Jeg har absolut kun ros og gode ting at sige og vil helt sikkert handle her igen. Helt utrolig venlig og servicemindet betjening og virkelig flot hÃ¥ndvÊrk lavet af Jesper. Jeg kÞbte en hÃ¥ndlavet r... ãã£ãšèŠã
bestilte en ring og et par Þreringe, begge kom hurtigt og uden problemer. Smykkerne er stemplet med 925 for sterling sÞlv ser vellavet ud og sÃ¥ er det bare dejligt at der er kommet et sted der sÊlger... ãã£ãšèŠã
Bestilte Thors Hammer VedhÊng 925s Sterling sÞlv MidgÃ¥rdsormen Massiv 06-312-85. Der var lidt problemer, med det fÞrst fremsendte vedhÊng, sÃ¥ tog kontakt til Jesper, og ingen problemer der. Fik mai... ãã£ãšèŠã
Jeg har handlet med Ydale i en del Ã¥r. Jeg er meget glad for de varer, jeg har kÞbt. Og jeg tror, at jeg kan finde noget, jeg har lyst til at kÞbe . Der er sÃ¥ mange spÊndende varer at vÊlge imelle... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi forhandler et stort udvalg af Thors Hammer vedhÊng til halskÊder, smukke etniske Þreringe, eventyrlige elver ringe med mÃ¥nesten og andre flotte middelalder smykker. Vi hos Ydale elsker nordisk mytologi, de nordiske guder og det gammeldags design! Vi har via vores danske grossister et flot udvalgt af bÃ¥de fingerringe til mÊnd med MjÞlner, smukke creol Þreringe med mÞnstre og Thors hammer smykker i bÃ¥de sÞlv, stÃ¥l og bronze! Hvis du som os brÊnder for vikingesmykker, keltisk design eller Þksehoveder af bronze, sÃ¥ hÃ¥ber vi du kan finde lidt hos os. Vi har lager i Roskilde, og kan derfor sende alt med hurtig levering, som regel 1-2 dage! Har du spÞrgsmÃ¥l, eller er der noget specifikt du sÞger sÃ¥ skriv endelig! â mÃ¥ske kan vi grave det frem!
ãã³ããŒã¯
- info@ydale.dk
- ydale.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Virkelig smuk broche
Virkelig smuk broche
- virkelig hurtig levering
Bestilte 2 ringe
Bestilte 2 ringe, hurtig levering og de ser pÊne ud, dog var de for små, så skrev til info mail om hvordan det praktisk skulle foregå at returnere dem og få den rigtige stÞrrelse. Det er nu mere end 2 uger side og stadig intet svar, det er lidt slÞjt. Ville gerne handle mere for det er nogle flotte ting, men hvis det fÞrste indtryk er standard, ja så ved jeg nu ikke. Mvh Michael

Ydale ããã®åç
Smukke drikkehorn og god service!
Fine smykker
Fine smykker, god kvalitet og hurtig levering! Vi er meget tilfredse
5 stjerne er slet ikke nok
5 stjerne er slet ikke nok, Jesper yder service på et meget hÞjt niveau!
Hans smykker er virkelig smukke, vores vielsesringe overstiger vores tanker og forventninger med lÊngder.
KÊmpe anbefaling herfra!
Sikke en fantastisk oplevelse ðð sÃ¥âŠ
Sikke en fantastisk oplevelse ðð sÃ¥ smukt design lÊkker kvalitet ð¥°hurtig ekspedition ðâ€ïžðmen mest af Alt kundevenligheden 𥰠de varmeste anbefalinger fra mig for nu ð𥳠Greta Lukowski
Ment at handle og super flot ring ogâŠ
Ment at handle og super flot ring og Þreringe. â€ïž
Super service.
Bestilte Thors Hammer VedhÊng 925s Sterling sÞlv Midgårdsormen Massiv 06-312-85.
Der var lidt problemer, med det fÞrst fremsendte vedhÊng, så tog kontakt til Jesper, og ingen problemer der. Fik mailet en retur seddel, og efter han havde modtaget det returnerede vedhÊng, fik jeg sendt et nyt, som Jeg er yderst tilfreds med.
Handler gerne hos Ydale igen.
LÊkker produkter og super service.
Kan anbefale at handle hos Ydale jeg vender i hvert fald tilbage. ððð»
Forkert varer
Jeg havde kÞbt Vikingekrus Thors Hammer Horn (600-800ml) fra Ydale.
Hornet på deres billeder på hjemmeside er flotte horn med helt klare og skinnende overflader, hvor man tydeligt kan se mÞnstret.
Det horn jeg modtager er fyldt med store rå sprÊkker på alle sider, som ikke er poleret og de fylder så meget på kruset at man ikke kan se mÞnstret, og er
De fortÊller mig at der horn de har på deres hjemmeside er lavet med High polish horn og det de har sent mig er lavet med Råhorn, så de har sent mig en forkert varer.
Havde det horn jeg modtog vÊret i samme kvalitet som de råhorn på deres hjemmeside og ikke så meget dårligere kvalitet, havde jeg ikke returneret det .
Selve hornet er lavet godt nok og da de fik at vide jeg var utilfreds tilbyd de straks at jeg kunne få varen returneret
EDIT
De sÊlger Råhorn så det er forkert det jeg sagde med at det måske er falsk marketing.

Alletiders!
Meget smukke og fint forarbejdede smykker. God, venlig og imÞdekommende kommunikation pr. telefon. Hurtig og prÊcis levering.
Jeg kan absolut anbefale Ydale!
Alt var godt, undtagen kvaliteten
God service, god kommunikation, kort ventetid, men dårlig kvalitet.
Jeg betalte for en lÊder halskÊde for 230,- , så jeg regnede selvfÞlgelig med at det var god kvaitet, men nej, lÊderet var helt vildt stift og låsen var virkelig sÞlle lavet. Bestman hjemmesiden leverer meget bedre kvalitet.
EDIT: Ja undskyld det var 160, jeg kom til at kigge på en anden regning. Jeg er bare ikke vant til det i laver

Super service. ðð
Havde fået et horn i gave, som desvÊrre havde fået en revne.
Jeg skrev til ydale og de sendt retur label og jeg fik byttet mit horn, Det var super service.
Jeg er så glad for det nye horn som er så flot.
Service i top
Fantastisk udvalg, billige priser og god service. Da jeg Þnskede Êndringer i en allerede afgivet ordre blev dette lÞst inden frokost samme dag og dagen efter modtog jeg min ordre. Stor ros herfra.
Flot kundeservice og endnu smukkereâŠ
Flot kundeservice og endnu smukkere Yggdrasil sÞlv vedhÊng, end det tog sig ud på hjemmesiden. Smukt håndvÊrk. Hurtig levering og svar på min mail med det samme.
Her kan du roligt handle!
Der er få smykke firmaer med så god en kundeservice og også rigtigt fine produkter til en meget flot pris!
Meget fine drÞmmefangere
Meget fine drÞmmefangere. Hurtig levering.
Flot og bredt udvalg
Flot og bredt udvalg. Lynhurtig levering. Med varerne i hånden, er det bare endnu mere lÊkkert. Billederne underspiller det produkt der leveres.
Kan klart anbefales
Smukt udvalg og hurtig service
Ydale har et kÊmpe udvalg inde for smykker og grej indspireret af det nordiske.
5/5 jeg vil shoppe der igen.
Hurtig levering og flotte varer
Bestilte mine varer torsdag, omkring kl. 12 og har fredag modtaget pakken ved 10 tiden. SÃ¥ under 24 timer skulle jeg vente ð
Bestilte et drikkehorn med tilhÞrende metalholder og begge dele er lige sÃ¥ flotte som pÃ¥ billedetð