Zenora

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb een winterjas besteld bij zentura, kreeg hem, maar veel te klein en dun voor een winterjas. Staat er heel leuk op de site dat je retourformulier kan aanvragen. Dat ook gedaan. Krijg ik daarna... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Only because I had to pick a star did they get a 1. Been over 2 weeks still no tracking number. Conversations with "owner" shows total fake site. Don't fall for it

5぀星のうち3の評䟡

Op 16/12/20 bijenwas besteld. Nooit meer wat gehoord en nu 23 maart 2021 ontvang ik toch nog het pakje!!! Beter laat dan nooit..... Het zou beter zijn om bij de reclames te schrijven dat producten ui... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

7/9/2020 bestelling geplaatst en betaald, pakket stond geleverd maar nog steeds niks ontvangen ik kan men pakket zelf niet meer traceren, heel wat mails gestuurd en krijg enkel automatisch antwoord! I... もっず芋る

連絡先

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Aliexpress/Wish produkt, veel te duur en veel te laat geleverd!

Vandaag besteld, morgen in huis..niet dus!!
Ruim 6 weken op mijn bestelling gewacht.
Deze wordt uiteindelijk, rechtstreeks vanuit China, dus via Aliexpress of Wish, bezorgd..
Veel te duur betaald, en veel te late levering.
Mail wordt tot 7x met de zelfde standaard mail beantwoord. Nooit meer!!@

2020幎11月10日
5぀星のうち1の評䟡

Bedankt voor je vertrouwen in ons

Bedankt voor je vertrouwen in ons. Zo begint elke mail die je ontvangt van Zenora. Ik heb op 5 oktober een 3D facecare besteld en nog steeds niet ontvangen. Telkens verschuilen zij zich achter Covid-19. We zijn nu bijna 6 weken verder en na informeren wanneer krijg ik de bestelling opnieuw weer als antwoord; cofid-19.
Voor mij staat vast dat er niets geleverd gaat worden.

2020幎11月8日
5぀星のうち1の評䟡

Ook ik ben tot op heden niet tevreden

Ook ik ben tot op heden niet tevreden. Op 05/09/2020 mijn bestelling geplaatst. Tot nu toe niks ontvangen. En inderdaad als je een emailbericht stuurt dan krijg je een standaard antwoordt via het automatisch antwoordapparaat. (niet klantvriendelijk) Ik laat het er niet bij zitten. Ik wacht het nog even af!

2020幎11月8日
5぀星のうち1の評䟡

als je je product niet hebals je je product niet hebt ontvangen krijg je een automatisch antwoord het zijn oplichters en ik kan dus fluiten na mijn centen ben minima en voor mij is het veel geld pas

pas dus op en bestel hier niks het zijn echt oplichters !!!

2020幎11月6日

Bedriegers

Ik heb een bestelling geplaats op 06.09.20 en nog niks ontvangen!!
Al vele malen kontakt opgenomen en telkens krijg ik een automatisch antwoord van een angelique.
Als ik naar track and trace kijk,dan zou het geleverd zijn en ik heb niks ontvangen.
Ik heb zo het gevoel dat ik mijn geld kwijt ben!!!
Als dat het geval is dan hoop ik dat jullie karma tegen jullie vuile bedriegers en afzetters.
Indien ik toch mn bestelling nog mag ontvangen dan excuseer ik mij voor mn uitspraak.
Maar ik vrees van niet

2020幎10月28日