2.1

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

9件のレビュヌ

DÃ¥rligste advokater i mange kms omkreds!!!

Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte
 Min lillebror fik beskikket Anders som advokat, og hele vejen med ham har vÊret et problem, han ville nÊrmest ikke give besked videre om at min lillebror skal skifte advokat. Anders prÞver at fastholde min lillebror som advokat ved, at sige: “ jeg har ikke andre, sÃ¥ jeg har masser af tid til hans sag og at fÃ¥ en ny advokat pÃ¥ nu er ikke en god idé fordi de skal sÊttes ind i sagen” - undskyld mig, men det er deres arbejde at sÊtte sig ind i sager, men ja der startede den dÃ¥rlige fornemmelse. OgsÃ¥ hÞre vi efterfÞlgende fra min lillebror at Anders har sat og sagt han ikke skulle fÞle sig presset til at skifte advokat hvor han siger at det gÞr han ikke og han vil gerne skifte. Efter det fÃ¥r han utrolig dÃ¥rlig rÃ¥dgivning om at skifte advokat, men det vi er sÃ¥ utroligt sure over at Anders har sat og lovet min lillebror at han fÃ¥r dom 4 uger efter varetÊgtsfÊngsling, OG ALLE VED AT DET IKKE ER MULIGT!!! isÊr som advokat der har indsigt i sagen, men nu har vi en UTROLIG ked af det knÊgt fordi en advokat har lovet ham alt muligt
 Jeg kan ikke sige det her nok, men folk skal ikke vÊlge ØES advokater fordi de mangler logisk sans og bare helt almindelig menneskeforstÃ¥else. SÃ¥ ikke brug dem hvis i vil have et godt forsvar der os kan forstÃ¥ situationer. SÃ¥ ja brug dem hvis i vil have dÃ¥rlig rÃ¥dgivning, det ikke for sjov de kun har beskikket klienter

2025幎7月1日
自発的なレビュヌ

De skal ingen stjerner have.

De skal ingen stjerner have.
Oskar er helt vÊk, en fusker uden lige.
Lejede en lejlighed i HÞjer tilbage i 2017. Intet var malet, mug i skuffer, kÞleskab, under vasken, ja over alt mere eller mindre.
Efterladenskaber fra tidligere lejer.
Oskar fik en af de andre beboere til, at skrue ned for varmen så jeg ingen varme havde, da jeg boede Þverst.
Skulle selv skifte WC da det var i stykker. Der var ingen strÞm ved indflytning, Oskar spillede bare dum. Havde kontakt med fogedretten, i forhold til varme, men valgte at flytte.
Oskar fik de andre beboere til, at male med maling han havde stående, som jeg skulle betale for. Lejligheden var i bedre stand da jeg flyttede ud end da jeg flyttede ind.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM

2023幎9月27日
自発的なレビュヌ

Jeg mÃ¥ indrÞmme at jeg er noget

Jeg må indrÞmme at jeg er noget overrasket over de kommentarer for ikke noget jeg har oplevet.. jeg har vÊret lejer siden 2016 og har kun positivt at sige ..jeg ved godt at nogen gange tager tingene lidt lÊngere tid end beregnet men håndvÊrkere er en mangelvare og det er jo ikke udlejeren skyld ?? Hvis vi er lidt tålmodige går det jo alt sammen de gÞr alt de kan for at hjÊlpe og vi står jo frit for at leje et andet sted det er jo et frit land vi lever i. Rigtig god dag til jer der ude

2021幎9月25日
自発的なレビュヌ

Aldrig om man skal overveje og leje

Aldrig om man skal overveje og leje noget fr dette firma, skal mÞdes med dem kl 13 og har taget fri fra arbejde , da kommer også andre og skal se lejligheden hvilken jo er ganske fint , jeg står ude og venter på min kusine og 10 min i 13 dukker en mand op som giver de andre lov til og se lejligheden 5 min efter kommer min kusine og vi går ind i lejligheden , manden ville knap nok sige hej og efter vi har set kÞkken og et vÊrelse kommer manden tilbage med et dumt smil på lÊben , at den nu er udlejet altså blev den udlejet fÞr et 13 som var en fast aftale kontakter firmaet og fortÊller som så oplyser at den ikke er lejet ud men jeg kunne jo bare byde ind , nej tak står ikke idiot på rykken af mig , byder ikke ind på lejlighed som ikke er fremvist intet har hÞrt om og slet ikke efter den behandling , så kÊre kommende lejer pas på derude for de bestiller ikke andet end og bedrage folk

2019幎6月19日

Bonde fanger

Bonde fanger , bedrageri i advokat slÞr , ufattelig den slags ikke vil vÊre på facebook eller anden offentlig side.
RÞgslÞr af kontakt tlf nr og auto pilot til vvs eller anden trÊngt hjÊlp der ringer ud på deres vagt telefon.
Spin og Adokat snilde uden morale

2019幎6月7日
自発的なレビュヌ

ForfÊrdelig mentalitet af bÃ¥de kontor

ForfÊrdelig mentalitet af både kontor og selve udlejer. Lejligheden var i ualmindelig dårlig stand, selv efter renovering. Udlejer kom en time for sent til fremvisning. Vi fik senere svar på om vi fik lejligheden, end hvad vi havde fået afvide. Ville give fÊrre stjerner, men det var ikke muligt. Fik desuden senere afvide sf en anden lejer, at hun havde gået uden kÞleskab i flere uger, fordi lejeren var ligeglad.
Aldrig lav forretning med Øernes Ejendomsselskab.

2017幎5月9日

Haha

LÞgn beskyldninger og lovninger der aldrig bliver overholdt.. Men held og lykke med dem.. Vil hellere end gerne dele mine oplevelser, men de vil nok bare benÊgte dem blankt, ligesom alt andet.. Ledelsen kendte ikke engang til den pumpede udlÊnding han benytter sig af nÊr han kommer uanmeldt...

2015幎5月9日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ