レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi bestilte julegaver gennem Y-Design. En lidt mere indviklet ordre til tre forskellige afdelinger, med flere forskellige lÞsninger. De var meget hjÊlpsomme fra start, og alting klappede hele vejen ig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min mand bestilte linnedpakke fra Georg Jensen igennem sit firma. SengetÞj var lyseblÃ¥t, hÃ¥ndklÊder light oak. To farver der intet har med hinanden at gÞre. Det vil jeg ikke ligefrem kalde linnedpakke... もっず芋る

䌁業情報

1. ビゞネス ギフト提䟛業者
  2. ギフト ショップ
  3. 販売促進物品店
  4. スポヌツりェア補造業者

圓該䌁業による蚘述

Vi vil vÊre din totalleverandÞr af firmajulegave, firmagaver, reklameartikler og profiltÞj. Hos os er god service en selvfÞlge – I fÃ¥r produkter af hÞj kvalitet, til konkurrencedygtige priser og vi holder hvad vi lover. FÃ¥ glade medarbejdere – lad dem vÊlge sin egen firmajulegave Kender du fÞlelsen af, at du ikke kan finde den helt rigtige julegave til de ansatte? Du ved, den firmajulegave som alle vil blive glade for? Hos valggaveshop giver vi dig muligheden for at udvÊlge flere forskellige firmajulegaver inden for dit budget. Dermed kan dine ansatte helt selv vÊlge, hvilken firmajulegave de kunne tÊnke sig. Vi har over 400 firmajulegaver i 7 forskellige prisgrupper. Du kan vÊlge en standard gaveshop med over 30 forskellige firmajulegaver eller udvÊlge de firmajulegaver, som du mener er perfekte julegaver til ansatte og fÃ¥ dem i jeres unikke online valggaveshop. Kontakt os pÃ¥ 2614 1591 eller leif@y-design.dk. Du kan ogsÃ¥ bestille dine firmajulegaver online.

4.3

4.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Klar anbefaling af Y-Design....

Vi har valgt Y-Design som vores primÊre leverandÞr af firmatÞj, reklameartikler og firmagaver og Y-Design har ALDRIG skuffet os. Deres hÞje service, hurtige levering og store udvalg gÞr det nemt at finde prÊcis det, vi har brug for. Kvaliteten af produkterne er i top, og de tilpassede design er altid efter vores Þnsker. Personalet er altid yderst hjÊlpsomme og imÞdekommende, hvilket gÞr samarbejdet både effektivt og behageligt.
Vi kan varmt anbefale Y-Design til alle virksomheder, der Þnsker pålidelige og kvalitetsrige lÞsninger til firmagaver, firmatÞj og reklameartikler.

2025幎5月8日
自発的なレビュヌ

Jeg havde en god oplevelse med at kÞbe

Jeg havde en god oplevelse med at kÞbe personaletÞj fra Y-design til min virksomhed. Fra start til slut var processen glat og problemfri.

Udvalget var rigtig fint, med et bredt sortiment af kvalitetsprodukter, der passer til vores teams behov. Jeg satte pris på de detaljerede produktbeskrivelser og stÞrrelsesvejledninger, hvilket gjorde
det lettere at vÊlge de rigtige stÞrrelser.

Y-design foreslog at lave en online bestillingsside, som har gjort det hele meget lettere for mig når jeg skal genbestille. Jeg kan varmt anbefale Y-design til andre virksomheder, der sÞger pålideligt
personaletÞj. Jeg vil helt sikkert handle her igen!

2024幎12月18日
自発的なレビュヌ

Jeg har netop kÞbt chokolade til mine

Jeg har netop kÞbt chokolade til mine kunder fra Y-design.
Fra det Þjeblik, jeg besÞgte deres hjemmeside, var det klart, at kvalitet og kundetilfredshed var i fokus. Udvalget af chokolader var gode, med mange lÊkre varianter, der kunne tilpasses efter vores virksomhedstema. Jeg satte stor pris på muligheden for at tilfÞje en personlig hilsen, hvilket gjorde gaven speciel.
Bestillingen gik glat, og kommunikationen fra Y-design var god. Jeg modtog lÞbende opdateringer om min bestilling, og leveringen kom hurtigere end forventet. Chokoladerne var smukt indpakket og prÊsenteret, hvilket gav et professionelt indtryk.
Jeg ser frem til at handle hos dem igen i fremtiden!

2025幎4月4日
自発的なレビュヌ

Valggaveshop valgte en “lignende” gave til mig da de ikke havde min Þnsket gave pÃ¥ lager. 3 mÃ¥neder efter gavernes ankomst har jeg stadig ingen gave fÃ¥et

Aldrig har jeg oplevet noget lignende!
Min arbejdsplads havde endnu engang valgt valggaveshop som årets julegaveleverandÞr.
Jeg får valgt mig en gave og venter spÊndt.
Gaverne ankommer til os hhv. 60 personer men min er den eneste der ikke er sendt med. Jeg går herefter en måned og venter på at min julegave endelig skal komme hjem.
Når gaven så endelig ankommer er det ikke den ting jeg havde valgt.
Min chef sender den så tilbage og skriver til valggaveshop der informerer om at de ikke havde fået sat den valgte gave som udsolgt og derfor havde sendt en “lignende” gave.
AltsÃ¥ valggaveshop havde “valgt” den julegave jeg ellers selv troede jeg skulle vÊlge.
Jeg får så muligheden for at vÊlge noget nyt og gÞr dette.
1,5 måned efter det nye valg og nÊsten 3 måneder efter mine kollegaer fik deres gaver, har jeg stadig ikke modtaget min nye gave og min chef kan ikke komme i kontakt med deres kundeservice.
VÊrste oplevelse jeg nogensinde har haft. Kan ikke anbefale valggaveshop til nogen.

2025幎2月23日
自発的なレビュヌ

Min mand bestilte linnedpakke fra Georg

Min mand bestilte linnedpakke fra Georg Jensen igennem sit firma. SengetÞj var lyseblåt, håndklÊder light oak. To farver der intet har med hinanden at gÞre. Det vil jeg ikke ligefrem kalde linnedpakke, men restprodukter. Var det ikke bedre at skrive tilbage, at der var udsolgt, så vi kunne vÊlge noget andet? Og vi havde glÊdet os sådan og havde investeret i brune lagner inden gaven var kommet.

2025幎1月2日

AmatÞrfirma

Bestilte julegave via mit firma, og modtager den forkerte vare. Da jeg henvender mig for at få den rigtige vare, er den ikke lÊngere på lager, og selvom det er en klokkeklar fejl fra firmaets side, ender det som mit problem. Jeg får tilsendte en liste over de varer, der tydeligvis ikke lige har vÊret rift om og får at vide, jeg kan vÊlge en af dem. Det er jeg ikke interesseret i - det er ikke varer, jeg kan bruge. Firmaet Þnsker ikke at hjÊlpe med at skaffe den vare hjem, jeg oprindeligt havde bestilt. Efter mange klager og henvendelser får jeg et belÞb returneret, som slet slet ikke matcher prisen på varen - selvom der står en meget hÞj pris som vejledende udslagspris på deres katalogside. Så jeg er endt med selv at skulle betale 640 kroner for min egen julegave. Jeg vil anbefale alle andre firmaer end dette til firmajulegaver!! AmatÞr-forretning.

2025幎1月23日

Hej Camilla.

Beklager forlÞbet, og at du ikke kunne få den gave du Þnskede dig, og beklager du ikke kunne lide de muligheder vi efterfÞlgende tilbÞd dig.

Ang. BelÞbet du får retur, så er det belÞb, som virksomheden har betalt.

Vi beklager fejlen med den forkerte levering.

Mvh
Y-design

Er langtfra imponeret

Bestiller nogle ekstra varer efter valg af gave.
Grundet lagerfejl er varerne ikke på lager. Det er tilsyneladende ikke en lagerfejl der påvirker ét produkt, men der er åbenbart ingen af de varer på lager, som er bestilt.
Fair nok at tone rent flag omkring problematikken - yderst kritisk, når man står og skal bruge varerne.

2024幎11月24日
自発的なレビュヌ

Vi har igennem mange år brugt

Vi har igennem mange år brugt Valggaveshop. Hvilket har vÊret til glÊde for vores medarbejder.

Der er stort udvalg, ordre bliver modtaget hurtigt, pakket fint ind og leveret såfremt vi Þnsker dette.

De gange vi har haft brug for hjÊlp, har de hurtigt fundet en god lÞsning for os.

Vi bruger dem igen i nÊste år.

2023幎12月6日

Hej Nikolaj

Tak for din kommentar.

Vi er meget glade for samarbejdet med jer.

Vh
Leif Antonsen
www.valggaveshop.dk &
www.y-design.dk

Manglende fleksiblet

Overhovedet ingen fleksibelt, selvom der var aftalt noget andet

2023幎11月27日

Hej SÞren

Ked af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse.
Du er velkommen til at henvende dig til mig på kontakt@y-design.dk, så vil jeg gerne hÞre din historie, og se hvad jeg kan gÞre ved det.

Vi prÞver at gå langt for vores kunder, så vil gerne hÞre hvad der er gået galt.

Håber at hÞre fra dig.

Leif

Fantastisk oplevelse!

Sublim oplevelse hos Y-design! Jeg kontaktede dem i forbindelse med at få lavet 10 stk. T-shirts med broderet logo med en bestemt deadline. De 10 T-shirts var super hÞj kvalitet, og fint broderet logo uden nogle fejl. De blev leveret 3 dage fÞr deadline og generelt fik jeg en super god og venlig service. Kan klart anbefales!

2022幎8月29日

Kan varmt anbefale Y-design

Kan varmt anbefale Y-design. Super kompetente medarbejdere.
Vi har handlet en del profiltÞj til vores lager, alt er gået efter planen.

I år prÞver vi deres påskegaver og julegaver.

2022幎2月22日

KÊmpe comeback

Jeg kÞbte et par julegaver til familien, men fik en forkert taske fremsendt og kunne ikke nå at bytte inden jul.
Efter lidt tid kom de igen og fik reddet bod på det hele med en overraskende kompensation for den uheldige situation.
De har nok haft travlt op til jul og så kan der jo ske fejl. Super stÊrkt at de kommer igen som de gjorde.

2022幎1月18日