Banner for X²O Badkamers - X²O - Spijkenisse

TrustScore 5段階評価の5

Lucebertstraat 48, 3202 SW Spijkenisse, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vorig jaar een nieuwe badkamer daar gekocht. Erg goed geholpen en mooie kwaliteit spullen. Spiegel ging nu al kapot, in eerste instantie kregen we een tegoedbon, aangegeven dat we net een nieuwe badka... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij hebben ons toilet verbouwt en alle spullen gekocht bij X2O in Spijkenisse. Prachtige winkel met heel ruime keuze. Fantastisch geholpen door Bianca zelfs toen we, voor de derde keer, artikelen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Heb bijna 2 jaar geleden, een complete badkamer gekocht bij x2o in Spijkenisse, toen was alles goed geregeld, snel service en slles wordt duidelijk verteld, heb na 23 maanden wat met mijn spiegel ge... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Toen we binnen kwamen werden we meteen gegroet met de vraag wat we zochten. Na het uitleggen werden we meteen naar de pc beleid aangezien ze het product niet in de showroom hadden staan waar ze het pr... もっと見る

企業情報

1. バスルーム用品店

Waarom X²O Badkamers?

当該企業による記述

Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
Van een badkamer van X²O word je pas écht dubbel zo blij, want dankzij onze aanpak – zonder tussenpartijen en dankzij efficiënte processen – kunnen we je het hele jaar door héél voordelige prijzen bieden. In al onze showrooms én in onze webshop.
Dubbel zo blij met jouw keuze
In onze showrooms vind je zo’n 70 inspirerende voorbeeldbadkamers op realistische grootte. Bij ons geen gesjoemel, maar een vrijblijvende en transparante offerte én een laagste prijsgarantie zodat je nooit te veel betaalt.
Dubbel zo blij met onze service
Daar bovenop ontvang je tot 10 jaar garantie. Wist je al dat wij 95% van ons assortiment uit voorraad kunnen leveren. Zo kun jij snel aan de slag met jouw project! Niet zoveel haast maar wel profiteren van de beste prijzen? Wij kunnen jouw bestelling tot wel 12 maanden gratis opslag. Dat geeft een goed en georganiseerd gevoel. Jij blij, wij blij.

連絡先

• Lucebertstraat 48, 3202 SW, Spijkenisse, オランダ

• 0181728167

Dubbel zo blij mee

Eindeloze badkamer inspiratie bij jou in de buurt!

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1,850

レビューを書く

Toilet verbouwt

Fantastisch geholpen door Bianca zelfs toen we, voor de derde keer, artikelen omruilde (onze eigen verkeerde keus) was dat absoluut geen probleem en kregen we zelfs geld terug gestort op onze rekening.
Zonodig gaan we daar zeker terug komen, een echte aanrader dus...
Peter Hoogendoorn, Rozenburg

2025年12月5日
自発的なレビュー
5つ星のうち3の評価

mooi bedrijf maar de afwikkeling minder…

mooi bedrijf maar de afwikkeling minder de geplande afspraak ging mis dat was erg jammer maar de kwaliteit is goed

2025年11月17日
X²O Badkamers - X²O - Spijkenisse ロゴ

X²O Badkamers - X²O - Spijkenisse からの回答

Beste Wil Noort,

Hartelijk dank voor uw review. We stellen het zeer op prijs dat u de moeite neemt om uw ervaring te delen en dat u X²O als een "mooi bedrijf" en de kwaliteit als goed ervaart. Dit laatste is waar we dagelijks naar streven!

Het spijt ons echter zeer dat de afwikkeling minder was en dat de geplande afspraak is misgelopen. We begrijpen dat een mislukte afspraak zeer vervelend is en verstoring veroorzaakt in uw planning. Een soepele afhandeling van uw order is voor ons net zo belangrijk als de kwaliteit van het product zelf.

Wij willen graag begrijpen waar het precies mis is gegaan met de afspraak, zodat we hiervan kunnen leren en onze service kunnen verbeteren. We nemen spoedig contact met uw op om te kijken hoe we u alsnog volledig tevreden kunnen stellen.

Team X²O

Vriendelijk personeel

Geen zeurende medewerkers die achter je aan blijven lopen. Je wordt vriendelijke begroet. Vervolgens wordt er gevraagd of ze wat kunnen betekenen of dat je gewoon wilt kijken. Als je aangeeft dat je even wil rondkijken wordt je netjes met rust gelaten.
Als je vervolgens vragen hebt wordt je netjes te woord gestaan en goed geholpen.

Hier zouden veel winkels nog van kunnen leren. Er is niks irritanter Als een medewerker die in je nekt loopt te hijgen.

Nadat wij wat dingen hadden gezien is alles netjes op papier gezet en zijn de artikelen opgeslagen in een project in je eigen account. Ook krijg je een geprinte versie mee om thuis alles rustig te bekijken en alles na te meten.

2025年10月27日
5つ星のうち1の評価

AFSPRAKEN

OM DE GEMAAKTE AFSPRAKEN NA TE KOMEN EN NIET EEN PAAR DAGEN LATER BELLEN DAT ALLES ANDERS BLIJKT TE ZIJN. EN OOK NIET MET DE ASSISTENT MANAGER ER UIT KUNNEN KOMEN DIT BEZOEK IS ZONDEN VAN MIJN TIJD GEWEEST. IK GA HIER NOOIT MEER NAAR TOE.

2025年10月4日
X²O Badkamers - X²O - Spijkenisse ロゴ

X²O Badkamers - X²O - Spijkenisse からの回答

Beste Arya,

Allereerst bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het oprecht vervelend om te lezen dat je bezoek zo'n teleurstelling was. Het is duidelijk dat de communicatie rondom de gemaakte afspraken niet is verlopen zoals je had mogen verwachten, en we begrijpen je frustratie hierover volledig.

We vinden het spijtig te horen dat het gesprek met de assistent manager niet tot een bevredigende oplossing heeft geleid. Vanuit de showroom zullen we dan contact met je opnemen om toch samen tot een passende oplossing te komen.

Team X2O

Top service!

We zijn wederom erg fijn en professioneel geholpen zowel door Bianca in de showroom als door haar collega bij de opvolging. Top service!

2025年10月2日

Onwijs tevreden

Onwijs tevreden! Je wordt goed / prettig geholpen, zowel in de winkel als in de aftersale. Afspraken worden nagekomen. De (montage) handleidingen van de bestellingen zijn gemakkelijk digitaal na te slaan.

2025年10月7日

Trustpilot エクスペリエンス