De armbanden zagen er weer net als de vorige keer precies uit zoals op de afbeeldingen weergegeven. De levering was snel en de armbanden zaten weer in een mooi doosje. De verhouding tussen de prijs en... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wat een waardeloos bedrijf! Foutieve informatie over een produkt op hun website. Als je wil retourneren zelf betalen, maar de schuld ligt bij hun. Telefoonnummer is buiten gebruik en ze reageren niet... ãã£ãšèŠã
De armbanden werden zeer snel bezorgt. Ze zijn net als de andere bestellingen precies zoals op de afbeelding en de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit is goed.
Ik heb een prachtige aquamarijn ketting besteld bij zentana. Ik werd helemaal enthousiast toen ik hem zag, ontzettend bedankt. Ook zat er een zilverdoekje bij geleverd , ontzettend leuk , en in een le... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ontdek betekenisvolle en unieke sieraden met edelstenen, symbolen en een diepere boodschap bij Zentana.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vlotte en keurige levering
Vlotte en keurige levering, leuk dit keer een cadeautje erbij.
Komt haar afspraken na
Komt haar afspraken na. En directe levering .
Enkel nu ze feest hebben en je bij een bestelling een cadeautje krijgt, krijg ik als man 6 engeltjes aks cadeau. Niet iets voor een man toch .
Had mannen ring besteld en aangegeven dat ik een man was.
Verder prima
Altijd iets passends
De website is goed en duidelijk. Je kunt filteren op welke producten je wilt zien. De producten zijn van alle kanten gefotografeerd zodat je een goed idee en beeld krijgt. De tekst legt goed uit wat je kunt verwachten. Het product zelf kan iets afwijken omdat stenen en kralen nooit allemaal hetzelfde zijn - dat is een groot voordeel want zo weet je zeker dat niet iemand anders hetzelfde draagt!
Sommige wikkelarmbanden zijn iets te krap en je net niet bij het sluitinkje komt, anderen net iets te lang waardoor je een lus overhoud. Naarmate je het langer draagt, rekt het bandje mee en is het probleem opgelost. Sommige wikkelarmbanden zijn met touw anderen met waxkoord - dat staat ook duidelijk in de tekst. Naarmate je de armbanden langer draagt, vervangen sommigen kralen wel.
De ringen zijn gaaf.
De elastieken armbanden stuk voor stuk leuk en mooi om te dragen. Dat geldt ook voor de halskettingen.
En met steeds nieuwe varianten altijd weer iets passends bij jouw outfit of gevoel.
Kortom neem een kijkje en laat je verrassen.
Super snelle levering,netjes verpakt inâŠ
Super snelle levering,netjes verpakt in stevig kartonnen doos,dank je wel hier voor Zentana,Echt een aanbeveling bij vrienden en familie
Mooie armbanden en snelle levering
Naast de supermooie armbanden (heb er diverse besteld voor mezelf en voor mijn vriendin ) kun je bij zentana supersnelle en correcte levering verwachten. Nooit problemen. Heel betrouwbaar
Zoooooo mooi ðâŠ
De sieraden zijn in het echt nog mooierð Zo snelle levering en in een prachtig doosje goed verpakt. De keuze is enorm en voor iedereen is er wel iets bij, nou ja eerlijk gezegd word je enorm hebberig want ik vind alles mooið
Absoluut naar verwachting !!
Bestelde sneller dan verwacht bezorgd. Helemaal naar verwachting, zelfs nog beter. Mooi verpakt en in elk doosje uitleg over de steen.
Zeer vriendelijke klantenservice
Zeer vriendelijke klantenservice, snelle reactie en goede, klantvriendelijke oplossing toen er iets niet klopte.
Bovendien een mooi sierraad binnen gekregen waar ik erg blij mee ben.
Was niet de eerste bestelling en zekerâŠ
Was niet de eerste bestelling en zeker ook niet de laatste, goede prijs/kwaliteitsverhouding , zeer mooie collectie's
Hele mooie sieraden ð
Hele mooie sieraden ð. En vooral de uitgebreide bijkomende informatie over de halfedelstenen maakt Zentana bijzonder. Heerlijk mooie sieraden met bijzondere betekenis die bij je persoonlijkheid passen.ð
Heel erg tevreden
Aanrader !!
Ben een zeer tevreden Klant !
Heb een hele collectie juweeltjes!
Mooie stenen, aparte creaties, prijs/kwaliteit en regelmatig kortingen!
Top...doe zo verder!
Veel succes nog de komende jaren!
Mooie en betrouwbare producten
Mooie en betrouwbare producten. Stenen die echte emotionele waarde hebben (geen plastic) En sieraden die zelfs bij een bal de spotlights zullen veroveren.
En dat voor iedere prijsklasse , en elke smaak.
Snelle verzending die met liefde en zorg is ingepakt.
Top , kom hier zeker terug.
Een prachtig armbandje raakte kwijt inâŠ
Een prachtig armbandje raakte kwijt in de post. Na een uiterst vriendelijk en snelle reactie is hij twee keer opnieuw afgestuurd. Ik kreeg alle keuze, geld terug, opnieuw afsturen geen enkele discussie.
Nu zijn we super blij met onze aankoop en de fantastische service.

Zentana ããã®åç
Mooie sieraden en goede kwaliteit
Al enkele keren een bestelling geplaatst bij Zentana, en die is altijd vlot geleverd. Mooie sieraden en goede kwaliteit, ook originele wikkelarmbanden.

Prachtige sieraden
Prachtige sieraden en keurig in kado doosjes, snelle levering, al de volgende dag geweldig!

Blij met Zentana ð¥°
Ik heb al veel besteld bij zentana ook cadeautjes voor vrienden!
Snelle levering in mooie doosjes.
Ook een keer bij een foutje in de bestelling keurig door hun opgelost.

Prachtige Tibetaanse ring
Elke dag draag ik mijn prachtige Tibetaanse ring met gebedsmolentje. Een draai aan het molentje doet mij weer terugdenken aan de tijd dat ik in Tibet verbleef. Het zorgt voor nog meer verbinding en liefde voor anderen.

Zentana ããã®åç
Prachtige sieraden met aandacht verpakt
Prachtige sieraden en altijd supersnel geleverd. Mooi verpakt met een uitleg erbij.

Zentana ããã®åç
Ik ben zeer tevreden over Zentana
Ik ben zeer tevreden over Zentana, mooie sieraden en minerale, heb mijn schoondochter een gelukte armbandje gegeven ( ze probeert zwanger te raken en heeft daar wat geluk bij nodig . Ik bestel graag bij jullie. Hoop dat jullie nog jaren bij ons blijft ð¥°ð¥°ð¥°

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã