レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig lang ventetid, og dÃ¥rlig information undervejs. Bestilte 4 stole, som skulle komme efter en uge, det tog 4 uger. I sidste uge fejrede vi 3 mÃ¥neders dag for et par lÊnestole der skulle komme... もっず芋る

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse hele vejen igennem Vi har haft en virkelig god oplevelse. SÊlgeren var meget hjÊlpsom og professionel og tog sig god tid til at rÃ¥dgive os, sÃ¥ vi fandt den helt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter at have vÊret i flere forskellige mÞbelforretninger endte vi hos XL MÞbler i Fredericia. Det blev dagens bedste oplevelse, hvor Adam gav os en helt speciel service og var en stor hjÊlp. Jeg hav... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 家具店

圓該䌁業による蚘述

XL MÞbler er en af Danmarks stÞrste forhandlere af mÞbler med et kÊmpe sortiment af kvalitetsmÞbler. Vi hÃ¥ndterer hver uge flere hundrede forsendelser og har hver dag kontakt med mange kunder – bÃ¥de online og i butikken, hvor vi er kendt for at tage godt imod alle og yde en personlig og engageret service. DesvÊrre ser vi – som mange andre virksomheder – at tilfredse kunder sjÊldent tager sig tid til at dele deres gode oplevelser, mens utilfredshed oftere bliver anmeldt. Det giver desvÊrre ikke altid et retvisende billede af den samlede kundetilfredshed. Vi hÃ¥ber derfor, at du – hvis du har haft en god oplevelse hos os – vil tage dig tid til at dele den. Det betyder meget for os og hjÊlper andre med at danne sig et mere nuanceret indtryk.

3.5

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

1582件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 55に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Virkelig lang ventetid

Virkelig lang ventetid, og dårlig information undervejs.
Bestilte 4 stole, som skulle komme efter en uge, det tog 4 uger.
I sidste uge fejrede vi 3 måneders dag for et par lÊnestole der skulle komme efter 4-6 uger, som blev til 12 uger og nu stadig ikke er ankommet. Meeen jeg er lidt bekymret for piloten; i sidste uge fik jeg besked på at hvis de ikke ankom så kunne de kun vÊre fordi " de var faldet ud af et fly". Tålmodighed er en dyd...

2026幎4月13日

Tak til Christoffer

Jeg har en sofa, der er 4 Ã¥r gammel, hvor fjedrene i flere af sÊderne er gÃ¥et i stykker. Ved fÞrste reklamation, blev lÞsningen, at vi selv skulle betale 2200 kr for at fÃ¥ den fixet. Det er bare ikke i orden, nÃ¥r det er en sofa til 28.000 kr, som vi selv har designet. NÃ¥ men der rÞg flere fjedre og vi havde efterhÃ¥nden fortrudt vores kÞb. Kontaktede XL mÞbler, for at klage og det var sÃ¥ Christoffer, der var i den anden ende, og gud ske lov
. Han har simpelthen vÊret sÃ¥ sÞd og hjÊlpsom og han har nu sÞrget for, at vi fÃ¥r en tekniker pÃ¥ besÞg, som kan lave de Þdelagte fjedre. SÃ¥ Christoffer skal have fem stjerner og XL mÞbler 3 stjerner, for selvom sofaen ikke helt lever op til vores forventninger, sÃ¥ er den virkelig flot, smagfuld og lige vores smag. Christoffer og hans service den op pÃ¥ 4 stjerner. Mvh Lykke

2026幎4月10日

Varer ikke leveret

Vi bestilte et tÊppe til levering i XL mÞbler i Fredericia. Vi fik at vide de ville have det inden for 2 uger. De trÊkker pengene med det samme. Efter ca 3 uger skriver vi til dem hvor tÊppet bliver af. Vi får så en mail at vi kan afhente det i Fredericia. Vi bruger tid på at kÞre til Fredericia og tÊppet er der ikke og vi måtte tage hjem uden. Vi har flere gange forespurgt på tÊppet uden svar. Nu har vi i dag rykket igen. Vi gider ikke vente på tÊppet mere og Þnsker blot pengene retur, men det er svÊrt når de ikke svarer på mail. Lige nybagt vi betalt 1800 for et tÊppe vi ikke har.

2026幎4月10日
自発的なレビュヌ

Fuldkommen håblÞs forretning og kundeservice

Havde kÞbt otte stole som viste sig at vÊre i utrolig dårlig kvalitet. En knÊkkede ryggen fire var gået samlingen og en endte med at knÊkke sammen under min kone som endte med at slå sig.
Magen til ringe kundeservice efterfÞlgende skal man lede lÊnge efter. Vi kunne få et gavekort svarende til belÞbet på stolene. Men jeg har ikke lyst til at handle i denne butik og vil have mine penge tilbage. Stolene er ikke engang seks måneder gamle og de bliver ved med hårdnakket at holde fast i at pengene ikke kan gives retur.
Find et andet sted at kÞbe din mÞbler

2026幎4月7日

Er ikke super tilfreds vi bestilte 2

Er ikke super tilfreds vi bestilte 2 sofaer . Og betalte det hele pÃ¥ en gang vilket jeg ikke plejer nÃ¥r jeg ikke har varen med . SÃ¥ plejer man at betale et disposition . Vi fik at vide at den ville komme midt i marts . Nu har vi kontaktet dem for at hÞre hvornÃ¥r de kom . Vi fÃ¥r sÃ¥ at vide sidst i april. Jeg syntes det er meget lang tid de har haft vores penge .🀔

2026幎3月19日

God vejledning og service

Vi havde besluttet os for at skulle have et Hjort Knudsen Plankebord og matchende Plankesofabord. Vi Þnskede del med trÊben, men sofabordene laves ikke med trÊben. Vi lavede dog en forespÞrgsel hos XL MØBLER om det var noget de havde eller kunne skaffe. Sebastian fra XL MØBLER gav os et tilbud pÃ¥ spisebord og sofabord som vi Þnskede os og fik det til at lykkedes, at fÃ¥ specielt ordret sofabordet med trÊben, hvilket Sebastian gjorde opmÊrksom pÃ¥ kun var noget de kunne ider der var en del af en stÞrre ordre. Vi skulle samtidig ogsÃ¥ have nye spisebordsstole og der var Sebastian rigtig god i hans vejledning ift de stole vi har i dag og siddekomforten mellem de to stole. Han undersÞgte ogsÃ¥ for os om stolen blev fremstillet med en bestemt behandling og kom med alternativer til os. Jeg havde samtidig fÃ¥et tilbud pÃ¥ de samme mÞbler er andet sted fra, dog med metalben pÃ¥ bordet. Sebastian matchede det tilbud plus 2% - sÃ¥ vi stÃ¥r glade tilbage med en god oplevelse af at handle med XL MØBLER. Vejledning, opfÞlgning og servicen er i top! Vil klart kÞbe mÞbler derigemmen igen!

2026幎3月16日
自発的なレビュヌ

Nok en af de dårligste oplevelser jeg

Nok en af de dårligste oplevelser jeg har haft med kunde service i rigtig lang tid.
Vi bestilte et mÞbel der ville vÊre på lager d 14/02 men de trÊkker alligevel pengene fra vores konto på bestillingsdagen hvilket ikke er lovligt. MÞblet bliver så udskudt til d 21/02 finder vi selv ud af ved at tjekke hjemmesiden, vi har på det her tidspunkt stadig intet hÞrt fra xl-mÞbler. Vi prÞver flere gange at få kontakt til dem via mail og facebook, da man ikke kan ringe til dem. Får til sidst fat i dem og får en leverings dato men intet tidspunkt eller ligende og vi beslutter at besÞge butikken i Fredericia og får samme leveringsdag som jeg fik via facebook og nu også et tidspunkt der hed 15-20. Dagen for levering kommer så.... Vi får tidligt på dagen en mail om at mÞblet alligevel ikke kommer og der vil gå yderligere ca en måned, på det her tidspunkt er mÞblet også fjernet fra deres hjemmeside.. Vi beder så om at få vores penge tilbage i stedet for, for nu gider vi ikke vente mere.. Ingen undskyldning til os for dårlig kunde håndtering og dårlig kommunikation men pengene kommer da i det mindste efter et par dage.
Men virkelig ikke et sted jeg kommer til at, prÞve, at handle igen overhovedet.

2026幎2月22日

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse hele vejen

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse hele vejen igennem

Vi har haft en virkelig god oplevelse. SÊlgeren var meget hjÊlpsom og professionel og tog sig god tid til at rådgive os, så vi fandt den helt rigtige sofa. Leveringstiden blev overholdt prÊcis som aftalt, hvilket vi satte stor pris på.

Sofaen lever fuldt ud op til forventningerne – virkelig top kvalitet, flot udfÞrelse og meget komfortabel. Man kan tydeligt mÊrke, at der er tale om et kvalitetsmÞbel.

Alt i alt en super god handel med god service fra start til slut. Vi kan varmt anbefale dem til andre.

2026幎2月19日

Hej Margit

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os virkelig at hÞre, at I har haft en god oplevelse hos os.

Tak for jeres fine ord om både servicen, leveringstiden og kvaliteten af sofaen og fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse og for jeres varme anbefaling.

Sebastian fra XL MÞbler

God service og hurtig levering

2026幎2月25日

Hej Heinrich,
Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du oplevede god service og hurtig levering. Vi håber at kunne hjÊlpe dig igen en anden gang.

Sebastian fra XL MÞbler

I skal aldrig handle hos Xl mÞbler i

I skal aldrig handle hos Xl mÞbler i Fredericia.

Har aldrig oplevet så dårlig behandling.
Og varen (hollywood sminkebord 4,500 kr ) jeg kÞbte kan ikke samles, da hullerne slet ikke er de steder hvor de skal vÊre for at samle det. Samt skinnerne til skufferne, heller ikke passer!
Du kan ikke komme i kontakt med dem. Laminatet er så tyndt at det falder af, bare du kigger på det. Det er så ekstremt billigt. Skulle tro det var en Temu vare! Til 70 kr

Ingen service i butikken heller. Måtte ind 3 gange for at få min vare leveret.

Der er en seddel hvor der står ring på klokken, men der er ingen klokke ved vare udleveringen.

Ventetiden inden varen kom var nÊsten 2 mÃ¥neder. FÞlte mig sÃ¥ dÃ¥rlig behandlet, at jeg beklagede mig til medarbejderne, og endte i en diskussion med ham der sÃ¥ sagde han var chef 😂🙈 ja tak. SÃ¥ gav det mening hvorfor den forretning sejler!!! Meget elendighed har jeg prÞvet, men det der det er klart en vinder, for absolut dÃ¥rligste kunde oplevelse. Og nu kan jeg sÃ¥ slÃ¥s med dem, for et sminkebord, der ikke er en skid vÊrd!

2026幎2月19日

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi tager altid feedback fra vores kunder seriÞst, og vi har derfor naturligvis gennemgået sagen internt.

I forbindelse med dit besÞg i butikken opstod der desvÊrre en situation, hvor tonen over for en af vores medarbejdere blev meget hård. Butikschefen i Fredericia, valgte på den baggrund at bede dig om at forlade butikken. Beslutningen blev truffet for at sikre et trygt og respektfuldt arbejdsmiljÞ for alle i butikken.

Hos XL MÞbler tager vi klart afstand fra en adfÊrd, hvor kunder rÃ¥ber af eller pÃ¥ anden mÃ¥de behandler vores medarbejdere respektlÞst – sÊrligt da flere af vores medarbejdere er unge mennesker, hvor jobbet hos os kan vÊre deres fÞrste mÞde med arbejdsmarkedet. Det er vigtigt for os at skabe et miljÞ, hvor de kan fÞle sig trygge og behandlet ordentligt.

Når det er sagt, beklager vi selvfÞlgelig, hvis du har haft en oplevelse med produktet eller leveringen, som ikke lever op til dine forventninger. Hvis der er fejl eller mangler på en vare, hjÊlper vi naturligvis gerne med at få det undersÞgt og finde en lÞsning via vores kundeservice.

Det vÊrste sted at handle

Dette er det vÊrste og mest uprofessionelle firma - med den dårligste kundeservice og behandling - jeg nogensinde har oplevet. Jeg kommer aldrig til at handle hos dem igen, og må på det kraftigste fraråde ALLE andre at handle hos dem.
Historien med dem er virkelig lang, og strÊkker sig fra november 2025 til februar 2026, fÞr sagen endelig kunne afsluttes. 3 mdr. tog det, fÞr vi endelig fik nogen af vores varer, og til sidst lykkedes med at få refunderet belÞbet for den del af ordren, som de aldrig leverede. Aldrig har vi prÞvet at blive trukket så meget rundt i manegen, eller fÞle os så meget til grin.
Vi indgik aftale om kÞb til én pris (endda pÃ¥ skrift), blev opkrÊvet vÊsentlig mere pÃ¥ fakturaen, og XL nÊgtede alligevel at sÊlge til den aftalte/lovede pris. Vi fik ikke vores varer til den aftalte leveringsdato, fik ikke engang melding forud for leveringen (selvom vi specifikt havde bedt om det), sofaen blev bare uden info sat af halvt udenfor i snevejr, 5 varer af ordren manglede pÃ¥ trods af, at vi havde betalt for dem. Én hel mÃ¥neds tovtrÊkkeri med skriveri frem og tilbage (for man kan jo ikke telefonisk ringe op til dette firma - og de er lÊnge om at svare pÃ¥ skriftlige henvendelser) hvor de pÃ¥stod, at vi jo HAVDE fÃ¥et vores varer (de beskylder altsÃ¥ deres kunder for at lyve?). Deres fragtfirma vendte ikke retur, og havde heller intet bevis for leveringen af den fulde ordre. XL bondefanger deres kunder, informerer ikke om noget i processen, lover ét og gÞr i praksis noget andet, kommer med sÞforklaringer, vender ikke tilbage, fÃ¥r en ny medarbejder til at overtage dialogen uden at kunne finde historikken - og sÃ¥ hÞrer man igen intet fra dem. Man mÃ¥ skrive og rykke et utal af gange. De forsÞgte ogsÃ¥ at pÃ¥stÃ¥, at de ikke kunne se, at vi HAVDE betalt for varerne pÃ¥ trods af, at vi jo kunne bevise det. Til sidst mÃ¥tte vi true med bÃ¥l og brand om at ville anmelde dem for svindel, fÞr vi kunne fÃ¥ vores penge tilbage, for de varer vi aldrig fik.
Det er under al kritik, at man som kunde skal udsÊttes for sådan en behandling, og bruge så meget tid på skriveri og klager.
XL er ikke et Êrligt og anstÊndigt firma, der leverer god kundeservice.
Hvis ikke vi rent faktisk havde modtaget noget af ordren, ville jeg tro, det var et rent svindel og fup firma. For så dårlig kan ingen reel virksomhed vÊre!

2026幎2月18日

Hej Anne,

Du kontaktede os i november med Þnske om et tilbud pÃ¥ en Hjort Knudsen sofa, som du efterfÞlgende valgte at kÞbe. PÃ¥ alle vores Hjort Knudsen produkter fremgÃ¥r der en forventet leveringstid pÃ¥ 4–8 uger. Kort efter bestilling modtog du desuden en advisering med information om, hvilken uge sofaen forventedes leveret til vores hovedlager, samt den efterfÞlgende leveringstid til din adresse. Leveringstiden har derfor vÊret tydeligt oplyst under hele forlÞbet.

Da fragtfirmaet ved fÞrste levering ikke havde alle dele med, tog vi straks sagen op med dem. I den forbindelse bad vi dig også bekrÊfte, hvilke dele der eventuelt ikke var modtaget, da vi naturligvis ikke Þnsker at rette en uberettiget reklamation mod vores fragtpartner.

Den manglende del af ordren blev efterfÞlgende håndteret, og du har naturligvis også modtaget varen til den pris, som blev aftalt.

XL MÞbler

Reklamation

Reklamation - Serviceniveuat er ikke eksisterende.

Vi har vÊret så uheldige at kÞrer til XL-MÞbler i Fredericia. (3 timers kÞrsel), da vi skulle afhente vores nye spisebord.

Da vi ankommer, fortÊller manden bag desken, at kassen er blevet beskadigt, men at han har tjekket indholdet og at det skulle vÊre i den fineste orden. Da jeg ser vores pakke, kan jeg se at emballage er total smadret, og åben helt ind til spisebordet.
Jeg ber ham dog om at tape kassen ind, da den brudt helt op. (Burde han selv kunne have regnet ud, og ikke noget jeg burde spÞrge om).

Da vi så kommer hjem og pakker den ud, kan jeg se at den tydeligvis er skrabt imod et eller andet på den ene side, samt blevet tabt lige ned på det ene hjÞrne, så den bokstavelig talt var blevet knust. Alt blev dokumenteret, samt taget billeder af, da jeres medarbejder anbefalede os at gÞre det, hvis der nu var noget.

OvenpÃ¥ en lang kÞretur, samt frustrationer. finder jeg ud af at man ikke telefonisk kan ringe til dem. (VIRKELIG DÅRLIGT!!) - men at det hele skal foregÃ¥r online/email. Jeg fÃ¥r derefter skrevet en god forklaring samt vedhÊftet billeder af pakken fÞr den blev pakket ud, hvor man kan se kÊmpe Ã¥bning i kassen, da den ene side er flÃ¥et/skrabt af. og derefter af selve skaderne.

Jeg får så en mail idag idag fra deres kundesupport:
Tak for din henvendelse.
Da dette er en Biva odre, skal du oprette en henvendelse ved dem.

De frasiger sig alt ansvar, men det er dem som har modtaget en pakke, som TYDELIGT er total skadet. Og tydeligvis har jeres medarbejder stået og lÞjet mig lige op i hovedet.

Og nu skal vi til at bÞvle med reklametion, at de skal levere et nyt bord. Eller fuld refundering, samt dÊkke vores transportomkostninger samt lejning af trailer mm.

Skuffende oplevelse hele vejen igennem.

Sidste kommentar til mit besÞg: Udover den elendige service alle steder, er deres butik ovenikÞbet meget beskidt.

2026幎2月22日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。