Min mage och psyke klarar inte dessa. Magen rasar totalt, hjÀrtklappning och Ã¥ngest. KÀnns som en kombination av hjÀrtinfarkt och panikÃ¥ngest, samtidigt som man hÃ¥ller pÃ¥ att skita ner sig. Och dÃ¥ ska... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Otroligt nöjd med mitt köp! Fick ett taster-pack av en vÀn och blev sÃ¥ld direkt och köpte glasflaskan och en lÃ¥da av varje smak. Ãlskar smakerna, Àlskar kÀnslan av att spara in en slant genom att slip... ãã£ãšèŠã
Jag har gjort en extra bestÀllning dÃ¥ jag tycker om dom. Ibland kan det vara lite svagare smak men tycker dom Àr bra ÀndÃ¥. Testat flera smaker men tycker vÀl pÀron Àr den jag gillade minst. Men sen mÃ¥... ãã£ãšèŠã
Dricker energidryck kanske 1-2 ggr i veckan nÀr man behöver den dÀr extra kicken till trÀningen. SÃ¥ vart intressant i tablettform. SÃ¥ det blev en bestÀllning av ett startkit. TyvÀrr Àr jag besviken pÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Få energi med gott samvete - Vi Àr det smarta alternativet till energidryck med smarta förpackningar, naturliga ingredienser och prisvÀrda koffein- och vitamindrycker.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kvalitet rakt igenom -från kundupplevelse till leverans
Yoj levererar pÃ¥ alla plan! Fantastisk service, grymma smaker och en riktigt snygg glasflaska som höjer hela upplevelsen. Det mÀrks att kvalitet och kundupplevelse stÃ¥r i fokus. För mig Àr Yoj ett sjÀlvklart val framöver nÀr det gÀller energidrycker â kan varmt rekommenderas!
Bra service, ingen smak
De slÀngde med 3 brustabletter av en smak som jag inte hade bestÀllt. Man mÀrker att det bryr sig om kunder.
Det enda minuset enligt mig Àr att tabletterna knappt smakar något
Positivt överraskad
Jag testade YOJ Peach och blev faktiskt positivt överraskad. Smaken Àr riktigt frÀsch med tydlig persika, och den blandas snabbt i vatten. Effekten kommer lagom snabbt och ger bra energi utan att kÀnnas för stark. Gillar också att den Àr sockerfri och smidig att ta med. helt klart vÀrt om man vill ha ett frÀscht alternativ till energidryck på burk. Jag kommer köpa igen.
Rekommenderar starkt
Rekommenderar starkt! Dricker inte kaffe och försöker att avstå från kolsyrade drycker så detta funkar kanon. Tycker att alla smaker Àr goda Àven om de inte Àr lika goda. Dessutom har de fantastisk service, PostNord slarvade bort mitt paket och jag fick inget men det löste de snabbt och några dagar senare hade jag min bestÀllning + extra smaker som bonus.
Supernöjd
Kan inte vara mer nöjd. God smak, smidigt, prisvÀrt. BÀsta och snyggaste vattenflaskorna kan man köpa ocksÃ¥! Rekommenderar starkt âïž
Helt okej men lite smaklöst
Synd att de paketerar varje tablett i plast, jag gillar idén att de Àr singelpaketerade men det kanske gÃ¥r att ordna i papper? Peach smakade inte sÃ¥ mycket tyvÀrr, nÀr det var âMandyâ som det hette förut sÃ¥ var det mer smak i brustabletterna.
Men snabb och bra leverans!

YOJ ããã®åç
Provar för första gången
Provar för första gÃ¥ngen. Löser sig snabbt och smaken av mango kÀnns bra. Ãr ute efter koffeinet dÃ¥ jag vill dricka mindre kaffe.
Smidig leverans och god smak âŠ
Smidig leverans och gillar verkligen peach smaken.
Inga problem med leverans osv menâŠ
Inga problem med leverans osv men produkten Àr smaklös och rÀtt dyr för vad man får.
Den lilla smak som finns, smakar smaksatts som anvÀnds i barn tuggummi eller vissa godis, lite sådÀr som i en bismak av vatten.
Sedan Àr det visserligen en personsmak men jag tycker det Àr oerhört onödigt att plastförpacka varje tablett för sig, jag hade lite förvÀntat mig ett rör.

YOJ ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹