Fast shipping,super nice support.evenâŠ
Fast shipping,super nice support.even gave me some shipping bags because i am a new reseller

XD Vintage ããã®åç
XD Vintage is een Belgische webshop gespecialiseerd in zorgvuldig gecureerde vintage merkkleding voor resellers en liefhebbers van authentieke vintage items. Elke box en elk item wordt handmatig geselecteerd op kwaliteit, draagbaarheid en doorverkoopwaarde. Wij focussen op transparantie, eerlijke communicatie en een betrouwbare service. Onze producten bestaan uitsluitend uit vintage en tweedehands kleding, gecontroleerd op authenticiteit en staat. Heb je vragen of feedback? We staan altijd open voor eerlijke reviews en gebruiken deze om onze service verder te verbeteren.
ãã«ã®ãŒ

XD Vintage ããã®åç
Snelle levering, en redelijk goede producten wel veel xl maten.

XD Vintage ããã®åç
Nette kleding ontvangen! Helaas is boven de 200 pas gratis verzending, verder echt alles top! Bestel er zeker nog een keer âºïž

XD Vintage ããã®åç
Ik heb inmiddels twee boxen besteld bij XD Vintage en beide keren werden ze op tijd geleverd. De kwaliteit van de kleding was goed en kwam overeen met mijn verwachtingen. Tot nu toe dus een zeer positieve ervaring. Dit is zeker een aanrader!

XD Vintage ããã®åç
Er was voldoende keuze qua boxen. Maar de prijs is redelijk hoog voor het aantal stuks waardoor de prijs/stuk hoog oploopt. Ook komt er nog veel verzending bij.
De stuks zijn van redelijke kwaliteit.

XD Vintage ããã®åç
Zeer goede website goeie en snel contact en snelle levertijd. Als je een website wilt gebruik dan deze.
Fijne en duidelijke website. Alles is makkelijk te vinden en bestellen gaat snel. De fotoâs zijn helder en het aanbod is heel gevarieerd. De kwaliteit van de kleding is echt heel goed. Zeker een aanrader!
Ik was al een tijdje opzoek naar een goede reseller maar vond wel eentje maar dan moest ik direct grote hoeveelheden bestellen wat dus niet gemakkelijk is om op te starten. Toen kwam ik hier op te recht en het was perfect om te beginnen met resellen.
Ik raad het dus zeker aan
Snelle levering. Precies wat ik verwacht had!
Ik kreeg perfecte grade A producten die ik voor dubbel de aankoopprojs verkocht! Er was zeer vlotte levering van ongeveer 4 dagen!
Top, een echte aanrader. Goede artikelen die je voor meer kan verkopen! En heeft ook een extra gegeven (verzendzakken) al bij al een Top aankoop
De levertijd was snel, zoals afgesproken. En de inhoud van de box voldoet aan zijn waarde: alles in perfecte staat, gestreken en proper. 100% zijn geld waard!!
ik had een resell box besteld en heb dit goed ontvangen ik raad zeker aan om hier te kopen verkoopt authentieke kledij en is betrouwbaar!!!!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã