Emotioneel cadeau
Ik was in tranen van de perfecte gelijkenis van mijn overleden vader.
Het is bijna niet te bevatten dat er zulke details in zitten in deze paar cm.
Klantenservice bij een foutje was perfect em optijd binnen voor kerst.
Verander je mooiste foto's in een magische 3D herinnering
ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ik was in tranen van de perfecte gelijkenis van mijn overleden vader.
Het is bijna niet te bevatten dat er zulke details in zitten in deze paar cm.
Klantenservice bij een foutje was perfect em optijd binnen voor kerst.
Het is een super mooie en bijzonder cadeau. Hij reageert en helpt je snel via de site of via de app.
Hele eenvoudige en originele manier om een dierbare foto te vereeuwigen! Foto uploaden, vorm en kleur bepalen en een paar dagen wachten tot het resultaat binnen komt. Ik maakte een gebogen witte afbeelding met een witte houder. Erg blij mee.
Super gaaf! Heel leuk cadeau om te geven! Goede en mooie kwaliteit. Echt een aanrader!
Prachtig cadeau om te geven of te krijgen!!
Ik raad xixije.nl zeker aan het is heel goede kwaliteit en voor een goede prijs
Wij zijn super blij met Xixije standaard. Onze hond Sammie is heel mooi zichtbaar in de avonduren dmv deze Xixije standaard. Wij kunnen genieten er zichtbaar van en ook de visite die langskomt. De verkoper heeft ons geholpen met het uitzoeken van de juiste foto. Het resultaat is verbluffend. Dank hiervoor!
Wat een bijzonder en persoonlijk cadeau! Iedere keer als ik naar mijn xixije met daarop een foto van mijn pasgeboren dochter kijk, komen alle warme herinneringen aan haar eerste weken weer boven. Ik ben er heel blij mee!
Onlangs een mooie XIXIJE laten maken van een foto. Het resultaat is heel mooi. Ik ben er echt blij mee. Het mooie is dat de XIXIJE ook goed zichtbaar is voor en waxinelichtje op batterijen, wel zo veilig. Toine bedankt voor het mooie resultaat en de snelle service.
Een hele realistische afbeelding van mijn overleden moeder gekregen. Kwaliteit is top en materiaal is stevig. Ontzettend blij met deze mooie herinnering vooral in deze donkere dagen een mooi licht.
Snel geleverd, mooie kwaliteit, heel origineel idee!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã