Zeromike レビュー 12

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Ok :^)

I ordered an item from Zero Mike to Finland. The only payment option was a foreign currency payment to their bank account. I was a little hesitant, but the item was reasonably priced and I hadn't found a similar one in the EU. Ordering the item in question from the USA is almost impossible. I asked them to give me the tracking number of the package when they sent it. I never received it, but the package arrived. Thank you to them for that. I give them 4 stars. I would have given a full five stars if they had responded to emails more actively and I had received the tracking number of the package.

2026年6月4日

Ekstremt dårlig kundeoplevelse!

Ekstremt dårlig kundeoplevelse!

Super service og betjening - til handelen var gennemført/betalt.

Jeg havde i forbindelse med køb af pistol hos Zeromike.dk, en virkelig trist kundeoplevelse. Jeg vil i det nedenstående komme med nedslag i den forbindelse:

* før mit køb var de venlige og imødekommende, og meget serviceorienteret. Men efter mit køb var gennemført skiftede dette til det stik modsatte.

* jeg havde ift. med mit købt, spurgt ind til muligheden for køb af andre greb til pistolen. Det havde de liggende meget let brugt som jeg kunne købe for 500kr, hvis jeg betalte dem seperat over mobilpay. Det gjorde jeg, men fortrød samme dag (hvilket jeg gjorde dem opmærksom på), det svarede de indledningsvis ikke på, men gav senere udtryk for at det var privat handel (trods alt kommunikation var forgået vis firma mail og telefon). Jeg sendte alligevel varen tilbage for egen regning men de nægtede forsat at tage imod/betale tilbage.

Da jeg modtog min pistol, manglede det fiberen i det forreste sigte. Da jeg ringede og gjorde opmærksom på dette, sagde de bare at det var blevet monteret, men at de ville sende noget fiber som jeg selv kunne montere.

Det måtte jeg så rykke for, og modtog først en uge efter.

Det er i min optik ikke god services ikke at gennemgå en pistol til over 20.000kr inden man sender den - det rejser lidt spørgsmål ift. hvad der ellers kan være “glemt/ikke kunne virke”. Derudover er det i min optik også dårlig service ikke at tillade et fortrudt køb - uanset hvordan betalingen har fundet sted. Derudover har tonen også været super arrogant og meget lidt serviceorienteret.

Så alt i alt en rigtig trist oplevelse, som jeg på ingen måder ønsker andre skal have.

2025年10月3日
5つ星のうち5の評価

Jeg har for nyligt købt udstyr til…

Jeg har for nyligt købt udstyr til genladning. Som alle mine ordrer ved dem blev det hurtigt leveret, og ved kontakt til Zeromike omkring udstyret har der som altid været en god rådgivning. Jeg kan kun tale for mig selv, og dog, ved snak i vores Skytteforening er Zeromike et af de firmaer man skal tage kontakt til hvis man vil have en god forhandlerrelation.
Jeg giver dem med glæde min bedste anbefaling.

2023年5月4日

Svindlerfirma

Jeg forudbestilte en pistol i marts med lovet levering over sommeren.
Da jeg rettede henvendelse i oktober med en høflig anmodning om en opdatering, fik jeg en umådelig flabet besked tilbage og en oplysning om at de ikke kunne levere eller oplyse hvornår de kunne levere, hvorfor jeg valgte at afbestille.
Det faldt ikke i god jord hos zeromike, der nægter at betale deres såkaldte “depositum” på 500kr tilbage.
Jeg ville som ny kunde være meget påpasselig med st give dem penge og jeg kommer i hvert fald aldrig til at handle hos dem igen!
Det gælder selvfølgelig også et hvilket som helst produkt de måtte tage hjem og sælge via andre forhandlere.
Jeg kommer i kontakt med flere tusind skytter årligt og min oplevelse med zeromike skal nok blive spredt!

2022年10月21日
5つ星のうち1の評価

Første, eneste og SIDSTE gang!

Jeg kan absolut ikke tilslutte mig koret, af at have fået et højt serviceniveau hos dem.

Efter at have indgået en handel på en ny pistol, modtager jeg én uge senere et bedre tilbud på en pistol, fuldstændig magen til (model,kaliber,årgang).

Da jeg meddeler dette til ZMA, bliver de sure og pigefornærmede over at jeg har fået et bedre tilbud fra en anden dansk forhandler.

De forlanger nu efterfølgende at man betaler et reservationsgebyr (dummebøde) for pistolen på kr500, for at have spildt deres tid på at ekspedere en.
Hvilket de ikke oplyste/opkrævede ved aftaleindgåelsen.

Det var så første, eneste og sidste gang at jeg trådte ind i den butik.

2019年11月15日

レビューの対象になっている企業の方へ