Hon e jÀtte duktig pÃ¥ att göra sitt jobb hon har magiska hÀnder , hÃ¥ret e jÀtte bra kvalite och det hÃ¥ller flera veckor och hÃ¥ret ser fortfarande lika fint ut efter fler veckor , har gÃ¥tt hÀr flera Ã¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
HÃ¥rkvalitet ?? Företaget nÀmner inget alls om kvaliteten pÃ¥ hÃ¥ret pÃ¥ sin hemsida! Det vanliga Àr att företag som sÀljer hÃ¥r anger hur lÀnge hÃ¥ret förvÀntas kunna anvÀndas vid rÀtt skötsel men hÀr sÀg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super trevlig o proffsig service. GÃ¥tt hit i ca 3 Ã¥rs tid och alltid varit lika nöjd. Möter mina förvÀntningar och noga utförande. HÃ¥rets kvalitet Àr det bÀsta jag haft. Tar man hand om hÃ¥ret... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Xtensionsbolaget erbjuder högkvalitativt löshÃ¥r och hÃ¥rförlÀngningar i Àkta hÃ¥r, noggrant utvalda för att ge ett naturligt resultat med bÃ¥de lÀngd, volym och kvalitet. Vi vet att rÀtt löshÃ¥r handlar om mer Àn bara utseende â det ska kÀnnas bra, hÃ¥lla över tid och passa din livsstil. DÀrför fokuserar vi pÃ¥ produkter som Àr enkla att anvÀnda, hÃ¥ller hög standard och ger en professionell kÀnsla Àven hemma. Hos oss hittar du ett brett sortiment av extensions, inklusive clip-in, tape-in och andra populÀra metoder, samt tillbehör och skötselprodukter som hjÀlper dig att fÃ¥ ut det mesta av ditt hÃ¥r. Vi strÀvar alltid efter att ge en smidig och trygg köpupplevelse, med snabb leverans och personlig service. Har du frÃ¥gor eller funderingar finns vi hÀr för att hjÀlpa dig hitta rÀtt produkt utifrÃ¥n dina behov. Din upplevelse Àr viktig för oss, och vi uppskattar verkligen all feedback â den hjÀlper oss att bli Ànnu bÀttre.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super trevlig personal
Super trevlig personal, mkt bra kvalité på håret.
Jag Àr alltid obekvÀm i situationer som dessa men hÀr kÀnner jag mig så vÀl omhÀndertagen!!
Alltid lika nöjd
Alltid lika nöjd med både bemötande, service och arbete hos Reem.
Rekommanderas starkt!
Super nöjd med håret hos Reem
Super nöjd med håret hos Reem, jÀtte bra hållbart kvalité.
Håret håller lÀnge, och Àr fint!
â€ïž
Super duktig tjej
Super duktig tjej, håret Àr toppkvalite. Håret Àr enkelt att styla samt passar så bra in med ens egna hår. Jag anvÀnder samma hår i 1 år och det ser ut som nytt varje gång. Frisören och håret Àr 10/10!
Xtenstionsbolaget har nu gjort mitt hÃ¥râŠ
Xtenstionsbolaget har nu gjort mitt hår flera gånger och Àr lika nöjd varje gång sist höll håret i ett år och hade sÀkert hållit lÀngre om jag inte valde att bli blondare och byta ut de. Super bra hår och kvalitet!
Jag har haft håret i cirka 1 år
Jag har haft håret i cirka 1 år och de håller jÀtte fint. Jag har haft trÀns. Mitt eget hår har vÀxt och blivit mycket starkare och friskare nÀr jag har haft extensionen. De sliter inte alls på håret och hade rekommenderat de till alla som vill börja med extensions.
SnÀll,trevlig
SnÀll,trevlig, bra kvalitet hår.
Rekommenderar verkligen att göra sitt hår hÀr.
Jag har gjort hos henne vÀldigt lÀngeâŠ
Jag har gjort hos henne vÀldigt lÀnge och det Àr lika bra varje gång. Hon gör ett bra arbete och ger mig håret jag alltid vill ha. Hon lyssnar på mina önskemål och går alltid efter det. Hennes hår har Àven bra kvalité och kommer alltid tillbaks till henne
Har skrivit flertalet mail tillâŠ
Har skrivit flertalet mail till företaget gÀllande felaktig och trasig produkt utan något som helst svar..
Superdåligt!
Kvalitativt löshår och god service
Otroligt trevlig och kunnig personal som lyssnar på ens önskemål, samt mycket fint och kvalitativt löshår som erbjuds
VÀldigt bra kvalité på håret och sitter jÀtte bra
VÀldigt bra kvalité på håret och sitter åt jÀtte bra. Jag kommit tillbaks hit flera gånger och varit lika nöjd för varje gång. Jag kommer definitivt komma tillbaka håret blir så fint och håller så himla lÀnge, jÀtte trevlig personal också speciellt Reem, hon Àr så grym!
Super kvalité på håret
Super kvalité pÃ¥ hÃ¥ret, jag stylar mitt hÃ¥r ofta med vÀrme och det mÀrks inte ens pÃ¥ kvaliteten. Man kÀnner sig vÀl omhÀndertagen!! Reem Àr grymððð
VÀrldens finaste frisör
VÀrldens finaste frisör! â€ïž Fantastisk kvalitet pÃ¥ hÃ¥ret varje gÃ¥ng. Jag har varit kund i över tvÃ¥ Ã¥r och gÃ¥r dit regelbundet, och jag Àr alltid lika nöjd. Professionell, noggrann och otroligt duktig pÃ¥ det hon gör. Rekommenderas varmt till alla som vill ha vackert hÃ¥r och ett fantastiskt bemötande!
Proffesionellt bemötande!!
Proffesionellt bemötande! Jag Àr alltid lika nöjd efter varje besök ðð» Jag kÀnner mig alltid lika bra omhÀndertagen med mitt hÃ¥r !
LÀmnar alltid salongen supernöjd
LÀmnar alltid salongen supernöjd, kommer absolut fortsÀtta att komma hit.
Jag Àr alltid lika nöjd nÀr jag lÀmnarâŠ
Jag Àr alltid lika nöjd nÀr jag lÀmnar salongen ! Rekommenderar stark
bÀsta Reem
Alltid nöjd hos bÀsta Reem. Har varit kund sen 1,5 Ã¥r tillbaka, alltid lika nöjd ð
Jag tycker att Reem Àr vÀldigt trevligâŠ
Jag tycker att Reem Àr vÀldigt trevlig och hjÀlpsam, håret håller vÀldigt bra, rekommenderar starkt :)
JÀttebra kundbemötande och smidig
JÀttebra kundbemötande och smidig. Bra och hållbart resultat på håret.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã