig godt udvalg af ting, specielt fÞdevarer fra Japan. Meget vidende og supervenlig betjening.

Altid glad for at handle her, ingen bÞvl, så derfor 5 *

Yeschef ããã®åç
FÞrst og fremmest sÊlger de nogle fantastiske ting og hÞj kvalitet. Derudover er de lynhurtige med at sende det man bestiller. Det kan ikke andet end give fem stjerner.

Yeschef ããã®åç
KÊmpe udvalg af grej og japanske kvalitet varer, man ikke finde andre steder
Jeg bestilt japansk varer og de kom lynhurtig og forsvarligt pakket ind.
Man kan mÊrke, at de går op i kvalitet og kundeservice var hurtigt til at rÊkke ud.
âšâšâšâšâš 5 stjerner herfra
MVH Arun

Yeschef ããã®åç
LÊkkerts skÊrebrÊdt der kom dejlig hurtigt, intet at beklage sig over.

Yeschef ããã®åç
Jeg returnerede to ubrugte Mauviel-gryder inden for fortrydelsesretten. Selve varerne var uden skader, men Yeschef valgte alligevel at tilbageholde 1.498 kr. med henvisning til tape-mÊrker på almindelig brun papemballage og internt ekstraarbejde.
Jeg oplever fradraget som klart ude af proportion med den faktiske vÊrdiforringelse og ikke rimeligt i forhold til, at der er tale om ubrugte varer. Dialogen fÞrte ikke til en saglig eller dokumenteret lÞsning. Jeg har ikke på noget tidspunkt accepteret deres vurdering af gebyret og de svarer ikke lÊngere på mine henvendelser.
PÃ¥ den baggrund kan jeg absolut ikke anbefale Yeschef.

Yeschef ããã®åç
Vegansk dashi, jeg elsker det. Ideelt som basis for sauce, supper mm, mangler der lidt smag fungerer det perfekt som smagsÊtter, krydderi og afrunding af retten. Kan kun anbefale jer at prÞve det

Yeschef ããã®åç
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Yeschef.dk. De er professionelle, imÞdekommende og hurtige til at svare på henvendelser. Hele forlÞbet var overskueligt, og jeg fÞlte mig godt guidet hele vejen.
Deres viden omkring japanske fÞdevarer er best in class, helt klart et sted jeg vil handle igen!

Yeschef ããã®åç
Jeg fik 4 smukke ramen skåle i julegave. DesvÊrre var en gået i stykker i kassen, og herefter blev den ombyttet til ny uden problemer allerede dagen efter jeg henvendte mig. Faktisk service, jeg handler helt sikkert her igen

Yeschef ããã®åç
Jeg modtog en julegave fra Yeschef som var to ramen skåle. Den ene var desvÊrre gået i stykker i kassen - det er hvad der sker..
Jeg skrev en mail til dem og fik helt uden yderligere besvÊr tilsendt en ny skål.
Supergod service ðð»

Hurtig og god service
Jeg var lidt for hurtig, da jeg bestilte over nettet, og efter at have afgivet ordre på én vare, fandt jeg ud af, jeg skulle have haft flere varer. Jeg går derfor ind og afgiver en ordre mere, men sender samtidig en mail om at jeg havde dummet mig, og ville Þnske, jeg bare havde bestilt af én omgang. Allerede nÊste morgen får jeg svar om at de samler min ordre i én, så jeg kun skal betale en gang fragt. Virkelig god stil og god hjÊlp.

Yeschef ããã®åç
God kvalitet og pakken kommer hurtigt. FÃ¥r det vi bestiller :).

Yeschef ããã®åç
Mit kÞb hos yeschef.dk forlÞb glat og uden problemer af nogen art. De får hermed min anbefaling.

Yeschef ããã®åç
Jeg bestilte 2 store ramenskåle og suppeskeer, de ankom hurtigt og kvaliteten er god. Kommer til at handle der igen.