レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

det vildeste service jeg lÊnge har fået! skulle have lavet låget på min ligther men fik en faktisk ny ligther tilbage! det tog lidt lang tid men det var det hele vÊrd

DÃ¥rlig kundeservice og falske opslag NÃ¥r der blir svaret pÃ¥ mail kan man mÊrke de enlig ikke gider og hjÊlpe hvis de kan slippe og de billeder de bruger pÃ¥ deres vare i web butikken er ikke hvad de... もっず芋る

Bestilte for ialt 748,00 kr varer hos zippo, her en ny lighter, deres Ã¥rslighter som kun er produceret i 150 eksemplarer, bÃ¥de lighter og Êske er nummeret. Samtidig bestile jeg en pibeindsats... もっず芋る

䌁業情報

TrustScore 5段階評䟡の3

22件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Jetlifgter insert

Bought a jetlifgter insert for my zippo. It stopped working after a month. Sent it for repair, never got it back: apparently it for lost in the mail. Now I own a cheap Chinese insert that works like a charm.

2024幎4月5日

DÃ¥rlig kundeservice og falske opslag

DÃ¥rlig kundeservice og falske opslag
Når der blir svaret på mail kan man mÊrke de enlig ikke gider og hjÊlpe hvis de kan slippe og de billeder de bruger på deres vare i web butikken er ikke hvad de sender til dig aldrig kÞb noget her du er bedre tjent og kÞbe det ved en anden forhandler

2023幎8月21日

KÞbte i jan en Zippo med Viking motiv

KÞbte i jan en Zippo med Viking motiv. 2 måneder efter begyndte motivet at forsvinde.
Fik derefter byttet til ny i marts (måtte dog selv betale for forsendelse til Zippo).
I April modtog jeg ombytteren med samme motiv men efter to måneder begyndte motivet igen at forsvinde.
Skrev en advarsel til Zippo om, at de nok ikke burde sÊlge denne Zippo med Viking, men fik svar tilbage at de havde solgt flere hundrede af dem og at jeg var en eneste med det problem.
Zippo.dk svarer endvidere, at Zippo siger, at jeg nok har for meget syre i min hud :-) der får motivet til at forsvinde. Haha - jeg har tidligere haft andre Zippo'er, hvor det ikke var noget problem.
Nu har jeg en Zippo med en viking der snart er uden hjelm og uden spidser på diverse steder på motivet.

2022幎7月31日

Har skrevet en mail den 11/10 og igen

Har skrevet en mail den 11/10 og igen d. 13/10 til @zippo.dk ang. reperation/fejl på lighter og de har ikke meldt tilbage på nogle af de mails. (Lighteren er kÞbt i deres egen webshop)
Mailen var/er vedrÞrende min zippo butane lighter i forbindelse med tÊnding af en smÞg, pludselig fosssede gassen ud,oven fra, så der kom en direkte ildkugle.

Rent personligt vil jeg ha haft travlt med at ha besvaret og fået orden i sådan en sag da den jo ikke er god reklame for ens virksomhed

2021幎10月16日
自発的なレビュヌ

Jeg vil nok ikke handle derfra igen

Jeg kÞbte en lighter inde på deres side. Da jeg havde kÞbt den fik jeg ikke en odrebrkÊftelse. Der blev jeg lidt mistÊnksom. Jeg endte med at skrive en e-mail og en sms, men fik intet svar. To dage senere kom lighteren, men den ser helt slidt ud.
Så dårlig kunde service, produktet var i dårlig stand, men hurtig levering.

2021幎2月24日
自発的なレビュヌ

Mage til uprofessionel-, langsom- og aparte håndtering .....

Jeg nÞdsages hermed til, kraftigt, at advare mod Grossist-firmaet Zippo Nordic A/S. Jeg bestilte, og modtog, indledningsvis og ubeset en kvalitativt hÞjt anprist stormlighter fra Zippo ’Outdoor Utility Lighter (OUL)’ til 279 kr igennem en seriÞs-, ordentlig- og kvalitetsbevidst forhandler i Odense den 10.08.2020. Lighteren var blevet anprist i hÞje toner for dens solide opbygning-, dens hÞje finish- og for dens Êdle amerikanske historik. Og lÊkker- og kvalitetsbetonet fremstod den virkelig ogsÃ¥ pÃ¥ alle disponible billeder- og videoklip (YouTube)!. PÃ¥ Zippo.dk’s egen hjemmeside findes en specifikation af lighteren pÃ¥ side 10. Allerede dagen efter kÞbet af denne lighter, som kom hjem i en sÃ¥kaldt blisterpakning, sÃ¥ jeg mig imidlertid nÞdsaget til at returnere den til forhandleren pga nogle pÃ¥faldende- og meget synlige finish-fejl jvf samlingen af lighterens 2 halvdele til gummihÃ¥ndtaget: Kanterne flugtede kun meget sporadisk- og/ell mangelfuldt!. Jeg havde naturligvis hverken pÃ¥fyldt gas endsige anvendt lighteren. Og jeg bebrejder naturligvis heller ikke ”Zippo Nordic A/S”, dersom finish-fejlen alene skyldes fabrikanten Zippo. Dette kan jeg, af statistiske grunde, selvsagt, ikke vurdere!. Men for sÃ¥ vidt dette mÃ¥tte have vÊret tilfÊldet kunne Zippo.dk jo blot have optaget kontakt mhp, herefter, at have udvirket en refusion af handelen med en beklagelse af misforholdet ell diskrepansen ml mine forventninger og niveauet for ’virkelighedens’ Zippo ’Outdoor Utility Lighter (OUL)’. Derved kunne denne reklamationssag have fundet en afslutning pÃ¥ et professionelt niveau.

Forhandleren her i Odense kunne imidlertid sagtens fÞlge min begrundelse for reklamationen hvorfor han returnere den til grossisten ”Zippo Nordic A/S”. Herefter fik grossisten ”Zippo Nordic A/S” tiden, ca 2 mÃ¥neder, til at gÃ¥ med – noget nÊr ingenting!. FÞrst primo oktober hÞrer jeg atter livstegn fra dette grossistfirma i form af et gammelt-, udslidt- og evident defekt eksemplar af en Zippo ’Outdoor Utility Lighter (OUL)’: Gummiduppen over selve tÊnd-knappen var eksempelvis synligt perforeret-, Þdelagt- og udslidt. Allerede dagen efter, den 02.10.2020, mÃ¥tte jeg derfor igen igen returnere lighteren til forhandleren vedhÊftet en hel A4-sider lang detaljeret fejlbeskrivelse.

Den 18.11.2020 modtog jeg herefter dog en overraskende sÞd mail fra firmaet underskrevet Rikke Nielsen: Kort fortalt beklagede hun heri meget mine kvaler med lighteren incl Deres egen samlede kritisable hÃ¥ndtering af reklamationen: Nu ville ”Zippo Nordic A/S” dog fremadrettet tilsende mig et spritnyt eksemplar efter selv at have Ã¥bnet- og kontrolleret lighteren for de tidligere omtalte finish-fejl etc etc. FÞrst forleden den 08.12.2020 fik jeg igen besked pÃ¥, at det netop omtalte nye eksemplar var fremsendt til levering hos min forhandler. Om det sÃ¥ var det oprindelige eksemplar, ell et andet tilsvarende fejlbehÊftet eksemplar, skal jeg ikke kunne sige. Dette fabriksnye eksemplar havde desuagtet noget nÊr de samme fejl som det fÞrst indleverede. Allerede i forretningen besluttede jeg mig fÞlgelig for at fortryde dette kÞb – ÉN GANG FOR ALLE: Aldrig mere Zippo til mig!. Forhandleren refunderede nu, og helt professionelt hÃ¥ndteret, mit kÞb pÃ¥ de 279 kr, idet jeg modsat, og af egen fri vilje, kompenserede for hans- og forretningen ulejlighed ved at kÞbe en halvdyr whisky til 498 kr. Johansens Vinhandel i RosengÃ¥rdscentret her i Odense hÃ¥ndterede kort sagt situationen med stor empati- og professionalisme!. Det samme kan man med BESTEMTHED ikke sige om grossist-firmaet ”Zippo Nordic A/S” (ISBRAND COMPANY): Mage til uprofessionel-, langsom- og aparte hÃ¥ndtering skal man vist lede nÊrmest uendeligt langt efter. Undtagelsen er alene, mig bekendt, Rikke Nielsen, der af uransalige grunde stadigvÊk kan se sig selv reprÊsenteret i dette besynderlige firma. Hendes positive- og konstruktive tilgang fortjener naturligvis kun ros- og anerkendelse!.

2020幎12月12日

Perfekt!

Jeg har lige handlet online for fÞrste gang på zippo.dk og har kun positivt at sige om dem.Alt ankom som bestilt og godt emballeret.De fleste af mine ting i min bestilling var til nedsat pris så derfor var det en god handel ved siden af.
Jeg kan kun anbefale at handle der hvis man er fan af zippoer-kvaliteten af det de laver er i top!..

2020幎6月16日

Vildledene markedsfÞring!

Bestilte for ialt 748,00 kr varer hos zippo, her en ny lighter, deres årslighter som kun er produceret i 150 eksemplarer, både lighter og Êske er nummeret. Samtidig bestile jeg en pibeindsats som jeg desvÊrre bestilte direkte fra deres popup win. til min kurv.

Havde jeg åbnet vinduet ville jeg have set at en pibeindsats vil blive skiftet ud ved kÞb af en ny lighter, hvorfor står det ikke på deres popup window?

Hertil er jeg vred over at når jeg giver 499,00 for en lighter så er det HELE lighteren jeg kÞber, incl brÊnder, så hvorfor er den original indsats så ikke lagt med?

Men ok jeg åbnede ikke vinduet og fik taget mig selv godt og grundigt et hvis sted og kÞbte mig, efter hvad jeg selv troede, et samler object som allerede ved levering er kraftigt devalueret da den original indsats mangler.

Så fra nu af kommer der til at stå Dunhill eller Ronson på mine lightere, sidste gang jeg handler hos zippo.dk

2020幎1月9日

Overraskende godt!

Jeg var lÊnge skeptisk omkring websiden på grund af de 3 små stjerner og et ur som var på 700kr rabat??... Jeg tog alligevel chancen og kÞbte 3 varer fra Zippo (Inkl. uret), og modtog varene 2 dage efter. Jeg kan stÊrkt anbefale Zippo.

2016幎8月3日

Svindel

Bestiller 2stk Zippo og modtager 1stk med besked om at den anden eftersendes..... Men uden track and trace..... SÃ¥ har jo nok bare betalt for 2stk og kun modtaget den ene...... Kan absolut ikke anbefale at handle ved dette firma

2016幎5月12日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。