Banner for Wyzer Academie

Wyzer Academieレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Een hele fijne interactieve training. Veel geleerd, ook! Het was makkelijk om alle theorie heel saai te brengen, maar dat deed de persoon die de cursus gaf niet. Het was een dynamische en afwisselende... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Training voldeed niet direct aan de behoeften. Desondanks zorgde de trainer Taco ervoor dat ik bij de les bleef. Dit deed hij op een informele manier waardoor ik de gehele training als erg prettig he... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Taco was heel enthousiast en passievol en betrok het verhaal ook goed op zichzelf. Dit sloot goed aan bij het thema van persoonlijk leiderschap omdat je meteen een voorbeeld zag van hoe je het op jeze... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Taco is een super fijne trainer. Enthousiast en bekwaam. Zowel in het geven van de training, inhoudelijk, voorbeelden uit de praktijk, zelf kwetsbaar durft te zijn en tot slot, de benadering van de de... もっと見る

企業情報

1. 研修センター
  2. 企業経営コンサルタント
  3. 人事コンサルティング

当該企業による記述

Maak kennis met Wyzer Academie, dé opleider van de publieke sector. Door een bredere lens ontwikkelen wij publieke professionals en bouwen we aan een toekomstbestendige overheid. Met onze deelnemers, trainers, partners én de kennis van morgen. Bij Wyzer Academie geloven we dat ontwikkeling mogelijk is als je uitzoomt en focust. Door een bredere lens ontwikkelen wij publieke professionals en bouwen we aan een toekomstbestendige overheid. Zo helpen we jou om verder te komen. Wij ontwikkelen publieke professionals, teams en organisaties die het verschil maken in een samenleving in transitie. Met een actueel, praktijkgericht en domeinoverstijgend aanbod – van wet- en regelgeving tot persoonlijke ontwikkeling en leiderschap – verbinden we kennis en praktijk. Zo bouwen we aan een wendbare en toekomstbestendige maatschappij. Wyzer Academie biedt ook trainingen op maat. We starten vanuit een bestaande training en passen deze aan op jullie wensen. Denk aan praktijkgerichte casuïstiek, extra focus op specifieke thema’s of het aanpassen van werkvormen. Een snelle en effectieve manier om een training te laten aansluiten bij wat er speelt in jouw organisatie. Liever een programma dat vanaf de basis is opgebouwd? Dan ontwikkelen we samen een nieuwe training, afgestemd op de doelen van het team of de organisatie, doelgroep en situatie. We verdiepen ons in de context en bouwen een programma dat écht raakt en bijdraagt. Dit vraagt iets meer tijd, maar levert een maximaal passende oplossing.

Welkom publieke professionals

当該企業による記述

Zoom uit. Focus. Kom verder.
Bij Wyzer Academie geloven we dat ontwikkeling mogelijk is als je uitzoomt en focust. Door een bredere lens ontwikkelen wij publieke professionals en bouwen we aan een toekomstbestendige overheid. Samen met de advies- en detacheringstak van Wyzer ontwikkelen we niet alleen de professionals van morgen, maar zorgen we ervoor dat ze op de juiste plek zitten om impact te maken in het publieke domein. Van gedragswetenschappers tot jeugdhulp; onze 1.500 gedreven professionals creëren, bouwen, doen en vormen het publieke domein. Zodat zij het verschil kunnen maken. Voor de burgers en de hele samenleving.

連絡先

Promotion box for Wyzer Academie

Wyzer academie

Al meer dan 30 jaar specialist binnen de publieke sector.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 168

レビューを書く

Topcoaches Taco Jansen en Wouter Bakx

Topcoaches Taco Jansen en Wouter Bakx. Eye-opener wat betreft het mogen/moeten aangeven van grenzen. Beide coaches zorgen voor een goede omgeving waar je je in durft open te stellen zodat je daadwerkelijk kan leren.

Wyzer Academie からの回答

Wat fijn om te horen dat de coaches een veilige omgeving creëerden en dat het aangeven van grenzen een eye-opener was. We waarderen je positieve feedback enorm! Team Wyzer Academie.

Hele fijne training

Hele fijne training, bekwame trainer en acteur. Realistische casuïstiek.

Wyzer Academie からの回答

We zijn blij te horen dat de training en casuïstiek gewaardeerd werden. Team Wyzer Academie

Taco Jansen en Wouter Bakx deden het geweldig

Taco en Wouter deden het geweldig, duidelijke niet droge uitleg en een goed efficient rollespel.

Wyzer Academie からの回答

Wat fijn om te horen dat de uitleg duidelijk was en het rollenspel efficiënt. We waarderen je positieve feedback enorm! Team Wyzer Academie

5つ星のうち5の評価

Een waardevolle en leerzame cursus

Ik vond de cursus erg leerzaam en interessant. De uitleg was duidelijk en goed te volgen. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd die ik zeker kan gebruiken op mijn werkplek. Er werd rustig uitgelegd.De informatie zette mij ook aan het denken en gaf mij nieuwe inzichten. Ik ben tevreden over de cursus en neem veel waardevolle punten mee voor in de praktijk.

Wyzer Academie からの回答

Wat fijn om te horen dat de cursus als leerzaam en interessant is ervaren! We zijn blij dat de uitleg duidelijk was en dat je veel nieuwe inzichten hebt opgedaan die je kunt toepassen in de praktijk. Bedankt voor je positieve feedback. Team Wyzer Academie

5つ星のうち5の評価

Ik heb de training als zeer positief en…

Ik heb de training als zeer positief en waardevol ervaren. Een aanraders voor alles zorgprofessionals die werken met kinderen en ouders. Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling blijft een blijft een belangrijke thema. Dank voor de kennisdeling en positieve houding Taco!

Wyzer Academie からの回答

Wat fijn om te horen dat de training als zeer positief en waardevol is ervaren! We zijn blij dat de kennisdeling en positieve houding gewaardeerd werden. Dank voor de aanbeveling. Team Wyzer Academie

Positiviteit

Het was niet saai en eentonig, anderzijds zouden meer opdrachten tussendoor de variatie vergroten waardoor je focus er beter bij houdt omdat het dan meer wordt betrokken op het hier en nu. Echter was Taco een hele fijne trainer, hij haalde hier ook persoonlijke verhalen aan waardoor je het zeker beter kon volgen en begrijpen. Er was genoeg ruimte voor vragen, feedback etc. Zeker wel een aanrader voor toekomstige trainingen.

Wyzer Academie からの回答

Fijn om te horen dat je onze training als een aanrader beschouwt! We waarderen je feedback over het toevoegen van meer opdrachten om de variatie en betrokkenheid te vergroten. We zullen dit zeker meenemen voor toekomstige trainingen. Team Wyzer Academie

5つ星のうち5の評価

Een hele goede cursus gegeven door Taco…

Een hele goede cursus gegeven door Taco Jansen. Vol kennis en informatie waar wij heel veel aan hebben gehad.

Wyzer Academie からの回答

Wat fijn om te horen dat de cursus zo leerzaam was! We zijn blij dat de informatie nuttig is. Team Wyzer Academie.

5つ星のうち4の評価

Educatieve cursus gegeven door Taco…

Educatieve cursus gegeven door Taco Jansen. Helder en goed onderbouwd wat belangrijke punten zijn binnen de meldcode. Ik ga met een goed gevoel naar huis en ben overtuigd er nu nog meer te zijn voor de kinderen en mijn collega's.

Wyzer Academie からの回答

Wat fijn om te horen dat de cursus zo leerzaam was en je met een goed gevoel naar huis ging! Bedankt voor je waardering. Team Wyzer Academie.

Training Meldcode - Taco

Taco is een fijne humoristische trainer, die op een professionele wijze, persoonlijk aansluit bij de cursisten.

Wyzer Academie からの回答

Fijn om te horen dat onze trainer op een professionele en persoonlijke manier aansluit. We waarderen je positieve feedback enorm! Team Wyzer Academie

5つ星のうち5の評価

Training signalering huiselijke geweld en meldcode

Taco heeft een fijne en duidelijke training gegeven over huiselijk geweld en de meldcode.

Wyzer Academie からの回答

Fijn om te horen dat de training over huiselijk geweld en de meldcode als duidelijk werd ervaren. We waarderen je positieve feedback. Team Wyzer Academie

Erg leerzaam

Erg leerzaam, heel veel kennis, duidelijke uitleg met voorbeelden.

Wyzer Academie からの回答

Fijn dat je de uitleg en voorbeelden leerzaam vond. Bedankt! Team Wyzer Academie

5つ星のうち5の評価

Wyzer is kennis en kunde

Wyzer is een fijne organisatie met heel veel kennis en kunde in het sociaal domein. Er valt altijd veel te leren op deze cursusdagen!

2026年5月12日

Wyzer Academie からの回答

Fijn om te horen dat je onze organisatie waardeert en veel leert op onze cursusdagen. Dank je wel voor de positieve feedback! Team Wyzer Academie.

5つ星のうち5の評価

Enthousiaste trainers met veel know how…

Enthousiaste trainers met veel know how over de doelgroep en de dagelijkse gang van zaken.
Verder een prettige training waarin we genoeg eye openers hebben gekregen, erg waardevol.

2026年4月28日

Wyzer Academie からの回答

Wat fijn dat de training zo waardevol was en de trainers enthousiast overkwamen. We zijn blij dat de training eyeopeners heeft gebracht. Bedankt voor de positieve feedback! Team Wyzer Academie.

5つ星のうち5の評価

Ik heb een goede cursus dag gehad

Ik heb een goede cursus dag gehad. Met infomatie die ik in het werkveld kan implementeren. Verder was de trainer Taco Jansen en kundige fijne gast.

Wyzer Academie からの回答

Fijn te horen dat de cursusdag zo positief was en dat je de informatie goed kunt gebruiken. We zijn blij dat de trainer aan je verwachtingen voldeed. Bedankt voor je feedback! Team Wyzer Academie

Zeer leerzame training!

Taco is een hele fijne, enthousiasmerende trainer! Hij weet goed te verbinden en theorie tastbaar te maken, zodat het direct inzetbaar is in de praktijk.

Wyzer Academie からの回答

Wat fijn dat de training zo goed is bevallen! We zijn blij te horen dat de trainer enthousiasmeerde en de theorie goed overbracht naar de praktijk. Dank voor de feedback. Team Wyzer Academie

Training verslavingsproblematiek

Een ontzettend leerzame training over de invloeden en effecten van verslaving en hoe hiermee om te gaan. Het heeft mijn interesse gewekt om dieper onderzoek te gaan doen naar dit onderwerp, omdat ik heb gemerkt dat ik er enthousiast over ben geworden.

Wyzer Academie からの回答

Wat fijn te horen dat de training zo leerzaam was en je interesse in dit belangrijke onderwerp heeft aangewakkerd! We zijn blij dat je enthousiast bent geworden en danken je hartelijk voor de positieve feedback. Team Wyzer Academie.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。