Uppdaterar gÀrna mina positiva upplevelser hÀr med en otroligt snabb och âenkelâ viktnedgÃ¥ng. Resan börjar dock först nÀr man nÃ¥tt sin mÃ¥lvikt, att Àta jÀmnvikt resten av livet, Det Àr dÀr jag falle... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bra grejer, snabb leverans, tydlig förklaring om produkternað Men, jag saknar fler produkter att vÀrma till lunch & kvÀllsmat!!! Förslag âTomatsoppaâ Grönsakssoppan Àr mycket god - men blir en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Leveransen snabb. Produkterna bra med Strawberry Smoothie riktigt dÃ¥liga den hÀr gÃ¥ngen. Har hÀnt förut sÃ¥ nu kommer jag inte att köpa dem fler gÃ¥nger. GÃ¥r inte att skak i plastburken dÃ¥ det blir vÀ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Produkterna jag köpte först föll mig inte i smaken men det var inga problem nÀr jag talade om det utan fick byta till andra som smakar fantaskt gott. Jag Àr sÃ¥ nöjd, Ãntligen har det kÀnnts lÀtt att... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har produkter för dig som vill gå ner i vikt, behålla vikten och må bra. I vår webbutik kan du lÀtt och smidigt köpa de produkter du önskar och få varorna skickade till ett ombud nÀra dig. Målet Àr att få dig som kund att förverkliga dina drömmar med hjÀlp av våra produkter. Vi Àr sjÀlva utbildade personliga trÀnare, nutritionister och coacher. Vi utbildar löpande personal på trÀningsanlÀggningar till att bli licensierade viktcoacher och utöver detta bland annat varit Àgare till en gymkedja, plats- och regionschef för en annan kedja, jobbat som ekonomiansvarig, som förelÀsare, utbildare, hjÀlpt gym med lönsamhet och utveckling, som copywriter och arrangör för idrottstÀvlingar samt guldmedaljör i brasiliansk jiu jitsu för att nÀmna en del av vad vi har i ryggsÀcken. Vi har grundat och startat egna verksamheter och framför allt brinner vi för att hjÀlpa mÀnniskor till att genomföra positiva förÀndringar i livet!
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mycket bra. Snabb leverans
Smidigt att bestÀlla/betala vÀldigtâŠ
Smidigt att bestÀlla/betala vÀldigt snabb leverans. Fick jag önska något skulle det vara att få leverans via annat ombud Àn DHL, paketskåp vore toppen.
Bra och produkter med hygglig smak förâŠ
Bra och produkter med hygglig smak för kategorin!ð Snabb leverans
Smidigt och enkelt
Bra smaker och snabba leveranser
Snabb leverans bra
Bra produkter men dyr frakt tyvÀrr
Jag fick Ã¥terkoppling direkt och mittâŠ
Jag fick återkoppling direkt och mitt Àrende löstes; enkelt, proffsigt o trevligt bemötande
Jag klev inte in i Xtrabutiken.
Jag klev inte in i Xtrabutiken.
Jag tog ett beslut.
I en tid dÀr kroppen ofta behandlas som ett problem
och viljan som något man skÀmtar bort,
möter Xtrabutiken mig utan hån och utan hysteri.
HÀr sÀljs inte drömmar.
HÀr sÀljs verktyg.
Lågkaloriprodukter, sÀger man.
Jag sÀger: disciplinens mjuka hand.
Möjligheten att vÀlja mindre â
och dÀrigenom bli mer.
Varje produkt bÀr på en tanke:
att förÀndring inte sker genom skam
utan genom struktur.
Detta Àr mat som inte skriker,
inte smickrar,
inte ljuger.
För viktminskning handlar inte om att försvinna.
Den handlar om att skala fram sig sjÀlv.
Xtrabutiken gör ingen stor affÀr av detta.
Och just dÀrför Àr den stor.
Jag lÀmnar mitt omdöme med samma allvar som jag tog mitt första steg:
Tydligt sortiment.
Respekt för kunden.
En butik som förstår att varje gram också Àr ett val.
Fem stjÀrnor.
Inte för mirakel.
Utan för konsekvens.
Snabb leverans och bra service.
Vi Àr mycket nöjda med era produkter ðð»
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ