Café Zirup er den bedste café i KÞbenhavn! Deres personale er det sÞdeste ever. IsÊr vores tjener Christian var sååå overbÊrende og sÞd. Vi spildte et glas og de gav et gratis pÃ¥ deres regning, dvs. B... ãã£ãšèŠã
FÞdselsdagsmiddag i godt selskab og som altid i de hyggeligste omgivelser med god stemning og musik fra DJâen. Spiser her ofte og det svigter aldrig. Menukortet er nÊrmest spist igennem og jeg gentage... ãã£ãšèŠã
I ordered a ceasar salad here and when my order came there was moldy paramsean cheese on top of my salad. I spoke to the waiter and didn't apologize, he continued to stick his fingers in my salad to g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Endnu en vellykket tur pÃ¥ Zirup! Altid det sÞdeste og hjÊlpsomste personale! Gode drinks og mad til gode priser! En klapsalve til personalet for at gÞre det sÃ¥ godt under disse covid omstÊndighe... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
TÊt på shoppinggaden, StrÞget, finder du Zirup, der er beliggende på en af KÞbenhavns hyggeligste gader, StrÊdet! Zirup serverer alt fra lÊkker brunch, smoothie bowl, chai latte til en lÊkker frokost som salat med grillet tun eller en avokado wrap med marineret tomater. Om aftenen kan du nyde en spicy tun tatar eller en lÊkker mÞr 300grams Ribeye. Zirup serverer desuden udsÞgte cocktail, som du kan nyde til tonerne fra vores DJ, der spiller i weekenden. Hvis du ikke Þnsker at sidde ud til det skÞnne StrÊde, men stadig vil nyde de lune sommeraftener kan du sidde i Zirups skÞnne gårdhave med det flotte kirsebÊrtrÊ i midten. Vi glÊder os til at se Jer Zirup
LÊderstrÊde 32, 1201 , KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- 33 13 50 60â
- info@zirup.dk
- www.zirup.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse. FÞrst halv sur tjener. Derefter efter lang ventetid, så får vi en brÞdkurv som er bestilt seperat her i er de to brugte små smÞr bakker, dvs. BrÞdet har vÊret inde på et bord så ude i kÞkkenet for så at komme tilbage til vores bord, det er det klammeste jeg nogensinde har vÊret ude for. Burgeren var kedelig, tÞr bolle. Pommes frites var rigtig gode. Men virkeligt klamt sted.
Rigtig god brunch
Rigtig god brunch, friskpresset appelsinjuice og kaffe. God betjening. Meget rimelige priser.
Burgeren smagte ikke af noget
Burgeren smagte ikke af noget, der kan hverken ha vÊret salt eller peber på overhovedet⊠moulefrites smagte af fisk, og der var 5, der ikke var åbne⊠personalet gjorde det godt og var servicemindede
Uden samling det ringeste smÞrrebrÞdâŠ
Uden samling det ringeste smÞrrebrÞd ever. Det var sÃ¥ tÞrt brÞd, at det smuldrede nÃ¥r man skar i det. Desuden var det kÞbt skiveskÃ¥ret. Ãggene var kogt helt grÃ¥ og nÊsten ingen mayonnaise pÃ¥ og salaten lÃ¥ pÃ¥ toppen. Det havde intet med dansk smÞrrebrÞd at gÞre, det var rugbrÞdsmadder
Uacceptabelt
Professionel og udbygget version:
Jeg bestilte en alkoholfri drink, men modtog i stedet en drink med alkohol. Jeg har aldrig drukket alkohol fÞr, og jeg finder det meget frustrerende, at jeg ufrivilligt skulle prÞve det for fÞrste gang på denne måde. Det er en alvorlig fejl, da det både kan have personlige og eventuelt helbredsmÊssige konsekvenser, når man ikke respekterer gÊstens valg.
Derudover oplevede min ven en ubehagelig tone fra personalet. Han spurgte hÞfligt, om han kunne få sin telefon opladet bag baren, hvortil tjeneren svarede på en flabet og nedladende måde, at han selv kunne sÊtte den til opladning i den anden ende af caféen. En sådan attitude virker unÞdvendig og skaber en dårlig stemning, isÊr når man kommer for at få en hyggelig aften i gode omgivelser.
Begge episoder gjorde desvÊrre, at starten på vores aften blev Þdelagt. Som gÊster forventer vi respektfuld betjening og korrekte serveringer, og disse oplevelser levede ikke op til det serviceniveau, man burde kunne forvente
Pivringe servering
Pivringe servering. Bestilte en clubsandwich med tilbehÞr. Kartofler var kolde/knastÞrre og smagte som var det noget der havde stået flere dage. Clubsandwich serveret med tÞr kylling, slatne agurker ovenpå et stykke tÞr toast. Alt i alt en virkelig ringe og skuffende oplevelse. Der forventes ikke gourmet, men en vis form for standard forventes dog til en pris på 175 kroner. Tjenerne var sÞde og imÞdekommende.
LÊkker mad og sÞd personale
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse. Virkelig lÊkker burger, og hurtig og god betjening.
ImÞdekommende og rart personel
ImÞdekommende og rart personel .
Go service
Medarbejderne gÞr det til en godâŠ
Medarbejderne gÞr det til en god oplevelse da de er hjÊlpsomme og sÞde og der er hyggelige omgivelser, og god mad :))
Dejlig stemning
Super dejlig mad, hyggelig stemning med sÞde tjenere.
Virkelig god ceasar salat med dejlig smag.
maden er god
maden er god, hyggeligt sted og ikke alt for dyrt
Mega god service og virkelig lÊkkertâŠ
Mega god service og virkelig lÊkkert god kage smoothie er next level god ku klart prÞves igen
Der er hyggeligt og god betjening.
Mega god service
Mega god service, bliver aldrig skuffet når jeg besÞger.
mega god service
Detta stÀlle har mycket goda hamburgareâŠ
Detta stÀlle har mycket goda hamburgare och trevlig personal