レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ringeste service ever! Har haft kontakt til Øens ejendomsadministration der syÃ¥r for opkrÊvning af leje. De er simpelthen sÃ¥ uimodtagelige for fornuft, og nÃ¥r man beder om hjÊlp bliver det afvist p... もっず芋る

䌁業が回答したした

Er endnu ikke lejer hos ØENS, men er indtilvidere mÞdt af en utrolig kompetent og svarparat kundeservice. De svarer hurtigt, er servicemindede og er klar til at hjÊlpe.

䌁業が回答したした

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Nicolai fra ØENS, trods en lang salgsperiode i foreningen. RÃ¥dgiveren var flink og imÞdekommende, og strÊkkede sig ogsÃ¥ langt mÃ¥ mine vegne som sÊlger. Varm an... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産管理䌚瀟
  2. 経営管理サヌビス
  3. 法埋事務所

圓該䌁業による蚘述

ØENS er et samarbejde og forretningsfÊllesskab mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. ØENS er professionel rÃ¥dgivning og dit naturlige fÞrstevalg, nÃ¥r du har brug for en advokat eller skal have administreret, drevet og udviklet en ejendom, en andels- eller ejerforening eller en virksomhed. ØENS beskÊftiger mere end 100 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske omrÃ¥der og ejendomsadministration, –drift og –udvikling. ØENS vision er at skabe Danmarks bedste rÃ¥dgivningsvirksomhed. ØENS mission er at tilbyde Þkonomiske og juridiske rÃ¥dgivnings- og administrationsydelser til henholdsvis ejendomme, SMV og private i Danmark. ØENS RÃ¥dgivningshus er i 2022, 2023 & 2024 blevet anerkendt som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser® i kategorien for virksomheder med 50-250 medarbejdere. Vi er utrolig stolte af denne anerkendelse, som er et resultat af vores lederes og medarbejderes dedikation og hÃ¥rde arbejde for at skabe et positivt og inkluderende arbejdsmiljÞ. Vores medarbejdere og deres trivsel er det centrale i vores DNA. Vi brÊnder for at skabe et miljÞ, hvor vores medarbejdere kan udfordre sig selv og nÃ¥ deres fulde potentiale gennem uddannelse og udvikling. Vi tror pÃ¥, at glade og engagerede medarbejdere er nÞglen til vores succes som virksomhed og til at give vores kunder den bedste service. MÞd vores medarbejdere Hos ØENS har vi mere end 100 kvalificerede medarbejdere, der hver isÊr er eksperter inden for deres respektive felter. Vi vÊrdsÊtter dem hÞjt og tror pÃ¥, at glade medarbejdere er nÞglen til succes. Derfor gÞr vi en stor indsats for at sikre, at de trives, da vi ved, at glÊde og tilfredshed pÃ¥ arbejdspladsen bidrager til gode medarbejdere, der yder deres bedste for vores kunder og klienter. Sammen strÊber vi efter altid at tilbyde personlig rÃ¥dgivning i ÞjenhÞjde, hvor gennemsigtighed er afgÞrende. Vi sÞrger derfor altid for, at vores kunder og klienter er grundigt informeret og fÞler sig tilstrÊkkeligt oplyste i alle sager og projekter, vi hÃ¥ndterer. ØENS tager aktivt del i lokalsamfundet. Hvorfor? Fordi vi mener, at vi som virksomhed har et ansvar. Vi stÞtter foreningslivet i lokalomrÃ¥det pÃ¥ Amager med sponsorater, vi yder pro bono-arbejde, og vi stiller os til rÃ¥dighed i forbindelse med uddannelsesforlÞb og praktikker. Vi har medarbejdere i jobtrÊning og seniorordninger, og vi ansÊtter lÞbende advokatsekretÊrelever, studerende og trainees.

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

137件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 88に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Serviceminded og klar til at hjÊlpe

2026幎3月27日

Hej Emil

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og fordi du tog dig tid til at skrive den - det sÊtter vi kÊmpe stor pris på.

Det er dejligt at hÞre, at du allerede har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at du oplever os som både hurtige og hjÊlpsomme.

Vi håber, vi også får lov at hjÊlpe dig videre som lejer.

Salg af andelslejlighed

Salg af andelslejlighed
Der var ikke noget at sÊtte en finger på
ting vi havde fejlet med, gjorde de os opmÊrksom på
og vi fik hurtigt rettet det.
god kommunikation der var hul igennem
mvh. per

2026幎3月26日

Hej Per

Tusind tak for de 5 flotte stjerner, de pÊne ord og fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - det betyder meget for os. Det glÊder os, at der var god dialog hele vejen, og at vi kunne hjÊlpe jer godt i mål med salget.

Du er altid velkommen, hvis vi kan hjÊlpe igen.

ØENS Rådgivningshus // Rikke Raben

Vi er fuldt ud tilfredse

Vi er fuldt ud tilfredse med både rådgivning og efterfÞlgende sagsbehandling ifm ejendomshandel.

2026幎3月20日

Hej Line

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse! Det sÊtter vi stor pris på.

Det glÊder os, at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem jeres ejendomshandel.

I er altid velkommen, hvis vi kan hjÊlpe igen.

Luksus rådgivning (:

Varm anbefaling herfra.

2026幎3月1日

Hej Frederik

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Det er virkelig dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse - trods en lidt lang salgperiode i foreningen.

Nicolaj er en kÊmpe stjerne hos os, og det gÞr os rigtig glade at hÞre, at du har oplevet ham som både imÞdekommende og én, der strÊkker sig langt for at hjÊlpe.

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anbefaling – den sÊtter vi stor pris pÃ¥.

ØENS Rådgivningshus // Rikke Raben

Nok verdens dårligste udlejning firma i

Nok verdens dÃ¥rligste udlejning firma i hele Danmark sÃ¥ pas rigtig meget pÃ¥ med og leje hos dem. Jeg bor pÃ¥ smÃ¥ 12 kvm som de skulle maler da jeg flyttet der fra og fik en regning pÃ¥ nÊste 22000 kr af dem for at de lige skulle gi det en lille klat maling 😳😳😳🥎🥎🀊‍♂🖕🖕 og det men fik af kÞkken vÊre et gammelt totalt fÊrdig kÞkken ud komfur og uden plads nÃ¥der i samtidig med at men skulle del det med 3 andre person hvor pÃ¥ de to af dem der bor der ikke kunne finde ud af og gÞr rent efter sig selv og at det gÃ¥rd stk der vÊre med til skulle med selv holder vedlige selv der ikke stÃ¥ nÃ¥der om det i lejekontrakten om det og deres vaskemaskine virker aldrig eller tÞrretumbler hellere ikke. Samt da jeg flyttet ind der op virker bruse ikke da den vÊre Þdelagt og ulÊkker og det en toiletbrÊttet vÊre fuldt med skimmelsvamp pÃ¥ og da jeg hÞrt dem og de skift det ud fik men det svare at det skulle jo bare gÞres rent sÃ¥ vÊre det fint igen🀮🀮🀮🀮😡 fy for den vil jeg sku lige siger. Nu smÃ¥ snart 8 mÃ¥neder efter men er flyttet der fra fÃ¥ men en extra regning fra dem.🀷‍♂👎🀣 det firma er sÃ¥ meget til grine og ikke anden en et fup firma som nok vasker penge hvide for en del kriminelle folk. ForstÃ¥r ikke de fÃ¥ lov og bliver ved med og leje sÃ¥dan steder ud i nu. De skulle lukkers ned og sÃ¥ ville det vÊre en god ide og se deres regnskaber igennem for fup og svindel pÃ¥ fuld skrue. Jeg har advaret alle andre om det firma.

2025幎10月1日

Hej Daniel

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at lÊse din oplevelse – sÃ¥dan Þnsker vi bestemt ikke, at et forlÞb med ØENS udlejningsejendomme skal fÞles.

Vi mÃ¥ dog samtidig gÞre opmÊrksom pÃ¥, at flere af de forhold, du beskriver, ikke stemmer overens med de faktiske forhold i sagen – herunder bÃ¥de omfanget af regningen samt de forhold, du nÊvner omkring lejemÃ¥let, som vedrÞrer forholdet mellem dig og udlejer.

Af hensyn til persondata og sagsbehandling har vi ikke mulighed for at kommentere pÃ¥ konkrete detaljer her, men vi vil meget gerne gennemgÃ¥ sagen med dig – herunder flytteopgÞrelsen – sÃ¥ der kan blive fuld klarhed over grundlaget. Kontakt os gerne pÃ¥ lejer@oadv.dk og skriv “Trustpilot” i emnet, sÃ¥ tager en ansvarlig medarbejder sagen videre med dig.

Vi arbejder for personlig rÃ¥dgivning i ÞjenhÞjde og gennemsigtighed, sÃ¥ alle parter fÞler sig ordentligt oplyst og hÞrt – og nÃ¥r oplevelsen ikke er sÃ¥dan, vil vi gerne gennemgÃ¥ sagen og sikre klarhed.

ØENS Ejendomsadministration - Udlejningsejendomme

God, personlig service

Jeg fÞlte mig i trygge hÊnder.

2026幎3月11日

Hej Lars

Tusind tak for din anmeldelse - det gÞr os virkelig glade at lÊse, at du fÞlte dig i trygge hÊnder hos os. Det er netop den fÞlelse, vi gerne vil give, når man står midt i en proces, der kan vÊre både vigtig og kompleks.

Hvis der er noget, der kunne have lÞftet oplevelsen fra 4 til 5 stjerner, må du endelig sige til - vi lytter og bruger altid feedback til at blive endnu bedre.

God onsdag til dig.

ØENS Rådgivningshus // Rikke Raben

Her er man sig selv nÊrmest

Ringeste service ever!
Har haft kontakt til Øens ejendomsadministration der syÃ¥r for opkrÊvning af leje. De er simpelthen sÃ¥ uimodtagelige for fornuft, og nÃ¥r man beder om hjÊlp bliver det afvist pure!
SÞg efter et andet selskab end det her - de er overpriced - og glemmer at fortÊlle om deres indexregulering - ingen ved efter hvilket index - det er i al fald ikke det der ellers anvendes andetsteds!
Flygt

2026幎3月9日

Hej Betina

Tak for din anmeldelse og for at dele dit indtryk. Det er vi oprigtigt kede af at lÊse – det er bestemt ikke sÃ¥dan, vi Þnsker, at kontakten til ØENS skal opleves.

Vi vil meget gerne forholde os konkret til de punkter, du nÊvner om dialog, service og regulering. For at kunne undersÞge sagen og give dig et fyldestgÞrende svar, har vi dog brug for at vide, hvem du er, samt hvilket lejemål det drejer sig om.

Du er derfor meget velkommen til at sende os en mail pÃ¥ lejer@oadv.dk med dit fulde navn og adresse pÃ¥ lejemÃ¥let (skriv gerne “Trustpilot” i emnefeltet), sÃ¥ gennemgÃ¥r vi forlÞbet og vender tilbage direkte.

Af hensyn til persondata kan vi ikke drÞfte konkrete sagsforhold her, men vi vil meget gerne sikre, at alle forhold bliver undersÞgt grundigt.

Vi arbejder for personlig rÃ¥dgivning i ÞjenhÞjde og gennemsigtighed – og nÃ¥r oplevelsen ikke er sÃ¥dan, vil vi gerne tage ansvar og fÞlge op.

ØENS Ejendomsadministration - Udlejningsejendomme

Super effektiv og hurtig rådgivning

Vi fik en super effektiv og hurtig ekspedition af boligsag. Vi blev lÞbende holdt godt orienteret og. Stor ros til ØENS. Tak.

2026幎2月27日

Hej Torben

Tusind tak for din anmeldelse - det er vi virkelig glade for at hÞre. Det betyder meget for os, at I oplevede forlÞbet som både effektivt og overskueligt, og at I fÞlte jer godt orienteret undervejs.

Tak for de pÊne ord og for tilliden. I er altid velkomne, hvis vi kan hjÊlpe jer igen.

ØENS Rådgivningshus // Rikke Raben

Jeg har kun en ting at sige om Þens

Jeg har kun en ting at sige om Þens ejendomsadministration

TAK fordi i har gjort min lungefibrose vÊrre TAK😡

Jeg har boet til leje hos Þens ejendomadministration pÃ¥ Fyn (Odense) i 9 mÃ¥neder, aldrig i mit liv har jeg oplevet sÃ¥dan en dÃ¥rlig udlejer, for det fÞrste sÃ¥ kunne mit toilet ikke trÊkke ordentligt ud selvom jeg havde beviser pÃ¥ video nÊgte de der var noget galt med toilettet, jeg fortsÊtter med at klage over toilettet i 9 mÃ¥neder til sidst begyndte de at true med at jeg vil for en regning for de mener absolut ikke at toilettet det fejler noget, man skulle ogsÃ¥ selv tage kontakt til forhandleren til de hÃ¥rde hvidevarer, jeg skulle tage kontakt til forhandleren angÃ¥ende min fryser som der var sort mÊrker i, forhandleren sender ind ud og som kigger pÃ¥ fryseren og bliver enige om det var skader der var sket inden jeg flyttede ind i lejligheden, men her stopper sagen sÃ¥ ikke for jeg fÃ¥r en regning pÃ¥ 1000 kr. som jeg sÃ¥ sender videre til Þens ejendomsadministration som ikke vil betale regningen de vil have en tredjepart ud og kigge pÃ¥ fryseren, og ham der kommer ud, er ogsÃ¥ enig med mig i at det er skader der er sket inden jeg flyttede ind i lejlighed sÃ¥ mÃ¥tte Þen ejendomsadministration sÃ¥ Êde den regning alligevel og sÃ¥ troede jeg at den historie var slut men 4 mÃ¥neder efter fÃ¥r jeg en rykker for, fordi at Øens ikke har betalt regning, sÃ¥ mÃ¥tte jeg igen ringe og skrive mail at nu mÃ¥ de kraftedeme tage sig sammen det kan ikke vÊre rigtigt at jeg skal have en rykker fordi I ikke vil betale regningen fra fryseren og sÃ¥ betale de regning
Deres filter fra ventilationsanlÊgget var ogsÃ¥ mÞgbeskidte det fandt jeg relativ hurtigt ud af, for nÃ¥r jeg stÞvsuget og min stÞvsuger helt hvid udenpÃ¥ og det har jeg billeder af plus min tÞrretumbler og vaskemaskine udenpÃ¥ var helt hvid af byggestÞv, jeg fik at vide det var meget normalt😡for jeg begyndte at hoste temmelig kraftigt, dette klagede jeg ogsÃ¥ over i de 9 mÃ¥neder jeg boede der, men de gjorde ikke noget ved det selvom jeg har en lungesygdom (lungefibrose) dette har jeg ogsÃ¥ oplyst dem bÃ¥de pÃ¥ mail og pÃ¥ telefon men de var ligeglade, mine lunger er desvÊrre blevet dÃ¥rligere af at de har ville gÞre noget ved problemet i de 9 mÃ¥neder jeg har boet i lejlighed, jeg hostede helt vildt havde svÊrt ved at trÊkke vejret i lejligheden nogen gange, men udlejer var bare ligeglad,
Jeg fik bare at vide jeg skulle lufte ud🀊‍♀nÃ¥r man ringer ind var det nogle meget ukompetente, uhÞflig og ubehÞvlet unge mennesker som tog telefonen eller som svarede pÃ¥ mine mails
Det endte med at jeg måtte flytte.
Men her slutter problemet så ikke
De sender en afregning af lejemålet på 21.087,50 altså på en lejlighed på 64 m²
Men her står der ikke nogen uspecifik notifikationer på hvad pengene er brugt på så det måtte jeg ringe/ skrive flere gange for at bede om at få en, der gik 12 dage fÞr de sendte en fakturaen til mig, og her kunne jeg se hvad de har brugt på malerarbejde
Loft 2x malerbehandling inkl. vaske og udbedring 4160,-
VÊgge 2x malerbehandling inkl vask og udbedring 8120,-
og det der med vask det forstår jeg simpelthen ikke, jeg har kun boet i lejligheden i 9 måneder, og jeg har ikke mis vedligeholdt
den på nogen måder, der var nogle steder vi selv havde spartlet i lejligheden, selvfÞlgelig mangler der stadigvÊk nogle steder for eksempel lofterne og der hvor mit fjernsyn havde hÊngt og en knagerÊkke men ellers alle de andre steder havde vi spartlet selv, og det var ikke mange steder fordi der var nogle vÊgge vi ikke måtte bore i
så kan jeg se på fakturaen at de har brugt 5 timer på rengÞring 1975,- selvom jeg fik ros for min lejlighed var meget pÊn og ren så den forstår jeg heller ikke ? Jeg havde rengjort lejligheden inden aflevering af nÞgler.
For at gÞre en lejlighed på 64 m² i stand koster 21.087,50 det er malerarbejde og rengÞring
Jeg har boet i en lejlighed på 79 m² det kostede mig 18.000 både for malerarbejde gulvslibning og rengÞring. Så jeg synes det ligger i den dyre ende til en lejlighed på 64 m²
Men igen de gÞr jo alt for at man ikke skal have så meget tilbage fra sit indskud, der findes åbenbart ingen rimeligheder til.
Udlejer snyder og bedrag og bare score vores penge men når de så selv skal betale noget tilbage så beholder de pengene i flere måneder det er godt nok urimeligt men så kan vores pengene jo stå og trÊkke renter.
Plus de har holdt 3000 kr. tilbage for vand og varme jeg skal dog oplyse at jeg betaler ca. 500 for vand og cirka 500 for varme om måneden og da jeg afleverer nÞglerne til lejligheden havde jeg skruede ned for varmen i hele lejligheden
jeg synes det er et meget stort belÞb at holde tilbage.
For nu er det så mig der skal kÊmpe med at få pengene tilbage ligesom jeg har skulle kÊmpe med alt det andet som har Taget over 9 måneder

Hold jer langt vÊk fra Øens Ejendomsadmitration det er et svindel firma de truer folk.

2025幎3月3日

Hej Heidi

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser i forbindelse med dit tidligere lejemål.

Vi er naturligvis kede af at hÞre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse i dit lejemål og i kontakten med administrationen. Vi bestrÊber os altid på at behandle henvendelser fra beboere seriÞst og inden for rimelig tid, og vi tager alle indsigelser vedrÞrende lejemål alvorligt.

Det er samtidig vigtigt at prÊcisere, at ØENS Ejendomsadministration i dette tilfÊlde har fungeret som ekstern administrator for ejendommen. Det betyder, at vi varetager den daglige administration og koordinering, men at en rÊkke vÊsentlige beslutninger - herunder beslutninger om tekniske forhold i lejemÃ¥let, istandsÊttelse samt Þkonomiske afregninger - i sidste ende trÊffes af ejendommens ejer pÃ¥ baggrund af oplysninger fra administration, fagfolk og tilknyttede leverandÞrer.

I forhold til de forhold, du nÊvner i anmeldelsen:

- Toilettet i lejemålet:
Der blev rekvireret tekniker til gennemgang af installationen, hvor der ikke blev konstateret fejl. I sådanne tilfÊlde oplyser vi som udgangspunkt, at et nyt udkald kan bestilles, men at udgiften kan pålÊgges lejer, hvis der fortsat ikke konstateres fejl.

- Hvidevarer:
Ejendommen har en serviceordning, hvor beboere kan kontakte servicepartner direkte for hurtigere håndtering. I den konkrete sag vedrÞrende fryseren beklager vi, hvis håndteringen har vÊret uklar. Den relevante udgift blev efterfÞlgende afklaret og betalt af udlejer.

- Ventilationsfilter:
Filtre i ventilationsanlÊg serviceres efter gÊldende intervaller og krav. Ved indflytning blev filteret i lejemålet udskiftet. Vi tager naturligvis altid henvendelser vedrÞrende indeklima og helbredsmÊssige forhold alvorligt og forsÞger at afklare sådanne forhold i dialog med både lejer og relevante fagpersoner.

- FlytteopgÞrelse:
Ind- og fraflytningssyn udfÞres af en ekstern samarbejdspartner. Eventuelle arbejder og priser på flytteopgÞrelsen baseres på dokumentation fra de udfÞrende håndvÊrkere og leverandÞrer. Administrationens rolle er herefter at gennemgå materialet og sikre, at opgÞrelsen kan fremlÊgges i overensstemmelse med lejelovgivningen. Tilbageholdelse af a conto-belÞb til vand og varme sker som sikkerhed, indtil det endelige forbrugsregnskab foreligger, hvilket er almindelig praksis.

Vi beklager, hvis rollefordelingen mellem udlejer, leverandÞrer og administration har givet anledning til misforståelser i forlÞbet. Vores rolle er at administrere ejendommen samt videreformidle og fÞlge op på de forhold, der opstår under et lejeforhold.

Hvis du fortsat Þnsker en gennemgang af konkrete forhold i sagen, er du meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan se nÊrmere på forlÞbet og forsÞge at afklare eventuelle spÞrgsmål.

ØENS Udlejningsejendomme

100% tryghed

Michael Friis og Anita Hansen var en kÊmpe hjÊlp ved kÞb af sommerhus. De vejledte professionelt, advarede om typiske fejl - og fulgte sagen til dÞrs fra A-Z. KÊmpe anbefaling herfra.

2026幎2月3日

Hej Lau

Tusind tak for din anmeldelse - den er vi virkelig glade for. Det er dejligt at hÞre, at Michael Friis og Anita Hansen har vÊret en stor hjÊlp i forbindelse med kÞbet af sommerhuset, og at processen har fÞltes tryg hele vejen.

Tak for anbefalingen, og stort tillykke med sommerhuset. Du er altid meget velkommen, hvis vi skal hjÊlpe igen.

Hurtig sagsbehandling.

Hurtig sagsbehandling og god, prÊcis kommunikation.

2026幎1月8日

Hej Lene

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, da den er til stor hjÊlp for både os og andre, der sÞger tryghed i valget af rådgiver.

Du er naturligvis altid velkommen til at tage fat i os igen, hvis vi kan hjÊlpe.

Min oplevelse med Øens RÃ¥dgivningshus

Min oplevelse med Øens RÃ¥dgivningshus var fuldstÊndig fantastisk fra fÞrste dag jeg kontaktede firmaet til sagen var afsluttet. Jeg vil sende en personlig stor tak til Jesper Lett - hans tilgang til sagen var proffessionel, imÞdekommende, forstÃ¥ende og han er rigtig dygtig og meget stÊrk i sit fag. KÊmpe kÊmpe tak til Jesper, hermed en varm anbefaling.

2026幎1月6日

Hej Husi

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de 5 stjerner. Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du har haft en sÃ¥ god oplevelse med ØENS fra start til slut.

Og en sÊrlig tak for de flotte ord om Jesper!! Han er både meget fagligt stÊrk og engageret i sine sager, og det glÊder os stort at hÞre, at hans professionelle - og menneskelige - tilgang har gjort en forskel for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og give din anbefaling videre! Det sÊtter vi stor pris på.

ØENS Rådgivningshus // Rikke Raben

Vi kommer aldrig til at bukke under for

Vi kommer aldrig til at bukke under for bÞlle-metoder.

2026幎1月5日

KÊre John

Vi er meget kede af at lÊse din anmeldelse. Vores mål er altid at sikre en professionel og ordentlig håndtering af alle sager.

For at kunne adressere de udfordringer, du har oplevet, vil vi meget gerne indlede en dialog med dig. DesvÊrre har jeg ikke mulighed for at identificere, hvilket af vores selskaber din anmeldelse vedrÞrer, da jeg ikke kan finde dig alene ud fra navnet “John W”.

For at vi kan undersÞge sagen nÊrmere, vil jeg derfor bede dig venligst om at kontakte mig på rir@oadv.dk, så jeg kan hjÊlpe dig videre og sikre, at du kommer i kontakt med den rette person.

Vi ser frem til at hÞre fra dig og til at finde en lÞsning sammen.

Utrolig taknemmelig!

Jeg har vÊret utrolig taknemmelig for at have ØENS som hjÊlp til min andelsbolig, super proffesionel hjÊlp hele vejen igennem. Jeg var heldig at have Anne tilknyttet som ikke kun var proffesionel men ogsÃ¥ talte til en pÃ¥ et personligt plan. Hun var proaktiv under hele processen, assisterede med at finde kÞbere, som for mit vedkommende blev fundet eksternt og man fÞlte sig hjulpet hele vejen selvom sÃ¥dan en process kan vÊre frustrerende til tider, hvilket det var i mit tilfÊlde.
Man fÞlte sig i rigtig gode hÊnder og samtidig tryg igennem processen, og jeg kan ikke takke ØENS og ikke mindst Anne nok for den fantastiske hjÊlp, jeg er meget taknemmelig i hvertfald.

2025幎12月9日

Hej René

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse. Det betyder enormt meget for os at hÞre, hvor tryg og godt hjulpet du har fÞlt dig gennem hele forlÞbet - og ikke mindst, hvor stor en forskel Anne har gjort for dig. Vi ved jo, at hun både er dygtig og meget dedikeret, men det er altid noget helt sÊrligt at hÞre, når hendes faglighed og personlige tilgang også opleves så tydeligt ude hos vores kunder.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid velkommen til at rÊkke ud, hvis du får brug for vores hjÊlp igen.

Rigtig god rådgivning i ÞjenhÞjde

Rigtig god rådgivning i ÞjenhÞjde. Meget kompetente folk!

2025幎12月4日

Hej Sander

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse! Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den med os og omverdenen.

Vi er rigtig glade for at hÞre, at du oplevede rådgivningen som kompetent og i ÞjenhÞjde. Det er prÊcis sådan, vi strÊber efter at arbejde - hver dag. Vi står altid klar til at hjÊlpe dig igen.

GlÊdelig jul og god weekend til dig.

Virkelig god og brugbar GDPR-workshop

Vi have en virkelig god, konkret og brugbar workshop om GDPR, privatlivspolitik og databehandling med advokat Lisa Lykke. Hun gennemgik relevante politikker, og hvordan de bruges i alle lag af vores organisation.

2025幎12月2日

Hej Kristine

Tusind tak for din flotte anmeldelse - og for at tage dig tid til at dele jeres oplevelse af GDPR-workshoppen.

Det betyder meget for os at hÞre, at workshoppen gav jer konkrete og brugbare vÊrktÞjer inden for både GDPR, privatlivspolitik og databehandling. Lisa har en solid faglighed på området og er sÊrligt dygtig til at gÞre komplekse regler forståelige og omsÊttelige i praksis. Derfor er vi enormt glade for, at hendes gennemgang af politikkerne - og hvordan de anvendes i hverdagen - har vÊret relevant på tvÊrs af jeres organisation.

Tak fordi du delte jeres erfaring - det hjÊlper både os og andre, der overvejer et lignende forlÞb.

ØENS Rådgivningshus // Rikke Raben

Rigtig god vejledning og hjÊlp!

Øen’s RÃ¥dgivningsvus leverede et rigtig godt arbejde i forbindelse med kÞbet af vores nye lejlighed👍

2025幎11月1日

Hej Thomas

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner - det betyder virkelig meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse!

Vi er virkelig glade for at hÞre, at du har vÊret tilfreds med vores arbejde i forbindelse med jeres kÞb af lejlighed. Det er en vigtig beslutning, og vi er glade for, at vi kunne vÊre en hjÊlp i processen.

I siger endelig bare til, hvis I får behov for vores hjÊlp igen.

Jeg er ny kunde i huset

Jeg er ny kunde i huset, men har på kort tid oplevet storfaglighed, grundighed,-men også meget personlig sags behandling, hvilket gÞr en tryk når man er på udebane og har brug for en der forstår alt det som står med småt.

2025幎11月18日

Hej Allan - og velkommen som ny kunde i huset

Vi er virkelig glade for din fine tilbagemelding! Det er altid lidt udfordrende, når man er på 'udebane', og derfor er vi da også ekstra glade for, at du har fÞlt dig godt hjulpet og tryg ved, at vi har rådgivet dig i din nye situation.

Vi sÊtter stor pris på din tillid, og du siger endelig bare til, hvis du får brug for mere hjÊlp.

ØENS RÃ¥dgivningshus har vÊret utrolig

ØENS RÃ¥dgivningshus har vÊret utrolig behjÊlpelige og hurtige til at fÃ¥ lÞst en sag for mig. Jeg kan give dem min varmeste anbefaling.

2025幎11月13日

Hej Julie

Et kÊmpe tak for de sÞde ord og din varme anbefaling. Det betyder virkelig meget. Vi er glade for at hÞre, at vi kunne vÊre behjÊlpelige og vi står altid klar, hvis du skulle få brug for yderligere hjÊlp fremover.

Glade fredagshilsner

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。