Xela Online B.V. レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ook ik, zoals blijkt nu net als zoveel anderen, opgelicht door Xela Online. Hoesje ipv iPad en zelfde bericht dat het zou nagestuurd worden. Bol stuurt wel het betaalde bedrag terug, maar nu door hun... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Oplichting!! Precies hetzelfde verhaal als alle andere: iPad besteld, hoesje gekregen. Afgelopen woensdag nog wel telefonisch contact gekregen met iemand van Xela en dat was een vriendelijk en prima... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Mijn zoontje had van zijn zuurverdiende centjes een IPhone 15 besteld. Hij kreeg een hoesje thuisbezorgd. Maanden voor gewerkt, compleet in paniek en in tranen. . Website is offline, telefoonnumme... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 103ä»¶

レビュヌを曞く

Buen servicio

Buen servicio, bien empacado y tuvieron la gentileza de mandar un mail para disculparse por un retraso en el envío, eso se agradece y fue solo de un día. Hasta el momento lo recomiendo, espero no tener problemas con el teléfono.

2026幎3月25日
5぀星のうち2の評䟡

Nakomen wat je beloofd

Nakomen wat je beloofd, voor 20.00 besteld, volgende dag in huis. Maar helaas, pas de volgende dag verstuurd, en nu maar afwachten of post nl het brengt de volgende dag, anders wordt het na het weekend, zo jammer

2026幎3月6日

Xela Online B.V. からの回答

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons om te horen dat de levering niet is verlopen zoals verwacht.

We kijken dit graag voor je na om te begrijpen wat er precies is gebeurd met je bestelling en verzending. Zou je ons een e-mail willen sturen via Info@xelaonline.nl met je bestelgegevens en een korte uitleg van de situatie? Dan kunnen we het direct onderzoeken en samen met je kijken naar een passende oplossing.

Alvast bedankt voor je bericht.

Eenvoudige communicatie en snelle

Eenvoudige communicatie en snelle levering.

2026幎2月26日

Hoi John,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de communicatie en dat de levering snel is verlopen.

Je feedback betekent veel voor ons en helpt ons om onze service voortdurend te blijven verbeteren.

5぀星のうち3の評䟡

Ben tevreden en ik heb het goed in

Ben tevreden en ik heb het goed in elkaar kunnen steken maar plan kan iets beter en er zijn geen wieltjes bij jammer

2026幎3月2日

Bedankt voor uw review.

Wij vermoeden dat deze beoordeling per ongeluk bij ons bedrijf is geplaatst. Wij verkopen uitsluitend
consumentenelektronica (zoals smartphones, tablets en laptops) en geen producten die gemonteerd moeten worden of met wieltjes geleverd worden.

Kunt u controleren of de review voor het juiste bedrijf bedoeld is? Mocht de review toch op ons betrekking hebben, dan vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via info@xelaonline.nl en wat meer informatie over uw bestelling te delen, zodat we dit samen kunnen nakijken en u verder kunnen helpen.

Vriendelijke groeten,
XelaOnline

5぀星のうち4の評䟡

Er is een lege doos geleverd

Er is een lege doos geleverd, waar Xela Online niets aan kan doen. Ligt aan bezorger PostNL. Maar snelle oplossing van Xela Online die inmiddels mijn geld hebben teruggestort. Alleen vertrouwen in bezorgdienst PostNL is nog verder gezakt. Dus weer wat laten bezorgen door PostNL wordt moeilijk.

2026幎2月13日

Hoi Wilma,

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Vervelend om te horen dat de levering niet goed is verlopen, maar fijn dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen.

We begrijpen dat dit invloed heeft op het vertrouwen in de bezorging en blijven ons inzetten om dit soort situaties zo goed en snel mogelijk op te lossen voor onze klanten.

Bedankt voor je vertrouwen in Xela Online.

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben zeer tevreden met de aankoop

Ik ben zeer tevreden met de aankoop; het is fantastisch, en de beste website is bol.com.

2026幎2月13日

Hoi Ramah,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop en dat alles naar wens is verlopen.

Je feedback betekent veel voor ons en helpt ons om ons voortdurend te verbeteren.

Veel plezier met je iPad!

5぀星のうち5の評䟡

Keurige verpakking en veilig aangekomen

Keurige verpakking en veilig aangekomen 2 iPhones 16e in prima staat.

2026幎2月11日

Hoi John,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de iPhones 16e netjes verpakt waren en veilig zijn aangekomen.

Veel plezier met je aankopen!

prima ervaring

Snelle levering voor een goede prijs

2026幎2月4日

Hoi Karl,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad en dat je iPhone 16e snel geleverd is voor een mooie prijs.

IPad nog niet ontvangen

IPad nog niet ontvangen.
Enkele keren bericht van uitstel.
Nu al even radiostilte

2026幎2月10日

Xela Online B.V. からの回答

Het spijt ons oprecht dat u uw iPad nog niet heeft ontvangen. Wij begrijpen dat deze situatie voor u erg vervelend is.

Zoals wij eerder per e-mail aan u hebben vermeld, hebben wij het pakket correct overhandigd aan DHL. Volgens de track & trace-gegevens van DHL is de zending bij overdracht gescand en geregistreerd met een gewicht. Dit bevestigt dat het pakket daadwerkelijk door ons is verzonden en door DHL is verwerkt.

Wij willen hierbij benadrukken dat wij als verkoper het volledige verzendrisico op ons nemen. U bent als klant bij ons altijd verzekerd en ontvangt na afronding van het onderzoek hoe dan ook een passende oplossing, zoals een terugbetaling of vervanging.

Omdat de levering vervolgens niet correct is verlopen, hebben wij direct een onderzoek laten starten bij DHL. Op dit moment zijn wij genoodzaakt de uitkomst van dit onderzoek af te wachten, aangezien alleen de vervoerder kan vaststellen wat er tijdens het transport is gebeurd.

Wij hebben u hierover meerdere keren per e-mail geïnformeerd. Wij zien dat er nog geen reactie is ontvangen op onze laatste e-mail. Mogelijk is deze in uw spamfolder terechtgekomen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze te bekijken, zodat wij samen verdere stappen kunnen bespreken en samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Wij staan klaar om dit zorgvuldig met u af te handelen en hopen spoedig van u te horen.

iphone 16 e

afgeleverd op de vooropgestelde datum

2026幎2月4日

Hoi Eddy,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je iPhone 16e op de afgesproken datum is geleverd en alles naar wens is verlopen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。