Moesten ons bad vervangen voor een inloopdouche maar wisten niet precies wat we wilden. Er werd heel goed meegedacht en kregen een duidelijk advies. Alles stond digitaal op je account en ook een wi... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Met name degene die ons geholpen heeft, Marc (X²O Breda), was uiterst behulpzaam, geduldig, meedenkend, geen moeite teveel. Vriendelijk, niet opdringerig, duidelijk alles uitleggend. Daarbij was de... もっと見る
Top team Breda. Nogmaals hartelijk Team Breda met name Tom,Jeroen,Bo, Ita en niet te vergeten Gijs. Voor de tweede maal zaken gedaan in Breda. Mede door de deskundigheid en klantvriendelijkheid... もっと見る
企業情報
Waarom X²O Badkamers?
当該企業による記述
- Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
- Van een badkamer van X²O word je pas écht dubbel zo blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
- Dubbel zo blij met jouw keuze
- In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
- Dubbel zo blij met onze service
- Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vriendelijk en deskundig geholpen
Bad vervangen door inloopdouche
Alles stond digitaal op je account en ook een wijziging in de maat werd heel makkelijk verandert. Ook de leverdatum kon aangepast worden toen onze installeteur uitviel.
Vriendelijk en kundig personeel.
Zou dit zeker aanbevelen
Snel geholpen, veel keuze uit voorraad leverbaar
Ita heeft ons supergoed geholpen en met ons meegedacht. Door een lekkage hebben we (snel) een nieuwe badkamer nodig, met een beperkt budget. Er werd gedacht in oplossingen, maar ook geluisterd naar onze wensen en gekeken naar wat er mogelijk was. Verrassend veel doordat bijna alles uit voorraad leverbaar was. Dezelfde week was alles nog binnen!
We kregen goeie uitleg over het product…
We kregen goeie uitleg over het product en waar we verder aan moesten denken.
Alles werd doorgestuurd naar het email adres om het nog eens te bekijken om eventuele vragen te stellen.
Kennis en ervaring
Vriendelijke ontvangst. Goede uitleg door iemand met kennis en ervaring.
gezien de douchbak beschadigd aan kwam…
gezien de douchbak beschadigd aan kwam en er 1raam was kapot gesprongen , was de service uit uitstekend , wij hadden gelijk de dag erop alweer nieuwe. nou beter kan toch niet , uitstekende service
vlotte en deskundige info
We zijn goed van advies voorzien en er…
We zijn goed van advies voorzien en er werd mee gedacht over onze situatie,erg fijn
We zijn in Breda op de woonboulevard…
We zijn in Breda op de woonboulevard buitengewoon goed geholpen door de dame aan de balie. We kwamen met een bepaald idee binnen en zijn door toedoen van haar met een veel betere oplossing weggegaan.
Complimenten van onze zijde voor deze dame
Beste adviseurs ooit!
Hoewel ik de deal nog definitief moet maken door vertragingen aan mijn kant, ben ik nu al blij met alle goede adviezen van Ita en Marc! Echte professionals!
Erg fijn geholpen en ruim assortiment
ik heb mijn badkamer hier gekocht
ik heb mijn badkamer hier gekocht, geweldige kwaliteit en service, ben ontzettend goed geholpen door boy, via hun kwam ik in contact met rs renovatie service, zij hebben mij badkamer gezet, uitmuntend gedaan, geweldige ervaring, ik wil beide heel erg bedanken, en zal ze allebei aanbevelen bij andere, super gedaan. jolanda van poppel
Heel behulpzaam en vriendelijk !
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。