Young Drivers KÞreskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vores piger tog kÞrekort ved Mads. Helt igennem en fantastisk oplevelse. Mads var mega god og en fantastisk stÞtte som kÞrelÊrer. Vores piger bestod teori og kÞreprÞven fÞrste gang - og det er Ma... もっず芋る

Jeg har vÊret rigtig glad for at tage kÞrekort hos youngdrivers. Jeg tog et lynkursus hos dem, og stod med kÞrekort efter lidt under 2 mÃ¥neder, og for en der har en travl hverdag, har jeg vÊret rigtig... もっず芋る

Jeg har haft en vanvittig god oplevelse ved Young Drivers - altid sÞde og gode til at lÊre fra sig. Bonus point til de lÊkre biografstole man sider i til Teoritimerne! Jeg bestod bÃ¥de Teori- og kÞrepr... もっず芋る

䌁業が回答したした

4. トラック教習所
  5. バむク教習所
  6. 運転免蚱センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Young Drivers KÞreskole er en kÞreskole hvor man lÊrer det rigtigt fÞrste gang. Fleksibel teori undervisning. Unge, men erfarne kÞrelÊrer. KÞrekort til bil, motorcykel, trailer (B/E), generhverv og lynkursus. Vi tager specielt hensyn til dem som har ekstra brug for hjÊlp evt. pga. forskellige diagnoser eller ordblindhed.

優良

2024幎8月31日

Hej Rasmus

Tak for anmeldelsen ☺

Bedste KÞreskole

Virkelig go kÞreskole og dygtige kÞrelÊrer

2024幎12月17日

Hej Emil

Mange tak for de fine ord ☺
- men husk nu på, du har selv vÊre en stor del af det hele.

SÃ¥ pas nu pÃ¥ dig selv og dit kÞrekort 👍.

Mads #1 kÞrelÊrer

Jeg tog kÞrekort hos youngdrivers i 2024, septemper til december og det var en virkelig god oplevelse!
Jeg havde mads som kÞrelÊrer og han var mega hyggelig. Han er stille og rolig og mega forstående overfor at du er eleven og ikke ved alt endnu. Da jeg var på manÞvre bane var jeg vildt frustreret over at jeg ikke kunne finde ud af det men mads stod ude foran og guidede mig helt vildt stille og roligt og det var bare en kÊmpe hjÊlp at han var så tålmodig! MÞrkekÞrsel med mads og mark var mega fedt og det har alt i alt bare vÊret en behagelig oplevelse at tage kÞrekort ved young drivers med mads! Kan helt klart anbefales!

2024幎12月16日

Hej Sarah

Tak for den flotte anmeldelse, det betyder meget ☺
Det vigtigste er, at man forstår hvor eleven er og hvor eleven skal hen og har tålmodighed.
SÃ¥ kommer man langt.
Men kÞr nu forsigtigt der ude og pas pÃ¥ alle de andre ☺

FØJ!

Hyppigt udskift af kÞrelÊrer, studerende som ikke får udleveret ordenligt teori materiale for selv studie, og bare bliver kastet til teori prÞven uden at de fÞler sig klar samt ekstremt dårligt kundeservice, hvorved Young Drivers vÊlger at ignorere samtlige af vores henvendelser over deres virksomhedsmail! Kommer aldrig til at bruge dem igen!

2022幎1月23日

Young Drivers KÞreskole からの回答

Kan godt hÞre du ikke har taget kÞrekort ved os med den udtagelse du har, men svarer da gerne på det.
Hyppigt udskift af kÞrelÊrere?

Eleverne får ikke udleveret noget til selvstudier da der ikke er noget, men de får besked på de skal mÞde ind en anden aften til netop den teori de har misset, og derved har de fået den undervisning de missede den ene gang de må det.

Alle elever spÞrger efter teoriprÞve og kÞreprÞve så selvfÞlgelig får de en prÞve, og hvis de ikke fÞler sig klar så kan de melde det ud. For vi sÊtter dem ikke op hvis vi ikke mener de vil kunne bestå.

Hvor er der blevet ignoreret på mail?

Young Drivers KÞreskole er inspireret af Nephew

Jeg tror, at Mads, ejeren af Young Drivers KÞreskole, er fan af Nephew. De lavede på et tidspunkt en sang "Mexico ligger i Spanien", og den har åbenbart inspireret ham, for når der på hjemmesiden står "Vi kÞrer også til Tyskland når vi skal på mÞrkekÞrsel", så havner eleverne i OksbÞl. Man kunne selvfÞlgelig tro, at det var en smutter, og at de drejede til venstre i stedet for til hÞjre, men når kommunikation generelt er en by i Rusland, så begynder der at tegne sig et mÞnster.
Derfor skal du også vÊre forberedt på selv at tage kontakt omkring kÞretimer, så der ikke liiiiige skal presses 3 stk. ind på 4 dage for at kunne nå op på det lovpligtige antal inden teoriprÞven.
Glem alt om at planlÊgge for langt ud i fremtiden, for det gÞr Young Drivers nemlig ikke. Derfor virker det helt naturligt, at de sender dig en besked sidst på eftermiddagen lÞrdag, hvor de beder dig dukke op til glatbanekÞrsel sÞndag eftermiddag!! At ingen af eleverne så havde fået at vide, hvor lang tid dette ville vare, er selvfÞlgelig en ubetydelig detalje i denne sammenhÊng (bortset fra at de ikke havde medbragt vådt eller tÞrt til de 3 timer!!)
SelvfÞlgelig kan de tilbyde, at du tilmelder dig det obligatoriske fÞrstehjÊlpskursus. Dette gÞr du, inden du er begyndt ved kÞreskolen, og når du så begynder, finder du ud af, at det de mener er, at du skal hjÊlpe dig selv fÞrst med at finde et kursus et andet sted, da de desvÊrre ikke tilbyder dette alligevel.
Hvis du så krydrer alle disse ting med en kÞreskoleejer, som ikke har fundet ud af, at RIS også kan staves med "O", så har du Young Drivers KÞreskoles DNA.
Den ene stjerne går til Mads' forÊldre, som ejer KÞreskolen Down Town, da de virkelig forsÞgte at hjÊlpe til og rette op på sÞnnikes rod.

2020幎11月1日

Tak til Young Drivers KÞreskole for et

Tak til Young Drivers KÞreskole for et super godt forlÞb og med kÞrekortet som resultat. Jeg kan klart anbefale Esbjerg bedste kÞreskole, hvor Mads Snitgaard har vÊret med hele vejen igennem fra teori til kÞrelektioner og var endda klar til, at tage i mod mig efter kÞreprÞven. Endnu engang tusinde tak - Kan klart anbefale Young Drivers KÞreskole

2018幎4月18日