Jette K. er vores kontaktperson, og hun er den bedste livline man kan Þnske sig nÃ¥r det gÊlder hjÊlp til kontorartikler og andet sjovt vi bestillerð
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
XP Digital er et firma som jeg varmt kan anbefale. IsÊr vores konsulent Anne Marie Lassen har ydet en personlig og engageret service, som man sjÊldent oplever. Hun er helt unik i hendes kontakt og fÃ¥r... ãã£ãšèŠã
Vi har investeret i en ny lÞsning med kopi/print/scan grundet en super vejledning af den sÞdeste pige. OpsÊtningen og installation skete uden de store problemer og der har kun vÊret behov fo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- å°å·èšåæäŸæ¥è
- ãªãã£ã¹æ©åšæäŸæ¥è
- ãœãããŠã§ã¢è£œé 販売æ¥è
- ææ¿å ·åžæ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Itento, leverer udover software og printudstyr også kontorartikler til virksomheder over hele landet. Vi samarbejder med markedets stÞrste producenter og leverandÞrer af kontorprodukter. Med over 100.000 varer kan vi altid hjÊlpe dig med at finde det du sÞger! Som kunde hos Itento får du tilknyttet en personlig rådgiver, som vejleder dig omkring valg af produkter uanset om det er kontorartikler, logoprodukter, emballage eller andet i vores store sortiment. Vi kan tilpasse alle produkterne efter dine behov, hvorefter du nemt kan genbestille dine varer i webshoppen. Vi leverer hÞj service, kvalitet og sikkerhed. Vi tilbyder bl.a. livsgaranti på en lang rÊkke af vores tonere. For os er den personlige relation vigtig. Det er faktisk vores varemÊrke. Derfor har du som kunde altid én fast konsulent, som kender dig og din virksomheds behov og rutinertento
é£çµ¡å
LyskÊr 8A, 2730, Herlev, ãã³ããŒã¯
- +45 88 77 01 02
- kontakt@itento.dkâ
- xpdigital.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Den bedste livline
Altid en super og professionelâŠ
Altid en super og professionel oplevelse, at handle med Karenðð
Hurtig levering og respons
Hurtig levering og respons på spÞrgsmål, god service og priser fra Karen Gammeljord-Henriksen, XP Supplies. Tak :-)
Hurtig levering af de bestilte varer.
Hurtig levering af de bestilte varer.
Har et godt udvalg til gode priser.
Der er altid RIGTIG god kundeservice fra Britt Bowall. Hun er altid klar med svar på spÞrgsmål og gÞr en ekstra indsats for at hjÊlpe med at finde de rette varer og til nogle fornuftige priser.
Hun er sÞd og gÞr det nemt og rart at handle ved XP Supplies. Så kan varmt anbefale at ringe til XP Supplies, men isÊr Britt Bowall
Perfekt
Handler for mange penge hver mÃ¥ned. Der er god service og de hjÊlper gerne med at finde specifikke varer nÃ¥r jeg ringer til Johnny. Hurtig leveringð.
Jette fra xpsupplies er altid superâŠ
Jette fra xpsupplies er altid super hurtig, dygtig og professionel til at lÞse en hvilken som helst opgave - uanset stÞrrelse. Vi er meget glade for samarbejdet.
Superhurtig levering og altidâŠ
Superhurtig levering og altid fantastisk god kundeservice fra Britt Bowall. Har du et behov for et produkt eller Þnske der ikke findes i "kataloget" går Britt hele vejen for at finde eller brainstorme omkring det rette produkt til dig. Priserne kan vi som regel også altid finde et fornuftigt niveau på.
Hurtig levering, nogenlunde samme pris som andre, og Johnny er altid hjÊlpsom med at finde det man lige mangler
Det hjÊlper mig bare sÃ¥ meget iâŠ
Det hjÊlper mig bare så meget i hverdagen, at mine indkÞb til klinikken er samlet et sted - hos XP Supplies.
Johnny er helt fantastisk. Altid i godt humÞr og hurtig til at hjÊlpe. Hvis der er et nyt produkt jeg sÞger, så Johnny der med det samme og hurtig til at ligge produktet over i mine 'favoritter' så jeg nemt kan bestille.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Fantastisk god service fra Jette.
Fantastisk god service fra Jette.
Virkelig stor hjÊlp - ville gerne give 10 stjerner
BrÞndby Havn
Jette
Sublim kundeoplevelse
Jeg har lige haft den mest sublime kundeoplevelse nogensinde med Jette KÃŒhne. Jeg havde bestilt en printer, der viste sig at vÊre alt for stor til formÃ¥let og var bekymret for, om jeg ville brÊnde inde med den, fordi der var gÃ¥et en mÃ¥ned, siden jeg modtog den. Jeg skrev til Jette sent om aftenen, og allerede dagen efter havde hun SELV hentet printeren (som var ekstremt tung) og sÞrget for at fÃ¥ den returneret til leverandÞren. Et KÃMPE tak herfra, Jette! Fantastisk service!!!

De gÞr det godt i XP Supplies âââââ
Deres service er i top, konkurrencedygtig priser og hurtige leveringstider!
En sÊrlig tak til Johnny Hansen, han er altid klar til at hjÊlpe og er desuden super venlig og fyldt med godt humÞr :-)
Hilsen
Linde Brandmateriel

Itento ããã®åç
Tina Riise er super venlig ogâŠ
Tina Riise er super venlig og professionel. En bedre service skal man lede lÊngere efter. Man ved altid at man får en fairpris, så man skal ikke bruge tid på at spÞrge andre steder. Tina kender også folk som kan hjÊlpe en når hun ikke kan, f.eks printmanden Kenneth som bare var super

Itento ããã®åç
God og professionel håndtering af ny aftale
Simon Nielherdt Mortensen, XP Digital A/S, kontaktede mig ang en evt ny printeraftale og jeg tÊnkte ikke der var så meget at hente. Men efter nogle mÞder, så synes jeg alligevel det var vÊrd at skifte printerleverandÞr og 12. december fik vi vores nye printer, som blev opsat af en effektiv IT mand, SÞren Vistisen.
Vi havde nogle udfordringer mht hvordan mit firma modtager faktura, men det klarede Simon uden problemer.
Stadig en ny printaftale, men efter hvad jeg har oplevet indtil videre kan jeg klart anbefale XP Digital.

Itento ããã®åç
Super service og stÊrke priser
Xp har et stort udvalg og det der ikke fremgår finder de til en god og konkurrencedygtig pris.
Kan varmt anbefales.

Super hjÊlpsomme!
Johnny er altid klar til at hjÊlpe!
5 stjerner herfra :-)

Super betjening af Jette KÃŒhne
Super betjening af Jette KÃŒhne. Gode varer og til tiden. Kan kun anbefales.

Tina Riise SUPER FANTASTISK
Er der noget man mangler, så ring til Tina Riise
Der er ikke det hun ikke kan finde.
Har samarbejdet i flere år og hun finder som regel en lÞsning.
SÃ¥ âââââ

5-stjernet oplevelse hver gang
Den bedste service, humÞr, nÊrvÊr og lÞsninger. Altid en 5-stjernet oplevelse at vÊre kunde hos Tina Riise i XP Digital.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ