Handlet fast hos Zooplus i mange Ã¥r, og har bare gode erfaringer. KjÞper tÞrrfor, vÃ¥tfor, godbiter, tyggeting og leker til hund. Varierer tÞrr- og vÃ¥tfor, sÃ¥ hundene ikke gÃ¥r lei. Kommer raskt og vare... ãã£ãšèŠã
Absolutely awful experience in March with their Greek version, & even thought that they may have ceased trading, but... Contacted europe HQ in Germany & everything suddenly improved (amazing!!!). T... ãã£ãšèŠã
NÃ¥r det gÃ¥r bra, sÃ¥ er det bra, men det er alt for ofte at sendingen fra Zooplus ikke gÃ¥r etter planen. Enten sÃ¥ pakker de sÃ¥ dÃ¥rlig at posten nekter Ã¥ levere det og mÃ¥ sende pakken i retur for bed... ãã£ãšèŠã
Fikk tilsendt feil merke/type kattefor, sendte inn klage og fikk raskt svar. De sendte raskt ny pakke med riktig merke og trengte ikke Ã¥ returnere den jeg hadde fÃ¥tt, den ble gitt til noen som treng... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mer enn 8000 produkter for hunder, katter, smådyr og fugler til lave priser, samt mange gode tilbud på alt fra fÎr og leker til praktisk utstyr for kjÊledyr.
ãã«ãŠã§ãŒ
- +47 21 49 20 35
- service@zooplus.no
- www.zooplus.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Gode produkter og priser.
Det er enkelt å bestille. Produktene har gode priser og leveransen skjer raskt.
Fine produkter
Fine produkter, men tar for lang tid fÞr varene kommer. Kattesand og mat burde vÊrt sent ut raskere.
Undulater som elsker å få rent
Hei. Mine 2 undulater elsker å gå ned å spise i sanda i buret, de vil kun ha denne sanda. I tillegg til litt annet som frÞstenger m.m. så koser de seg i buret. De er 3,5 år gamle.
Prisgunstig og kjapt levert.
Alltid rask levering
Alltid rask levering, utrolig godt utvalg i kattemat, leker og utstyr!ð»ð»
Have they gone???
Contacted europe HQ in Germany & everything suddenly improved (amazing!!!).
They have changed their delivery company here for the "transit" bit & are using Greek post service for the last bit. Previously using a Dreadful Parcel Delivery company for the transit had big problems, these now appear to have been resolved.
We live in hope!!!
Alltid lav pris pÃ¥ Happy dog som er etâŠ
Alltid lav pris på Happy dog som er et utrolig bra for.
Har brukt det i mange år.
Rask levering og gratis frakt.
Handler masse snop her
Handler masse snop her. 2 ganger i mnd.
Anbefales
Handlet fast hos Zooplus i mange år, og har bare gode erfaringer. KjÞper tÞrrfor, våtfor, godbiter, tyggeting og leker til hund. Varierer tÞrr- og våtfor, så hundene ikke går lei. Kommer raskt og varene er av hÞy kvalitet. Opplevde en feilleveranse en gang for mange år siden, og det ble ryddet opp i ganske raskt, da det kom en sjåfÞr med ny pakke og samtidig hentet den feilleverte.
Fikk tilsendt feil merke/type kattefor
Fikk tilsendt feil merke/type kattefor, sendte inn klage og fikk raskt svar.
De sendte raskt ny pakke med riktig merke og trengte ikke å returnere den jeg hadde fått, den ble gitt til noen som trengte og kunne bruke det.
Har bestilt tidligere også og er veldig fornÞyd med service og leveringstid.
My favourite online pet store in Norway!
My favourite online pet store in Norway - it's the closest thing to Chewy that we have in North America.
Vet aldri når varene kommer, selv om jeg får beskjed om at varene er underveis
Når det går bra, så er det bra, men det er alt for ofte at sendingen fra Zooplus ikke går etter planen.
Enten så pakker de så dårlig at posten nekter å levere det og må sende pakken i retur for bedre pakking, eller så kommer det veldig forsinket siden posten pakker det om for dem.
Det er alltid lite eller ingen informasjon fra dem om hva som skjer. Jeg bestiller gjerne inn mat i god tid fÞr det er tomt, men må alikevel ofte ut for å kjÞpe mat andre steder da de ikke klarer å levere til riktig tid.
Levert pÃ¥ dÞra og billigste stedet pÃ¥âŠ
Levert på dÞra og billigste stedet på det jeg trengte
Ok nettbutikk
Ok nettbutikk. De er raske til og sende, men de pakker inn for dårlig så får ofte ting som blir Þdelagt på grunn av hard håndtering under transport. Skulle Þnske de var litt flinkere til å pakke inn så Skulle de fått en stjerne til. Ellers er priser og kvalitet på produktene deres helt ok
Failure to repay money on an unfulfilled order
Ordered from Zooplus a number of items. After the order was received they stated they were out of stock of one item. They still have not credited the money to my bank account over a week later. Won't be using them again.
Mye rot i bestillinger
Har bestilt flere ganger og vÊrt fornÞyd med produktene, men det er mye rot med bestillinger og leveransetid. Har zooplus relax, men når varene ikke kommer til tiden må man plutselig ut å kjÞpe dyrefor etc på butikk likevel.
Vi er fornÞyd med alle produktene somâŠ
Vi er fornÞyd med alle produktene som kom i samme pakke. Samme leveringstid som andre nettbutikkerð
Sender feil varer
24.11 bestillte jeg en katteluke fra zooplus.no. 12.12 ankom pakken, med en helt annen vare enn jeg hadde bestilt.
Har sendt de mail, så får vi se hvor lang tid de bruker på å rette feilen. Når jeg ser andre anmeldelser her på Trustpilot har jeg ikke så store forhåpninger, men håper de overrasker positivt.
Anmeldelse oppdateres fortlÞpende.