Deze applicatie is totaal niet gebruiksvriendelijk. Veel teveel knoppen, onduidelijke navigatie. Knoppen die wel een functie hebben en die alleen een plaatje zijn. Systeem loopt vast, je kunt om on... ãã£ãšèŠã
RAETÂ
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zojuist half uur bezig geweest om in Youforce te komen, voor mijn salarisstrook en helaas zonder succes. Paswoord aanpassen, code overtypen en klaar..... ja zo zou het moeten zijn maar niet bij Raet... ãã£ãšèŠã
Absolutely the worst experience I had with any software my whole life. It is absolutely terrible under every possible aspect of UX, UI, speed, any metric you can think of. I don't understand how is m... ãã£ãšèŠã
Verder nooit problemen mee gehad. Voor mij overzichtelijk genoeg. Voor de veiligheid snap ik dat het wachtwoord zo regelmatig aangepast moet worden, maar nu hebben ze een nieuwe aanpassing doorgevoerd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãœãããŠã§ã¢äŒæ¥
- ã¯ã©ãŠã ã³ã³ãã¥ãŒãã£ã³ã° ãµãŒãã¹
- ãœãããŠã§ã¢è£œé 販売æ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Raet ondersteunt HR met HR cloud software en services bij het behalen van efficiëntie, performance, systeemintegratie, HR analytics en talentontwikkeling.
é£çµ¡å
è±åœ
- youforce.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
kwalitatief uitermate teleurstellend
kwalitatief uitermate teleurstellend
groetjes
Totaal niet gebruiksvriendelijk
Deze applicatie is totaal niet gebruiksvriendelijk.
Veel teveel knoppen, onduidelijke navigatie.
Knoppen die wel een functie hebben en die alleen een plaatje zijn. Systeem loopt vast, je kunt om onduidelijke redenen niet verder. Teksten bij knoppen die herhalen wat er op het scherm al staat.
Kortom; dit lijkt ontwikkeld zonder het ooit door gebruikers te laten testen.
Niets als ellende
Ontzettend slechte website met magisch veranderende inloggegevens, geheime vragen die nooit door mij zijn ingesteld. Door de slechte website kan ik ook niet ten alle tijde bij alle onderdelen van mij account, hierdoor ben ik te laat geweest met indienen van IKB-aanvragen. Vervolgens telefonisch contact opgenomen om voor een oplossing te zoeken. Krijg ik een of ander ongeïnteresseerd figuur eraan die het probleem al bij mijn werkgever legt voor ik Ìberhaupt het hele verhaal heb kunnen geven. Naast al deze problemen is mijn loon ook al meermaals te laat uitbetaald
waardeloos bedrijf kan niks
Wat een enorm slecht programma
Wat een enorm slecht programma. Loopt continue vast. Kan niet meer dan 1 bijlage per declaratie oploaden. Geeft foutmeldingen aan terwijl er alles correct ingevuld is. Heeft om de minuut een systeem uitval en is soms niet eens op in te loggen. Echt een flop.
Wat een vervelende organisatie
Wat een ontzettende vervelendewebsite waar je bijna niet ingelogd wordt. Het is me nog steeds niet gelukt.
Ook zou ik al m'n geld gehad moeten. Hebben volgens reat de 25e, het is nu de 1e en heb nog steeds niks binnen.
Raet met Youforce totaal geen begrip van gebruikersvriendelijkheid!
Zojuist half uur bezig geweest om in Youforce te komen, voor mijn salarisstrook en helaas zonder succes. Paswoord aanpassen, code overtypen en klaar..... ja zo zou het moeten zijn maar niet bij Raet!
Dringend verzoek, kijk eens bij de sommige banken en bedrijven die maken een combi met de mobiele telefoon, zoveel klantvriendelijker.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ